Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Ααααα νενάκι λες κι εγω μεθαύριο να μπαίνω στον έκτο;; Καλέ σαν πολυ γρήγορα δεν πέρασε ο πέμπτος!! Φτου φτου έτσι να έρθουν και τα Χριστούγεννα και Αμήν οι β επιπεδου να βγουν και για εμάς καλές!!! Αναγούλες κι εμετοι γιατι λες άπο την αλλαγή μήνα;;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα νενάκι λες κι εγω μεθαύριο να μπαίνω στον έκτο;; Καλέ σαν πολυ γρήγορα δεν πέρασε ο πέμπτος!! Φτου φτου έτσι να έρθουν και τα Χριστούγεννα και Αμήν οι β επιπεδου να βγουν και για εμάς καλές!!! Αναγούλες κι εμετοι γιατι λες άπο την αλλαγή μήνα;;;

ναι μαιρουλα μου μπαινουμε τελικα στον 6ο!!!!:D:D:D

εγω ειμαι +2μερες απο αυτο που λενε τα τικερακια γι αυτο μπηκα σημερα εσυ σε 2μερες!!

περασε ο καιρος γενικα θα ελεγα ποτε το μαθαμε, ποτε ηρθαν οι αυχενικες, ποτε οι β , μακαρι ετσι γρηγορα να ερθουν κ τα χριστουγεννα που σημειοτεων απο σημερα ειναι ακριβως 4μηνες η αλλιως 160μερες ;););););)

ναι μωρε καθε φορα που αλλαζω μηνα, μετα τον 4ο βεβαια γιατι μεχρι τοτε ειχα καθημερινα εμετους κ κομαρες, τα ξαναεχω αυτα τα σημαδακια αλλα ειναι φυσιολογικο:rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα :) βρε διαβάζω για τις β' επιπέδου σας, και όλες κάνατε τόση ώρα, κι εγώ το πολύ κανένα τεταρτάκι! Ας πούμε το DVD είναι μόνο 11 λεπτά! Τι είδε σε σας; Σε μας είπε για καρδιά και μετρά σίγουρα .. Δεν θυμάμαι να σχολίασε κάποιο άλλο όργανο .. Το τράχηλο σε αυτή την εξέταση τον μετράμε ή στο δικό μας γιατρό; Έχω αρχίσει να ανησυχώ :S

XzvPp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε??

εγώ σήμερα έχω νεύρα και θα σας εξηγήσω το λόγο!! από την αρχή που έμεινα έγκυος ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και όλοι δίνουν συμβουλές που είναι για το καλό μου..."μη κάνεις μπάνιο στη θάλασσα", "να τρώς για δύο", "δεν έχεις πάρει κιλά θα βγεί μικρό το μωρό" "να γεννήσεις φυσιολογικά γιατί η καισαρική δεν είναι γέννα" ενίοτε μου λένε και χωρίς επισκληρίδιο....μήπως να γεννήσω στο χωράφι μου κάτω από καμια ελιά λεω εγώ...."να πινεις γάλα" "να περπατάς" και δεν θυμάμαι και τι άλλα...όλοι έχουν γίνει ξερόλες ξαφνικά όλοι γνωρίζουν...μόνο εσύ και ο γιατρός σου δεν ξέρετε την τύφλα σας!!! Τι να πώ πια!!! μου έχουν σπάσει τα νεύρα .....

αλλά σήμερα θα είμαι μόνη μου στο σπίτι δεν θα βγώ έξω δεν θα συναντήσω κανέναν και θα ηρεμήσω!!! θα απολάυσω τις κλωτσιές της κόρης μου και τίποτα άλλο !!!

ουφ τα είπα και ξεθύμανα!!! ελπίζω να είστε όλες καλά !!

φιλάκια πολλά

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα :) βρε διαβάζω για τις ή επιπέδου σας, και όλες κάνατε τόση ώρα, κι εγώ το πολύ κανένα τεταρτάκι! Ας πούμε το DVD είναι μόνο 11 λεπτά! Τι είδε σε σας; Σε μας είπε για καρδιά και μετρά σίγουρα .. Δεν θυμάμαι να σχολίασε κάποιο άλλο όργανο .. Το τράχηλο σε αυτή την εξέταση τον μετράμε ή στο δικό μας γιατρό; Έχω αρχίσει να ανησυχώ :S

εμένα με είχε 3 τεταρτα εξετασε καρδια , κεφάλι, αρτηρίες, ουροδόχο κυστη, σπονδυλική στήλη,πνεύμονες, νεφρά, ποδαράκια χεράκια.....συνολικά μου είπε 60 σημεία!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Νενάκι βρε 120 μέρες είναι μέχρι τα Χριστουγέννα όχι 160!! Χιχι!! Στις 160 θα έχουν σαραντήσει και τα μωρα! 😃

Ζophie μου εμένα ο γυναίκολόγος την τελευταία φορα μου είπε ποσος ήταν ο τραχηλος, λογικά τον βλέπουν αυτοί κάθε φορα!

Φράουλίτσα μου γιατι χαλιεσαι με τον κάθε ξερόλα; Κι εγω προχτές τσακωνομουν με μια ξαδερφη μου επειδη λέει και στα 3 παιδια της δεν έκανε καμπυλη σακχάρου και ο γιατρός θα την πει μόνο σε εμένα να την κάνω επειδη είναι διαβητικοί οι γονείς μου κι απο πίσω επέμενε κι η μάνα της. Ότι μόνο οι δικοί τους γιατροί είναι σωστοί και ξέρουν. Άλλοι έλεγαν να μην πάρω τίποτα δανεικό απο άλλη πχ καλαθούνα κλπ ούτε καν ρουχαλάκια να τα πάρω τα πάντα ολοκαίνουργια. Ε τι να κάνω να τσακώνομαι με την κάθε κυράτσα; Κουμάντο στα παιδια τους πια! Είδα και μια άλλη που το παίζει σωστή και τα παιδια της τα έχει αποχαυνωσει όλη μέρα στη τηλεόραση και στα DVD για να μην την ενοχλουν.

καλησπέρα, τι κάνετε?

Barboula καλώς ήρθες. Βλέπω περάσετε super. Μπράβο.

Fraoulitsa εννοείται μην ακούς κανέναν. άσε τους να κουρεύονται. Όλοι γιατροί και μαίες πια. Γεμίσαμε έξυπνους.

Maryy δεν θα σχολιάσω αυτό με την καμπύλη. Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη βλακεία.

Zophie εμένα ο γιατρός μου είπε ότι τον τράχηλο θα μου τον μετρήσουν στην β επιπέδου. Και όντως ο άλλος γιατρός που πήγα για β επιπέδου στο τέλος μου τον μέτρησε και μου είπε ότι θέλει παρακολούθηση :(. αλλά νομίζω ισχύει το "χίλιοι γιατροί χίλιες γνώμες" οπότε μην ανησυχείς. Και νομίζω η διάρκεια της εξέτασης έχει σχέση με την θέση του μωρού.

imQRp2.png

Καλημερα κοιλιτσες μου!!

Αρκουδιτσα ειδες τις μπεμπουλες σου? Τελεια???? Εσυ Ζophie μου ειδες κι εσυ το ζουζουνι? Κι μενα οπως ειπαν, ειδε σπονδυλικη στηλη, χερια, ποδια, δαχτυλα, καρδια, στομαχι, νεφρα, αρτηριες, πλακουντα κι αλλα πολλα,ναι μετρησε και τον τραχηλο αλλα απο την κοιλια γτ ειχε πει ο γιατρος οχι κολπικα λογω των συσπασεων!

Μαιρη και Νενακι με το καλο η σειρα σας τωρα!!!!!

Καλως μας ηρθες Μπαρμπουλα μου, ελπιζω να περασες καλα!!!

Φραουλιτσα....δεν τους χεεεεζεις ολους? Και που σαι ακομα...εχεις να ακουσεις..το μακρυ και το κοντο του καθενος:evil::evil:!!!!

Αχ βρε κοριτσια δλδ κι εγω εχω μπει εδω και καιρο στον 6ο ε? Ποποπο πως εχει περασει ο καιρος!

EDIJp1.png

ξανα γειαααααααααααααα...κοριτσιααααααααααααα...!!τι κανουμε???εγω ξυπνησα με πονοκεφαλο..κ δουλειες δουλειες....!!ειχαμε ψεκασει κ πριν φυγουμε για κατσαριδες κ ειναι γεματο.....κ με εχει πιασει πανικος....!!παππαπα....!!

ναι περασα σουπερ γενικως κ για πισινα ενω στην κουμπαρα μου ειχε πει οχι εμενα μου ειπε ναι....δεν υπαρχει λεει κανενα προβλημα...ετσι κ αλλιως αυριο εχω ουρολογικες κ αιματολογικες.....αλλα τελικα δεν εκανα σε πισινα...!!

οσο για το καμπινγκ ενα 24ωρο κρατησε....οποτε ηταν μια χαρα....καθολου ταλαιπωρια κ πολυ χαβαλε...κ το καλυτερο ξενοδοχειο με τα πιο πολλα αστερια....!!χε χε...!!βλεπω παντως οοοολα καλα ολες κ χαιρομαι ιδιατερωςςςςςς!!!εγω κοριτσια απο ψωνια τιποτα δεν εχω κανει...ετσι κ αλλιως την προικα την εχουμε ολη...τωρα μας εδωσαν κ κατι ξαδερφια κ 2η κουνια κ καθισματακια αυτοκινητου κ καροτσια....!!κ λεω μετα την β επιπεδου κανενα ψωνακι να κανω ετσι τα αρχικα....!!λοιπον σας φιλωωωωωω ολες κ παλι....παω ν ξαναξαπλαρω....!!φιλακιααααααα!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μπαρμπ, καλοσώρισες πίσω νομίζω γυρίσαμε όλες πια!

Βρήκα αυτό το τραγούδι και νομίζω πως θα γίνει πια ο προσωπικός μας ύμνος, έχω λιώσει στο γέλιο αλλά κανείς άλλος δεν γελάει μαζί μου. Μόνο εμείς καταλαβαίνουμε την ουσία :tongue:

Τελικά δεν πήγα στο γιατρό τη Παρασκευή ίσως πάω αύριο. Ο πόνος χαμηλά με πιάνει μια στις τόσες αλλά θα το ψάξω καλού κακού. Σίγουρα είναι απο κούραση γιατί στη δουλειά κουράζομαι πολύ!

fraoulitsa6: Αχ πως σε καταλαβαίνω κοπέλα μου!!!!!!!!! Τα παίρνω τόσο πολύ που ο καθε ένας έχει άποψη. Ειδικά κάτι μαμάδες/γιαγιάδες/πεθερές που "στη δική τους εγκυμοσύνη έκαναν το τάδε...και πήγαν όλα καλά"! ΕΛΕΟΣ η δική τους εγκυμοσύνη ήταν τουλάχιστον μια 20ετία πίσω. Όσο να ναι αλλάζουν οι καταστάσεις!! Ή μια άλλη βλαμμενη που και στις 2 της εγκυμοσύνες κάπνιζε και έπινε μπύρες και προσπαθεί να με πείσει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όταν της λέω δεν θέλω μπύρα π.χ με κοιτάει με το ύφος "πω πω πρόβλημα η έγκυος" και τα παίρνω ρε!! Αλλά τι να κάνεις; Μια που θα τους ακούμε όλους αυτούς και μια που θα ξεχνάμε τη κάθε τους φράση.. Αν μας επηρεάσουν όλες αυτές οι απόψεις στο τέλος θα τρελαθούμε!

Σχετικά με τα ψώνια λέω και εγώ να αρχίσω να ψάχνω μια φίλη μου που γεννάει Δεκέμβρη και αυτή έχει ήδη παραγγείλει λέει τη προίκα του μωρού!

Για λόγους οικονομίας σκέφτομαι αυτά του ΙΚΕΑ αλλά δεν μου αρέσουν και πολύ. Τι λέτε και εσείς; Εμείς κάποια στιγμή με το καλό λέμε να μετακομίσουμε σε μεγαλύτερο σπίτι και μέχρι τότε ίσως αγοράσω κανονικό κρεβατάκι παιδικό για αυτό δεν θέλω να επενδύσω πολλά στη βρεφική κούνια...

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Just look at my belly...I'll pig out???

Καλαααααααααααα εχω πεσει απ τη καρεκλα!!!! Ο στιχος σουπερ!!!!!!!!!!! Το κλιπ σουπερ!!!!!!! Φοβερο!!!! χααχχααχαχχαχαχαχαχχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα :P:p:p:p:p:p:p:p:p

EDIJp1.png

Kάλέ σε εμένα γιατί δεν παίζει το τραγουδάκι???

παντως Λινακι για κρεβατακι που λες επειδη έτυχε προχτες και χάζευα στα ικεα, εγω τα θεώρησα άθλιας ποιοτητας και στη κυριολεξία ενα μάτσο τάβλες!!!! αντιλαμβάνομαι ότι σε καμια δεν περισσευουν αλλά προσωπικά για το μπέμπη, θες επειδή είναι το πρώτο, θες επειδή ήρθε σαν θαυμα μετά απο μεγάλη ταλαιπωρια, προτιμώ εν ανάγκη να στερηθω αλλα θα του πάρω τα καλύτερα!! μην ξεχνατε ότι τα μωρα δεν μπορουμε να τα βάζουμε όπου κι οπου μιας και τότε θα διαμορφώνεται η σπονδυλική τους στήλη!! εμεις διαλεξαμε μια κουνια γυρω στα 300 ευρω με στρωμα πολυ καλο cocolatex που ανεβοκατεβαινει και αργοτερα βγαινουν τα προσκέφαλα και γίνεται προεφηβικο κρεβατάκι! υπαρχουν και φτηνοτερα με αυτες τις προδιαγραφές απλά εμας εχει πανω σχεδιακια και οτι μπορεις να φανταστεις! ειναι ζουζουνιάρικο!!!!! αλλωστε εμεις επειδη εχουμε χαλάσει χιλιάδες ευρώ σε εξωσωματικές, μπα ακομα και τώρα δεν θα σωθουμε με 300 ευρω διαφορα! χρειαζόμαστε πολλά παραπάνω!!!!! χαχαχαχαχα!!! επισης και εμεις σε ενοικιο μενουμε αλλα και να μετακομισεις τα παιρνεις μαζι σου!! πρωτα ο Θεός θα κανουμε κι αλλα παιδάκια!!

Λινάκι τέλειο το βιντεάκι!!! Καλά πως το έκανε το μωράκι έτσι μωρέ!! το ζάλισε το κακόμοιρο!!!χαχαχαχα

Όσον αφορά τους τρίτους δεν δίνω σημασία απλά είναι σπαστικό που έχουν όλοι άποψη!!!! Και ξέρουν τα πάντα ενώ εσύ όχι...και μη νομίζεις δεν είναι μόνο οι παλιές που γέννησαν πριν 20 χρόνια αλλά και νέες κοπέλες -ξαδέρφες, φίλες...που μόνο ο δικός τους γιατρός τα λεει καλά!!! άσε ρε ένα περιστατικό να σου πώ και θα καταλάβεις....η μαμά μου μίλαγε με τη θεία μου και της έλεγε ότι φοβάται μη ταλαιπωρηθώ και πονάω στη γέννα και τέτοια και ότι θα προτιμούσε να γεννήσω με καισαρική....η κάθε μάνα έχει τις ανησυχίες της....και πετάγεται η ξαδέρφη μου που άκουγε τη συζήτηση ...(αυτή δεν έχει παιδιά και η αδερφή της γέννησε περυσι ένα κοριτσάκι με καισαρική...) και της λέει σιγά το σεξ ήξερε να το κάνει..να γεννήσει φυσιολογικά δεν μπορεί?? τα παίρνει στο κρανίο η μαμα μου και της λέει πας καλά συγκρίνεται το ένα με το άλλο??? και άλλα τέτοια κουλά....άσε

αλλά θα ξεχάσω τους λεπτούς μου τροπους καμια μέρα και τότε θα τους πώ εγώ!!!

Όσον αφορά τις κούνιες κλπ κι εγώ θα αρχίσω σιγά σιγά τις αγορές μου!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Κοριτσακια εγω για κουνιες δεν εχω αποψη γιατι εχω κρατησει απο τα κοριτσια κι ετσι δεν εχω δει τι παιζει. Απο Ικεα που λες δεν πολυ εχω αποψη απλα μια φιλη που γενναει τον Οκτωβρη μου πε οτι θα παρει απο εκει , απλα θα παρει απο αλλου το στρωματακι. Εγω τα χα παρει απο mothercare .Προ 12ετιας δεν ειχα και πολλες επιλογες!!χαχχαχα:P:p Το απλο φυσικα μην φανταστειτε κανα πανακριβου http://www.mothercare.gr/brochures/mothercare_s12/index.php#/148 αυτην εχω την hertford 89 ευρω και το στρωματακι φυσικα!! Σκυλι, εχει αντεξει ηδη 3 παιδια!χαχαχαχα αν και γυρω στα 1,5 δεν θελανε πια κουνια και τα βαλα κρεβατι;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...