Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το θέμα είναι ότι από την Κυριακή (19η μέρα του κύκλου μου) έχω περιέργα συμπτώματα.. δηλαδή.. Μετα από τρελίτσες με τον αντρούλη μου βλέπω αίμα!!! αργότερα με πόναγε (και πονάει) πολύ το στήθος μου και αυτό δεν το παθαίνω μια εβδομάδα πρίν την αναμενόμενη περίοδο ποτέ όμως.. Εντωμεταξύ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αυτό με το αίμα ενδιάμεσα στον κύκλο είχε ξαναγίνει μετά απο επαφή κ τότε μου είχε πει ο γιατρός οτι συμβαίνει ότι γίνεται η εμφύτευση! Τι λέτε βρε κορίτσια έχουμε ελπίδες??????? Θα με βάλετε κ μένα στην λίστα? Κανονικά περιμένω στις 21/12

αντε με το καλο κοριτσακι μακαρι μακαρι ο κυκλος σου ειναι σταθερος???????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

αντε με το καλο κοριτσακι μακαρι μακαρι ο κυκλος σου ειναι σταθερος???????????

Πιο σταθερός δεν γίνεται σου λέω!!!!!! μακάρι μακάρι μακάριιιιιιιιιιιιιιιι

Πάντως.. μια διαισθηση την έχω...τώρα αν τυχών πέσω έξω μην με πάρετε με τις ντομάτες ε????

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ναι μεταμεσονυκτια εξεταση δεν ξερω ρε μπυκι μου αλλα κατι εχω για σενα δεν θελω να σου δινω ελπιδες αλλα κατι κατι μου το λεει!!!!!!!!!!!!

καλυτερα μεταμεσονυχτια να εχετε και χρονο να το απολαυσετε οχι να βιαζεστε γιατι θα εχει και αλλα ραντεβου...;);)

αχ λες βρε μαιρουλα μου??να εμπιστευτω το ενστικτο μιας μελλουσας μανουλας??:D:D:D

xpcZp2.png

minaki μου τι κανεις?

ελπιζω το ζουζουνι σου να ειναι καλυτερα...

και το μωρακι το αλλο να εχει καλα νεα

Τιποτα νεωτερο ακομα για το μωρακι για την δικια μου θα σας πω αυριο ασε να δουμε σημερα τι θα μας κανει χθες παντως μεχρι τις 1 μου εβγαλε το λαδι σας λεωωωωω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

λοιπον σαν να μας λειπει λιγη σχιζοφρενεια τις τελευταιες μερες τι λετε κι εσεις??????

εγω σημερα δεν ειμαι καλα... πολυ πεσμενη....

τα ψυχολογικα μου θα ελεγα.

οποτε μην αγχωθητε αν απλα διαβαζω και δεν απανταων.

η προεδρος χαθηκε παλι? τα αλλα τα κοριτσια που ειναι?οεο?

Διαφημίσεις

Πάντως.. μια διαισθηση την έχω...τώρα αν τυχών πέσω έξω μην με πάρετε με τις ντομάτες ε????

οχι ρε κατα βαθος ειμαστε καλες χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

εμεις σχιζοφρενειςςςςςςςςςςςςςςςς?????????????????? απα πα πα

Ναι σωστά..αν είναι δυνατόν εμέις σχιζοφρενείς.. μα τι κακοήθειες είναι αυτές.. απλώς πριν καλά καλά γίνει το θαύμα εμείς το καταλαβαίνουμε..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

οχι ρε κατα βαθος ειμαστε καλες χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατα βάθος??????? Ωχχχχχ την ντομάτα την βλέπω να έρχεται τελικά κατά πάνω μου και με φόρααααααααααααααααα χιχιιχιχιχιχ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

οχι χρυση μου.Εδω δεν πεταμε ντοματες...

κατσε.... και θα δεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...