Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτος περα απο το νατο παιζει ντοκτορ και να ανταλαζει αποψεις με τον γιατρο συναιχεια με καρφωνε α γιατρε καπνιζει κανα τσιγαρακι κουραζεται ολη μερα στο μαγαζι και αλλα τετοια αχαχαχαχχαχαχα μετα οταν φυγαμε με κοιτουσε και γελαγε και μετα πηρε το σοβαρο του και μου λεει πρεπει να ετοιμασουμε το σπιτι το δωματιο τοθ χαχαχαχαχα

Άχου τον μωρέ κι αυτόν!!Να είστε καλά κι αγαπημένοι και να περιμένετε το παιδάκι σας!!!Και να τον ακούς, δίκιο έχει, να μην κουραζεσαι πολύ!!!

6237481d19.png

γεια σας κοριτσια.ειστε ολες καλα;μαιρυ εσυ απ'οτι βλεπω πετας ηδη στα συννεφα,μπραβο κοπελα μου .και που νακουσεις και καρδουλα!!!!!

δημητρα τα ζουζουνια καλα;;πωςτα καταφερνεις και τα κοιμιζεις νωρις;;

τα υπολοιπα κοριτσια καλα;;;εχουμε καλα νεα;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

γεια σας κοριτσια.ειστε ολες καλα;μαιρυ εσυ απ'οτι βλεπω πετας ηδη στα συννεφα,μπραβο κοπελα μου .και που νακουσεις και καρδουλα!!!!!

δημητρα τα ζουζουνια καλα;;πωςτα καταφερνεις και τα κοιμιζεις νωρις;;

τα υπολοιπα κοριτσια καλα;;;εχουμε καλα νεα;

Καλησπέρα Βίκυ μου, όλα καλά!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Ολυμπία μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!Εύχομαι σε 9 μήνες να κρατάς ένα γερό και υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου. Να σου ζήσει και το άλλο σου το παιδάκι, το χαμογελαστό που βλέπω στην φωτογραφία! Πάντα έτσι να το βλέπεις...

Σε ευχαριστώ πολύ.

Βλέπω είσαι και εσύ ξενιτεμένη, πως είναι η Αγγλία;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέραααα κορίτσια!!

Αν και απο το σάββατο μπαίνω πού και πού για να μαθαίνω τα νέα σας, δεν έχω βρει χρόνο να γράψω τίποτα γμτ!!

Λοιπον καταρχήν: Μαίρη, Ολυμπία Συχαρητήριαααααααααααααα!

Αχ τι μου θύμισες μαίρη?? Πω πω! Να χαίρεσαι την κουκίδα σου!!!!!!!!!!!!!

Κι εσυ μουμου μας μπράβο που δεν μασάς! Μακάρι πολλές να σκεφτόμασταν σαν εσένα!! Αλλά βρε κοπέλα μου 51 μέρες πολλές δεν είναι??? Ξέρω κι εγώ....

Boukie, κανένα νέο??

Μπορεί να μην είχα καθόλου χρόνο να είμαι στην παρέα σας αλλά έχω διαβάσει τα νέα των περισσοτέρων... σίγουρα βέβαια έχω χάσει και πολλά επεισόδια...

Μινάκι το κοριτσάκι σου πώς είναι? Περαστικά σας βρε παιδί μου!!

Mpap μη μασάς! Πάμε για γιορτές, χαλάρωση, σ..ξ και όλα θα έρθουν! Μην στεναχωριέσαι!!

Πολλά φιλιά απο μένα και θα προσπαθήσω να είμαι πιο συνεπής! ;)

Διαφημίσεις

Πηγαμε παιδιατρο τωρα την κοβω ομαδικος στο νοσοκομειο ρε μουμου μου λες να μην χρειαζοταν και να ερχομουν αστα μαλλον θα φυγω και θα με παρουν να κατεβω οταν δεσει το καραβι γιατι προς το παρον εχει 9 μποφορ και δεν την κοβω να δενει πριν τις 11 με 12

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...