Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

περαστικά στην μικρούλα σου!!!

Εγώ είπαμε θα αδιαθετήσω από τον άλλο μήνα θα ξεκινήσουμε προσπάθειες...

Ακομα στο να αδιαθετησεις εισαι εσυ ας γελασωω:tongue::tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsia lipame tha sas afisw k den to thelw alla prepei na magirepsw gggggggggrrrrrrrrrrrrrr k variemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee k m aresei poli h pareoula sas alla peivalete tha me xorisei o antras m xaxxaxaxax aitia diazigiou girisa spiti kirie proedre k htan sto kafe parents zitisa fagito k den eixe xaxaxxaxaxaxaxaxaxaxa:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αμ εγώ... την απολύσανε γιατί επινε καφεδάκι στο parents...αχ τι τραβάμε κ εμεις οι υποψήφιες μάνες χιχιιχιχιχιχιιχιχ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

mary και να πάω στον γιατρό θα μου πει αν είμαι ή όχι. Ακόμα είναι νωρίς προτιμώ να περιμένω και αν είμαι τελικά να ακούσω και καρδιά κατευθείαν. Άλλωστε και στον γιο μου πήγα στη γιατρό χωρίς να έχω κάνει τεστ στις 7 εβδ και 5 μέρες και ήταν το πρώτο μου.

α αλλο αυτο αν μπορεις να περιμενεις και δεν θελεις να ξερεις να ξεμπερδευεις αλλο καπελο τι να σου πω εμενα δεν μου αρεσει να δινω ψευτικες ελπιδες λεω αυτα που βλεπω

ttc72e7.aspx

pooooooooooooooooooooo tha trelathw vre peigenete na kanete mia xoriakh exoume anxothei perisotero emeis para esis ante peigeneteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tha fate prostimooooooooooooooooooooooo :tongue::tongue::tongue::tongue:

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Μαιρουλααααααααααααααααααα σου μοιαζει εεε???:D:D:D...τωρα κατάλαβα γιατι μοιαζεις τόσο πολυ με κουκίδα :tongue::D:D:D:D....μπραβο βρε Μαιρουλα μου!

Boukie αν εχεις την εντυπωση οτι θα περασουμε ενα σ/κ με αγχος κάνεις μεγάλοοοοο λάθος!!!!....τρέχουμε τώρα λεμεεεεεεεε για χοριακηηηηηηηηηηη;)

Μινακι πως εινα η μικρη σήμερα?...απο το ανηψακι ειχατε νέα?

Μουμου?????????????????.....

Εγώ κοριτσια χθές έπεσα παρα πολυ ψυχολογικα....μετα απο τις καφε κηλίδες....και απο ενα βραδυ χωρις υπνο λογω τρελων πόνων ...ηρθε η ακατανόμαστη :(....πολύ κλάμα κοριτσια ....σας ευχαριστω ομως για τα μηνυματα συμπαραστασης και εδω στο φορουμ και στα προσωπικα μου μηνυματα...ειστε ΘΗΣΑΥΡΟΙ !!!!!;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Γρηγορα για μαγειρεμαααααααααααααααααα

xaxxaxaaxxa ninaki ean parw kati apo exw k to valw sta piatakia m les na to katalavei:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα σκασουμε δηλαδη παλι κι αυτο το σαββατοκυριακο μπουκι???????? θα αρχισω να ουυυυυυυυυυυυρλιαζωωωωωωωωωωωωωωω

χαχαχα δεν νομιζω αγαπη μου να χρειαστει μαλλον μεχρι τοτε θα εχει ερθει..εντωμεταξυ εγινε το εξης κουλο:

εγω εχω αρχισει να χανω τις ελπιδες μου..χτυπαει το τηλ μου και ειναι μια φιλη μου μου λεει περιμενω να αδιαθετησω αυτες τις μερες ασε..της λεω και εγω..μου λεει εμενα βεβαια δεν ξερω μπορει και να μην μου ερθει;)..(κανουν προσπαθειες για παιδι για μενα δεν της εχω πει κατι)..βεβαια μου λεει ποναει η κοιλια μου αλλα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη πονουσε η κοιλια ακριβως το ιδιο οπως και περιοδο αλλα δεν ηρθε ποτε χχεχεχε...:shock::shock::shock::shock:

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Μαιρουλααααααααααααααααααα σου μοιαζει εεε???:D:D:D...τωρα κατάλαβα γιατι μοιαζεις τόσο πολυ με κουκίδα :tongue::D:D:D:D....μπραβο βρε Μαιρουλα μου!

Boukie αν εχεις την εντυπωση οτι θα περασουμε ενα σ/κ με αγχος κάνεις μεγάλοοοοο λάθος!!!!....τρέχουμε τώρα λεμεεεεεεεε για χοριακηηηηηηηηηηη;)

Εγώ κοριτσια χθές έπεσα παρα πολυ ψυχολογικα....μετα απο τις καφε κηλίδες....και απο ενα βραδυ χωρις υπνο λογω τρελων πόνων ...ηρθε η ακατανόμαστη :(....πολύ κλάμα κοριτσια ....σας ευχαριστω ομως για τα μηνυματα συμπαραστασης και εδω στο φορουμ και στα προσωπικα μου μηνυματα...ειστε ΘΗΣΑΥΡΟΙ !!!!!;)

απο το ανηψακι σημερα η αυριο η μικρη λιγο καλυτερα αλλα ακομα κανει 39αρια εσυ μην πεφτεις ψυχολογικα τον αλλο μηνα με το καλο!!!!εντατσι?????? που λεει και η μπουμπουκα μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

αχ κοριτσακι μου...την επομενη φορα να εισαι σιγουρη...κανε την θεραπεια που κανει η μουμου..σεξ σεξ σεξ και οοοολα θα γινουν

xpcZp2.png

χαχαχα δεν νομιζω αγαπη μου να χρειαστει μαλλον μεχρι τοτε θα εχει ερθει..εντωμεταξυ εγινε το εξης κουλο:

εγω εχω αρχισει να χανω τις ελπιδες μου..χτυπαει το τηλ μου και ειναι μια φιλη μου μου λεει περιμενω να αδιαθετησω αυτες τις μερες ασε..της λεω και εγω..μου λεει εμενα βεβαια δεν ξερω μπορει και να μην μου ερθει;)..(κανουν προσπαθειες για παιδι για μενα δεν της εχω πει κατι)..βεβαια μου λεει ποναει η κοιλια μου αλλα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη πονουσε η κοιλια ακριβως το ιδιο οπως και περιοδο αλλα δεν ηρθε ποτε χχεχεχε...:shock::shock::shock::shock:

και τι περιμενεις δηλαδη κι εσυ να γεννησεις η να γινεις γιαγια για να πας για χοριακη εεεεεεεε μου λεςςςςςςςςςςςςς εεεεεεεεεεεεεεεε?????????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Αμ εγώ... την απολύσανε γιατί επινε καφεδάκι στο parents...αχ τι τραβάμε κ εμεις οι υποψήφιες μάνες χιχιιχιχιχιχιιχιχ

xaxxaxaxaxaxaxa ela mwre ti kanoume piaaaaaaaaaaaaaaa manes theloume na geinoume h ataka ths hmeras K EGW POTE THA GEINW MANA!!!!!!!!!

καλε την φιλη σου περιμενεις να σου τα πςει??????????? κουκλα ακριβως τα ιδια συμπτοματα εχουμε ξεκολλα απο την καρεκλα σου και τρεχα καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...