Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλησπερα και απο μενα κοριτσακια μου

αχ εμενα χτες με ταραξε ο μικρος ουτε και ξερω ποσες φορες τον ενιωσα, απο το μεσημερι και μετα καθε μια ωρα σχεδον μεχρι αραγα το βραδυ, σημερα 1-2 και τιποτα αλλο προς το παρον

zophie αγορακι και συ?γεμισαμε την λιστα μας με μπλε!!ευτυχως εχουμε και 6 κοριτσακια!!!καλα ψωνια να εχετε , ναι ευτυχως εχει ακομα εκπτωσεις και ετσι κατι θα προλαβουμε!!!!!!!βεβαια εμεις θα χρειαστουμε μακρυμανικα φορμακια και αυτα δεν εχω ιδεα κατα ποσο εχουν ερθει στην αγορα και σε τι τιμες!!παντως οπως και να εχει καλα ψωνια

chot μια χρα η εξεταση, δεν ειναι και πολυ πανω απο την βαση, βεβαια ο γιατρος γνωριζει καλυτερα!

μαιρουλα, αρκουδακι, grace3 ολα καλα διαβαζω και πολυ χαιρομαι

φιλια πολλα για την ωρα!

ααα να ρωτησω κατι το σαββατο που κλεινω την 21η εβδομαδα μπαινω στον 6ο μηνα?:confused::confused:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα,

Τι κάνετε? Ζέστη και πάλι ζέστη.

σήμερα δεν είναι η β-επιπέδου της Georgia ? Καλή επιτυχίαααααα.

Nenaki τον νιώθεις τον μπέμπη για τα καλά ε? Και εγώ την είχα την απορία για τους μήνες αλλά σε άλλα sites λέει ότι στην 21η και σε άλλα στην 22η μπαίνεις στον 6ο. τελείως μπέρδεμα.

Ααα 7 είναι τα κοριτσάκια... Εγώ έχω 2 ( εκτός και αν αλλάξει τίποτα αύριο )αλλά δεν ενημέρωσα την λίστα.

imQRp2.png

Καλησπέρα!!!

Chot μου τόσο μικρή καμπυλη έκανες;; Εγω πάντα κάνω την τρίωρη με αιμιληψια κάθε μισή ώρα!! Πάντως μια χαρα είναι οι τιμές σου! Εγω σκέψου νηστεία έχω πάντα γυρω στο 1!!

Νενα τις εφαγες κι εσύ είδες που παταπονιόσουν;;εγω σήμερα έριξα καυγά με τον άντρα μου κι Εκλαιγα κι ο μπέμπης μάλλον έχει κουρνιάσει σε καμία γωνία και δεν κουνιέται καθόλου!

Happybear τις θελουμε τις νύφες!!

Zophie μου το σίγουρο είναι ότι απο ρουχαλάκια φορμάκια κλπ θα μας φέρουν σωρό στη γέννα. Εγω λέω να κλείσω απο τώρα όσο είναι ακόμα εκπτψσεις κουνια κι αλλαξιέρα. Θα δούμε..

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημερουδια κοιλιτσες μου, βλεπω κανατε και καμπυλη ε??

Κι εμενα στην μεγαλη μου ηταν λιγο τσιμπημενο αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε ειδικο διαιτολογιο (δεν ηταν και τοοοσο χαλια) μονο να μην πολυτρωω ζυμαρικα ρυζι ψωμι μπισκοτα γλυκα! χαχαχχαα

Χθες ειχαμε κοσμο γι αυτο χαθηκα, και σημερα μαλλον θα ρθει κι η μανα μου, κι εχει και τον ρημαδοκαυσωνα πανω που ειχαμε δροσιστει:(:(

EDIJp1.png

Καλημέρα :) Σήμερα γιορτάζω τα γενέθλιά μου! Γίνομαι 35 πια .. Μια μεγάλη, όπως λέει ο καλός μου! χαχα! Από το πρωί μου στέλνουν ευχετήρια μηνύματα .. και γενικά η μέρα μέχρι τώρα έχει κυλήσει ήρεμα και ωραία! Το μεσημέρι σχεδιάζω να κάνω το τραπέζι στους δικούς μου .. και το ΣΚ να βγω με τους φίλους, μια που ακόμη βρίσκονται σε διακοπές .. Νομίζω μια αγορά δώρου για μένα ή για τον μπόμπιρα το απόγευμα .. θα έκλεινε όμορφα την ημέρα! Εύχομαι το ΣΚ να μην "καούμε" όπως το προβλέπουν τα μετεωρολογικά δελτία! Αυτές τις 2 μέρες δεν κουνήθηκε και πολύ ο μπόμπιρας .. και λέω ότι ζεσταίνεται κι αυτός! χαχα! Όμορφη μέρα εύχομαι για όλους!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Σήμερα γιορτάζω τα γενέθλιά μου! Γίνομαι 35 πια .. Μια μεγάλη, όπως λέει ο καλός μου! χαχα! Από το πρωί μου στέλνουν ευχετήρια μηνύματα .. και γενικά η μέρα μέχρι τώρα έχει κυλήσει ήρεμα και ωραία! Το μεσημέρι σχεδιάζω να κάνω το τραπέζι στους δικούς μου .. και το ΣΚ να βγω με τους φίλους, μια που ακόμη βρίσκονται σε διακοπές .. Νομίζω μια αγορά δώρου για μένα ή για τον μπόμπιρα το απόγευμα .. θα έκλεινε όμορφα την ημέρα! Εύχομαι το ΣΚ να μην "καούμε" όπως το προβλέπουν τα μετεωρολογικά δελτία! Αυτές τις 2 μέρες δεν κουνήθηκε και πολύ ο μπόμπιρας .. και λέω ότι ζεσταίνεται κι αυτός! χαχα! Όμορφη μέρα εύχομαι για όλους!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! Να τα εκατοστησεις και να σαι παντα ευτυχισμενη και του χρονου θα γιορτασεις με τον μπεμπη σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

EDIJp1.png

Zophie μου πολύχρονη!!! Να τα χιλιάσεις!!! Με το καλο να γεννήσεις ένα πανέμορφο και υγιέστατο μπεμπάκι και του χρόνου όλες μαζι θα σβήσουμε παρέα τα κεράκια μας!!! Και μιας και ξεκίνησες με τις ηλικίες εμείς πρώτα ο Θεός λίγο μετα που θα έρθει ο μπόμπιρας θα κλείσουμε τα 32!!! Grace παιδι μου εσύ τις κόρες σου σε τι ηλικία τις έκανες στα 12;;

Zophie μου πολύχρονη!!! Να τα χιλιάσεις!!! Με το καλο να γεννήσεις ένα πανέμορφο και υγιέστατο μπεμπάκι και του χρόνου όλες μαζι θα σβήσουμε παρέα τα κεράκια μας!!! Και μιας και ξεκίνησες με τις ηλικίες εμείς πρώτα ο Θεός λίγο μετα που θα έρθει ο μπόμπιρας θα κλείσουμε τα 32!!! Grace παιδι μου εσύ τις κόρες σου σε τι ηλικία τις έκανες στα 12;;

χαχαχχααα εγω το δεκεμβρη θα κλεισω τα 32, την μεγαλη την εκανα 19,5 και την μικρη 21,5 χχαχαα

EDIJp1.png

χαχαχχααα εγω το δεκεμβρη θα κλεισω τα 32, την μεγαλη την εκανα 19,5 και την μικρη 21,5 χχαχαα

Τι λες ρε συ τώρα!!! Πω πω μικροπαντρεύτηκες!! Μεγάλος έρωτας εεε; Μπράβο σας πάντως που το αποφασίσατε πάλι τώρα γιατι είσαι νιάτο λέμε!! Πω πω απο την άλλη σκέφτομαι ότι κι εγω θα μπορούσα να έχω 10 χρόνων παιδι μιας και με τον άντρα μου κλείνουμε 14 χρόνια σχέσης πολυ λιγότερο παντρεμένοι βέβαια!! Επίσης το καλο με εσένα είναι ότι θα έχεις βοήθεια απο τις κοράκλες σου!!!

Τι λες ρε συ τώρα!!! Πω πω μικροπαντρεύτηκες!! Μεγάλος έρωτας εεε; Μπράβο σας πάντως που το αποφασίσατε πάλι τώρα γιατι είσαι νιάτο λέμε!! Πω πω απο την άλλη σκέφτομαι ότι κι εγω θα μπορούσα να έχω 10 χρόνων παιδι μιας και με τον άντρα μου κλείνουμε 14 χρόνια σχέσης πολυ λιγότερο παντρεμένοι βέβαια!! Επίσης το καλο με εσένα είναι ότι θα έχεις βοήθεια απο τις κοράκλες σου!!!

χαχχααχχαχα οχι ακριβως....... εγω το χα αποφασισει χρονια τωρα, ο πρωην δεν ...

Τωρα ξαναπαντρευτηκα τον παιδικο μου ερωτα ;) οποτε εκατσε και το 3ο που ηθελα και μετα αν ολα πανε καλα και 4ο!!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

χαχχααχχαχα οχι ακριβως....... εγω το χα αποφασισει χρονια τωρα, ο πρωην δεν ...

Τωρα ξαναπαντρευτηκα τον παιδικο μου ερωτα ;) οποτε εκατσε και το 3ο που ηθελα και μετα αν ολα πανε καλα και 4ο!!!

Ωχ με συγχωρείς δεν το κατάλαβα!!! Άντε τότε να βγει ο μπέμπαρος και με το καλο και το τέταρτο!!!!!! Χιχιχι!!

Ωχ με συγχωρείς δεν το κατάλαβα!!! Άντε τότε να βγει ο μπέμπαρος και με το καλο και το τέταρτο!!!!!! Χιχιχι!!

Σιγα καλε...μη σκας δεν τοχω και με φωτεινη επιγραφη, που να το ξερεις;);)!!!χαχχαααα Ευχαριστουμε μαναρι:D:D:D

EDIJp1.png

zophie: Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να έχεις πάντα χαρές και υγεία και φυσικά ένα ζωηρό πανέμορφο μωρό στην αγκαλιά σου του χρόνου τέτοια εποχή!!!

Grace: Δεν ενοώ τα πλευρά μου καλέ εκεί ψηλά! Αλλά το νιώθω συχνά στο πλευρό μου δεξιά πιο χαμηλά όμως. Ήταν ξεκάθαρο πως είχε κουρνιάσει εκεί φαινόταν κίολας με το μάτι. Πω πω ρε συ μικρή μικρή στα βάσανα... γλυκά βάσανα :)

Νένα: Ναι όταν κλείσεις την 21 εβδομάδα μπαίνεις στον 6ο νομίζω.

Σήμερα με πονάει η κοιλίτσα μου χαμηλά δεξιά απο το πρωί αν δεν περάσει μέχρι το απόγευμα λέω να πάω στο γιατρό γιατί νιώθω ένα βάρος χαμηλά και με ανησυχεί λίγο, τι λέτε είναι ανησυχητικό;

oYNBp2.png

Λινάκι μήπως κουράστηκες αρκετά;; Προχτές που είπα στο γιατρο ότι πολυ συχνά με πιάνει απίστευτο βάρος χαμηλά λες και το μωρο προσπαθεί να βγει και νομίζω πως θα μου φύγει, μου είπε πως κουράζομαι πολυ η απο την άλλη κάνω υπερβολικά καθιστική ζωη! Ένα απο τα δυο άκρα είναι. Εγω φοβήθηκα για συσπάσεις αλλα μου είπε ότι αυτές συνοδεύονται απο έντονους πόνους περιόδου..

Μόλις μας κόπηκε και το ρεύμα αυτο μου έλειπε τώρα με τόσο καύσωνα.

zophie: Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να έχεις πάντα χαρές και υγεία και φυσικά ένα ζωηρό πανέμορφο μωρό στην αγκαλιά σου του χρόνου τέτοια εποχή!!!

Grace: Δεν ενοώ τα πλευρά μου καλέ εκεί ψηλά! Αλλά το νιώθω συχνά στο πλευρό μου δεξιά πιο χαμηλά όμως. Ήταν ξεκάθαρο πως είχε κουρνιάσει εκεί φαινόταν κίολας με το μάτι. Πω πω ρε συ μικρή μικρή στα βάσανα... γλυκά βάσανα :)

Νένα: Ναι όταν κλείσεις την 21 εβδομάδα μπαίνεις στον 6ο νομίζω.

Σήμερα με πονάει η κοιλίτσα μου χαμηλά δεξιά απο το πρωί αν δεν περάσει μέχρι το απόγευμα λέω να πάω στο γιατρό γιατί νιώθω ένα βάρος χαμηλά και με ανησυχεί λίγο, τι λέτε είναι ανησυχητικό;

Λινάκι μήπως κουράστηκες αρκετά;; Προχτές που είπα στο γιατρο ότι πολυ συχνά με πιάνει απίστευτο βάρος χαμηλά λες και το μωρο προσπαθεί να βγει και νομίζω πως θα μου φύγει, μου είπε πως κουράζομαι πολυ η απο την άλλη κάνω υπερβολικά καθιστική ζωη! Ένα απο τα δυο άκρα είναι. Εγω φοβήθηκα για συσπάσεις αλλα μου είπε ότι αυτές συνοδεύονται απο έντονους πόνους περιόδου..

Μόλις μας κόπηκε και το ρεύμα αυτο μου έλειπε τώρα με τόσο καύσωνα.

ωχ διακοπη...απαπαααα καλο κουραγιο! Κι εγω αμα κανω δουλειες κ κουραζομαι με πιανει αυτος ο πονος που λες :?

Λινακι ;);) ναι μικρη μικρη αλλα δεν τ αλλαζω με τπτ!! Παντως οποια ποναει καλο ειναι να το λεει στο γιατρο της για καλο και για κακο ;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...