Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ε,λεω,το κοριτσι για να κατεβηκε στη δουλεια με αρρωστο παιδι,αρρωστο αντρα κι εκεινη ετοιμη ν'αρρωστησει, εχει να παραλαβει κανα τανκερ και πρεπει να παει να επιβλεπει!

τι να κανετε κι εσεις οι πλουσιοι,εχετε προβληματα κι εσεις.

(ενταξει ομως μην ανησυχεις,εγω θα λεω οτι δουλευεις σε μεταφορικη.)

xaxaxaxaxaxa!!!! kalhmera k pali gewrgia edw!!!!! mporw na pw oti sas diavaza k eixa liosei sto gelio eiste mia poli kalh pareoula gia na apovalw to anxos m k ithela poli na mpw sthn parea sas :-P:-P:-P:-P:-P:-P

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

xaxaxaxaxaxa!!!! kalhmera k pali gewrgia edw!!!!! mporw na pw oti sas diavaza k eixa liosei sto gelio eiste mia poli kalh pareoula gia na apovalw to anxos m k ithela poli na mpw sthn parea sas :-P:-P:-P:-P:-P:-P

ετων,υψος,βαρος,οικογενειακη κατασταση,ψυχολογικη κατασταση.

μολις συμπληρωσεις τη λιστα και γινει συσκεψη θα εχεις αμεση απαντηση!

ετων,υψος,βαρος,οικογενειακη κατασταση,ψυχολογικη κατασταση.

μολις συμπληρωσεις τη λιστα και γινει συσκεψη θα εχεις αμεση απαντηση!

xaxaxxaxaxa !!!!! eisai foverh vre moumou exw liosei!!!! psixologikh katastash skata eirthe h kataramenh kata ta alla ola ok

ωραια λοιπον! καλως ηρθες....

εδω μεσα ολα πανω κατω ειναι τα ιδια...ηλικες,βαρη,υψη,οικογενειακες καταστασεις...ψυχολογικα αστα να πανε...

εχουμε εγκυμονουσες,περιοδευουσες,αναμενουσες περιοδο,μη αναμενουσες...εγω εχω να αδιαθετησω απο τον οκτωβριο και εγκυος δεν ειμαι. ειμαι η μοναδικη τετοια περιπτωση,καταφερνω και τις τρελαινω ολες και γενικα περναμε καλα!

καλως ηρθες λοιπον, μολις ερθουν και ανωτερες (γιατι εχουμε προεδρο εδω κτλ ) θα σε βαλουν στη λιστα!!

καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια παλια και νεα!!!!!

μουμου τι εγινε ρε συ σε ξεχασε εντελως η περιοδος??? τουλαχιστον απολαμβανεις σεξ σεξ σεξ...χαχαχα

αγαπες μου εγω πηγα το πρωι για χοριακη με μιση καρδια βεβαια και θα σας πω γιατι...και ηταν κλειστα γιατι ανοιγαν 8 και μιση και εγω επρεπε 9 να ειμαι στην δουλεια μου που βρισκεται στην Σινδο Θεσσαλονικης (εκτος της πολης για οσες δεν γνωριζουν) οποτε προς το παρον τζιφος...2η αποπειρα το απογευμα με το σχολασμα αν δεν εχω αδιαθετησει μεχρι τοτε...

τα συμπτωματα συνεχιζουν ποναει η κοιλια μου σημερα (να δεις θα ερθει η τριςκαταρατη) το στηθος ελαφρως πρησμενο με πονο...υγρα στα ιδια με χθες δεν σταματουν....η μεση μου σταματησε να ποναει μπορω να πω αλλα απογοητευτικα το πρωι που μετρησα την θερμοκρασια ηταν 36,9 ενω τις τελευταιες μερες μετα την ωορηξια που μετρουσα ειχε κολλησει στο 37,1 οποτε για να επεσε μαλλον θα ερθει η σιχαμενη....αυτα!!

καλημεραααααααααααααααααααααα ειπαμεεεεεεεεεεεεεε?????

xpcZp2.png

ωραια λοιπον! καλως ηρθες....

εδω μεσα ολα πανω κατω ειναι τα ιδια...ηλικες,βαρη,υψη,οικογενειακες καταστασεις...ψυχολογικα αστα να πανε...

εχουμε εγκυμονουσες,περιοδευουσες,αναμενουσες περιοδο,μη αναμενουσες...εγω εχω να αδιαθετησω απο τον οκτωβρω και εγκυος δεν ειμαι. ειμαι η μοναδικη τετοια περιπτωση,καταφερνω και τις τρελαινω ολες και γενικα περναμε καλα!

καλως ηρθες λοιπον, μολις ερθουν και ανωτερες (γιατι εχουμε προεδρο εδω κτλ ) θα σε βαλουν στη λιστα!!

milas sovara kala den pas na kaneis mia xoriakh den exeis katholou anxos???? pooooooooooo kala exw meinei twra!!!! egw sthn thesh sou tha eixa pelagosei tha eixa pesei apo ton trito xaxaxxaxa. malista perimenw k ta anwtera melh na doume ti tha geinei :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...