Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο!!!!ακομα ειναι πολυ μικρο βεβαια ειδαμε την κυηση στον υπερηχο και την παρασκευη μου ειπε να παω ξανα για να δουμε πως παει!!!!καρδουλα απο την αλλη εβδομαδα!!

μπραβο κοριτσακι μου ηρεμησες καθολου? για πες πως ειναι????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα λοιπον τα δαχτυλα μου πηραν φωτια παντος ενα θα σας πω εγω οποτε ειχα περιοδο απο τον πονο αρχιζα να χαπακονομαι δυο μερες πριν αυτη την φορα ενω ποναγα το ιδιο μην σας πω και περισσιτερο κατι με κρατουσε να μην παρω χαπια χωρις να εχουμε βαλει προγραμμα για παιδι τι να βαθια μεσα μου το ειχα καταλαβει? η ετσι θελω να πιστευω? δεν ξερω

στανταρ το καταλαβες...το ενστικτο της μανας παιδι μου!!!!!!!!!!!!! να σου πω πολλες εχουν γραψει οτι ηταν ευσυγκινητες εσυ???

xpcZp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα λοιπον τα δαχτυλα μου πηραν φωτια παντος ενα θα σας πω εγω οποτε ειχα περιοδο απο τον πονο αρχιζα να χαπακονομαι δυο μερες πριν αυτη την φορα ενω ποναγα το ιδιο μην σας πω και περισσιτερο κατι με κρατουσε να μην παρω χαπια χωρις να εχουμε βαλει προγραμμα για παιδι τι να βαθια μεσα μου το ειχα καταλαβει? η ετσι θελω να πιστευω? δεν ξερω

εεεε....αυτο μας δίνει ελπίδες !!! ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

στανταρ το καταλαβες...το ενστικτο της μανας παιδι μου!!!!!!!!!!!!! να σου πω πολλες εχουν γραψει οτι ηταν ευσυγκινητες εσυ???

οχι απλα ανοιγω το βρυσακι για πλακα αφου με κοροιδευει ο αντρας μου χαχαχα

ttc72e7.aspx

κολπικο υπερηχο εκανα και ειδαμε μια μαυρη κουκιδα!!! βεβαια απο την παρασκευη περιμενα η χοριακη μου να εχει ανεβει τρελα αλλα δεν.....ο γιατρος μου ειπε οτι δεν διπλασιαζεται παντα!!

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Διαφημίσεις

κολπικο υπερηχο εκανα και ειδαμε μια μαυρη κουκιδα!!! βεβαια απο την παρασκευη περιμενα η χοριακη μου να εχει ανεβει τρελα αλλα δεν.....ο γιατρος μου ειπε οτι δεν διπλασιαζεται παντα!!

σου ειπε ομως οτι ολα φυσιολογικα!!!!!!!! ετσι δεν ειναι???????

ttc72e7.aspx

και είμαι σίγουρη οτι ήταν η πιο όμορφη μαυρη κουκίδα που έχεις δει ποτέ εεε???? :D:D:D:D:D.....αχχχχ τι ωραία!!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χαχαχα καταλαβα...παντως μετα την 29η φορα που πηγα τουαλετα σημερα να τσεκαρω δεν εχει ερθει ακομη (ευτυχως παναγια μου),υγρα εχω ασπρα ή μαλλον διαφανα θα τα ελεγα...πονο στην μεση αυτην την στιγμη...πονοκεφαλο..

εμενα ομως απο ολα αυτα που νιωθω ολες αυτες τις μερες που μπορει να ειναι και της φαντασιας σου ή απλα να ειναι συμπτωματα περιοδου και εγω να τα αντιλαμβανομαι σαν εγκυμοσυνης αυτο που με προβληματιζει πραγματικα και δεν μου εχει ξανα τυχει...ειναι η δυσκοιλιοτητα(δεν ειχα ποτε προβλημα)

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Καλήμερα σε όλες!!

καταρχήν ειχα πάρει απο την σειρά τα post των τελευταιων ημερών και ειχα πάθει σοκ με την Moumou διαβαζα διαβαζα για να δω το αποτέλεσμα!!δεν πειράζει Moumou μου να δεις που τωρα θα ηρεμησεις και θα αδιαθετησεις για να εχουμε μπροστά μας τον επόμενο μήνα!!!χαχα!!!

Εγω πάντως αδιαθετησα σημερα κοριτσια και νιωθω πολυ καλά!!

ειχα μια μικρη καθυστερηση αλλα μπορω να πω οτι θα μπω και εγω στην λίστα!!13/01 λοιπόν πρωτα ο Θεός ελπίζω να μην μου έρθουν!!!!

φιλακια σε όλες!!

ναι αυτο που επρεπε λεει να δουμε σημερα το ειδαμε!!!!!!!!!!!!

ειδες λοιπον ολα καλα...εμενα παντως και η χοριακη σου μια χαρα μου ακουγεται μην αγχωνεσαι αδικα καλη μου και αγχωνεις και το σπορακι σου!!!!!;);)

xpcZp2.png

χαχαχα καταλαβα...παντως μετα την 29η φορα που πηγα τουαλετα σημερα να τσεκαρω δεν εχει ερθει ακομη (ευτυχως παναγια μου),υγρα εχω ασπρα ή μαλλον διαφανα θα τα ελεγα...πονο στην μεση αυτην την στιγμη...πονοκεφαλο..

εμενα ομως απο ολα αυτα που νιωθω ολες αυτες τις μερες που μπορει να ειναι και της φαντασιας σου ή απλα να ειναι συμπτωματα περιοδου και εγω να τα αντιλαμβανομαι σαν εγκυμοσυνης αυτο που με προβληματιζει πραγματικα και δεν μου εχει ξανα τυχει...ειναι η δυσκοιλιοτητα(δεν ειχα ποτε προβλημα)

νομιζω οτι και αυτο ειναι συμπτωμα το νου σου να μην σφιγγεσαι

ttc72e7.aspx

Καλήμερα σε όλες!!

καταρχήν ειχα πάρει απο την σειρά τα post των τελευταιων ημερών και ειχα πάθει σοκ με την Moumou διαβαζα διαβαζα για να δω το αποτέλεσμα!!δεν πειράζει Moumou μου να δεις που τωρα θα ηρεμησεις και θα αδιαθετησεις για να εχουμε μπροστά μας τον επόμενο μήνα!!!χαχα!!!

Εγω πάντως αδιαθετησα σημερα κοριτσια και νιωθω πολυ καλά!!

ειχα μια μικρη καθυστερηση αλλα μπορω να πω οτι θα μπω και εγω στην λίστα!!13/01 λοιπόν πρωτα ο Θεός ελπίζω να μην μου έρθουν!!!!

φιλακια σε όλες!!

μακαρι να μην σου ερθει γλυκια μου!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...