Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλως την !!!!

ειπαμε τα συμπτωματα μπορει να ειναι τα ιδια! μην απογοητευεσαι! οσο δεν ερχεται εχουμε λογους να μην την περιμενουμε!!

εγω κανω σεξ προς το παρον..τιποτα αλλο!!

τι καλα!

καλημερα boukie μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

milas sovara kala den pas na kaneis mia xoriakh den exeis katholou anxos???? pooooooooooo kala exw meinei twra!!!! egw sthn thesh sou tha eixa pelagosei tha eixa pesei apo ton trito xaxaxxaxa. malista perimenw k ta anwtera melh na doume ti tha geinei :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλε εκανα χοριακη και βγηκε αρνητικη...και στον γιατρο πηγα....

μου ειπε...αν δεν αδιαθετησεις σε κανα 2 βδομαδες κανε μια χοριακη...

(ειχα λιγο αιμα την προηγουμενη βδομαδα,σταγονες, γιαυτο το ειπε)

ασε..εχεις ν'ακουσεις πολλα εδω μεσα...

καλε εκανα χοριακη και βγηκε αρνητικη...και στον γιατρο πηγα....

μου ειπε...αν δεν αδιαθετησεις σε κανα 2 βδομαδες κανε μια χοριακη...

(ειχα λιγο αιμα την προηγουμενη βδομαδα,σταγονες, γιαυτο το ειπε)

ασε..εχεις ν'ακουσεις πολλα εδω μεσα...

m aresei pou to vlepeis toso psixrema mpravo sou ti na pw egw den tha antexa !!!!!! moumou exeis paidakia???

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Νομίζω moumou θα πρέπει να σου δώσουμε κι εσένα μία θέση ανώτερου κλιμακίου!!

Μπορεί η Δήμτρα να είναι ες αει πρόεδρος αλλά η δική σου περίπτωση νομίζω πως πρέπει να λάβει ένα αξίωμα!!

Ας πούμε....... χμ............ επίτιμη πρόεδρος?

Πώς σου φαίνεται?

Ίσως κυρία επί των τιμών?

Ας γίνει σχετική σύσκεψη παρακαλώ!

καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια παλια και νεα!!!!!

μουμου τι εγινε ρε συ σε ξεχασε εντελως η περιοδος??? τουλαχιστον απολαμβανεις σεξ σεξ σεξ...χαχαχα

αγαπες μου εγω πηγα το πρωι για χοριακη με μιση καρδια βεβαια και θα σας πω γιατι...και ηταν κλειστα γιατι ανοιγαν 8 και μιση και εγω επρεπε 9 να ειμαι στην δουλεια μου που βρισκεται στην Σινδο Θεσσαλονικης (εκτος της πολης για οσες δεν γνωριζουν) οποτε προς το παρον τζιφος...2η αποπειρα το απογευμα με το σχολασμα αν δεν εχω αδιαθετησει μεχρι τοτε...

τα συμπτωματα συνεχιζουν ποναει η κοιλια μου σημερα (να δεις θα ερθει η τριςκαταρατη) το στηθος ελαφρως πρησμενο με πονο...υγρα στα ιδια με χθες δεν σταματουν....η μεση μου σταματησε να ποναει μπορω να πω αλλα απογοητευτικα το πρωι που μετρησα την θερμοκρασια ηταν 36,9 ενω τις τελευταιες μερες μετα την ωορηξια που μετρουσα ειχε κολλησει στο 37,1 οποτε για να επεσε μαλλον θα ερθει η σιχαμενη....αυτα!!

καλημεραααααααααααααααααααααα ειπαμεεεεεεεεεεεεεε?????

boukie kalhmera ka po mena sou euxome ta kalitera an k den exei erthei malwn exeis na mas peis ta euxarista

Διαφημίσεις

Νομίζω moumou θα πρέπει να σου δώσουμε κι εσένα μία θέση ανώτερου κλιμακίου!!

Μπορεί η Δήμτρα να είναι ες αει πρόεδρος αλλά η δική σου περίπτωση νομίζω πως πρέπει να λάβει ένα αξίωμα!!

Ας πούμε....... χμ............ επίτιμη πρόεδρος?

Πώς σου φαίνεται?

Ίσως κυρία επί των τιμών?

Ας γίνει σχετική σύσκεψη παρακαλώ!

ευχαριστω! ευχαριστω!

θα ειναι τιμη μου!

ουχι!!! αυτο προσπαθω...

αλλα ξαφνικα εχω βρεθει με 25 αδερφακια εδω μεσα.... αστα να πανε...

εσυ??

k egw mia pao ta idia tpt mono me anipsia eimai xixixixixi kathe mhna h kataramenh erxete ante na doume mhpws doume kamia xara meta thn salpigografia an k den sou kreivw exw psilo malwn xontro anxothei me thn salpigo !!!!!!! allaa sex sex sex sinexeia ton exw pethanei ton antroulh m xaxxaxaxaxa

boukie kalhmera ka po mena sou euxome ta kalitera an k den exei erthei malwn exeis na mas peis ta euxarista

ευχαριστω γλυκια μου να εισαι καλα...εσυ ποτε περιμενεις ξανα ειπαμε??απο οτι διαβασα εισαι ηδη αδιαθετη ε?

η πλακα ειναι οτι χθες ειχαμε μια κουβεντα....με τον καλο μου και του ειπα οτι δεν εχω αδιαθετησει ακομη και δεν τον ειδα να αγχωνεται γιατι θεωρησε οτι αφου ειχαμε διακεκομμενη συνουσια σου λεει σιγα...;);)

αν ειμαι θα του ερθει ταμπλας...χαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

ουχι!!! αυτο προσπαθω...

αλλα ξαφνικα εχω βρεθει με 25 αδερφακια εδω μεσα.... αστα να πανε...

εσυ??

ΠΩΠΩ τοσα γιναμε ζωη να χουμε αδελφουλα:tongue::tongue::tongue:

Γεωργια καλημερα καλως ορισες κι εσυ!!!!

ΜΠΟΥΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ θα σε μαδησω οταν ανεβω Θεσ/νικη!!!!!:lol::lol::lol:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

kalhmera minaki kalos sas vrika

ευχαριστω γλυκια μου να εισαι καλα...εσυ ποτε περιμενεις ξανα ειπαμε??απο οτι διαβασα εισαι ηδη αδιαθετη ε?

η πλακα ειναι οτι χθες ειχαμε μια κουβεντα....με τον καλο μου και του ειπα οτι δεν εχω αδιαθετησει ακομη και δεν τον ειδα να αγχωνεται γιατι θεωρησε οτι αφου ειχαμε διακεκομμενη συνουσια σου λεει σιγα...;);)

αν ειμαι θα του ερθει ταμπλας...χαχαχα

logika sths 15 alla htan na m erthei h kataramenh 19 k m eirthe xtes asta na pane boukie trela m eirthe!!! xaxaxaxax ton vlepw na soriazete katw k na ton sinefereis!!!!! makari kopela m makari na eisai ante na akousoume euxarista

μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου!!!!! ανεβα εσυ και μαδισε με χαχαχα...τι να κανω σ αυτους πες το που δουλευουν ωραρια δημοσιου χαχαχα

περαστικα παρεπιπτοντως μινακιι μου ελπιζω να μην την πατησες και εσυ...ποιος θα σας φροντιζει!!!!!!!!!!!!!!1

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...