Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αντε ωραια ρε μινακι αφου εχεις και ανθρωπο στο σπιτι μιααααα χαρα το θεμα βεβαια ηταν να την γλυτωσεις και εσυ δυσκολο ολοι να ειναι αρρωστοι..περαστικααααααααααα παντως γρηγορα!!!!!!

την λιστα πρεπει λιγο να την στρωσουμε νομιζω η pegg αδιαθετησε χθες ετσι ειπε

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tonia prospathoume diomish xronia alla tpt vevea entatika molis pantreutikame exoume ena 6mhno alla lew den tha kathotane k sths asxetes asta na pane mayra ta exw bapsei

Δεν υπάρχει λόγος, άλλαξε χρώμα... κόκκινο!! είσαι και φρεσκοπαντρεμένη. Να ζήσετε μια υπέροχη ζωή σας εύχομαι.

Είναι πολύ λίγο το διάστημα για να αγχωθείς. Και στο κάτω κάτω για να μην αγχώνεσαι (που είναι το κορυφαίο αντισυλληπτικό) ας κάνει ο αντρούλης σου σπερμοδιάγραμμα να δείτε τι γίνεται κάνε και εσύ τις τυπικές εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου να ξεαγχωθείς.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει λόγος, άλλαξε χρώμα... κόκκινο!! είσαι και φρεσκοπαντρεμένη. Να ζήσετε μια υπέροχη ζωή σας εύχομαι.

Είναι πολύ λίγο το διάστημα για να αγχωθείς. Και στο κάτω κάτω για να μην αγχώνεσαι (που είναι το κορυφαίο αντισυλληπτικό) ας κάνει ο αντρούλης σου σπερμοδιάγραμμα να δείτε τι γίνεται κάνε και εσύ τις τυπικές εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου να ξεαγχωθείς.

tonia mas edwse na kanei k o antras m spermatodiagrama. se euxaristw para poli. tis tipikes tis exw kanei mono thn salpigo den exw kanei k fovame ligo

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Μην φοβάσαι, δεν υπάρχει λόγος. Γιατρός δεν είμαι αλλά πιστεύω εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα κάτι συμπτώματα θα είχες, στον κύκλο σου ? ή όχι δεν ξέρω

apla den exw stathero kiklo pote sths 28 pote sths 30 asta na pane auto mono den exoume dei tpt allo aaaa!!!! ektos apo ta kondilomata pou ta eidame twra alla pali kala einai exoterika den eiparxei provlima ekei ta parakolouthw vevea alla me ton kiklo einai ligo perierga !!!!!! pote etso pote alios auto einai xanome ligo

Διαφημίσεις

Δεν είναι πρόβλημα αυτό!! 2 μέρες πάνω κάτω όλες το έχουμε. Σχεδόν καμιά δεν υπάρχει με κύκλο ρολόι.

mono auto twra ean iparxei kati allo tha to doume me tin salpigo oti k na lew egw tha deixei makari omws h kataramenh na mhn erthei ton epomenw!!!!! vlepw edw sto kafe pou lene oti me to pou kanane thn salpigo meinane k egios isxei afto h oxi apla einai kathara ston arganismo kathe ginekas?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Το δικό μας πρόβλημα ήταν με το σπέρμα του αντρούλη μου. Οπότε δεν μπήκα σε τέτοιες διαδικασίες. Ισως βλέποντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χαλάρωσαν και ήρθε το νινί. Η ψυχολογία παίζει πολύυυυ σημαντικό ρόλο.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Το δικό μας πρόβλημα ήταν με το σπέρμα του αντρούλη μου. Οπότε δεν μπήκα σε τέτοιες διαδικασίες. Ισως βλέποντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χαλάρωσαν και ήρθε το νινί. Η ψυχολογία παίζει πολύυυυ σημαντικό ρόλο.

na sou pw den xeroume akoma me auto twra tha to kanoume vevea apo oti eixa milisei me thn pethera m m eixe pei oti eixe kolisei magoulades den sou krivw molis to akousa emeina ligo vevea m eipe oti den thn eixe perasei varia alla tote den xerane k autes k gia giatro diskola xronia twra tha doume makari na mhn einai tpt k na einai to mialo to diko m dld to anxos m

Καλημέρες σε όλα τα κοριτσάκια!!!! Τι κάνουμε σήμερα πως πάμε απο διάθεση? Bookie αν δεν δούμε περίοδο δεν απογοητευομαστε!!!!! Το κεφάλι ψηλά!! :P

ΝΑΙ ΝΑΙ δεν εχω προβλημα απλα ξερεις πιο θα ειναι το σπασιμο οτι αν μου ερθει τωρα ή αυριο ας πουμε ενω οι μερες ωορηξιας μου αν μου ερχοταν κανονικα θα ηταν τις ημερες των Χριστουγεννων τωρα θα ειναι αργοτερα και δεν ξερω ποσο χαλαροι θα ειμαστε κτλ τελοσπαντων χαζομαρες σκεφτομαι οτι ειναι να γινει θα γινει!!!!!;) αν ειναι να ερθει ας ερθει να τελειωνουμε!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...