Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αντε ρε μαιρουλα να πας και εσυ στον γιατρο και σιγα σιγα να βλεπεις το μπουμπουκακι σου να μεγαλωνει μεσα σου...πρεπει να ειναι υπεροχο συναισθημα

xpcZp2.png

χαχαχαχα αγοροσογο χαχαχαχαχα

ευτυχως που ο αδερφος μου εκανε δυο τσουπρες και η αδερφη του αντρα μου αλλη μια.τους τρωμε βεβαια παλι...

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

αχ αντε ρε μαιρουλα να πας και εσυ στον γιατρο και σιγα σιγα να βλεπεις το μπουμπουκακι σου να μεγαλωνει μεσα σου...πρεπει να ειναι υπεροχο συναισθημα

παντος μπουκι μου προς το παρον δεν αισθανομαι τιποτα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

παντος μπουκι μου προς το παρον δεν αισθανομαι τιποτα

ακομη ειναι πολυ νωρις το μωρο σαν μωρο θα το νιωσεις στον 6ο πιθανον .... τωρα ειναι πολυ μικρουλη απλα πιστευω πως θα συγκλονιστεις οταν ακουσεις την καρδουλα του

xpcZp2.png

boukie δεν εχεις παιδακι;;

οχι βικακι μου..τωρα αρχισαμε προσπαθειες δηλαδη αρχισα..δεν εβαλα τον αντρα μου ακομη σ αυτην την διαδικασια για να του κανω εκπληξη αλλα και για να μην αγχωθει...ξερεις τιποτα το ιδιαιτερο απλα φροντιζω να εχω επαφες τις γονιμες μερες...τωρα σημερα περιμενα κανονικα...ακομη ευτυχως δεν ηρθε...αλλα ποναει φοβερα η μεση μου..

xpcZp2.png

ακομη ειναι πολυ νωρις το μωρο σαν μωρο θα το νιωσεις στον 6ο πιθανον .... τωρα ειναι πολυ μικρουλη απλα πιστευω πως θα συγκλονιστεις οταν ακουσεις την καρδουλα του

καλα αμα ακουσω καρδια θα κλαιω σαν χαζη αστα να πανε ρομπα θα γινω χαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

οχι βικακι μου..τωρα αρχισαμε προσπαθειες δηλαδη αρχισα..δεν εβαλα τον αντρα μου ακομη σ αυτην την διαδικασια για να του κανω εκπληξη αλλα και για να μην αγχωθει...ξερεις τιποτα το ιδιαιτερο απλα φροντιζω να εχω επαφες τις γονιμες μερες...τωρα σημερα περιμενα κανονικα...ακομη ευτυχως δεν ηρθε...αλλα ποναει φοβερα η μεση μου..

εχεις σταθερο κυκλο????

ttc72e7.aspx

μαιρυ και εγω συμφωνω σ'αυτο. δεν υπαρχει πιο συγκλονιστικο απ'αυτο εκτος ισως οταν θα'' τ'ακουσεις''

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

μαιρυ το ιδιο ισχυει και για σενα εφοσον εχεις καλη εγκυμοσυνη και σου δωσει φυσικα το πρασινο φως ο γιατρος δως του να καταλαβει......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...