Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαιρουλααααααααααα μου καλημερααααααααααα φοβερη αισθηση εεεεεε???? ειδα οτι σου μοιαζει κιολας:tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα αντε και την επομενη φορα την καρδουλα του και μετα το φυλο του και μετα ....μετα μαλλον γεννας χαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εχει σχηματιστει ενα χαμογελο στο πρωσοπο μου μεχρι τα αυτιαααααααααααααααααααααααααααααα αντε μπουμπουκι μου και στα δικα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(που μεταξυ μας νομιζω οτι ειναι συντομα) χαχαχα

ttc72e7.aspx

έλα mary13 συμπαράσταση μη την ξεσηκώνετε....

καλε τι την ξεσυκωνω αφου εχει ολα τα συμπτωματα εφοσων ειναι σε καθηστερηση η χοριακη θα δειξει στα σιγουρα αν ειναι η οχι δεν υπαρχει λογος να περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

εδώ εγώ έχω 5 μέρες καθυστέρηση και δεν έχω κάνει ακόμα το παραμικρό ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

καρδουλα μου ρωτα τον γιατρο σου να σου πει δεν υπαρχει λογος να σας τρωει η αναμωνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

μέχρι την δευτέρα θα περιμένω προς το παρόν πονάει στήθος πολύ πράγμα που δεν το συνηθίζω, έχω λίγο συχνοουρία και μου μυρίζουν έντονα κάποια πράγματα αλλά είμαι σίγουρη σχεδόν ότι θα αδιαθετήσω δεν ξέρω γιατί δεν έχω πονάκια ή κάτι αλλά είπαμε από αυτόν τον μήνα θα ξεκινήσουμε προσπάθεια και περιμένω την περίοδο για να ξεκινήσουμε. Τι να πω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

koritsia lipame tha sas afisw k den to thelw alla prepei na magirepsw gggggggggrrrrrrrrrrrrrr k variemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee k m aresei poli h pareoula sas alla peivalete tha me xorisei o antras m xaxxaxaxax aitia diazigiou girisa spiti kirie proedre k htan sto kafe parents zitisa fagito k den eixe xaxaxxaxaxaxaxaxaxaxa:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

koritsia lipame tha sas afisw k den to thelw alla prepei na magirepsw gggggggggrrrrrrrrrrrrrr k variemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee k m aresei poli h pareoula sas alla peivalete tha me xorisei o antras m xaxxaxaxax aitia diazigiou girisa spiti kirie proedre k htan sto kafe parents zitisa fagito k den eixe xaxaxxaxaxaxaxaxaxaxa:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ για φαντασου το ομως λυσιμο:lol::lol::lol:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

θα σκασουμε δηλαδη παλι κι αυτο το σαββατοκυριακο μπουκι???????? θα αρχισω να ουυυυυυυυυυυυρλιαζωωωωωωωωωωωωωωω

καλε αυτες θα ειναι χειροτερες απο την μουμου αααααααααααα μινακι σαν πιο εμπειρια απαιτω να επιβαλεις την ταξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

mary και να πάω στον γιατρό θα μου πει αν είμαι ή όχι. Ακόμα είναι νωρίς προτιμώ να περιμένω και αν είμαι τελικά να ακούσω και καρδιά κατευθείαν. Άλλωστε και στον γιο μου πήγα στη γιατρό χωρίς να έχω κάνει τεστ στις 7 εβδ και 5 μέρες και ήταν το πρώτο μου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μέχρι την δευτέρα θα περιμένω προς το παρόν πονάει στήθος πολύ πράγμα που δεν το συνηθίζω, έχω λίγο συχνοουρία και μου μυρίζουν έντονα κάποια πράγματα αλλά είμαι σίγουρη σχεδόν ότι θα αδιαθετήσω δεν ξέρω γιατί δεν έχω πονάκια ή κάτι αλλά είπαμε από αυτόν τον μήνα θα ξεκινήσουμε προσπάθεια και περιμένω την περίοδο για να ξεκινήσουμε. Τι να πω...

Εγώ λέω ότι μάλλον θα έχουμε γεννητούρια.....

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ για φαντασου το ομως λυσιμο:lol::lol::lol:

xaxaxaaxxax ninaki to fantazome k to lew xaxaxxaxax. koita na deis den mporw na xekolisw gmt m m aresei poli h pareoula sas

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...