Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μαιρουλααααααααααααα!!!μπραβο σου κουκλα μου!!!ακουσες κ καρδουλα?τι εκανε το μπεμπακι???δεν ειναι τελεια αισθηση????δεν ειναι οτι πιο τελειο εζησες στη ζωη σου? :D:D:D τι σου ειπε ο γιατρος?

καρδουλα δεν ακουσαμε εχω ραντεβου στις 29 παλι οχι απλα οτι πιοβ τελειο δεν εχω λογια να το περιγραψω ο γιατρος μου ειπε οτι πολυ ευχαριστημενος εκανα και κατι εξετασεις κατεβατο ολοκληρο προγεννετικοςελεγχος σε μια εβδομαδα θα ξερω αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχβ αισθανομαι τελειαααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααααααααχ, η πρώτη φωτογραφία της ύπαρξής του...Απίστευτο...

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τζουλι το καλυτερο πραγμα της γηςςςςςςςςςςςςςςςςς αχ θεουλη μου πεταω ολοκληρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!Υπέροχα!!!Πες μας κι άλλα, πες μας κι άλλα...ήδη χαζομανούλα έγινες μου φαίνεται!

αχαχαχαχαχαχαχα αν με εβλεπες απο μια μερια θα καταλαβαινεςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

πολυ χαιρομαι αγαπη μου!!!μπραβο στο μπεμπουλινι σου!!!πηρες το πιο τελειο χριστουγενιατικο δωρο σου φετος!!!αν κ μικρουλι σπορακι ειναι το πιο μεγαλο δωρο που εχεις παρει ποτε :wink:;-)

Holy Diver

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τζουλι το καλυτερο πραγμα της γηςςςςςςςςςςςςςςςςς αχ θεουλη μου πεταω ολοκληρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καρδούλα μου γλυκιά καλά κάνεις που πετάς ολόκληρη!!!Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να γίνεσαι μαμά, ούτε πιο σημαντικό πράγμα!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα μα όλα να πάνε υπέροχα με την εγκυμοσύνη σου!!!!

6237481d19.png

πολυ χαιρομαι αγαπη μου!!!μπραβο στο μπεμπουλινι σου!!!πηρες το πιο τελειο χριστουγενιατικο δωρο σου φετος!!!αν κ μικρουλι σπορακι ειναι οτι πιο μεγαλο δωρο εχεις παρει ποτε :wink:;-)

100 0διαμαντια να μου εδιναν σαν αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο παναγια μου δεν το πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ttc72e7.aspx

Και που να το δεις να σχηματίζεται σιγά σιγά σε ανθρωπάκι και να φαίνονται χεράκια πατουσάκια προσωπάκι.... απλά απερίγραπτο...

καλε οταν μπηκαμε στο αυτοκινητο κρατουσα την φωτο σαν το λαφυρο του αιωναααααααααααααααα χαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

καλε οταν μπηκαμε στο αυτοκινητο κρατουσα την φωτο σαν το λαφυρο του αιωναααααααααααααααα χαχαχαχα

Εκεί ήταν που διαπίστωσες ότι σου μοιάζει? Χαχαχαχαχα!!Για πες ο αντρούλης?Αντιδράσεις??

6237481d19.png

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχομαι και εσεις τα χριστουγεννα να εχετε αυτο πουβ ε[πιθυμητε πραγματικααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί ευχαριστείς βρε αγαπούλα? Εγώ ήμουν χάλια και μου έφτιαξες την διάθεση!!!

6237481d19.png

Εκεί ήταν που διαπίστωσες ότι σου μοιάζει? Χαχαχαχαχα!!Για πες ο αντρούλης?Αντιδράσεις??

αυτος περα απο το νατο παιζει ντοκτορ και να ανταλαζει αποψεις με τον γιατρο συναιχεια με καρφωνε α γιατρε καπνιζει κανα τσιγαρακι κουραζεται ολη μερα στο μαγαζι και αλλα τετοια αχαχαχαχχαχαχα μετα οταν φυγαμε με κοιτουσε και γελαγε και μετα πηρε το σοβαρο του και μου λεει πρεπει να ετοιμασουμε το σπιτι το δωματιο τοθ χαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...