Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

na sou pw den xeroume akoma me auto twra tha to kanoume vevea apo oti eixa milisei me thn pethera m m eixe pei oti eixe kolisei magoulades den sou krivw molis to akousa emeina ligo vevea m eipe oti den thn eixe perasei varia alla tote den xerane k autes k gia giatro diskola xronia twra tha doume makari na mhn einai tpt k na einai to mialo to diko m dld to anxos m

Χαλάρωσε, το μυαλο παίζει περίεργα παιχνίδια.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

na sou pw den xeroume akoma me auto twra tha to kanoume vevea apo oti eixa milisei me thn pethera m m eixe pei oti eixe kolisei magoulades den sou krivw molis to akousa emeina ligo vevea m eipe oti den thn eixe perasei varia alla tote den xerane k autes k gia giatro diskola xronia twra tha doume makari na mhn einai tpt k na einai to mialo to diko m dld to anxos m

αυτο δεν το ηξερα εχουν σχεση οι παιδικες αρρωστιες στους αντρες μπορουν να δημιουργησουν προβλημα

xpcZp2.png

αυτο δεν το ηξερα εχουν σχεση οι παιδικες αρρωστιες στους αντρες μπορουν να δημιουργησουν προβλημα

Οι μαγουλάδες παλαιότερα δημιουργούσαν προβλήματα στειρότητας στους άντρες, όπως και κάποιος πολύυυυυ υψηλός πυρετός, κάποιο χτύπημα στο επίμαχο σημείο.... Εμας λένε ασθενές φύλο αλλά άλλοι είναι.

nai h magoulades einai oti xeirotero gia tous antres giati to eixa psaxei to thema otan to ematha apo thn pethera m to eipame k ston giatro nai dhmiourgoun provlhma dld sths magoulades prizonte oi orxeis tou antra k prokaloune steirwsei distixos thelei para poli prosoxh otan pernane magoulades oi antres!!!!!!!

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Οι μαγουλάδες παλαιότερα δημιουργούσαν προβλήματα στειρότητας στους άντρες, όπως και κάποιος πολύυυυυ υψηλός πυρετός, κάποιο χτύπημα στο επίμαχο σημείο.... Εμας λένε ασθενές φύλο αλλά άλλοι είναι.

ποπο ..οντως ειναι πολυ ευαισθητοι οι αντρες γενικα...:confused: αυτο εχω καταλαβει..

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

tonia kala ta les etsi einai emas lene alloi exoun thn xarh otan to eipame ston giatro m mas eipe tha doume k twra tou eipe na kanei to spermatodiagrama na doume twra h pethera m m eixe pei oti den tin perase varia ti na pw den xerw oti m eipe sas lew

ποπο ..οντως ειναι πολυ ευαισθητοι οι αντρες γενικα...:confused: αυτο εχω καταλαβει..

boukie emeis eimaste ginekes exoume thn kataramenh k gename auto mas exei swsei. sizitagame me ton antra m k me enan filo m k xereis ti m eipan oti ayto pou zoume emeis den mporoune na to zisoune autoi dld thn genhsh m to exoune pei arketes fores

ΝΑΙ ΝΑΙ δεν εχω προβλημα απλα ξερεις πιο θα ειναι το σπασιμο οτι αν μου ερθει τωρα ή αυριο ας πουμε ενω οι μερες ωορηξιας μου αν μου ερχοταν κανονικα θα ηταν τις ημερες των Χριστουγεννων τωρα θα ειναι αργοτερα και δεν ξερω ποσο χαλαροι θα ειμαστε κτλ τελοσπαντων χαζομαρες σκεφτομαι οτι ειναι να γινει θα γινει!!!!!;) αν ειναι να ερθει ας ερθει να τελειωνουμε!!!

Αχ Bookie μου το πόσο σε νιώθω δεν μπορείς να φανταστείς!!! Άσε κ εγώ εκανα μια βλακεία χτες... Επειδή ένιωσα οτι το στήθος μου δεν πονούσε το ίδιο με προχθές έκανα ενα τεστακι...φυσικά βγήκε αρνητικό..αλλά η ψυχολογία μου απο εκεινη την ώρα έπεσε...και νευρίασα με τον εαυτό μου και τις διασθήσεις μου και με όλα μου!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

boukie emeis eimaste ginekes exoume thn kataramenh k gename auto mas exei swsei. sizitagame me ton antra m k me enan filo m k xereis ti m eipan oti ayto pou zoume emeis den mporoune na to zisoune autoi dld thn genhsh m to exoune pei arketes fores

Καλέ οι άντρες είναι λιγόψυχοι (συμπεριλαμβανομένου και του αγαπημένου μου!!!) που να αντέξουν γέννα?? :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι μην βαζετε το κακο στο μυαλο σας...ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!!!

asta na pen boukie ola ta kaka vazw sto mialo m ti na kanw eimai koloanxodeis asta na pane ta neuraaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmmmmm den entexw allo opou paw mwra mwra mwra vlepw sinexeia thelw k egw to diko m mwraki einai k h kolohlikia asta eimai trelamenei

Αχ Bookie μου το πόσο σε νιώθω δεν μπορείς να φανταστείς!!! Άσε κ εγώ εκανα μια βλακεία χτες... Επειδή ένιωσα οτι το στήθος μου δεν πονούσε το ίδιο με προχθές έκανα ενα τεστακι...φυσικά βγήκε αρνητικό..αλλά η ψυχολογία μου απο εκεινη την ώρα έπεσε...και νευρίασα με τον εαυτό μου και τις διασθήσεις μου και με όλα μου!!!

αφου ουτως ή αλλως περιμενεις σε 4 μερες αν δεν κανω λαθος...και να εισαι ισως ειναι πολυ νωρις για να δειξει το τεστ...τοσο και τοσα γραφονται σ αυτο το φορουμ γι αυτο..ΜΗΝ απογοητευεσαι περιμενε να δεις αν θα εχεις καθυστερηση και σε 2 μερες απο τοτε κανε ενα ακομη ή καλυτερα χοριακη κατευθειαν...ποσες και ποσες κοπελες εκαναν βγηκε αρνητικο και ηταν ομως εγκυες!!!!!!! ολα θα πανε καλα!!!!

εγω νομιζω οτι θα αδιαθετησω παντως ενω ολες τις μερες με πονουσε μονο η μεση σημερα η κοιλια μου με ποναει αρκετα:mad::-x:-x:-x:-x

xpcZp2.png

Και εγώ το ίδιο εύχομαι για όλες μας εδω μέσα!!! Τίποτα θα κάτσω στα αυγουλάκια μου ήσυχη ήσυχη μεχρι την Τρίτη το πρωί αν δεν έχω δεχτεί επισκέψεις δεν κάνω τίποτα τέλος!!! Νευρίασα σου λέω!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

κοριτσια καλημερα......μολισ ηρθε η ακατανομαστη....!και πιο νωρισ ετσι???μας την εφερε κανονικα.....!κλαψ κλαψ......παμε για τον επομενο μηνα κοιπον......οποτε βγαλτε με απο την τυχερη λιστα και βαλτε με στην μαυρη λιστα...!!!χαχαχα

wMhKp2.png x3iPp2.png

Καλέ οι άντρες είναι λιγόψυχοι (συμπεριλαμβανομένου και του αγαπημένου μου!!!) που να αντέξουν γέννα?? :tongue: :tongue:

xaxaxxaxaxa etsi einai tonia o dikos m na deis me to paramikro ston giatro asta na pane ean tixon meinw egios thn exw katsei tha lew ponaw k tha me trexei ston giatro asta na pane den tha milaw den tha lew tpt. to theiko pou m eipes xtes <ante pote tha meinoume egios> kagelo emeina

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...