Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια έτσι μας θέλω!

Μόνο θετική σκέψη!

Μέσα στο 2010 θα έρθει η εγκυμοσύνη για όλες μας!!

Boukie, εύχομαι ένα τεράστιο ++++++++++!

Περιμένουμε νέα σου!

Πρόεδρε πού είσαι να ανακηρύξουμε επίτιμη πρόεδρο την μουμου??

Καλημέρα Margotte!!! Θετική σκέψη δεν λές τίποτα!!!! Το 2010 θα είναι σίγουρα ή χρονιά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μαιρη Μπράβο κοριτσάκι, τον μπαμπα τον πιάσαμε στον ύπνο???

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απολαυσέ το. Ειναι υπέροχη περίοδος ζήστην μέχρι τελευταία στιγμή.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλημέρα Μαιρούλα!! Κάποια είδε το ζουζουνάκι της χθές ή ιδέα μου είναιιιιιιιιιιι???????????????? :P

ναι ναι ναι αστα να πανε μας εδωσε και την πρωτη φωτο ολα καλα μου ειπε θα παω παλι στις 29 ρε τι δωρο ειναι αυτο που μου εφερε ο αη βασιλης??????????????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

boukie προτείνω να περιμένεις λίγο ακόμα άσε την εξέταση για την παρασκευή ας πούμε. Τι λες; αντέχεις;

να σου πω την αληθεια οχι μονο αντεχω αλλα ετσι το κοβω να κανω αν δεν με προλαβει η ακατανομαστη γιατι ποναω αρκετα τωρα....!!!γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

xpcZp2.png

ναι ναι ναι αστα να πανε μας εδωσε και την πρωτη φωτο ολα καλα μου ειπε θα παω παλι στις 29 ρε τι δωρο ειναι αυτο που μου εφερε ο αη βασιλης??????????????????

Ειδες για να είσαι καλό και υπάκουο κορίτσι :!: :!:

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

να σου πω την αληθεια οχι μονο αντεχω αλλα ετσι το κοβω να κανω αν δεν με προλαβει η ακατανομαστη γιατι ποναω αρκετα τωρα....!!!γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

και περισσότερο μη σου πω την Δευτέρα. Αν θες θα σε εμψυχώνω να περιμένεις λίγο ακόμα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μαιρουλααααααααααα μου καλημερααααααααααα φοβερη αισθηση εεεεεε???? ειδα οτι σου μοιαζει κιολας:tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα αντε και την επομενη φορα την καρδουλα του και μετα το φυλο του και μετα ....μετα μαλλον γεννας χαχαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

χΑΧΑΧΑΧΑ τΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ EVER!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου να το χαρείς από το πρώτο δευτερόλεπτο ως το τελευταίο σου εύχομαι!!! Να εισαι συνέχεια ευτυχισμένη!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλε πηγαινε το απογευμα τι να περιμενεις αφου ειπαμε εχω το μητρικο ενστινκτο δια σεναααααααααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

και περισσότερο μη σου πω την Δευτέρα. Αν θες θα σε εμψυχώνω να περιμένεις λίγο ακόμα....

σε ευχαριστωωω...και εγω ετσι λεω να περιμενω παντως γιατι με βλεπω να αδιαθετω ευτυχως ειμαι ατομο πολυ υπομονετικο οποτε δεν θα δυσκολευτω και με σας εδω θα ειναι παιχνιδακι!!!!!

xpcZp2.png

καλε πηγαινε το απογευμα τι να περιμενεις αφου ειπαμε εχω το μητρικο ενστινκτο δια σεναααααααααααααααααααααα

ποναω αρκετα σημερα στην κοιλια μου...νομιζω θα ερθει:(:(:(

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...