Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουπς!!! δίκιο έχεις :oops::oops::oops:

Δεν θέλω να σε πιέσω ή να σε ενθουσιάσω ή τίποτα γιατί ήσουν λίγο απογοητευμένη την Παρασκευή αλλά ριτάκι μου, αλήθεια, αν δεν σου έρθει καλό είναι να κάνεις μία χοριακή γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Κατα τα άλλα όπως νιώσεις!

6237481d19.png

ουπς!!! δίκιο έχεις :oops::oops::oops:

έχω η ρουφιάνα ...αλλά που να τ βρώ :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχα

λέω εγώ τώρα...μηπως μετα το στρωσιμο του τραπεζιου κ πριν χονεψεις να έκανες μια σταση σε ενα μικροβιολογικό???...λέω εγώ....:idea:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλά λέει η moumou οτι εσύ κρατάς τα σκήπτρα εδώ μέσα!!Έχεις πολλή πλάκα!!!Καλέ σιγά μην σου κάνει τίποτα το αφεντικό, αφού είσαι τέλεια, άρα σε πάει σαν άτομο, άρα σε θέλει εκεί!!

χαχαχαχ..ετσι ε?? καλα καλα οταν θα με απολυσει που αποβλακωνομαι εδω στο φορουμ θα σε βαλω να γραψεις εσυ την συστατικη επιστολη μου...χαχαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

ριτα ειχαμε την μουμου μην εχουμε και εσενα χαχαχαχα ΧΟΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ γρηγορα!!!!!!!!!

ετσι ετσι και μετα λεγατε οτι εγω σας ειχα σκασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γαιδαρεςςςςςςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

χαχαχαχ..ετσι ε?? καλα καλα οταν θα με απολυσει που αποβλακωνομαι εδω στο φορουμ θα σε βαλω να γραψεις εσυ την συστατικη επιστολη μου...χαχαχαχα

Όσες θέλεις σου γράφω!!!!Όλοι θα θέλουν να σε προσλάβουν!!!!

Πάω κι εγώ γιατί στο τέλος αντί να γράψω εργασία στα μαθηματικά θα γράψω εργασια πάνω στην ψυχολογία των γυναικών που θέλουν να κάνουν μωράκι, και δεν νομίζω να αρέσει στους καθηγητές μου :-(

Κι όχι τίποτα άλλο αλλά μέσα στην μέση του γραπτού μου θα πετάω τις λέξεις moumou, boukie, mpap κτλ κτλ και θα ψάχνονται οι άνθρωποι :shock:

6237481d19.png

Πάω κι εγώ γιατί στο τέλος αντί να γράψω εργασία στα μαθηματικά θα γράψω εργασια πάνω στην ψυχολογία των γυναικών που θέλουν να κάνουν μωράκι, και δεν νομίζω να αρέσει στους καθηγητές μου :-(

Κι όχι τίποτα άλλο αλλά μέσα στην μέση του γραπτού μου θα πετάω τις λέξεις moumou, boukie, mpap κτλ κτλ και θα ψάχνονται οι άνθρωποι :shock:

μπρος γρηγορα για διαβασμα και το απογευμα θα σε εξετασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

χαχαχαχαχχααχα....έλιωσα χαχαχαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

καλη συνέχεια κοριτσι!!!!

Διαφημίσεις

πφφφφφ.....να περασουνκαι οι μερες περιμένουμε....αντε να ερθουν τα Χριστουγεννα να ξεκουραστω λιγοοοοοοοοο

πφφφφφ.....να περασουνκαι οι μερες περιμένουμε....αντε να ερθουν τα Χριστουγεννα να ξεκουραστω λιγοοοοοοοοο

ναι πευτει και ωραιο 3ημερακι οτι πρεπει!!!!!!!!!!! θα πατε πουθενα?????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...