Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Μαιρουλααααααααααααααααααα σου μοιαζει εεε???:D:D:D...τωρα κατάλαβα γιατι μοιαζεις τόσο πολυ με κουκίδα :tongue::D:D:D:D....μπραβο βρε Μαιρουλα μου!

Boukie αν εχεις την εντυπωση οτι θα περασουμε ενα σ/κ με αγχος κάνεις μεγάλοοοοο λάθος!!!!....τρέχουμε τώρα λεμεεεεεεεε για χοριακηηηηηηηηηηη;)

Μινακι πως εινα η μικρη σήμερα?...απο το ανηψακι ειχατε νέα?

Μουμου?????????????????.....

Εγώ κοριτσια χθές έπεσα παρα πολυ ψυχολογικα....μετα απο τις καφε κηλίδες....και απο ενα βραδυ χωρις υπνο λογω τρελων πόνων ...ηρθε η ακατανόμαστη :(....πολύ κλάμα κοριτσια ....σας ευχαριστω ομως για τα μηνυματα συμπαραστασης και εδω στο φορουμ και στα προσωπικα μου μηνυματα...ειστε ΘΗΣΑΥΡΟΙ !!!!!;)

Ελα βρε κοριτσάκι καλημέρα!!! Χτες ανυσηχήσαμε η αλήθεια είναι..!!! Αλλά είπαμε το κεφάλι ψηλά είμαστε πολεμίστριες εμείς δεν το βάζουμε κάτω έτσι!!! Άσε κ εγώ σήμερα πιστεύω ότι έχω κάνει λάθος και δεν είμαι τελικά..έκανα κ ενα τεστ...και μάντεψε..φυσικά βγήκε αρνητικό! Περιμένω όμως ως τις 21/22 να το αντιμετωπίσω τότε αν είναι!!

Ααα και που εισαι Moumou? Να δειξεις επιεικεια με τις ντομάτες ε?? όχι όλο το καφάσι μαζί τουλάχιστον..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

και τι περιμενεις δηλαδη κι εσυ να γεννησεις η να γινεις γιαγια για να πας για χοριακη εεεεεεεε μου λεςςςςςςςςςςςςς εεεεεεεεεεεεεεεε?????????????

αχ μινακι γιατι ειναι τοσο ξεροκεφαλη

???????????????????????????????????????

ttc72e7.aspx

ετσι πρέπει το ξέρω....αλλα πέσαμε πολυ και οι δυο μας...κλαιγαμε σαν μωρα παιδια χθες....στεναχωρηθηκε και ο καλος μου πολυ...δεν ξερω γιατι αλλα αυτη τη φορα ημασταν ''σιγουροι''...είπαμε παντως οτι θα προσπαθουμε συνεχώς , και αν την επομενη φορα ΔΕΝ...θα παει εκεινος για εξετασεις....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ετσι πρέπει το ξέρω....αλλα πέσαμε πολυ και οι δυο μας...κλαιγαμε σαν μωρα παιδια χθες....στεναχωρηθηκε και ο καλος μου πολυ...δεν ξερω γιατι αλλα αυτη τη φορα ημασταν ''σιγουροι''...είπαμε παντως οτι θα προσπαθουμε συνεχώς , και αν την επομενη φορα ΔΕΝ...θα παει εκεινος για εξετασεις....

μουμου μου νομιζω οτι δεν εχετε κανενα προβλημα το μονο που εχετε ειναι πολυ αγχοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς για ηρεμιστε και οι δυο να δεις για ποτε θα ερθει το μπεμπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

χαχαχα δεν νομιζω αγαπη μου να χρειαστει μαλλον μεχρι τοτε θα εχει ερθει..εντωμεταξυ εγινε το εξης κουλο:

εγω εχω αρχισει να χανω τις ελπιδες μου..χτυπαει το τηλ μου και ειναι μια φιλη μου μου λεει περιμενω να αδιαθετησω αυτες τις μερες ασε..της λεω και εγω..μου λεει εμενα βεβαια δεν ξερω μπορει και να μην μου ερθει;)..(κανουν προσπαθειες για παιδι για μενα δεν της εχω πει κατι)..βεβαια μου λεει ποναει η κοιλια μου αλλα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη πονουσε η κοιλια ακριβως το ιδιο οπως και περιοδο αλλα δεν ηρθε ποτε χχεχεχε...:shock::shock::shock::shock:

Βρε bookie μου μήπως εγώ δεν στο είχα πει οτι είχα κανονικά πονάκια περιόδου??

Το ΜΟΤΟ ειναι το εξής: ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

εσυ εδω εισαι ακομα??????? το φαγητο δεν γινετε απο μονο του αντεεεεεεεεε

asta na pane akome edw eimai kala mwre th valw !!!!!! mexri to apogeuma pou tha erthei tha exw parageilei kati xaxaxaxxa sori tha exw ftiaxei na kanw kanena tsigaraki na xalarwsw!!!!!!

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

αχ μινακι γιατι ειναι τοσο ξεροκεφαλη

???????????????????????????????????????

ΧΑΧΑΧΑ...ρε η κοπελα ηταν εμπειρη ηξερε ακριβως πως ειναι οι πονοι κτλ και ελπιζει..εγω ειμαι πρωταρα η γυναικα τι να κανω...ασε που ολο λεω σιγα τωρα με μια φορα και χωρις να ολοκληρωσει μεσα εγω θα μεινω εγκυος.....αυτο ειναι που με κραταει αν προσπαθουσαμε κανονικα να ελεγα οκ μπορει κιολας τωρα μου φαινεται απιθανο απλα...συγγνωμη κοριτσακια που σας πρηζω κι εσας......

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

ε δεν ξερεις γιατι?? ειχε καλη δασκαλα βλεπε μουμου:lol::lol::lol:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα λες κασι αν πανς θα τους παρουν το κεφαλι!!!!!!!!!! ρε μηπως φοβουντε τηνβελονα??????????????????? χαχαχαχα

ttc72e7.aspx

ΧΑΧΑΧΑ...ρε η κοπελα ηταν εμπειρη ηξερε ακριβως πως ειναι οι πονοι κτλ και ελπιζει..εγω ειμαι πρωταρα η γυναικα τι να κανω...ασε που ολο λεω σιγα τωρα με μια φορα και χωρις να ολοκληρωσει μεσα εγω θα μεινω εγκυος.....αυτο ειναι που με κραταει αν προσπαθουσαμε κανονικα να ελεγα οκ μπορει κιολας τωρα μου φαινεται απιθανο απλα...συγγνωμη κοριτσακια που σας πρηζω κι εσας......

ξερεις και εγω με μια φορα!!!!!!!!!!!!! αλλα τι φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

μουμου μου νομιζω οτι δεν εχετε κανενα προβλημα το μονο που εχετε ειναι πολυ αγχοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς για ηρεμιστε και οι δυο να δεις για ποτε θα ερθει το μπεμπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπορεις να με λές και mpap :tongue::tongue::tongue:

αγχος ιδιαιτερο δεν ειχαμε μεχρι χθες.....

και γενικα δεν κανουμε σεξ μονο και μονο για το μωρο....απλα επειδη προσπαθουμε πολυ καιρο και ειμαστε και τοοοσα χρονια μαζι...που για να καταλαβεις στις αρχες της σχεσης μας ημουν με ενα τεστ στο χερι ...τοσο απροσεχτοι ημασταν...θα επρεπε να εχουμε 10 παιδια ...λέμε τωρα...γι αυτο ειπαμε για εξετασεις

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...