Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα αγαπούλες τι κάνετε?? εγψ τρεχω και δεν φτανω...ωραια τα νέα σας διαβαζω..κανατε και τις β επιπεδου ολα καλα..βρε εσεις ολες μεγαλα μωρα εχετε..εμενα ο μπεμπεκος μου ειναι 340 γραμμαρια ολα ειναι μια χαρα ειδαμε ολα τα οργανακια μας....μας ταλεπωρησε λιγο αλλα δεν πειραζει δεν τα ειδαμε ολα με την μια...ειδαμε λιγα και μετα βολτα καφε και γλυκο και μετα τα αλλα...τω μωρουλινι μου....

Ο αλλος μου εχει βγαλει την ψυχη...δεν παιζετε σας λεω.....

Ο πινακας μας βλεπω εχει γινει μπλε...πωπω..που θα βρουμε νυφες....

Σορρυ που δεν αναφερομαι σε καθε μια ξεχωριστα αλλα δεν προλαβαινω κοριτσακια μου..απλα μπαινω κυριως για να διαβαζω αν ειστε καλα...

Οσο απο ψωνια εγω δεν χρειαζομαι και πολλα τα εχω ολα ετοιμα..χιχι αυτο ειναι το καλο αν ειναι το ιδιο φυλο...χιχιχ..

Σας φιλω και με τηνπρωτη ευκαιρια θα ξαναμπω....σμουτσσσσσσσσσσσσ

Φτου εχω και καιρο να σας βαλω πρωινο να φατε..αλλα που θα παει σε μια βδομδα ξεκιναω δουλεια..εκει ννα δειτε θα σας χοντρινω...χιχιχ...ωχ τωρα θυνηθηκα εχω να παω και εγω για τις εξετασεις και για την καμπυλη..αντε να δω τι θα τον κανω τον μικρο τοσες ωρες,...αντε να ερθει και η μαμα μου...καλο βραδυ αγαπες..............

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργία μια χαρα είναι ο μπεμπάκος σου θα παχυνει μην αγχωνεσαι!!! Κι εμένα 300 γραμμάρια είναι απορώ εγω που τα παίρνω τόσα κιλα!! Λες και δεν τρώω!! Μόλις τσάκισα ένα σουβλάκι κι ένα γαλακτομπουρεκο!! Χαχαχαχαχα η τοφάλα!! Σημασία έχει να είναι γερα μωρε!!

Και για τα πραγματάκια κι εγω αυτο σκέφτομαι να μας μείνουν πρώτα ο Θεός και για επόμενο παιδάκι!! Βέβαια θα νου δώσουν και συγγενείς καλαθούνες έχτρα κουνια πάρκο αλλα όλα αυτα θα πάνε και στο σπίτι της γιαγιάκας μας που χρειάζεται κι εκείνη μια απο τα ίδια! Καρότσι είπε θα μου δώσει μια ξαδερφη οπότε μια χαρα!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Χαχαχα. άπαικτο το video clip.

Grace ναι τις είδα τις αρκουδίτσες. Α και από τα mothercare που πέρασα πήρα έναν κατάλογο και έχει και φθηνά και ακριβά πραγματάκια.Έχει δηλαδή πράγματα για όλα τα βαλάντια. Ότι θέλετε πείτε μου να σας πω τιμές.

georgia μια χαρά ο μπεμπάκος.Α και μην ξεχνάμε εδώ οι καλές οι νύφες (τελείως χαζομαμά, παρόλο το άγχος;)).

imQRp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε; Το βράδυ έχω που έχω την αϋπνία υπέφερα και απο τα ποδια μου. Προχτές κουραστηκα λίγο και πονουσα, λογικό, χτες όμως ήμουν όλη μέρα απο καναπε σε κρεβατι!! Δεν έκανα καμία δουλειά απολύτως! Κι όλο το βράδυ πονάγα εσωτερικά στους προσαγωγους για να μην σχολιάσω τον πόνο στη μέση. Με το ζόρι σηκωνόμουν απο τη καρέκλα! Έχει συμβει σε καμία η να ανυσηχησω; Αφήστε που με επιασε μια φοβία ξαφνικά για τη β επιπεδου και γενικά και διάβαζα ιστορίες εγκυμοσύνης με όχι αίσιο τέλος! Φρίκη!

Ουρα θα κάνουν οι γαμπροί happybear λέμε!! Αχ αυτο το άγχος αφου χτες σκεφτόμουν μήπως να μην κλείναμε τα επίπλα τώρα;;;; Αχχχχ

Διαφημίσεις

καλημερες κοριτσακιααααααααα......σηκωθηκαμε πρωι πρωι καναμε τις εξετασεις μας κ τωρα αναχωρουμε για μπανακι Σαλαμινα αφου τελειωσα ολες τις δουλειες του σπιτιου.....επιστροφη το βραδακι....ειδα στον υπνο μου λεει οτι ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι αγορακι το μπεμπακι μου......χεχεχε....οτι να ναι..!!!αντε να ερθει η Πεμπτηηηηηηη.....!!!απο αυριο δουλειαααα...!!κατι ηθελα να σας πω αλλα το ξεχασααααααααααα......!!!αμνησια παθαινω στην εγκυμοσυνη τελικα...!!

marry κ εμενα η μεση μου με ποναει φρικτα.....ειδικα οταν ειμαι ανασκελα ξαπλωμενη κ παω να σηκωθω σαν να παραλυω.....κανει ολο κρακ κρακ η μεση κ μονο αν καταφερω να γυρισω στο πλαι σηκωνομαι αλλιως με σηκωνουν....αχαχαχα....!!λοιπον εφυγααααααααααααααααααααα.....φιλακιαααααααα!!

Jr39p2.png

Mary: και εγώ τέτοιες βλακείες κάνω κάθομαι και διαβάζω για στενάχωρες ιστορίες εγκυμοσύνης και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Καλό είναι αφου μας επηρεάζουν τόσο να μην τις διαβάζουμε.... Όσο για τους πόνους μην σε ανησυχεί τίποτα! Είναι όλοι οι πόνοι αυτοί φυσιολογικοί αλλάζει το σώμα μας. Και εγώ μια απ'τα ίδια. Πρήζονται και τα πόδια και με πονάνε. Άρχισαν τα βάσανα!

Για την κούνια θα κάνω μια έρευνα αγοράς να δω τι παίζει. Έχω και περιορισμένο χώρο πρέπει να δω τι παίζει.

Γεωργία: και μένα ο μπεμπάκος μου 21+1μ που έκανα τη β-επιπέδου ήταν 380γρ μην σκας. Θα μεγαλώσουν που θα πάνε...

oYNBp2.png

Ευχαριστω βρε κορίτσια με καθυσηχάζετε κάπως. Μέχρι και για πρόωρο τοκετο και ρήξη Αμνιακου σακού διάβασα! Έλεος δηλαδη ότι χειρότερο σενάριο εγω το διαβάζω!! Λινάκι μάλλον είναι απο την αγωνία μας να κάνουμε τελειόμηνα και υγιή μωράκια! Ααα όσο για κουνια που λες και περιορισμό στο χώρο ρίξε και μια ματιά στα λίκνα που είναι μικρά κουνάκια και χωράει μέχρι 6 μήνες το μωρο. Αλλιώς απο τα ικεα πάω πάσο είναι πολυ μικρότερες απο τις υπόλοιπες κούνιες!

καλησπερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε εγκυουλες

αχ επιτελους επεσε η θερμοκρασια, φυσαει κ εχει τελεια δροσιαααα

χτες εφαγα μια τελεια,δυνατη κλωτσια απο τον μπεμπη, λεω θα μου βγει απο την κοιλια, πολυ την χαρηκα!!

λινακι τελειο το τραγουδακι χααχαχαχχαχαχαχχα

για κουνιες κ επιπλακια κ ολα τα συναφη κ εγω ακομα δεν εχω αποφασισει, δεν εχω ιδεα τι κ πως..

μαιρουλα κ εγω εχω ενα θεμα με την β επιπεδου αγχωνομαι πολυ, κ ας τα ειδε τα μισα οραγνακια ο γιατρος μου στις 20-08, εγω φοβαμαι..αυτο με τις ιστοριες κ εγω το εχω κ λεω , λες να γινει κ σε μενα?παναγια μου βοηθαααα, μαλλον θα τα αναγαγω κ εγω ολα στο αγχος για να ειναι γερα τα μωρα μας κ θα ΕΙΝΑΙ!!!!

φραουλιτσα συνεχισε να μην δινεις σημασια σε οτι κ ακουσεις ακομα, ο κεθνας το μακρυ κ κοντο του λεει, ασε..φανταζομαι ολες εχουμε ακουσει ακροτητες αλλα μπενακης-βγενακης

georgia.g κ συ αγορακι?χααχχχααχχ με το κυαλι θα τις ψαχνουμε τις νυφες καλε!!!!!!με το καλο

οσο για τα κιλα κ μενα ο δικος μας στην 20β+2 ηταν 300γραμμαρια, αλλα μου ειπε ο ντοκτορ οτι αυτο θα 10πλασιαστει αρα κατα μεσο ορο θα γεννηθει ο μπεμπης με το καλο 3000κιλα!

μπαρμπ κοντα ειναι η πεμπτη , υπομονη, οσο για το ονειρο ευχομαι να βγει αληθινο αμα θελετε αγορακι αλλιως να βγει το αντιθετο

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Ναι Νενάκι μου γερα να ναι και τίποτα άλλο!! Σήμερα είναι του Αγιου Φανουριου! Εύχομαι να φανερώσει σε όλες μας τα μωράκια μας τελειόμηνα και υγιή!!

Διαφημίσεις

Νενάκι, αν βγει 3000 κιλά δηλαδή 3 τόνους δεν θα είναι παιδί φορτηγό θα είναι χιχι :P Συγχαρητήρία για την κλωτσιά απο τώρα θα έχεις αρκετές και δεν θα χορταίνεις!!!

Εγώ το Σαββατο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο τις κλωτσιές και παραπονίομουν στον άντρα μου οτι ο γιός του δεν με αφήνει να κοιμηθώ. Και το μπεμπάκι μου σταμάτησε και δεν ξανακλώτσησε όλη μέρα χθες και ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα.. Του ζήτησα 1000 συγγνώμη και πως δεν θα παραπονεθώ ποτέ ξανά. Έτσι σήμερα με ξύπνησε με τον αγαπημένο μου τρόπο και το απόλαυσα!!

oYNBp2.png

λινακι μου 3000 κιλα εννουσα καλο μου

αχ μωρε ειδες ο γιο σου αμεσως ανατποκριθηκε στην συγνωμη σου

παντως αυτο θα ρωτουσα κ εγω τωρα γι αυτο μπηκα, σημερα ειναι η σειρα μου να καθομαι σε αναμμενα καρβουνα, ο δικος μου γιος ειναι αφαντος σημερα ουτε κλωτσαει ουτε τον πιανω, λετε να παω στον γιατρο?κλαιω δεν μπορω να ηρεμησω..αλλες φορες μεχρι τετοια ωρα ειχε δωσει παρων ειτε χαλαρο με τα τακ τακ ειτε με τις κλωτσιτσες σημερα τιποτα , ουτε μπρω να τον εντοιποισω που ειναι, ενω αλλες φορες αμεσως τον πιανω κ τον καταλαβαινω, δεν ξερω , φοβαμαι πολυ:(:(:cry:

εφαγα κ μερεντα που αλλες φορες με την μερεντα με τρελλανε στα χτυπηματακια , αλλα σημερα τιποτα..

εσεις ολες τα νιωθετε κανονικα καθε μερα τα μωρακια ?

μακαρι ο αγιος φανουριος μαιρουλα μου να μας δωσει γερα μωρακια κ να κανει κ τον δικο μου σημερα να με κλωτσησει, τον εχω πολυ αναγκη

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Βρε νενα τι λες;; Κλαις και στενοχωρείς αδίκως το μωρο σου;; Βρε συ δεν τα καταλαβαίνουμε κάθε μέρα είναι ανάλογα τη θέση τους! Εμένα πχ τώρα το μεσημέρι με τρέλανε για κανά δέκαλεπτο όμως χτες κατάλαβα μονάχα ένα απαλό Τακ αργά το βράδυ που ξαπλώσα!! Μην ξεχνάς ότι κοιμούνται 20 ώρες το 24ωρο και αν πχ είναι μπρούμυτα και κλώτσαγε απο μέσα δεν το καταλαβαίνουμε!!!!!! Είναι και το αμνιακό υγρό που απορροφά τους κραδασμούς! Ασε που αν είμαστε όρθιος δεν τα νιώθουμε καν! Μη σκας!!! Στενοχωρείς το μπεμπούλη σου χωρις λόγο! Θα δεις που θα σου δώσει μια θα είναι όλη δικη σου!!!!!!!

Ποπο βρε κοριτσια παντως εμενα ο γιγαντας μ εχει ταραξει στην κλωτσια, και πλεον τον νιωθω και οταν ειμαι καθισμενη! Αφηστε που μου χωνει κατι χαμηλες προς τραχηλο μερια και πονααει!!! Που να μπω και στους μεγαλους μηνες δλδ

Βρε νενακι μου μη σκας, εμενα πχ που κλωτσαει τοσο ειναι μισο κιλο παιδι ε? κι ειναι και το 3ο μην ξεχνας;)

EDIJp1.png

γειά σας κοριτσάκια!!!

Νενάκι μην ανησυχείς κι εγώ τη γοργονίτσα δεν την ακούω συνέχεια ...άλλες φορές μπορεί να κλωτσάει δυνατά και άλλες είναι ήσυχη!! κι εγώ τυχαίνει να φάω μερέντα και να κάνει σαν μανιακό μέσα στη κοιλιά μου άλλες φορές όμως δεν κάνει τίποτα....γι αυτό σου λέω...όσο για τις δυσάρεστες ιστορίες που διαβάζουμε...κι εγώ τις διαβαζω αλλά προσπαθώ να τις αποφεύγω γιατί δεν μου κάνουν καλό...και μια τέτοια δυσάρεστη ιστορία είχε μια γνωστή μου ...τραγική ιστορία θα έλεγα...

όμως εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά πάνω απ' όλα για τα μωρά μας!!! και να προσευχόμαστε στη Παναγία !!!

εγώ πήγα στο γιατρό μου και του είπα ότι φοβάμαι γιατί διαβάζω τέτοια στο νετ και μου είπε σταμάτα να διαβάζεις γιατί στο τέλος θα τρελλαθείς!!! και προσπαθώ να το αποφεύγω !!!!

δεν χρειαζεται να βασανίζουμε το μυαλό μας με δυσάρεστα πραγματα!!!

αυτά!! εγώ περιμένω στις 17 σεπ να πάω να την δώ τη μικρούλα μου!!! ουφ δεν περνάει ο καιρός!!!

φιλάκια σε όλες!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...