Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια σας αφηνω για λιγο....ο μικρος μικρος κατουριστηκε.ειμαστε στο σταδιο να κοψουμε την πανα αλλαδεν το βλεπω...φανταροι με πανα θα παμε

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

κοριτσια σας αφηνω για λιγο....ο μικρος μικρος κατουριστηκε.ειμαστε στο σταδιο να κοψουμε την πανα αλλαδεν το βλεπω...φανταροι με πανα θα παμε

χαχαχα οκ βικακι

xpcZp2.png

ναι 28 μερες καμια φορα εχει τυχει απλα να μου ερθει 2 μερες νωριτερα αλλα αυτο πολυ σπανια...τι να πω

ε αντε ξυπνα το πρωι με την αυγουλα και κανε χοριακη το πολυ πολυ να χασεις 20 εουρααααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

ε αντε ξυπνα το πρωι με την αυγουλα και κανε χοριακη το πολυ πολυ να χασεις 20 εουρααααααααααααααααα

απαπαπαπαπα αν δεν περασουν 4 μερες καθυστερησης δεν κανω ουτε καν τεστ...τουλαχιστον 4 μερες ειναι αρκετες τωρα αυριο θα ειναι η δευτερη μερα οποτε μπορει απλα να κρυωσα και να αργει λιγο

xpcZp2.png

απαπαπαπαπα αν δεν περασουν 4 μερες καθυστερησης δεν κανω ουτε καν τεστ...τουλαχιστον 4 μερες ειναι αρκετες τωρα αυριο θα ειναι η δευτερη μερα οποτε μπορει απλα να κρυωσα και να αργει λιγο

και εγω την 2η μερα εκανα απο το να βασανιζεσαι καλητερα να ξερεις!!!!!!

ttc72e7.aspx

και εγω την 2η μερα εκανα απο το να βασανιζεσαι καλητερα να ξερεις!!!!!!

την δευτερη ε???χμμμμ τοτε αν δεν ερθει και αυριο θα παρω ενα τεστακι αρχικα για τεταρτη...εσυ τεστ εκανες ετσι δεν ειναι???

xpcZp2.png

την δευτερη ε???χμμμμ τοτε αν δεν ερθει και αυριο θα παρω ενα τεστακι αρχικα για τεταρτη...εσυ τεστ εκανες ετσι δεν ειναι???

οχι βεβαιαααααααααααααααααα κατευθειαν αιμα μεγαλητερη μ........... απο τα τεστ δεν υπαρχουν

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

κοριτσια ηρθα παλι.και εγω με τεστ στο σπιτι διαπιστωνα τις εγκυμοσυνες μου.δεν μπορουσα να περιμενω τις χοριακες

κοιτα και η Δημητρα τεστ απο οτι θυμαμαι εκανε...εγω λεω να κανω πρωτα ενα τεστακι και αν ειναι αρνητικο και δεν ερχεται ακομη η περιοδος να κανω και μια χοριακη

xpcZp2.png

κοιτα και η Δημητρα τεστ απο οτι θυμαμαι εκανε...εγω λεω να κανω πρωτα ενα τεστακι και αν ειναι αρνητικο και δεν ερχεται ακομη η περιοδος να κανω και μια χοριακη

κουκλα μου ηδη εισαι σε καθηστερηση τι θες σκοτσεζικο ντουζ??????

ttc72e7.aspx

οχι βεβαιαααααααααααααααααα κατευθειαν αιμα μεγαλητερη μ........... απο τα τεστ δεν υπαρχουν

μαιρυ γιατι ειναι μ...το τεστ;σαν πρωτη διαπιστωση νομιζω οτι κατι δειχνει μετα βεβαια χοριακη.για να ειμαι ειλικρινης εγω τα εκανα παντα σαββατοκυριακο δεν ξερω γιατι

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

κουκλα μου ηδη εισαι σε καθηστερηση τι θες σκοτσεζικο ντουζ??????

ξερεις τι δεν μπορω καν να το πιστεψω οτι δεν μου εχει ερθει ακομη....και φοβαμαι για το αποτελεσμα...γι αυτο..λεω τουλαχιστον ενα αρνητικο τεστ εχουμε ακομη ελπιδες ενω μια αρνητικη χοριακη δεν εχουμε τιποτα...ειναι πολυ χαζη η σκεψη μου ε?

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...