Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

Υ.γ καλή επιτυχια!!!!! Ευχομαι να ειναι το τυχερό αυγό του 2025!!!!  

Αυτα ακριβώς γνωρίζω και εγω. Όσα έγραψες. Επηρεάζονται πολύ εύκολα οι άντρες απο γρίππες. Υψηλό πυρετό. Φαντάσου όσοι οδηγάνε μηχανάκι έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν διαφορά θεάματα με την ποσότητα και ποιότητα. Πρέπει να μην φοράνε στενό εσώρουχο, να μην ζεσταίνονται, να μην πατιούνται όπως πχ στην σέλα στο μηχανάκι. 
      Οι διατροφή τους. Η υγιεινή. Είναι τόσο λεπτό το ζήτημα και τόσο ευαίσθητα που και πάλι δεν ασχολούνται τα κέντρα. Επισης έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα πρόβλημα κολλάνε με αυτό . Πχ σε μια φίλη μου είχαν σοβαρό θέμα με το σπερμα . Σε εκείνη έκαναν πολύ λίγες εξετάσεις . Ούτε καν σαλπιγογραφια. Εστιάσανε μόνο στο προφανές. Οπότε αν αποτύγχανε την πρώτη φορά, θα το έριχναν καθαρά στο σπερμα . Βλέπω ένα τέτοιο μοτίβο σε όλα τα κέντρα δυστυχώς. Εμείς οι ίδιες να παρακαλάμε για έξτρα εξετάσεις. 

Recommended Posts

διαφορα παζλ 4 ευρω το ενα:

1) η μαμα με τα μικρα για ηλικια 3-6 χρ

001tyd.th.jpg

2)timmy time 4 παζλακια των 6,8,10 και 12 κομματιων για 3 χρ ισως και για μικροτερο παιδακι

002rsf.th.jpg

3) the lion king των 200 κομματιων

003dth.th.jpg

4)Mickey's Toon Town 60 κομματια για 5χρ

004cam.th.jpg

5)Γουινι 3 παζλακια των 49 κομματιων για 5 χρ

005vak.th.jpg

6)Looney Tunes 100 κομματια

006rgf.th.jpg

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

το 6 δωθηκε τα παρακατω παραμενουν

διαφορα παζλ 4 ευρω το ενα:

1) η μαμα με τα μικρα για ηλικια 3-6 χρ

001tyd.th.jpg

2)timmy time 4 παζλακια των 6,8,10 και 12 κομματιων για 3 χρ ισως και για μικροτερο παιδακι

002rsf.th.jpg

3) the lion king των 200 κομματιων

003dth.th.jpg

4)Mickey's Toon Town 60 κομματια για 5χρ

004cam.th.jpg

5)Γουινι 3 παζλακια των 49 κομματιων για 5 χρ

005vak.th.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...