Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

σοφουλιναααααααααααα!!!!!!!!!! που εισαι εσυ βρε κοριτσι????αυτο το μηνα του εδωσες κ καταλαβε??αντε μακαρι κοπελα μου!μην κοιτας παντα τα συμπτωματα.εγω μονο πρισμενο στηθος ειχα.πονακια περιοδου ειχα 2-3 μερες πριν την περιοδο κ μεχρι την 12 εβδ της εγκυμοσυνης.κ στις 2 εγκυμοσυνες τα ιδια.μη φανταστεις κ κανενα στηθος παμελα.πρισμενο οπως οταν περιμενεις περιοδο ηταν

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτά Δήμητρα το ξανασκέφτηκα και έχεις δίκιο, δεν πειράζει γιατί έτσι κι αλλιώς θα κατεβώ τώρα για Χριστούγεννα και τον Ιούνιο που παντρεύεται η αδερφή μου αν είμαι καλά θέλω να πάω. Άρα μόνο τον Αύγουστο δεν θα πάω, δεν πειράζει.

ε ειδες βρε???θα πας κ χριστουγεννα τι αλλο θες!εγω πρεπει να περιμενω τον αυγουστο γιατι τοτε παιρνει αδεια ο αντρας μου!μια χαρα εισαι.κ αν ολα ειναι καλα μπορεις να πας κ ιουνιο φυσικα !:wink:

Holy Diver

σοφουλιναααααααααααα!!!!!!!!!! που εισαι εσυ βρε κοριτσι????αυτο το μηνα του εδωσες κ καταλαβε??αντε μακαρι κοπελα μου!μην κοιτας παντα τα συμπτωματα.εγω μονο πρισμενο στηθος ειχα.πονακια περιοδου ειχα 2-3 μερες πριν την περιοδο κ μεχρι την 12 εβδ της εγκυμοσυνης.κ στις 2 εγκυμοσυνες τα ιδια.μη φανταστεις κ κανενα στηθος παμελα.πρισμενο οπως οταν περιμενεις περιοδο ηταν

γεια σου φιλεναδα οταν περιμενω περιοδο δεν νιωθω αλλαγες στο στηθος μου αααα και κατι αλλο τελιωσαν λογικα οι γονιμες ετσι δεν ειναι να ξεκουραστω λιγο?δεν αντεχω αλλο σεχ.εδω δεν μπορω να περπατησω...απο την κουραση

κοριτσια, δεν σας εχει πει ο γυναικολογος σας οτι για να μεινετε εγκυος θα πρεπει να μην κανετε καθε μερα γιατι εξασθενει το σπερμα??? ουφφφφ σας εχω χασει λιγακι κ δεν γνωριζω πολλα για σας. αν πασ στο γιατρο σου κανει υπερηχο βρισκει οτι εχεισ οωρηξια κ σου λεει ποτε κ ποσο πρεπει να το κανεισ. :)

v2T5p2.png

1YZ6p2.png

Διαφημίσεις

καθε μερα ξερω πως εξασθενει.μερα παρα μερα ομως ειναι οκ :P παντως μετα απο 5 μερες αποχης το σπερμα ειναι πιο αδυναμο

Επεξεργάστηκαν by Dimitra83

Holy Diver

xaxaxa δημητρα φυμες, εκτος κ εαν με απατα ο αντρας μου. στην δευτερη ειχαμε να κανουμε 1 μηνα κ επιασα με την πρωτη.. καλα κ στην μεγαλη μια φορα ειπαμε να δωκιμασουμε μπασ κ πιασουμε παιδι κ το πιασαμε τον τυρανο. εξαλου ειναι ναυτικος κ το κανουμε καθε........ ουτε που θυμαμαι :/

v2T5p2.png

1YZ6p2.png

χαχαχαχα ελα μωρε το παιδιιιιιιιιιι. τι να κανει..δεν φταιει αυτο η σκατοτυχη μου τα φταιει που δεν εχω εναν ανθρωπο να μου τα κρατησει για 1 ωρα να ηρεμισω κ εγω

v2T5p2.png

1YZ6p2.png

σε καταλαβαινω.στην ιδια μοιρα ειμαι κ γω.ειμαι γερμανια.ολοι οι συγγενεις γονεις πεθερικα κλπ ειναι ελλαδα.ο αντρας 12 ωρες στη δουλεια.καλα εσυ χειροτερα αφου λειπει κ πολλες μερες συχνα...

Holy Diver

Διαφημίσεις

ναι βρε λεσ κ ο δικος σου δεν δεν λειπει κανει τπτ..λειπει δεν λειπει παλι απων ειναι.. δεν ειπα οτι ταξιδευει μακρια.. μερα παρα μερα ειναι σπιτι για 4 ωρεσ βεβαια.. κ τωρα θελω που κοιμηθικαν να κανω μπανιο να σιδερωσω τα ρουχα για αυριο το πρωι που θα παμε νοσοκομειο για την εξεταση κ δεν εχω κουραγιο να σηκωθω.

v2T5p2.png

1YZ6p2.png

πως κ πηγεσ γερμανια εσυ??? κ μενα η μαμα μου γεννηθικε γερμανια κ εφυγε για ελλαδα στα 17 στην stytgardy ηταν εκεινη

ηρθαμε γιατι βρηκε δουλεια εδω ο αντρας μου με τα τριπλα σχεδον απο οσα επαιρνε στην ελλαδα.ειπαμε να ερθουμε για λιγο αλλα καναμε τα μικρα κ μπαστακωθηκαμε :tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...