Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα και εγω να δεις πονους πονους που ειχααααααααααααααααααααααααααα

και ήταν ακριβώς όπως της περιόδου σου?:confused:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

για πεσ βρε μαιρη ξανα....τι συμπτωματα ειχεσ???

μαιρη μαιρη δωσε τα φωτα σου στον λαο σου..κρεμομαστε απο τα χειλη σου..ή μαλλον απο τα δαχτυλα σου...

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο!!!!ακομα ειναι πολυ μικρο βεβαια ειδαμε την κυηση στον υπερηχο και την παρασκευη μου ειπε να παω ξανα για να δουμε πως παει!!!!καρδουλα απο την αλλη εβδομαδα!!

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

και εγω ετσι νομιζω...μαλλον θα ερθει...σημερα με εχει πεθανει η μεση μου,,,,κλαψ κλαψ

και εμενα .. η μεση μου απο χθες με εχει πεθανει...μαλλον θα ερθει....:(:(:(

xpcZp2.png

κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο!!!!ακομα ειναι πολυ μικρο βεβαια ειδαμε την κυηση στον υπερηχο και την παρασκευη μου ειπε να παω ξανα για να δουμε πως παει!!!!καρδουλα απο την αλλη εβδομαδα!!

καλώς την !!!!!!...τωρα σε μελετούσαμε :D

ααχχχχχ τι ωραία ?!!!! μπράβο βρε πανούλα μας :D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

μπραβοοοο panoulaa αντε ωραια ολα καλα...και απο βδομαδα να ακουσετε και καρδουλα...να τρελαθεις εντελως απο την χαρα σου!!!!!!!!!!!!

xpcZp2.png

και εμενα .. η μεση μου απο χθες με εχει πεθανει...μαλλον θα ερθει....:(:(:(

ε μην μου λες τετοια τωρα!!!για δεσ τα συμπτωματα της μαιρησ....αφου τα εχουμε ολα!!ε το πολυ πολυ θα γραψουμε το βιβλιο ειπαμε!!:tongue:

wMhKp2.png x3iPp2.png

μαιρη μαιρη δωσε τα φωτα σου στον λαο σου..κρεμομαστε απο τα χειλη σου..ή μαλλον απο τα δαχτυλα σου...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα λοιπον τα δαχτυλα μου πηραν φωτια παντος ενα θα σας πω εγω οποτε ειχα περιοδο απο τον πονο αρχιζα να χαπακονομαι δυο μερες πριν αυτη την φορα ενω ποναγα το ιδιο μην σας πω και περισσιτερο κατι με κρατουσε να μην παρω χαπια χωρις να εχουμε βαλει προγραμμα για παιδι τι να βαθια μεσα μου το ειχα καταλαβει? η ετσι θελω να πιστευω? δεν ξερω

ttc72e7.aspx

ε μην μου λες τετοια τωρα!!!για δεσ τα συμπτωματα της μαιρησ....αφου τα εχουμε ολα!!ε το πολυ πολυ θα γραψουμε το βιβλιο ειπαμε!!:tongue:

οτι τα εχουμε τα εχουμε εμενα απλα το στηθος δεν εχει πρηστει τοσο οσο οτι με ποναει...αχ αχ αχ...τι τραβαμε και εμεις η υποψηφιες μανουλες!!!!!!!!!!!!

xpcZp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα λοιπον τα δαχτυλα μου πηραν φωτια παντος ενα θα σας πω εγω οποτε ειχα περιοδο απο τον πονο αρχιζα να χαπακονομαι δυο μερες πριν αυτη την φορα ενω ποναγα το ιδιο μην σας πω και περισσιτερο κατι με κρατουσε να μην παρω χαπια χωρις να εχουμε βαλει προγραμμα για παιδι τι να βαθια μεσα μου το ειχα καταλαβει? η ετσι θελω να πιστευω? δεν ξερω

ειδες?τελικα τιποτα δεν γινεται τυχαια!!!!;)

wMhKp2.png x3iPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...