Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εννοεις νιωθεις περιεργα?

Νιώθω σαν τσιμπηματάκια και γενικά την νιώθω κάπως βαριά (χαμηλά εννοώ όχι επειδή πχ έφαγα τα κέρατά μου). Αλλά μόνο όταν ξαπλώνω...

6237481d19.png

χμμμμμμ εχεις ψιλοσυμπωματακια.κατι αλλο παρατηρησες?μηπως καμια χαλια γευση στο στομα πχ??? η μαιρουλα ναι κανει υπερηχο τωρα.ευχομαι ολα να ειναι καλα.ελπιζω να μπει να μας πει :D

Holy Diver

χμμμμμμ εχεις ψιλοσυμπωματακια.κατι αλλο παρατηρησες?μηπως καμια χαλια γευση στο στομα πχ??? η μαιρουλα ναι κανει υπερηχο τωρα.ευχομαι ολα να ειναι καλα.ελπιζω να μπει να μας πει :D

Μπα, όχι, τίποτα άλλο! Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε!!

Όλα καλά θα είναι για την Μαιρούλα μας!!!

Κουκλίτσα μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που κάθεσαι κι ακούς με κάθε λεπτομέρεια ό,τι κουλό νομίζω πως έχω!!Θα ξαναμπώ μάλλον αργότερα γιατί σε λίγο έρχεται ο καλός μου και πρέπει να φτιάξω τίποτα να φάμε...φιλάκια πολλά πολλά!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

οκ καλη μου πηγαινε να τον περιποιηθεις! :D κ εννοειται οτι θα ακουω οτι μου λες γιατι γιαυτο ειμαστε εδω για να συμπαραστεκομαστε η μια την αλλη να λεμε τα χαζα μας να γελαμε κ να ειμαστε κοντα κ στις στεναχωριες!τα λεμε αργοτερα τοτε!καλη συνεχεια κουκλιτσα!

Holy Diver

Kαλησπερα κοριτσακια και ευχαριστω πολυ για της ευχες σας.

Εμεις εδω ολα καλα. Το ειπαμε χθες και στον μπαμπα μας.

Τωρα περιμενουμε μεχρι την Δευτερα για να δουμε το σπορακι στην TV...χαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

αντε βρε ολυμπια μου!!!συγαρητηρια κοπελα μου!!!ευχομαι ολα να σου πανε καλα κ με ενα υγειεστατο μπεμπακι!!σε ποια εβδομαδα εισαι?τελικα εκανες τεστ η πηγες με τη μια στο γιατρο?

Holy Diver

Διαφημίσεις

αχαχαχα τα δικα μου ξυπνανε απο τις 7-7,30 ,η μεγαλη εκοψε τον μεσημεριανο υπνο απο 2χρονων ,ο μικρος κοιμαται 2 ωρες μεσημερι.να σου πω οτι απο 3 μηνων κοιμουνται απο μονα τους χωρις αγκαλιες κ γουτσου κ τετοια!!αγκαλιτσες κ φιλακια κανουμε το υπολοιπο της ημερας.στον υπνο ομως μονα τους.τα ταιζω πλενουμε δοντια τους λεω ενα παραμυθι,μετα φιλακι αγκαλιτσα κ υπνο!δεν εχει σουξου μουξου!!!4 χρονων η μεγαλη κ 2 κοντευει ο μικρος το πολι 5 φορες να εχουν κοιμηθει μετα της 8.30.παντα 8 παρα μεχρι 8 ειναι τεζα!δε τα βγαζω απο το προγραμμα.η μεγαλη παει κ σχολειο.βασικα πρεπει απο πολυ μωρο να του μαθεις οτι οταν λεμε υπνο...ΥΠΝΟ!!!:tongue::tongue:

Holy Diver

Έκανα το καινούριο το Clearblue Digital που σου δείχνει σε ποια εβδομάδα είσαι.

Είμαι στην 5η εβδομάδα.

ααα εχω ακκουσει γιαυτο!!βεβαια δεν ειχε βγει νομιζω οταν ημουν εγκυος εγω..δε ξερω!μπραβο σου ολυμπια μου κ μην ανησυχεις για τις διακοπες βρε!!!το μωρακι σου να ειναι καλα!!ολα τα αλλα γινονται!!!πολυ χαρηκα για σενα παντως :D

Holy Diver

julie κοριτσακι μου γλυκο με συγκινεις που με ψαχνεισ ...

ti kanete koritsakia moy.mpainv kaue mera alla gia ligo kai mexri να διαβασω τυα παλια πρεπει να βγω

και απο την αλλη πλησιαζουν οι μερες και εχω ψιλοαγχωθει...

οχι οπωσ τον προηγουμενο μηνα απλα διαφορετικα

νιωθω οτι δεν εγινε τιποτα δεν εχω κανενα ιδιαιτερο συμπτωμα πχ στηθος απλα ποναει πολυ η μεση μου και νιωθω τσιμπιματακια στην κοιλια

η μεση μου λογω δουλειας πιστευω ειναι γιατι καθημερινα σηκωνω βαρος.ειμαι πολυ κουρασμενη και ανυπομονω να ερθουν τα χριστουγεννα να ξεκουραστω

αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι αυτο το μηνα προσπαθησαμε κανονικα οποτε οταν μου ερθει θα απογοητευτω πιο πολυ γιατι θα νιωθω οτι οντως εχουμε προβλημα

γενικα απο ψυχολογια χαλια

αυτα κουκλιτσες μου σας τα ειπα ολα εσεισ τι κανετε?

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Κοιτά Δήμητρα το ξανασκέφτηκα και έχεις δίκιο, δεν πειράζει γιατί έτσι κι αλλιώς θα κατεβώ τώρα για Χριστούγεννα και τον Ιούνιο που παντρεύεται η αδερφή μου αν είμαι καλά θέλω να πάω. Άρα μόνο τον Αύγουστο δεν θα πάω, δεν πειράζει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...