Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

παντως με τοοοοοοοση θετικη ενεργεια εδω δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουμε εγκυες συντομα..........ΔΕΝ γινεται!!!!!!!!!χαχαχα

boukie apo to stoma sou k stou theou to auti auto pistevw k egw oti tha doume poles fouskomenes koilitses sto 2010

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαίρομαι πολύ που συμφωνείς και εσύ Tonia μου!!!! Πάμε όλες μαζί στον αγώνα δεν μασάμε εμείς!! Ειμαστε σκληρά καρύδια!!!! Don't mess with us xazoperiodo xaxaxaxa

Δεν την σώζει τίποτε, το έχει χαμένο το παιχνίδι. Που θα πάει όλες θα βαρέσετε διαλειματάκι 9 μηνών από την ακατανόμαστη.:P

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς πως ειστε κοριτσακια ομορφα?????????? εγω καλυτερα δεν θα μπορουσα μπουκι νου νομιζω θα μας βγαλεις την ψυχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε να μην σε αγχωσω και εχω τις πολυ καλες μου σημερα μινακι μου περαστικα οικογενιακως τα υπολοιπα κοριτσια καλα????????????????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

ετσι ακριβως..οπως θα αγωνιζομαστε για τα παιδακια μας αυριο μεθαυριο ετσι θα αγωνιζομαστε και πριν για να τα αποκτησουμε;););)

Κοριτσάκια μου ενα εχω να σας πώ απο την πολύ σύντομη εμπειρία εγκυμοσυνής μου τον Μαίο (δεν κράτησε αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα)

Η εγκυμοσύνη είναι ο ορισμος "ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ" σε διδάσκει να έχεις υπομονή είτε το θές έιτε όχι.. Και υπάρχει λογική σ'αυτό αν το σκεφτείς...Αν είμαστε ανυπόμονες για τα πάντα το μωρό δεν θα το μεγαλώσουμε όπως πρέπει..

Για να τα καταφέρουμε λοιπόν πρέπει να έχουμε οσο το δυνατον περισσοτερη ηρεμια και γαλήνη μέσα μας.. Αυτό που πρέπει να κανουμε ειναι να εκπαιδευτουμε να εχουμε περισσότερη υπομονή και αυτό ξεκινάει απο την προσπαθεια σύλληψης και κορυφώνεται στην περίοδο της εγκυμοσύνης μας!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

boukie apo to stoma sou k stou theou to auti auto pistevw k egw oti tha doume poles fouskomenes koilitses sto 2010

ε ναι ειπαμε δεν θα ειναι τωρα θα ειναι σε λιγο καιρο...το θεμα μας δεν ειναι ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!

xpcZp2.png

Κοριτσάκια μου ενα εχω να σας πώ απο την πολύ σύντομη εμπειρία εγκυμοσυνής μου τον Μαίο (δεν κράτησε αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα)

Η εγκυμοσύνη είναι ο ορισμος "ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ" σε διδάσκει να έχεις υπομονή είτε το θές έιτε όχι.. Και υπάρχει λογική σ'αυτό αν το σκεφτείς...Αν είμαστε ανυπόμονες για τα πάντα το μωρό δεν θα το μεγαλώσουμε όπως πρέπει..

Για να τα καταφέρουμε λοιπόν πρέπει να έχουμε οσο το δυνατον περισσοτερη ηρεμια και γαλήνη μέσα μας.. Αυτό που πρέπει να κανουμε ειναι να εκπαιδευτουμε να εχουμε περισσότερη υπομονή και αυτό ξεκινάει απο την προσπαθεια σύλληψης και κορυφώνεται στην περίοδο της εγκυμοσύνης μας!

simfonw apolita mazi sou etsi einai

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Δεν την σώζει τίποτε, το έχει χαμένο το παιχνίδι. Που θα πάει όλες θα βαρέσετε διαλειματάκι 9 μηνών από την ακατανόμαστη.:P

ΧαΧΑχαχΑ χαλαραααααααααα εννοείται ότι δεν την πέρνει την κύρια αυτή!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κορίτσια έτσι μας θέλω!

Μόνο θετική σκέψη!

Μέσα στο 2010 θα έρθει η εγκυμοσύνη για όλες μας!!

Boukie, εύχομαι ένα τεράστιο ++++++++++!

Περιμένουμε νέα σου!

Πρόεδρε πού είσαι να ανακηρύξουμε επίτιμη πρόεδρο την μουμου??

Διαφημίσεις

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς πως ειστε κοριτσακια ομορφα?????????? εγω καλυτερα δεν θα μπορουσα μπουκι νου νομιζω θα μας βγαλεις την ψυχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε να μην σε αγχωσω και εχω τις πολυ καλες μου σημερα μινακι μου περαστικα οικογενιακως τα υπολοιπα κοριτσια καλα????????????????????

Καλημέρααα, τι κάνει το φασολάκι σου??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

πως πηγε χθεσ μαιρουλα ολα καλα ετσι???λαμπεισ σημερα λαμπεισ!!

wMhKp2.png x3iPp2.png

Καλημέρααα, τι κάνει το φασολάκι σου??

ενα θα σου πω φιλεναδαααααααααααααααααααααααα μοιαζουμε απιστευτααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οπως καταλαβαινεις εχω τρελαθει χαχψαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Καλημέρα Μαιρούλα!! Κάποια είδε το ζουζουνάκι της χθές ή ιδέα μου είναιιιιιιιιιιι???????????????? :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...