Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

με το καλό αγγελική ένα μεγάλο +

Σ'ευχαριστώ πάρααααααααααααα πολύυυυυυυυυυυυυ!!!! :-P Ευχομαι το ίδιο για όλες τις κοπέλες εδω μέσα ανεξαιρετως!!!!!! (Το ξέρω ότι είναι τρελλό αυτό που ισχυρίζομαι..οτι δηλαδη ειμαι εγκυος αλλα σοβαρα σου μιλαω ..το ξέρω.. και αν βγει θετικό μετα το πιο πιθανο ειναι να παω σε τρελογιατρο χιχιχιιχιχι)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πιστεύω στο προαίσθημα Angelikig.Στον γιο μου απλά το ήξερα να φανταστείς ούτε τεστ δεν έκανα απλά πήγα στη γιατρό και της λέω είμαι έγκυος.Έκανες τέστ ρώτησε και απάντησα όχι το αισθάνομαι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πιστεύω στο προαίσθημα Angelikig.Στον γιο μου απλά το ήξερα να φανταστείς ούτε τεστ δεν έκανα απλά πήγα στη γιατρό και της λέω είμαι έγκυος.Έκανες τέστ ρώτησε και απάντησα όχι το αισθάνομαι.

Το πόσο με ανακουφίζουν οι κουβέντες σου δεν λέγεται..Όχι τίποτα άλλο γιατι απο τα 33 μου στο Δαφνί δεν λέει...χαχαχαχαχααα

Έτσι ακριβώς νιώθω κ εγώ είμαι απλά σίγουρη..τόσο που ακόμα κ αρνητικό τέστ να δω στις 21 πάλι δεν θα το πιστέψω..θα περιμένω αλλες 2 μέρες!! Φαντάσου τι σου λέω... Και μην φανταστείς ότι αυτο το είχα κάνει κ τους 2 προηγουμενους μήνες..ούτε κάν! Τώρα τι να σου πώ...αν λεω αν κάνω λάθος θα το αντιμετωπισω ψύχραιμα αλλα δεν νομίζω..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσάκια μου σας φιλώ πολύ πολύ πρέπει να φύγω τώρα σχολάω!!

Αύριο θα τα ξαναπούμε σίγουρα!!

Καλή επιτυχία στην Bookie μας!!!!

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Και μια άλλη κοπέλα ήταν σίγουρη και είχε κανει νέο θρεντ με το νιώθω έγκυος και τελικά ενώ είχε κάνει τεστ και βγήκε αρνητικό συνέχιζε να έχει καθυστέρηση και αυτή την στιγμή πρέπει να είναι 14 εβδομάδες έγκυος...

Έγω πάλι ενώ πονάει το στηθός μου πολλές μέρες και είναι πρησμένο και δεν έχω κανένα σημάδι για περίοδο ενώ περιμενα στις 11 είμαι σίγουρη πως δεν είμαι αυτόν τον μήνα.Προς το παρόν περιμένω να έρθει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Και μια άλλη κοπέλα ήταν σίγουρη και είχε κανει νέο θρεντ με το νιώθω έγκυος και τελικά ενώ είχε κάνει τεστ και βγήκε αρνητικό συνέχιζε να έχει καθυστέρηση και αυτή την στιγμή πρέπει να είναι 14 εβδομάδες έγκυος...

Έγω πάλι ενώ πονάει το στηθός μου πολλές μέρες και είναι πρησμένο και δεν έχω κανένα σημάδι για περίοδο ενώ περιμενα στις 11 είμαι σίγουρη πως δεν είμαι αυτόν τον μήνα.Προς το παρόν περιμένω να έρθει.

Εύχομαι τότε να κάνεις απλά λάθος!!!! Μάκια πολλά τα λέμε αύριοοοοοοοοοο

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

να μαι κ γω!!!!χαθηκα σημερα!!ειχα οδοντιατρο το πρωι!κανω μια θεραπεια στα ουλα γιατι απο τις εγκυνοσυνες ειχα σοβαρο προβλημα κ τωρα μου βγηκε πολυ προβλημα.με το παραμικρο ματωνουν.αχ κοριτσια 7 ενεσεις μου κανανε στην δεξια μερια για να μου ριξουν ενα υγρο μεσα στα ουλα ...μουδιασε ολο το κεφαλι μου μεχρι τον λαιμο!5 ωρες εκανα να ξεμουδιασω!την αλλη εβδομαδα θα κανω κ την αριστερη πλευρα.καλο παλουκι κ αυτο!εσεις τι κανετε?τι νεα ειχαμε??

Holy Diver

να μαι κ γω!!!!χαθηκα σημερα!!ειχα οδοντιατρο το πρωι!κανω μια θεραπεια στα ουλα γιατι απο τις εγκυνοσυνες ειχα σοβαρο προβλημα κ τωρα μου βγηκε πολυ προβλημα.με το παραμικρο ματωνουν.αχ κοριτσια 7 ενεσεις μου κανανε στην δεξια μερια για να μου ριξουν ενα υγρο μεσα στα ουλα ...μουδιασε ολο το κεφαλι μου μεχρι τον λαιμο!5 ωρες εκανα να ξεμουδιασω!την αλλη εβδομαδα θα κανω κ την αριστερη πλευρα.καλο παλουκι κ αυτο!εσεις τι κανετε?τι νεα ειχαμε??

ΩΧ περαστικα Δημητρα μου...δυσκολο πραγμα τα δοντια..ποπο!!!!

εμεις καλα...η ολυμπια ειναι εγκυος.....:o...η μουμου πηγε στον γιατρο και της συστησε σεξ ποοοοοοολυ σεξ...χαχαχα

xpcZp2.png

1 mary13 (εγκυος!!!!)

2 panoula (εγκυος!!!)

3 katerina2009 (εγκυος!!!!)

4 Elenista (εγκυος!!!!)

5 Χριστιάννα ( εγκυος!

6 Olympia99(εγγυος)

7 rita_mavro (καθυστερηση)

8 natasazgrf (καθυστερηση)

9 moumou(καθυστερηση..ΕΩΣ ΠΟΤΕΕΕ???)

10 Elly

11 christie (11/12)

12 curious g (13/12)

13 Μαγκι Σ

14 pegg (καθυστερηση)

15 boukie (καθυστερηση)

16 mpap (16/12)

17 mbeziria (17/12)

18 SONSON (19/12)

19 julie (20/12)

20 sofoulina(20/12)

21 Angelikig (21/12)

22 margotte (22/12)

23 zymaraki40 (25/12)

24 minaki (27/12) ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ

25 angel12 (30/12)

26 happymammy(01/01)

27 emi (04/01/)

28 gioulitsa (10/01)

29 mariaefi (13/01)

30 Dimitra83 (15/01/2015) !!!

ΝΑ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΥΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...