Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Όλα αυτά μου φαίνονται τόσο ουτοπικά και δε θέλω να τα σκέφτομαι γιατί ελπίζω και μετα θα είμαι χειρότερα τη Δευτέρα. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί μου έχει τύχει να αδιαθετησω τη 12η ημέρα. Μου είχε πει 14η ημέρα χοριακη και εγώ τη 12η αδιαθετησα. Χτες είχα και πονακια χαμηλά. Με το ζόρι πήρα τα φάρμακα κι όχι όλα ... την αντιπηκτικη φανταστείτε δε την έκανα.. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα δεν έχω πόνο και στο σκούπισμα είναι σα ροζ καφέ με υγρά. Κόκκινο περιόδου δεν είναι όμως μπορεί να είναι τα προεορτια της περιόδου. Μια μέρα έμεινε... 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια, δεν σας ξεχασα αλλά το Σάββατο παντρευόμαστε και είμαι πνιγμένη ως το λαιμό! Έφτασα δόξα το θεό στην 25η εβδομάδα πλέον και ο μπεμπούλης μας είναι θυριάκι μικρό! Κάναμε 2ου επιπέδου υπέρηχο και είδαμε τον μπεμπούλι μας αληθινή εικόνα!!!! Κάναμε και καμπύλη ζαχάρου και εξετάσεις όλα καλά έως εδώ! Την Τετάρτη φεύγουμε για την Τήνο που είναι ο γάμος και έχω ακούσει λιγουλάκια μποφόρ μόνο αυτό με ανυσηχεί ποιο πολύ!!!

Εσείς πως πάτε? μην αγχώνεστε αν δεν ακούτε συχνά τα μωρακουλίνια σας και εγώ αυτό έλεγα αλλά το θυριάκι μου δεν σταματάει να κλωτσάει πλέον! Μου δίνει και μερικές στα πλευρά μου τη δεξιά μου πλευρά την έχει διαλύσει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ φραουλίτσα τελικα δεν είμαι μόνο εγω η τρελη που ενω όλα πάνε καλά κάθομαι και Τρελαίνομαι με τις ιστορίες που διαβάζω εεεε;; Αλλα έχετε δίκιο πρέπει να προσευχομαστε στη Παναγιά να τα έχει καλά και τίποτα αλλο!!! Σήμερα κουραστηκα πάλι λίγο με επιασε τώρα πάλι αυτο το βάρος χαμηλα, αφου δεν μπορούσα να περπατήσω καλά καλά!! Τώρα ξαπλώσα κι εύχομαι να ακούσω το μικρούλη μου σύντομα!!

Ναταλι η ώρα η καλη!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Ναταλάκι η ώρα η καλή!! Ίσως είναι λίγο ταλαιπωρία ο γάμος στη κατάσταση μας αλλά είναι μια ωραία εμπειρία και σου εύχομαι να την απολαύσεις! χαίρομαι για τα καλά σου νέα!

Νένακι μου γλυκό, εγώ που είμαι και 3 εβδομάδες μπροστά απο σένα δεν το ακπούω κάθε μέρα το μικρό!! Είναι μέρες που ούτε ένα μικρό τακ δεν ακούω. Μετά τη 28η εβδομάδα έχω διαβάσει οτι πρέπει να το ακούμε καθημερινά. Έχουμε καιρό μέχρι τότε. Σήμερα ξεκουράζετε. Αύριο θα ξυπνήσει γεμάτος κέφι και θα σε τρελάνει στο κλωτσήδι περίμενε και θα με θυμηθείς!!!!

Grace αυτό με το χτύπημα στον τράχηλο και μένα το κάνει συνέχεια και με πονάει το σκατουλάκι! Ή πολλές φορές νιώθω τις κλωτσιές αλλά προς τα πίσω είναι φυσιολογικό να το νιώθω αυτό το έχεις και εσύ;

Α κορίτσια δεν σας είπα! Αγόρασα βιβλίο για τη φροντίδα του μωρού ως άπειρη μανούλα που θα είμαι. Εντάξει δεν τα μαθαίνεις όλα απο τα βιβλία αλλά σίγουρα αποκτάς μια σφαιρική εικόνα και λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση για την άγια ώρα που θα κρατάμε το μωρό μας. Για όσες μανούλες ενδιαφέρονται είναι αυτό το βιβλίο.

http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1000201

Είναι πολύ καλό με εικόνες και αναλυτικές λεπτομέρειες... έχει πολλές πληροφορίες και για δίδυμα (happybear για σένα το λέω!!) :rolleyes:

oYNBp2.png

Γεια σου Natalie88. Η ώρα η καλή. Ο μπεμπούλης μεγαλώνει και ζωηρεύει ε? Με το καλό ο γάμος σας και να γυρίσεις να μας πεις πως ήταν. Αν και θα είναι τέλεια στην Τήνο.

Nenaki μην στεναχωριέσαι. Θα σε μαλώσω. Εδώ εγώ που έχω 2 δεν κουνιούνται όλη την ώρα. άσε που δεν ξέρω ποιο κλωτσάει και ποιο όχι :P.

(Όχι ότι εγώ δεν έχω διαβάσει ότι ιστορία κυκλοφορεί που αφορά άσχημα γεγονότα) απλά προσπαθώ να ηρεμήσω (όχι ότι το πετυχαίνω πάντα).

fraoylitsa και συ κοριτσομάνα? δεν είμαστε και πολλές. Μας νίκησαν οι άνδρες,

imQRp2.png

Μέχρι να γράψω γράψατε και άλλα.

Linaki αλήθεια έχει για δίδυμα? Από Internet το πήρες? Μάλλον θα στείλω τον άνδρα μου να το πάρει. Βαριέμαι να περιμένω. Άσε που είναι καλό και για την ταβανοθεραπεία που κάνω τώρα λόγω τραχήλου.

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Μέχρι να γράψω γράψατε και άλλα.

Linaki αλήθεια έχει για δίδυμα? Από Internet το πήρες? Μάλλον θα στείλω τον άνδρα μου να το πάρει. Βαριέμαι να περιμένω. Άσε που είναι καλό και για την ταβανοθεραπεία που κάνω τώρα λόγω τραχήλου.

Εγώ το πήρα απο βιβλιοπωλείο αλλά εσύ που μένεις Ελλάδα μπορείς να το παραγγείλεις μέσω ιντερνετ είναι πολύ βολικό. Ή να το ψάξεις στα βιβλιοπωλεία. Ναι διαβάζεται εύκολα και θα χαζέψεις με τις φωτογραφίες με όλα αυτά τα νινάκια!! Είναι οτι πρέπει για ταβανοθεραπεία :tongue:

oYNBp2.png

Ναταλακι η ωρα η καλη κοπελαρα μου!!!!!!!!!!! Καλο κουραγιο και ευχομαι να το ευχαριστηθεις οσο μπορεις!!!:D:D:D:D

Λινακι, αστα και στον τραχηλο, κι εσωτερικα σε ολη τη μητρα κλωτσαει κι οσο πιο μεσα ειναι (δλδ οχι στην κοιλια που μπορουμε να το πιασουμε) τοσο πιο πολυ ποναει το κλωτσιδι.!! Ε υπομονη απ οταν μπουμε στον 7ο που δεν θα χου ν και τοσο χωρο να στριφογυρνανε εκει μεσα θα υσηχασουμε:P μετα θα χουμε αλλα!! Θα τεντωνονται και θα σκαμε, ουτε ανασα δεν θα παιρνουμε!αχαχαχααα

EDIJp1.png

αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω τοσ οπολυ για τα υπεροχα κ ενθαρρυντικα σας λογια, δεν ξερω ισως κ επειδη πιεστηκα τοσες μερες ψυχολογικα να ειναι κ αυτος μαζεμενος, παντως να πω την αμαρτια μου πηγα στο γιατρο, κ ολα ειναι καλα, ο μπεμπης ησυχος κατα ησυχος, , μου λεει ο ντοκτορ, καλε κοιμαται το μωρο μια χαρα ειναι μην ανησυχεις, ειδαμε καρδουλα, κεφαλακι κ λωρο κ ολα ηταν τελεια, ησυχα , ηρεμησα..

κ αν πω την αληθεις απο την προηγουμενη δευτερα μου φανηκε πολυυυ μεγαλυτερος :shock::shock::shock::shock:

να πω επισης οτι ουτε ακομα μ εχει σκουντηξει, σημερα μ εχει στο κλ@σιμο, σορυ κιολας!!

ναταλακι μου με το καλο ο γαμος, η ωρα η καλη!!!!!!!!

λινακι με γεια το βιβλιο κ καλο διαβασμα!!

κ παλι σας ευχαριστω ολες τοσο πολυ για τις απαντησεις σας!!

μαιρουλα τελικα ο αγιος φανουριος βοηθησε;)

κ να μοιραστω κ κατι ακομα μαζι σας,ο αντρουλης μου αυριο εχει συνεντευξη για μια πολυ καλαη δουλεια την 2η που θα περασει κ ευχομαι να την παρει την δουλεια γιατι την εχουμε πολυ αναγκη, αυταααα

σας φιλω γλυκα ολες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Μαρή τρελη Νένα ξαναπηγες στο γιατρο; Καλέ τι του είπες δεν ακούω το μωρο;; Χιχι! Ενταξει καλά έκανες η αληθεια είναι βόμβα κι εγω ευτυχώς που έχω το μηχάνημα που ακούς τη καρδια κι έχω σωθεί, αλλιώς....Καλή επιτυχία και του αντρούλη σου αύριο εύχομαι να τη πάρει τη θέση!!!!!

Happybear μου τι σου είπε τελικα με τον τραχηλο ο γιατρός;;;

Λινάκι ενδιαφέρον φαίνεται το βιβλίο!

Καλημέρααααα.

Nenaki πήγες τελικά στον γιατρό ε? Καλά έκανες, ευκαιρία ήταν να δεις και τον μπέμπη. Κοιμόταν ο μικρούλης ε? Φαίνεται δεν ήθελε πολλά πολλά για αυτό δεν σε κλώτσησε. Εμένα μετά την β επιπέδου μετά το κούνημα που έφαγαν από τον γιατρό για να γυρίσουν να τις εξετάσει έκαναν πολλές ώρες να δώσουν σημεία ζωής και έλεγα στον άνδρα μου μάλλον κουράστηκαν και θύμωσαν. Αααα καλή επιτυχία στον άνδρα σου για την δουλειά

Maryy και εγώ έχω αυτό το μηχάνημα με τις καρδιές.( από το ιντερνετ το πήρα νομίζω 40 ευρώ). Ο τράχηλος ήταν 26 mm την Παρασκευή και τώρα θα τον ελέγχω κάθε 2 εβδομάδες λογικά. Είναι στο όριο και με έχει πιάσει ένας πανικός. Κανονικά θα έπρεπε να είναι πάνω από 30 mm. Περίδεση δεν γίνεται γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί τοκετός. Ας ευχηθούμε ότι με την ξάπλα θα μεγαλώσει λίγο. ΑΑ μας απαγόρευσε και το γουτσου-γούτσου και του λέει ο άνδρας μου" α εντάξει γιατί μέχρι τώρα κάθε μέρα είχαμε τρελίτσες ( τίποτα δηλαδή εδώ και 6 μήνες).

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδια κ απο την δουλεια πλεον επισημα....!!τι κανουμε???χθες πηγα στον Αγιο Φανουρη Σαλαμινα κ ειδα κ την περιφορα κιολας....!!εφαγα κ φανουροπιτα....κ ενιωσα παλι το σκατουλακι στην κοιλιτσα....μια το νιωθω μια οχι αλλα δεν ανησυχω γιατι ειναι παρα πολυ νωρις....!μου φτανει που κανει την εμφανιση του που κ που...!!

Νενα μου ευχομαι ο αντρας σου να παρει την δουλεια που χρειαζεστε μεσα απο την καρδια μου κ να ηρεμησειςςςςς.....θα κλωτσαει το μπεμπακι σου οταν ειναι ξεκουραστο κ δεν το στεναχωρεις με κλαματα κ ασχημες ιστοριες....το εκανα κ εγω στις αρχες αλλα εβαλα χερι στον εαυτο μου γιατι δεν κανει καλο στα μωρακια μας...

Ναταλι με το καλο η ωρα η καλη κ ελπιζω να μην φατε κουνημα στο καραβι κ ολα να ειναι οπως τα ονειρευεσαι....!!

το βιβλιο κ εμενα Λινακι πολυ ενδιαφερον μου φαινεται θα το εχω στα υποψιν...!!να ρωτησω κατι γιατι απο οσο θυμαμαι στην κουμπαρα μου δεν ειχε γινει κατι τετοιο στην β επιπεδου...σας εξεταζει τον τραχηλο εσωτερικα κανονικα?η απο υπερηχο??

οσο για το ονειρο Νενα δεν με απασχολει καθολου το φυλο.....ειναι το τελευταιο που με απασχολει.....!!την Πεμπτη αν ειμαστε τυχεροι θα μαθουμε αλλιως στην β επιπεδου....!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα barboula. Καλή αρχή στην δουλειά.

Εμένα τον τράχηλο μου τον εξέτασε κολπικά στο τέλος, αλλά νομίζω γίνεται και από την κοιλιά. Μου έσπρωχνε και την κοιλιά από πάνω προς τα κάτω για να δει εάν είναι μαλακός και ανοίγει με το βάρος.

imQRp2.png

καλημερα happybear.....!!ρωταω γιατι θυμαμαι οτι στην τελευται κολπικη εξεταση μου ειπε οτι απο εδω κ περα ολα θα γινονται με εξωτερικο υπερηχο κ ξανα κολπικο τον τελευταιο μηνα πια.....!τωρα τι να πω δεν ξερω.....οποια εχει κανει στο embryocare β επιπεδου ας με ενημερωσει αν μπορει....!:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα κούκλες!!!

Happybear να ξεκουράσεσαι κορίτσι μου οδό μπορείς! Μην κανεις τίποτα! Ξάπλα κος μόνο ξάπλα!!! Εμένα απο τη κοιλια μου τον εξέτασε τον τραχηλο πάντως. Επίσης κι εμείς απο την αρχη σεξ γιοκ παρα μόνο μια φορα μετα φόβου Θεού και Πίστεως αλλα φοβόμουν οπότε. Ασε που εμάς υπάρχει πρόβλημα και πρέπει μας γίνεται εξάσκηση αλλα δυστυχώς δεν....

Νενα εμένα το τικεράκι μου θα αλλάξει μήνα μάλλον στην 22η εβδομάδα οπότε θα μέτρησω τότε ότι μπαίνουμε στον έκτο!!

Καλημερα κοιλιτσες μου!! Τι μου κανετε? ΕΓω εχω ψοφησει στην αυπνια...! Ολο στις 3 και στις 4 ξυπνω και μεχρι να με ξαναπαρει ο υπνος ξημερωνει και μετα σερνομαι ολη μερα. Πηρα και τις αιματος και κατεβηκε 6 μοναδες ο αιματοκριτης απο 37 στο 31 μεσα σε 1,5 μηνα το ιδιο κι η αιμοσφαιρινη, ε γι αυτο νιωθω τοσο κομματια και κοβονται και τα ποδια μου :? :? Α! και κατι αλλο...πως πατε απο κοιλια??? Εγω νομιζω πως θα εκραγω! Ακομα κι ο πρωην μου (ηρθε να παει την μικρη στο γιατρο)που με ειδε μου λεει ποπο τι κοιλια εχεις κανει!! Εγω νομιζω πως θα σκασω μεχρι να γεννησω ετσι οπως παει ο μπεμπακος!!

Νενα μου ΚΑΛΗ επιτυχια σας ευχομαι κι ολα καλα να πανε!! Σε νιωθω, κι εμεις απο 15 Σεπτεμβρη περιμενουμε..απολυση :cry:!!

Αρκουδιτσα μια χαρα μου ακουγεται ο τραχηλος! Παντως εγω που τον ρωτησα και του ειπα και για το προβλημα (εμενα τον βρηκε 2,8 ) Μου ειπε ο γενετιστης οτι οτιδηποτε πανω απο 1,5 ειναι μια χαρα και να μην ανυσηχω!!

Περιδεση γινεται μονο αν εχει ανοιξει ο τραχηλος και μονο μεχρι την 20η εβδομαδα.Τουλαχιστον ετσι ξερω, ετσι εχω διαβασει κι ετσι μου χει η κολλητη της αδερφης μου που εχει κανει 2 φορες περιδεση:tongue::tongue:

Παντως ζηλευω αυτο το μηχανηματακι που εχετε κι ακουτε καρδουλιτσα!!! Αχ να το χα κι εγω!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...