Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

zophie πολυχρονη ευχομαι ότι καλύτερο και με ένα γερό μωράκι!!!!

Κοριτσάκια τι κάνετε??? εγώ γύρισα στη δουλειά έχω πάλι άδεια στις 15 σεπτ μέχρι τις 30 και κατά τις 18 θα πάω για υπέρηχο!!! άντε να περάσει ο καιρός να δώ τη γοργονίτσα μου!!!

κατά τα άλλα η μικρή κλωτσάει και χορεύει εκεί μέσα συνέχεια είναι πολύ ζωηρούλα!!!

αρχές σεπ θα πάω και για αιματολογικες και γλυκόζη...

εσείς πότε πάτε για τη β επιιπέδου??? άντε πάει και αυτό σιγά σιγά....

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

σοφουλα τελεια η Β??? Σου βγαλανε φωτο του μικρου???

εμεις Φραουλιτσα ξεκινησαμε σιγα-σιγα με τις β οπως βλεπεις, εγω ειχα βαλει και φωτο του μπεμπη.

Λειπατε κοριτσαρες μου? Πως περασατε???

EDIJp1.png

καλημερα εγκυουλες, σωκρατη και μωρακια, αχ μακρι να ειναι ο τελευταιος καυσωνας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λιωσαμεεεεεεεε..

zophie μου πολυχρονη, υγεια και με το καλο ο μπομπιρας

Linaki2012 δεν νομιζω να ειναι κατι, κοιτα να ξεκουραζεσαι, περιμενουμε νεα , αν και φανταζομαι φυσιολογικα θα ειναι ολα αυτα, και εγω που και που εχω κατρι τραβηγματα δεξια και αριστερα λες και με πεταει ο μπεμπης επιτηδες

ευχαριστω και για την απαντηση σου για την 21η εβδομαδα, αρα σημερα μπαινω στον 6ο γιουπιιιιι!!!!!!!!!ευχαριστω και για το πινακακι λινακι που με προσθεσες

sofoula27 με το καλο και το δικο σου αγορακι!!πονοκεφαλο εχω συνηθως οταν ξυπναω, αλλα δεν παιρνω χαπια η κατι, γενικα δεν με πιανει συχνα

φραουλιτσα κλωτσαει η γοργονιτσα ε?αχ μωρε τι ωραια!καλη επιστροφη στην δουλεια και υπομονη μεχρι την επμενη αδειουλα

και εγω στις 17 εχω ραντεβου για τον μπεμπη στον γιατρο μου και β επιπεδου στις 3-09 αντε να περασει και αυτο με το καλο

happybear τι κανεις κοριτσομανουλα μου?η μηπως τελικα αλλαξε κατι??;);)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας! Η χθεσινή μέρα κύλησε ήσυχα και όμορφα, με ηρεμία στην εργασία, ένα γευστικό οικογενειακό γεύμα και καφέ μετά .. και πίσω στο σπίτι, μια που τελικά κουράζομαι κάπως εύκολα πια :) Επικοινώνησα με φίλους, έμαθα νέα, είμαι ευχαριστημένη :)

Τις αγορές τελικά της αφήσαμε για την Δευτέρα .. για να δω αν θα προλάβω τελικά τίποτα στα μαγαζιά .. :)

XzvPp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!! Εμείς β επιπεδου 11 Σεπτέμβριου. Άντε λέω 2,5 βδοναδες μείνανε!! Σήμερα ξανακάναμε έρευνα αγοράς και τελικα αποφασίσαμε να κλείσουμε τα επιπλάκια απο ένα συνοικιακό μαγαζί να προλάβουμε εκπτώσεις γιατι σύνολο γλιτώνεις κάπου 500 ευρω!! Κουνια αλλαξιέρα και λίκνο μαζι με στρώματα και προίκα στρογγυλά 1000 ευρω! Χαλάλι του μπεμπούλη μας!!! Ίσως βιαζόμαστε λιγάκι αλλα πραγματικά δεν κρατιέμαι βρε κορίτσια έχω ξετρελαθει!!!

Νενα μου άλλοι λένε ότι στην 22η μπαίνεις στον έκτο! Τι να πω!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

nenaki δεν άλλαξε τίποτα στην β επιπέδου χθες. δόξα τον Θεό είναι καλά οι μικρούλες μου. 469 γραμ η μια και 423 η άλλη. βέβαια για να τελειώσει η εξέταση χρειάστηκε να κάνουμε 4 φορές βόλτα, από μισή ώρα διακοπή και ένα παγωτό αλλά τουλάχιστον τελειώσαμε. Έχω βέβαια ένα θέμα με το μήκος του τραχήλου και με έχει πάρει λίγο από κάτω αλλά ίδωμεν. Άρχισα πάλι προγεστερόνη και Δευτέρα ήρθε η ώρα να πρήξω τον γιατρό μου γιατί πολύ ελεύθερο τον έχω αφήσει. Αφού λέω θα παρακαλάει να έχει έγκυες σαν εμένα που σε 6 μήνες τον έχω πάρει μόνο 2 φορές τηλ.

Maryy φτάνει ο καιρός για την β επιπέδου δηλαδή δεν είναι μακριά. Εμείς πήγαμε στο πρεναταλ σήμερα. Καλό μου φάνηκε και καλές τιμές αλλά δεν είχε πολύ ποικιλία στα κρεβατάκια. γενικά όμως οικονομικό.

imQRp2.png

Happybear μπράβο στις μικρούλες σου μια χαρα είναι!!! Όσο για τον τραχηλο εννοείται ότι θα ρωτήσεις το γιατρο σου ότι απορία έχεις δεν παίζουμε με αυτα!! Εγω δεν τον έχω πάρει κανένα τηλέφωνο μιας και με εξαίρεση τον τελευταίο μήνα ήμουν κάθε 15 στο Ιατρειο του!!! Για πες για τα πρεναταλ, κλείσετε τίποτα;

Πήραμε προσφορά για κρεβατάκια, καρότσι και συρταρίερα - αλλαξιέρα. Καλή τιμή εάν σκεφτείς ότι είναι επί 2. αλλά έχω δίλημμα, να πάρω το κρεβατάκι που είναι μέχρι 3 ετών με τα ροδάκια ή αυτό που είναι μέχρι 6 ετών που είναι πιο ακριβά γενικά? Βέβαια θα αργήσω να τα πάρω λόγω φόβου. Στην αρχή έλεγα μετά την β επιπέδου, τώρα λέω να περιμένω να περάσω τις 27 εβδομάδες και μετά.

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Πήραμε προσφορά για κρεβατάκια, καρότσι και συρταρίερα - αλλαξιέρα. Καλή τιμή εάν σκεφτείς ότι είναι επί 2. αλλά έχω δίλημμα, να πάρω το κρεβατάκι που είναι μέχρι 3 ετών με τα ροδάκια ή αυτό που είναι μέχρι 6 ετών που είναι πιο ακριβά γενικά? Βέβαια θα αργήσω να τα πάρω λόγω φόβου. Στην αρχή έλεγα μετά την β επιπέδου, τώρα λέω να περιμένω να περάσω τις 27 εβδομάδες και μετά.

Σε καταλαβαίνω, κι εγω φοβάμαι ειδικά άμα έχεις ταλαιπωρηθεί και λίγο... Απο την άλλη προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά! Έπειτα λέμε να εκμεταλλευτούμε και τις εκπτώσεις... Εγω πάντως λέω να διαλέξω κουνια που γίνεται μέχρι προεφηβικο κρεβατάκι..

σοφουλα τελεια η Β??? Σου βγαλανε φωτο του μικρου???

εμεις Φραουλιτσα ξεκινησαμε σιγα-σιγα με τις β οπως βλεπεις, εγω ειχα βαλει και φωτο του μπεμπη.

Λειπατε κοριτσαρες μου? Πως περασατε???

EIDA K TIS DIKES SOU FOTO TELEIOS O MIKROULIS SOU.O DIKOS MOU ITAN LIGO DYSKOLOS DEN GYRNOUSE NA DOUME TIN FATSOULA TOYU.STIN TELIKI TON EIDAME OLA KALA23 TOU MINA POU PIGAME STON GIATRO ZYGIZE 700G MEGALOUTSIKOS FA GENIFEI MOUY FENETE.DIAKOPES PIGAME XALKIDIKI KATSAME 9 MERES MPORW NA PW PWS XORTASA APO FALASSA

γειααααααααααααααααααααααα......καλως σας βρηκα ολεςςς....επεστρεψα στο καμινι κ ομολογω δεν μου ελειψε καθολου μα καθολου.....!!!τωρα ψιλοτακτοποιηθηκαμε κ ειπα να χαιρετησω προχειρα.....!!περασαμε τελεια....φανταστικα....νιωσαμε κ το μωρακι μας καποιες μερες ελαφρα.....ειχα μια μερα απο δυνατη μουσικη μαλλον κατι πονακια αλλα περασαν με ξεκουραση.....πηγαμε κ για καμπινγκ...κ ενω ηταν να γυρισουμε Πεμπτη αλλαξαμε τα εισητηρια για σημερα....κ μακαρι να ηταν κ αλλοοοοο...!!ελπιζω κ πιστευω ολεςςςςς τελεια....!!εμεις τωρα περιμενουμε την Πεμπτη να ερθει να παμε στον γιατρουλη.....τον οποιο ενοχλησα μονο μια φορα για χρονια πολλα το 15 αυγουστο κ για να ρωτησω αν μπορω να κολυμπησω σε πισινα....ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ προς το παρονννν.......θα επιστρεψωωωωωωωω!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Καλωσήρθες μπαρμπουλα!! Τα περάσες ωραία εεεε; Μπράβο!! Αλλα Καλέ έγκυος γυναίκα σε κάμπινγκ; Α πα πα!!! Αληθεια για την πισίνα τι σου είπε; Νομίζω απαγορεύεται! Με το καλο να τον δείτε τον μπέμπη την Πέμπτη!

αχ κοριτσια τι ζεστες ειναι αυτες? πω μιλαμε λιωσαμεεεε, ειπαν κ καλα απο τριτη θα πεσει, αντε να δουμε..

μπαρμπ καλως μας ηλθες κ παλι!περασες τελεια ε?μπραβο καλο μου!!!!αντε με το καλο να ερθει η πεμπτη να δεις το μπεμπακι σου!το ενιωσες κιολας????????γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι

αρκουδαμανουλα-κοριτσομανουλα τι ομορφα νεα ειναι αυτα???μπραβο κοριτσακι μου, με το καλο λοιπον οι γοργονιτσες σας !!κ βεβαια να τον πρηξεις τον γιατρο σου γι αυτο ειναι, κ τωρα που το σκεφτομαι κ εγω παρα πολυ ελαστικη ειμαι μαζι του, ουτε μια φορα τον πηρα τηλ, μονο στα ραντεβου μας τα λεμε..τωρα στο θεμα επιπλακια κ τετοια κ εγω ειδα καποια με τον αντρουλη μου αλλα ομολογω κ εγω ειμαι φοβιτσιαρα κ λεω να κλεισω τον 7ομηνα με το καλο κ μετα να τα παρω , βεβαια δεν ξερω αν μου την βαρεσει κ στο ασχετο γιατι ειμαι κ λιγο αλλοπροσαλλη εγω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαιρουλα με το καλο οι β επιπεδου μας!!ευτυχως πλησιαζει ο καιρος, να ειναι ολα καλα κ για μας!!!με γεια κ τα επιπλακια του μπεμπη σας, να τα χαρειται πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

εγω σημερα μπηκα στον 6ο κ ειμαι καπως ολη μερα ζαλη, εμετος, αναγουλα, τωρα ειμαι καπως καλυτερα

μαιρουλα μου εγω λιγο που το εψαξα ειδα την 21η βδομαδα μπαινουμε στον 6ο;););)

καλο βραδυ κ φιλια πολλα σε ολες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...