Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω οτι και αυτο ειναι συμπτωμα το νου σου να μην σφιγγεσαι

σοβαρα???υπαρχει κινδυνος??? κοιτα κανονικα δεν με ζοριζω πολυ αν δω οτι δεν.... εγκαταλειπω την προσπαθεια .... τις τελευταιες μερες πηγαινω 1 φορα στις 3 μερες.....(τι λεω θεε μου η γυναικα μεσημεριατικα)

xpcZp2.png

χαχαχα καταλαβα...παντως μετα την 29η φορα που πηγα τουαλετα σημερα να τσεκαρω δεν εχει ερθει ακομη (ευτυχως παναγια μου),υγρα εχω ασπρα ή μαλλον διαφανα θα τα ελεγα...πονο στην μεση αυτην την στιγμη...πονοκεφαλο..

εμενα ομως απο ολα αυτα που νιωθω ολες αυτες τις μερες που μπορει να ειναι και της φαντασιας σου ή απλα να ειναι συμπτωματα περιοδου και εγω να τα αντιλαμβανομαι σαν εγκυμοσυνης αυτο που με προβληματιζει πραγματικα και δεν μου εχει ξανα τυχει...ειναι η δυσκοιλιοτητα(δεν ειχα ποτε προβλημα)

σου το ευχομαι μεσα απο τυην καρδια μου ο αη βασιλης να σου το σπορακι σουυυυυυυυυυυυυυυυ

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

καλα σου εκανε ρε πανουλα ενα θα σκευτεσαι οτι κανεις πολυ κακο στο σπορακι με το αγχος σου οριστε μας το ρωτησες αυρτο αν θελει να στεναχωριεται

?????????????????????

ttc72e7.aspx

σου το ευχομαι μεσα απο τυην καρδια μου ο αη βασιλης να σου το σπορακι σουυυυυυυυυυυυυυυυ

ευχαριστω μαιρουλα μου!!!!!! απο το στομα σου και στου θεου το αφτι και αν δεν ειναι αυτη η φορα ας ειναι μια απο τις επομενες...αρκει να ερθει!!!!;););)

xpcZp2.png

1 mary13 (εγκυος!!!!)

2 panoula (εγκυος!!!)

3 katerina2009 (εγκυος!!!!)

4 Elenista (εγκυος!!!!)

5 rita_mavro (καθυστερηση)

6 natasazgrf (καθυστερηση)

7 moumou(καθυστερηση..το αγχος θα σε φαει!!!παει για χοριακη σε 9 μηνες)(πηγε στις 14/12)

8 Olympia99(καθυστερηση)

9 Elly (6/12)

10 christie (11/12)

11 curious g (13/12)

12 Μαγκι Σ

13 pegg (14/12)

14 boukie (14/12)

15 mpap (16/12)

16 mbeziria (17/12)

17 SONSON (19/12)

18 julie (20/12)

19 sofoulina(20/12)

20 margotte (22/12)

21 zymaraki40 (25/12)

22 minaki (27/12) ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ

23 angel12 (30/12)

24 happymammy(01/01)

25 emi (04/01/)

26 gioulitsa (10/01)

27 mariaefi (13/01)

27 Dimitra83 (15/01/2015) !!!

αφού λείπει η πρόεδρος σήμερα πρόσθεσα τη mariaefi στη λίστα ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Αχ ωραία mariaefi μου!!Μπράβο, σου έφυγε το άγχος, να απολαύσεις τώρα γιορτές και αντρούλη και όλα να πάνε κατ'ευχήν!

Panoula είδες που σου το είπε και ο γιατρός? Δεν κάνει να έχεις άγχος κουκλίτσα, μόνο να χαίρεσαι πρέπει για το μωράκι σου, δες η Μαιρούλα μας πόσο καλά το χειρίζεται...

6237481d19.png

ΠΡΟΣΠΑΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!σας ευχαριστω πολυ ολες!!!!!

χαλαρά πανούλα μου....και α δείς πως θα χορέυει το μωράκι σου οταν θα μεγαλώσει :tongue::tongue::tongue: χεχεχχεεχ οι αλλες το ειδαν το πρωι....δες το κ εσυ τωρα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κοριτσια ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

αυτο ειναι καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μπορει να εισαι και εγκυοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!

xpcZp2.png

χαλαρά πανούλα μου....και α δείς πως θα χορέυει το μωράκι σου οταν θα μεγαλώσει :tongue::tongue::tongue: χεχεχχεεχ οι αλλες το ειδαν το πρωι....δες το κ εσυ τωρα

Χαχαχα, εγώ ακούω ακόμα το άλλο που μας έστειλες για χαλάρωση, ήταν Playlist και παίζει ακόμα!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...