Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αντε να δουμε..να περασουν οι μερες σιγα σιγα να βλεπουμε ολες τι καναμε αυτο τον μηνα...

αυτό ξαναπέστο μου πήρε πολύ καιρό να αποφασίσω για δεύτερο και τώρα που θέλω δεν λέω να αδιαθετήσω να ξεκινήσω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και καπάκι θα είναι η Μpap ;)

λες βρε Ριτα?

τι να πω?...εγω αυτη τη φορα εχω χασει τη μπαλλα κοριτσια....παιχνιδια του μυαλου?...πραγματικοτητα τα συμπτωματα?....δεν εχω ιδέα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

λες βρε Ριτα?

τι να πω?...εγω αυτη τη φορα εχω χασει τη μπαλλα κοριτσια....παιχνιδια του μυαλου?...πραγματικοτητα τα συμπτωματα?....δεν εχω ιδέα :tongue::tongue::tongue:

γιατι δε θες? πάντως η αλήθεια είναι οτί το μυαλό κάνει πολλά παιχνίδια και μας μπερδεύει..

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας χαιρετώ γιατί σχολάω. Αν με θέλετε στην παρέα σας μιας και μπήκα απότομα θα τα πούμε πάλι αύριο το πρωί. Φιλιά σε όλες σας.

εννοειται και σε θελουμε!!!!!...καλη συνεχεια κ οποτε ξαναμπεις στο φορουμακι μας τα λεμε ;):D:D:D

λες βρε Ριτα?

αυτο φοβαμαι και εγω μην ειναι μονο στο μυαλο μου...:confused::confused:

xpcZp2.png

γιατι δε θες? πάντως η αλήθεια είναι οτί το μυαλό κάνει πολλά παιχνίδια και μας μπερδεύει..

πώς δεν θέλω !!!! ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :D:D:D

καλη συνεχεια κ σενα κοριτσι !~!!...κ ευχομαι να μην τη δεις την ακατανομαστη ;)

κοριτσακια φευγω και εγω τα λεμε το απογευμα οσες μπορεσετε αλλιως αυριο...

φιλακιαααααααααααααα

στο καλο κοριτσακι μου !!!!

φιλακιααααααααααααααααα μουτςςςς μουτςςςςς :D

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας χαιρετώ γιατί σχολάω. Αν με θέλετε στην παρέα σας μιας και μπήκα απότομα θα τα πούμε πάλι αύριο το πρωί. Φιλιά σε όλες σας.

εσυ δεν ξερω αν θα θες να μας μιλας σε λιγο καιρο!! χι χι χι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ:P:pΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ -ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗ 1Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ 3,3 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ.ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ:tongue:

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

εσυ δεν ξερω αν θα θες να μας μιλας σε λιγο καιρο!! χι χι χι

χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαα....μωρέ λές???? χαχαχχχαχα

μουμου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ:P:pΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ -ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗ 1Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ 3,3 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ.ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ:tongue:

ολα καλα θα πανε θα δεις. αντε στο γιατρο σου να δεις πως προχωρατε!!!

μην αγχωνεσαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...