Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

οτι θέλεις!!!!....απο κλασσικο, συγχρονο , λατιν , οριένταλ, παραδοσιακα....απο όλα !!!!...εκτος το χορο της βροχης των Ινδιανων χαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

Εγώ που ήθελα να μάθω R & B? χαχαχα και να πεις οτι εχω και την σωματική διαπλαση παναθεμα μου!!!! χαχαχαχα αλλα αυτό μου άρεσει τι να κανω τώρα???

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ που ήθελα να μάθω R & B? χαχαχα και να πεις οτι εχω και την σωματική διαπλαση παναθεμα μου!!!! χαχαχαχα αλλα αυτό μου άρεσει τι να κανω τώρα???

και RnB ξέρω αλλά δεν έχω δίπλωμα γι αυτο το ειδος ;)

καθώς επίσης στο χορο δεν ειναι ιδιαιτερο προσον η διαπλαση...ουτε το βαρος ΟΛΟΙ μπορουν να χορεψουν ...ρυθμο να εχεις κ ολα γινονται...που και να μην εχεις κ αυτο διορθωνεται ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

και RnB ξέρω αλλά δεν έχω δίπλωμα γι αυτο το ειδος ;)

καθώς επίσης στο χορο δεν ειναι ιδιαιτερο προσον η διαπλαση...ουτε το βαρος ΟΛΟΙ μπορουν να χορεψουν ...ρυθμο να εχεις κ ολα γινονται...που και να μην εχεις κ αυτο διορθωνεται ;)

Αχχχ λες ε?? Μου δίνεις ελπίδες.. Εντάξει δεν είμαι και ιπποπόταμος αλλά 7 κιλάκια παραπάνω τα έχω χαλαραάααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αχχχ λες ε?? Μου δίνεις ελπίδες.. Εντάξει δεν είμαι και ιπποπόταμος αλλά 7 κιλάκια παραπάνω τα έχω χαλαραάααααα

αχ ποιος σας λέει τετοια χαζα ηθελα να ξέρω....εμένα η δασκαλα μου στο μπαλλετο ηταν 1,60 77 κιλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...τετοια ευλυγισια ουτε κ εγω που ειμαι 48-50 κιλα παιδι μου λέμε!!!!

τεχνικη ειναι όλα ;)

Γεια σας, κορίτσια. Βρε θηρία πότε φτάσατε 65 σελίδες????? Τι κάνετε, έχουμε καθόλου νέα. Εγώ έχω πήξει στην δουλειά απο χθες ούτε να σας διαβάσω δεν πρόλαβα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Γεια σας, κορίτσια. Βρε θηρία πότε φτάσατε 65 σελίδες????? Τι κάνετε, έχουμε καθόλου νέα. Εγώ έχω πήξει στην δουλειά απο χθες ούτε να σας διαβάσω δεν πρόλαβα.

καλώς την !!!!!!

report :

1) μουμου αρνητικη χοριακη...κοντεψαμε να γεννησουμε μεχρι να της πουν τα αποτελεσματα...θριλερ

2) boukie καθυστερηση 2 μερες με υγρα κ πονο στη μεση

3) Ολυμπια εγκυος !!!!!!!!!!!!!:D

4) εγω καουρες χθες και πονους μεση κ κοιλια...σημερα ολα οκ

καλώς την !!!!!!

report :

1) μουμου αρνητικη χοριακη...κοντεψαμε να γεννησουμε μεχρι να της πουν τα αποτελεσματα...θριλερ

πες και την συνεχεια καλε! πηγα στο γιατρο και μου ειπε να περιμενω αλλιως να κανω αλλη μια χοριακη σε κανα 2 βδομαδες!! χα χα χα χα

νομιζατε οτι θα σας αφηνα ησυχες?

καλώς την !!!!!!

report :

χαχαχα απιστευτη ενημερωση...;););)

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

πες και την συνεχεια καλε! πηγα στο γιατρο και μου ειπε να περιμενω αλλιως να κανω αλλη μια χοριακη σε κανα 2 βδομαδες!! χα χα χα χα

νομιζατε οτι θα σας αφηνα ησυχες?

Αλήθεια λεςςςςςςς?????????

καλώς την !!!!!!

report :

εσυ mpap αληθεια εχεις καθηστερηση???????????

ttc72e7.aspx

νομιζατε οτι θα σας αφηνα ησυχες?[/QUOTE]

οχι ρε πως σου ηρθε αυτο???:tongue::tongue::tongue:

xpcZp2.png

Αλήθεια λεςςςςςςς?????????

τι να πω..ψεματα?

πηγα και του λεω, την προηγουμενη βδομαδα ειχα λιγες σταγονες...

καλα μου λεει, αν δεν αδιαθετησεις..... σε κανα 2 βδομαδες κανε μια χοριακη.

μα λεει,η κοπελα που τον βοηθαει δε θα φαινοταν κατι?

οχι της λεει,αν η συλληψη εγινε πριν 2-3 μερες δεν φαινεται κατι...

ησυχια δεν εχω μου φαινεται...

καλώς την !!!!!!

report :

Καλά φοβερή σε βρίσκω στην ενημέρωση. Thanks!!!:lol:

Βλέπω έχουμε και ευχάριστα νέα!!! Συγχαρητήρια στην Ολυμπία με το καλό να φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

H boukie πότε θα πάει για χοριακή? Εσύ πότε περιμένεις γιατί έχω ψιλοχαθεί λίγο :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...