Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

xaxaxxaxaxa etsi einai tonia o dikos m na deis me to paramikro ston giatro asta na pane ean tixon meinw egios thn exw katsei tha lew ponaw k tha me trexei ston giatro asta na pane den tha milaw den tha lew tpt. to theiko pou m eipes xtes <ante pote tha meinoume egios> kagelo emeina

:-P :-P :-P

μάλλον θα την περάσει πιο "βαριά" απο εσένα την εγκυμοσύνη.....:!: :!:

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφου ουτως ή αλλως περιμενεις σε 4 μερες αν δεν κανω λαθος...και να εισαι ισως ειναι πολυ νωρις για να δειξει το τεστ...τοσο και τοσα γραφονται σ αυτο το φορουμ γι αυτο..ΜΗΝ απογοητευεσαι περιμενε να δεις αν θα εχεις καθυστερηση και σε 2 μερες απο τοτε κανε ενα ακομη ή καλυτερα χοριακη κατευθειαν...ποσες και ποσες κοπελες εκαναν βγηκε αρνητικο και ηταν ομως εγκυες!!!!!!! ολα θα πανε καλα!!!!

εγω νομιζω οτι θα αδιαθετησω παντως ενω ολες τις μερες με πονουσε μονο η μεση σημερα η κοιλια μου με ποναει αρκετα:mad::-x:-x:-x:-x

Οχι οχι ... Ξουτ ξουτ απο την bookie χαζοπερίοδο... δεν σε θέλουμε λέμεεεεεεεεεε ξούττττττττττττττττ

Πάντως έχεις δίκιο τον πόλεμο δεν τον χάσαμε ακόμα!! Ελπίζουμε και περιμένουμε! Αλλά ξέρεις κ κάτι άλλο? αν λέω αν δεν μας έρθουν τα πράγματα όπως ελπίζουμε αυτόν τον μήνα θα είναι ο επόμενος δεν θα πεθάνουμε κιόλας σωστά? Θα τα πουμε η μία στην άλλη θα ξεσπάσουμε και μετα ξανά προς την δόξα τραβάμε με αισιοδοξία!!! Έτσι bookie Μου??

p2mPp2.png

BMqPp2.png

koritsi ipomonh <to lew egw pou den exw katholou xaxaxxaxaxa) ti na sas pw!!!! elpizw 2010 na einai pio gourlidiko apo 2009 k na fouskosoune se oles mas oi kilitses mas

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Οχι οχι ... Ξουτ ξουτ απο την bookie χαζοπερίοδο... δεν σε θέλουμε λέμεεεεεεεεεε ξούττττττττττττττττ

Πάντως έχεις δίκιο τον πόλεμο δεν τον χάσαμε ακόμα!! Ελπίζουμε και περιμένουμε! Αλλά ξέρεις κ κάτι άλλο? αν λέω αν δεν μας έρθουν τα πράγματα όπως ελπίζουμε αυτόν τον μήνα θα είναι ο επόμενος δεν θα πεθάνουμε κιόλας σωστά? Θα τα πουμε η μία στην άλλη θα ξεσπάσουμε και μετα ξανά προς την δόξα τραβάμε με αισιοδοξία!!! Έτσι bookie Μου??

Ετσι ακριβώς... ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

:-P :-P :-P

μάλλον θα την περάσει πιο "βαριά" απο εσένα την εγκυμοσύνη.....:!: :!:

xaxaxaxxa ase exw na travixw polla !!!! makari na mhn exw emetous zalades ktl giati me vlepw na thn vgazw sto litw 9 mhnes xaxaxxaxaaxxa

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα......μολισ ηρθε η ακατανομαστη....!και πιο νωρισ ετσι???μας την εφερε κανονικα.....!κλαψ κλαψ......παμε για τον επομενο μηνα κοιπον......οποτε βγαλτε με απο την τυχερη λιστα και βαλτε με στην μαυρη λιστα...!!!χαχαχα

δεν πειραζει γλυκια μου..next time!!!ποτε περιμενες κανονικα δηλαδη????

xpcZp2.png

koritsi ipomonh <to lew egw pou den exw katholou xaxaxxaxaxa) ti na sas pw!!!! elpizw 2010 na einai pio gourlidiko apo 2009 k na fouskosoune se oles mas oi kilitses mas

Θα είναι σίγουρα γουρλίδικο και όλες μα όλες θα μείνουμε με το καλό το 2010!!!! Μερικές ίσως να προλάβουν και το 2009 αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ετσι ακριβως..οπως θα αγωνιζομαστε για τα παιδακια μας αυριο μεθαυριο ετσι θα αγωνιζομαστε και πριν για να τα αποκτησουμε;););)

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Θα είναι σίγουρα γουρλίδικο και όλες μα όλες θα μείνουμε με το καλό το 2010!!!! Μερικές ίσως να προλάβουν και το 2009 αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία!!

etsi etsi nai makari na tous afeisei to 2009 me ena ninaki makari to euxome mesa apo thn kardia m

Ετσι ακριβώς... ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Χαίρομαι πολύ που συμφωνείς και εσύ Tonia μου!!!! Πάμε όλες μαζί στον αγώνα δεν μασάμε εμείς!! Ειμαστε σκληρά καρύδια!!!! Don't mess with us xazoperiodo xaxaxaxa

p2mPp2.png

BMqPp2.png

παντως με τοοοοοοοση θετικη ενεργεια εδω δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουμε εγκυες συντομα..........ΔΕΝ γινεται!!!!!!!!!χαχαχα

URI GELER και βάλε σου λεω όλες εδω μέσα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...