Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ έκανα εξετάσεις για αιμοσφαιρίνη και είναι χάλια, έχει φτάσεις στο 8 (αιματοκρίτης νομίζω στα 24) και ο γιατρός είπε να αλλάξουμε το σίδηρο και αν δεν φέρει αποτελέσματα πάω για μετάγγιση αίματος :| Δεν θέλω να βάλω ξένο αίμα όμως που θα πάει μωράκι μου!! Πήγα φαρμακείο απο μόνη μου χωρίς συνταγή γιατρού και πήρα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Β12 , φολικό και σίδηρο. Ελπίζω να βοηθήσει τη κατάσταση..

Επίσης, χθές ο μπέμπης δεν κλώτσησε καθόλου και τρόμαξα! Το βράδυ αργά όταν πήγα για ύπνο ένιωσε ένα μικρό τακ και κάπως ανακουφιστικά αλλά σήμερα το πρωί αυτός με ξύπνησε απ' τις κλωτσιές φαίνεται πως έπαιρνε δυνάμεις :D:D:D

Εεεελα βρε κοριτσι..τοσο χαμηλα ε? Ποπο,:? σου ευχομαι να σε πιασει ο νεος σιδηρος και να πανε ολα καλα +++++++!!!!!!!!!!!!!!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ λινακι μου γλυκο, ευχομαι το νεο σιδηρο να βοηθησει και να μην χρειαστεις μεταγγιση.ευχομαι και τα συμπληρωματα να σε βοηθησουν και ολα να πανε καλα

chot ολα καλα λοιπον με την εξεταση και ευτυχως μας δινεις και κουραγιο!!καλα αποτελεσματα

μαιρουλα μιλα με τον οδοντιατρο σου εχει κατι ειδικες αλοιφες γαι τα ουλα ισως βοηθησουν λιγακι

Grace τελειααα, καλη αρχη στα μαθηματα θα τα καταευχαριστηθεις, ειναι λενε πολυ καλα για τον τοκετο που ερχεται

εγω απο κλωτσιες δυνατες μπαααααααα, τιποτα ακομα, μοναχα τα τακ τακ μου ακουω σε καθημερινη βαση ευτυχως δλδ γιατι αλλιως θα ειχα τρελλοο αγχος

ομολογω ομως οτι θελω δυνατες κλωτσιες συντομαααααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χτες πηγαμε μετον αντρα μου και ριξαμε μια ματια σε κρεβατακια, προικουλες, καροτσακια και τα σχετικα και μιλαμε χαζεψα τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. Φαίη1980........ΠΗΤ 09/12/2012 αγοράκι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10.pepitsa.........ΠΗΤ 16/12/2012 αγοράκι!!

11.fraoulitsa6..............ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

12. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

13.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

14. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012 αγοράκι !!

15. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

16. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

17. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012 αγοράκι!!!

18. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

19. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

20. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!

21. maryy............ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

22. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

23. Elazl............ΠΗΤ

24. marmin.......ΠΗΤ

25. arous..........ΠΗΤ

26. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

27.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

XzvPp2.png

Καλησπέρα :) Έκανα την παραπάνω καταχώρηση ενημερωμένη και με τα δικά μου νέα πια! Αγορομάνα λοιπόν αυτή την φορά! Είμασταν υποψιασμένοι .. αλλά κανένας δεν μας έλεγε στα σίγουρα .. και είχα ακούσει και ιστορίες που στην αρχή λέγανε το ένα και ήταν το άλλο .. οπότε είπαμε να περιμένουμε για να σιγουρευτούμε!

Γενικά όλα καλά μας είπε η γιατρός που κάναμε την εξέταση .. μόνο που θα ήταν καλό να ξαναδούμε με υπέρηχο το ένα νεφρό στις 32 εβδομάδες, γιατί αν και μέσα στα όρια του φυσιολογικού ήταν μεγαλύτερο από το άλλο.

XzvPp2.png

Ποπο zophie κι εσυ αγορακι??? Πρωτοτυπησαμε οι μανουλες Δεκεμβριου!!χαχαχαχα μονο τοσα λιγα κοριτσια??Καλα δεν εχει ξαναγινει!!:D:D

Αντε με το καλο ο αγοραρος λοιπον.!!! Εχεις κι αλλο παιδακι ; θυμησε μου

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Πω πω αγόρια!!!! Zophie με το καλο κι ο δικός σου ο άντρας!! Όσο για αυτο με το νεφρό αφου είναι στα όρια του φυσιολογικου δεν είναι κάτι αντσηχητικό εεε;;

Λινάκι μπορει ο σιδηρος που παίρνεις να μη σου ταιριάζει! Κι εγω τον έχω αλλάξει!! Μην απογοητευεσαι όλα θα πάνε καλά!! Όσο για τις κλωτσιες μέχρι χτες καταλάβαινα κάτι Τακ Τακ πολυ πολυ χαμηλα, χτες το μεσημέρι μου έδωσε 2-3 αριστερά απο τον αφαλο δυβατες πρώτη φορα ένιωσα έτσι και κατουρήθηκα απο τη χαρα μου!!! Σήμερα είναι πάλι ησυχος μόνο κάτι ανεπαίσθητα χαμηλά! Ίσως παίζει ρόλο ποια θέση εχουνε πάρει!

Chot καλά αποτελέσματα στη καμπυλη!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα! Καλέ που είστε όλες!;; Επιασε πάλι ζέστη και πολυ έχω εκνευριστεί!!! Είχα μια ντανα σίδερο έκανα το μισό, τα υπόλοιπα αργότερα τα παιξα!! Αλήθεια πως τα πάτε με τις δουλειές;;

Διαφημίσεις

χαχαχχαα ποδοσφαιρικη και με τους 5 στον παγκο και τα κοριτσια chear leaders!!!!χαχαχχαχαα

Χαχαχα όντως πολύ καλό, η ομάδα Parents Cafe λοιπόν κατοχυρώνεται, μια χαρά μας βρίσκω!

Mary τις "εφαγες" και εσύ για τα καλά ε; Και μένα είναι 2 βδομάδες τώρα που μου δίνει και καταλαβαίνω... Τα πρωινά συνήθως μόλις ξυπνήσω είναι σαν να μου λέει "άντε μαμά ώρα για δουλειά" είναι το προσωπικό μου ξυπνητηράκι :rolleyes:

Δεν ξέρω για εσάς κορίτσια αλλά νομίζω έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει τη δυνατότητα να μπαίνει ανάμεσα στα πλευρά μου, Χθές είχα ένα κουβαράκι όλο δεξιά και όταν το άγγιξε η μαμά μου είπε πως αισθάνεται ένα ποδαράκι... Έλιωσα και εγώ και ο αντρούλης μου :rolleyes:

oYNBp2.png

Καλημέρα! Καλέ που είστε όλες!;; Επιασε πάλι ζέστη και πολυ έχω εκνευριστεί!!! Είχα μια ντανα σίδερο έκανα το μισό, τα υπόλοιπα αργότερα τα παιξα!! Αλήθεια πως τα πάτε με τις δουλειές;;

Καλημερουδια!!!! Μαιρη κι εγω μεχρι τωρα σιδερο ειχα γι αυτο δεν μπηκα, φου δεησα λοιπον και τελειωσα, κι εβαλα και τις πανσετουλες στο φουρνο, ανοιξα κι εγω το pc επιτελους!!!!!Ειμαι πτωωωωωωωωωωωμα!!!!!

Λινακι μου σορυ που θα σ απογοητευσω αλλα ακομα η μητρα ειναι γυρω στα 4 εκατοστα πανω απ τον αφαλο..οποτε στα πλευρακια σου:tongue: ....οταν κλεισεις 8 μηνων θα φτασει εκει απανω;);)Παντως κι εμενα πολυ κλωτσιδι βρε παιδακι μου, ωχ τι εχω να τραβηξω απ τον αλλο μηνα και μετα!!!!!!!!!:D:D

EDIJp1.png

Αχ κορίτσια τι καλά που νιώθετε τα μωράκια τόσο έντονα!! Κι εμένα μου δίνει τη χαρα δυο τρεις φορές τη μέρα να τον καταλάβω και λιώνω λέμε!! Μόνο όταν βάζει το χεράκι του ο μπαμπάς σταματάει λες και το κάνει επίτηδες!! Που θα παει όμως θα τη φάει κι αυτός κάποια στιγμη!!! Εγω πάντως ανυπομονώ να περάσουν οι εβδομαδες να κλωτσάει νύχτα μέρα!!! Να μη με αφήνει σε ησυχία!!!!!!!

χαιρετε και απο μενα και σημερα!!!!

Εγω ειχα παρεα και δεν καταφερα να μπω νωριτερα!

Mary και εμενα μολις βαλει χερακι ο μπαμπας σταματαει τις κλωτσιες και ο μπαμπας νευριαζει ...χι..χι!!Τι να πω με αυτους τους αντρες πια!

zophie αγοραρο και εσυ??Οσο για το νεφρο αφου ειναι στα φυσιολογικα ορια μην ανυσηχεις ,θα το ξανατσεκαρετε και θα ειναι ολα οκ!

Δουλιτσες κανετε ολες καλε,μονο εγω χαζολογουσα σημερα με τις φιλες μου...Αφησα ολες τις δουλειες για αυριο!!Πηρα τις εξετασεις και ολα καλα εκτος τον αιματοκριτη που πηγαμε στα 35 και η καμπυλη λιγο πανω απο το οριο μου ειπε η μικροβιολογος απο 76 στην 1 ωρα 138,ισως μου πει ο γιατρος να κανω λεει και την μεγαλη καμπυλη..Θα του τα δειξω την αλλη βδομαδα μαζι με τον β επιπεδου να μου πει αλλα για την ωρα ξεκιναω να προσεχω τι τρωω και φυσικα κομενα τα γλυκα....κλαψ......!!!!!!

wsUfp2.png

Καλησπέρα :) Από σήμερα πάλι ζέστες άκουσα .. και νιώθω! Ουφ! Αυτό το καλοκαίρι μα θα λιώσουμε πια!

Σιγά, σιγά συνειδητοποιώ ότι το πιτσιρίκι θα είναι αγοράκι και όσο να ναι παίρνει μια μορφή στην σκέψη μου :) Πήραμε και μια 3διάστατη φώτο, όχι βέβαια πολύ καλή μια που δεν ήθελε μάλλον να τα δούμε όλα με την πρώτη, αλλά νομίζω ότι πήρε λίγο το μέτωπο και το πηγούνι του μπαμπά του! χαχα!

Και τώρα έχει σειρά η αγορά .. όσο έχει ακόμη εκπτώσεις και προλαβαίνω! Όποια έχει εμπειρία ... για να μου πει τι χρειάζεται ας πούμε στην αρχή .. γιατί ευτυχώς μετά πέφτουμε πάλι σε εκπτώσεις! χαχα! Νομίζω ότι θα χρειαστεί αρκετά φορμάκια .. ή κάτι τέτοιο .. αλλά πόσα; 5 ευρώ είναι μια καλή φθηνή τιμή ή όχι;

Όσο αφορά την παρουσία του μπόμπιρα μου, την κάνει αισθητή κάπου 3 φορές την μέρα .. και ο μπαμπάς του έχει πει ότι έχει καταλάβει τα χτυπηματάκι του :) Περιμένουμε να θεριέψει για να τον καταλαβαίνουν τώρα και οι υπόλοιποι! χαχα!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...