Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

julie κοριτσακι μου γλυκο με συγκινεις που με ψαχνεισ ...

ti kanete koritsakia moy.mpainv kaue mera alla gia ligo kai mexri να διαβασω τυα παλια πρεπει να βγω

και απο την αλλη πλησιαζουν οι μερες και εχω ψιλοαγχωθει...

οχι οπωσ τον προηγουμενο μηνα απλα διαφορετικα

νιωθω οτι δεν εγινε τιποτα δεν εχω κανενα ιδιαιτερο συμπτωμα πχ στηθος απλα ποναει πολυ η μεση μου και νιωθω τσιμπιματακια στην κοιλια

η μεση μου λογω δουλειας πιστευω ειναι γιατι καθημερινα σηκωνω βαρος.ειμαι πολυ κουρασμενη και ανυπομονω να ερθουν τα χριστουγεννα να ξεκουραστω

αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι αυτο το μηνα προσπαθησαμε κανονικα οποτε οταν μου ερθει θα απογοητευτω πιο πολυ γιατι θα νιωθω οτι οντως εχουμε προβλημα

γενικα απο ψυχολογια χαλια

αυτα κουκλιτσες μου σας τα ειπα ολα εσεισ τι κανετε?

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Αχ σοφουλινάκι μου γλυκό!!!Εγώ θα εύχομαι κάθε μέρα να είσαι εγκυούλα, κι ας μην το πιστεύεις εσύ, θα έχω εγώ πίστη (κάποιος πρέπει στο κατω κάτω να έχει και στην περίπτωσή σου!). Δεν έχω τίποτα σοβαρά συμπτώματα, αυτά που διάβασες, απλώς είμαι πολύ παρατηρητική και τα διογκώνω υποθέτω στο κεφάλι μου. Τί σημασία έχει άλλωστε, σε λίγο θα ξέρω στα σίγουρα. Κοριτσάκι μου ξεκουράσου, δεν κάνει να κουράζεσαι τόσο πολύ, κι αν είσαι εγκυούλα δηλαδή? Πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου, να είσαι δυνατή και γερή!Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα, και να έχεις ευχάριστα να μας πεις. Σε φιλώ γλυκά!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθαμε γιατι βρηκε δουλεια εδω ο αντρας μου με τα τριπλα σχεδον απο οσα επαιρνε στην ελλαδα.ειπαμε να ερθουμε για λιγο αλλα καναμε τα μικρα κ μπαστακωθηκαμε :tongue::tongue:

Μια χαρα ειναι εδω, μη μιλας καθολου...χαχαχα

Εγω την εχω ερωτευτει την Γερμανια.

Ο αντρας μου με παρακαλαει να φυγουμε, πηρα και σπιτι στην Ελλαδα και εγω δεν το κουναω απο εδω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ο αντρας μου με παρακαλαει να φυγουμε, πηρα και σπιτι στην Ελλαδα και εγω δεν το κουναω απο εδω.

Ολυμπία μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!Εύχομαι σε 9 μήνες να κρατάς ένα γερό και υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου. Να σου ζήσει και το άλλο σου το παιδάκι, το χαμογελαστό που βλέπω στην φωτογραφία! Πάντα έτσι να το βλέπεις...

6237481d19.png

φιλακια κοριτσακι κ υπομονη!βγαζει δοντακια ε?ποναει μωρε το καημενο.καπου ειχα διαβασει πως αν ηξερε η μανα πως ποναει το μωρο οταν βγαζει δοντια θα φορουσε μαυρα απο τη στεναχωρια της!αλλα ειναι αναλογως το μωρο.η μεγαλη μου ουτε καταλαβαμε πως τα εβγαλε.4.5 μηνων εβγαλε το πρωτο κ μεχρι 15 μηνων περιπου ειχε κ τα 20.αλλα ποτε δεν εκλαψε ουτε διαροιες ουτε σαλια ουτε τιποτα!ο μικρος μονο διαροιες εκανε.ευτυχως ημασταν τυχεροι.αλλα πονανε λιγο αλλα καθολου κ αλλα πολυ.παρε μια ειδικη φυτικη αλοιφη για τα ουλα.την βαζεις στο ψυγειο κ βαζεις στα ουλα κ μουδιαζουν καπως.

Holy Diver

η αληθεια ειναι πως κ μενα μαρεσει.στους πρωτους μηνες ημουν καπως χαλια αλλα μετα μαρεσε.οχι μονο για τα λεφτα κ τα επιδοματα.γενικα..κ για τους γιατρους κ για την εκπαιδευση κ για τον τροπο ζωης.ειδες πως πεταμε εδω τα σκουπιδια.στην ελλαδα αυτο θα γινει σε 2000 χρονια!σιγα μην κανουνν υποχρεωτικο να χωριζεις τα χαρτια κ τα φαγητα κ τα γυαλια κ τα πλαστικα!στην ελλαδα ολα μαζι!μεχρι κ τηλεορασεις στους καδους πετανε!εδω περνεις τηλ στην πολη κ σου στελνουν αυτοκινητο αν θες να πεταξεις επιπλα κ ηλεκτρικα!γενικα ειναι 1000 χρονια μπροστα η γερμανια.την εχω ερωτευτει κ γω :tongue::tongue: ειναι πιο υπευθυνοι ολοι κ σε ολα

Holy Diver

Διαφημίσεις

βλεπεις γερμανιδα 75 χρονων ντυμενη στην τριχα με το ωραιο το συνολακι της με το χρωματακι του,αυτη χτενισμενη βαμενη ενω στην ελλαδα ?εγω 26 χρονια τη γιαγια μου με μαυρα την θυμαμαι κ τρυπιες ναυλον καλτσες!κ με την παντοφλα περα δωδε στο δρομο!!το μαλλι ασπρο εννοειται το πορτοφολι παραμασχαλα κ αιντε!!!ασε που εδω κανουν κ ποδηλατο!φανταζομαι τη γιαγια μου σε ποδηλατο κ σκαω στα γελια!ενω σε αυτες μου φενεται φυσιολογικο!δε ξερω γιατι! :tongue::tongue:

Holy Diver

κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα γυρισα!!!!!!!!!!!!!!!!!! λοιπον ειδα την κουκιδα μου και ηρεμησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ενα θα σας πω προφιλ μου μοιαζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα ειμαι απιστευτα ευτυχισμενη και συγκινημεμη ειναι τρελαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

μαιρουλααααααααααααα!!!μπραβο σου κουκλα μου!!!ακουσες κ καρδουλα?τι εκανε το μπεμπακι???δεν ειναι τελεια αισθηση????δεν ειναι οτι πιο τελειο εζησες στη ζωη σου? :D:D:D τι σου ειπε ο γιατρος?

Holy Diver

αχ κοριτσια ειναι τελειο συναισθημα να το βλεπεις στον υπερηχο!!κ μολις πας σπιτι νιωθεις οτι το ειδες πολυ λιγο!!κ γω ολη μερα κοιτουσα τις φωτογραφειες κ εχω κ αλμπουμακια με τους υπερηχους του καθε μωρου!ειναι τελειο να το βλεπεις κ να ξερεις πως ζει μεσα σου κ ζει απο εσενα!ειναι τοσο γλυκο!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...