Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα και καλή επιτυχία σε όλες σας!

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεε :D:D:D

απο οτι βλεπω είσαι ηδη μανουλα ε?...να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!! :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ. Έχω τον μικρό μου αλλά λέμε πλέον να κάνουμε και ένα παιδάκι ακόμα.Ας ελπίσουμε να τα καταφέρουμε.Εντατικά θα προσπαθήσουμε από αυτόν τον μήνα περιμένω να αδιαθετήσω και να ξεκινήσουμε.Έκανα εξετάσεις τα πάντα και τώρα περιμένω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλώς το Ριτάκι :D

εσυ έχεις ακομα καθυστέρηση???

αααχχχ βρε Ριτακι γιατι τα παρατησες?!!!!...ποτε δεν ειναι αργα όμως ;)

ξεκίνα ΠΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....μικρη εισαι...δεν ξερω αν ενδιαφεροσουν επαγγελματικα κ τι ηλκα εχεις τωρα....αλλα μπορεις να ξεκινησεις για το κεφι σου :D

τωρα είμαι 29, ήθελα να γίνω δασκάλα. για να αρχίσω πάλι... το έψαξα αλλά όλλες οι σχολές εδω γύρω ασχολόυνται ή με ρώσικο (που δεν χωνεύω) ή μου λένε έχουμε τμήμα γυμναστικής για κυρίες και ξενερώνω.

όσο για το αν έχω καθυστέρηση.... μέχρι το βράδυ θα μου έρθει.... έχω λίγο αίμα (σκουρο)και πόνους χαμηλά στην κοιλιά και ένω γνώριμο μούδιασμα στη μέση, μάλλον εχω κρυώσει.

Ευχαριστώ πολύ. Έχω τον μικρό μου αλλά λέμε πλέον να κάνουμε και ένα παιδάκι ακόμα.Ας ελπίσουμε να τα καταφέρουμε.Εντατικά θα προσπαθήσουμε από αυτόν τον μήνα περιμένω να αδιαθετήσω και να ξεκινήσουμε.Έκανα εξετάσεις τα πάντα και τώρα περιμένω.

άντεεεεεε καλη επιτυχια!!!!!!!:D:D:D...με το καλο κοριτσι μου να μπεις κ εσυ στη λίστα μας ...ειναι γουρικη ;)

Όταν με το καλό αδιαθετήσω θα μπω και εγώ. Προς το παρόν έχω καθυστέρηση αλλά δεν πιστεύω να είμαι έγκυος οπότε περιμένω ότι κάποια στιγμή θα αδιαθετήσω. Κάνω υπομονή

Διαφημίσεις

καλως ήρθες ! να σου ζήσει το μικρό σου και καλά αποτελέσματα:D

τωρα είμαι 29, ήθελα να γίνω δασκάλα. για να αρχίσω πάλι... το έψαξα αλλά όλλες οι σχολές εδω γύρω ασχολόυνται ή με ρώσικο (που δεν χωνεύω) ή μου λένε έχουμε τμήμα γυμναστικής για κυρίες και ξενερώνω.

όσο για το αν έχω καθυστέρηση.... μέχρι το βράδυ θα μου έρθει.... έχω λίγο αίμα (σκουρο)και πόνους χαμηλά στην κοιλιά και ένω γνώριμο μούδιασμα στη μέση, μάλλον εχω κρυώσει.

οκ...τα λατιν σου αρεσουν?...σαλσα, τανγκο,ρουμπες κτλ?

αν ναι υπαρχουν σχολες χορου που κανουν εντατικα μαθηματα επαγγελματικα και σε 2 χρονια παιρνεις το 1ο διπλωματακι (οι τιμες τσουζουν λιγο...)....ξεκινας ως βοηθος χορογραφου....και μετα παιρνεις και το επομενο διπλωμα κ διδασκεις!!!!!!!!! ;)

χμμμ...ας περιμενουμε ποτε δεν ξερεις !!!!...μπορει να μην ξανα-αδιαθετησεις :D

Σας διαβάζω στα κλεφτά κάθε μέρα...Μπήκα να δώ για την μούμου.Θα τα καταφέρεις τον επόμενο μήνα μη σε σταματά τίποτα....

boukie καλά αποτελέσματα και να μην ξαναδεις περίοδο σύντομα.

να εισαι καλα γλυκια μου...ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!

xpcZp2.png

αν και δε το πιστεύω καλοδεχούμενο.Πάντως έχω πρόθεση να περιμένω 2 εβδομάδες ακόμα αν δεν αδιαθετήσω θα πάω κατευθείαν στην γιατρό. Το ίδιο έκανα και με τον μικρό μου.

Διαφημίσεις

λες να το μετανιώσει παλι ? :D:D:D:D:D

Πολλές φορές βλέπουνε κάποιες μαύρο αίμα και μετά δεν το ξαναβλέπουν ποτέ.Λένε ότι όταν γίνεται η εμφύτευση βγαίνει μερικές φορές λίγο αίμα. Δεν ξέρεις ίσως έγινε έτσι.

Πολλές φορές βλέπουνε κάποιες μαύρο αίμα και μετά δεν το ξαναβλέπουν ποτέ.Λένε ότι όταν γίνεται η εμφύτευση βγαίνει μερικές φορές λίγο αίμα. Δεν ξέρεις ίσως έγινε έτσι.

δεν ξέρω τα χω χαμένα:confused::confused::confused: έχω κύστες και δεν είναι τίποτα στανταρ.... θα δούμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...