Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες!!! Άντε μαζευτήκαμε σιγα σιγα!! Εγω κορίτσια απο σήμερα ξεκινάω διατροφη μιας και τσίμπησα 4 ολόκληρα κιλα σε λιγότερο απο μήνα!!!! Αληθεια πέρα απο την Chot για καμπύλη σακχάρου σας έχουν πει; Η δεν την δίνουν όλοι οι γιατροί;; Κατα τα αλλα υπομονη 3 βδομάδες να ξαναδούμε τον Υπναρά μας!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγαπούλες μου Καλημερα...τι κανετε...εμεις εχουμε μερικες μερουλες που γυρισαμε αλλα δεν προλαβαίνω ουτε να κατουρήσω...χιχιχι...

Ο μικρος μου περπάτησε και δεν προλαβαινω να σταθω πουθενα ειμαι ολη υην ωρα απο πίσω...κατα τα αλλα ολα καλα..καλα περασαμε στις διακοπουλες αν και δεν μπορω να πω οτι ξεκουρσαστηκα....

Τα νεα σας δεν προλαβα να τα διαβασω ολα ειναι πολλα...ποια κοριτσάκια μου κανανε β επιπέδου??? μονο για τηw grace το φατσονι ειδα στοfacebook..αντε με το καλο...τα αλλα τσουπακια μου κανανε...

καλα εχω χασει πολλα επισοδια αντε να σας προλαβω τωρα..παρακαλω να μου γραψει καμια περιληψη με τα πιο σημαντικα..χιιχ...

εμεις παμε την πεμπτη για την Β επιπεδου..αντε να το δω ρτο φατσονι μου...απο κλωτσιες ομως αλλο τιποτα και αυτος με εχεοι μουρλανει...

Αληθεια ποια κοριτσακια με κανανε φιλη στο φατσοβιβλιο γιατι εχω μπερδευτει...

φιλακια...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μαιρουλα κι εμενα ακομα δεν μου ειπε να την κανω , αλλα λογικα θα μου πει τον αλλο μηνα, λες να την γλυτωσω?? Μπα!!!χαχχα

Γιωργια μου, ελα, υπομονη κι εσυ θα δεις φατσονι!!!!!!!!! Τα κοριτσια ειναι η φραουλιτσα κι η σοφουλα.

EDIJp1.png

Μαιρουλα κι εμενα ακομα δεν μου ειπε να την κανω , αλλα λογικα θα μου πει τον αλλο μηνα, λες να την γλυτωσω?? Μπα!!!χαχχα

Γιωργια μου, ελα, υπομονη κι εσυ θα δεις φατσονι!!!!!!!!! Τα κοριτσια ειναι η φραουλιτσα κι η σοφουλα.

Κι εγω δεν νομίζω να τη γλιτώσουμε... :) :) :)!!!

γειά σας κορτισακια!

Γεωργία εγώ σε έκανα φιλη στο φβ!

επίσης έκανα β επιπέδου και όλα μια χαρά δόξα το θεό!!

η γοργονίτσα μου είναι καλά και έχει φτάσει τα 504 γρ και 22 εκ.

τώρα περιμένουμε τις υπόλοιπες β επιπέδου!!

εγώ θα πάω να την ξαναδώ γύρω στις 20 σεπ οπότε έχω ακόμα πολύ καιρό!! επίσης πρέπει να κάνω και αιματολογικές και καμπύλη και τέτοια και αυτή τη καμπύλη τη σκέφτομαι και αναγουλιάζω 50 γρ γλυκόζη μπλιάξ!!! χάθηκε να φάμε κανα κομμάτι μπακλαβά!!!

Μαιρούλα με ρώτησες αν είμαι από Δράμα, εγώ όχι, ο άντρας μου ...δυστυχώς έχουμε απόσταση αλλά μολις γεννηθεί η μπουμπου μας θα ανέβω πάνω και θα ψάξω για καμια δουλειά μπας και βρω τιποτα ...

Χαρά το αγοράκι σου είναι κούκλαρος!!! εμένα δεν μου εβγαλε τρισδιαστατη γμτ!!! :evil:

σας αφήνω προς το παρόν και φιλάκια!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο φραουλιτσα μου!!! Μια χαρα η μπουμπου σου κι εσενα. Κι εμενα δεν θα βγαζε, εγω του την ζητησα τελευταια στιγμη;)!! Εγω 30 Αυγουστου εχω ραντεβου στον γιατρο, την β την εκανα στο Λητω. Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια:oops::oops::D

EDIJp1.png

καλησπερα και απο μενα!

τελικα 3-09 η β επιπεδου και επομενη επισκεψη στο γιατρο 17-09, ευτυχως ειναι κοντα ανα 2βδομαδουλες θα βλεπω τον μπεμπη μου!!!

150ευρω θα δωσουμε με αποδειξη, και 130 αν δεν θελω αποδειξη

grace3 ευχαριστω για την προσθηκη μου στο πινακακι μας, το ειχα ξεχασει..

maryy ουτε εγω την γλιτωνω την καμπυλη στανατρακι!κατα την 24βδομαδα μου ειπε ο ντοκτορ θα την κανω

georgia.g με το καλο η β επιπεδου!!!!κλωτσαει ε?αχ τι καλα!!!και ο μεγαλος περπαταει , αντε και καλο κουραγιο!!!!

chot καλα αποτελεσματα που θα τα εχεις, ειναι στανταρ!μπαινεις 1η στο κλαμπ της καμπυλη, θα περιμενουμε να μας πεις νεα, και εμπειριες..και μην αγχωνεσαι διπλα ειναι η παρασκευη που θα ξαναδεις το μωρακι σας!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

fraoulitsa μια χαρα η γοργονιτσα σου !Καλη και η β επιπεδου αρα ολα τελεια!!!!

nena υπομονη και θα φτασεις ο καιρος να πας ...δυο βδομαδες θα περασουν γρηγορα.Εμενα τελικα ειναι στην 30 το ραντεβου,νομιζα οτι ηταν 31,αρα την αλλη Πεμπτη.Μια βδομαδουλα ακομα να τον χαρω και γω μετα!!

Georgia περπατησατε??Τρεχατε ποδαρακια μου τωρα....!!Ποιος τον πιανει τον γιοκα σου!

grace το ονομα σου ειναι χαρα??Το ιδιο ονομα εχουμε!!

Αυριο θα μπω να σας πω την εμπειρια της καμπυλης...αν και μου αρεσουν πολυ τα γλυκα και δεν πιστευω να εχω ιδιαιτερο προβλημα...Θα ειμαι και νηστικη βεβαια και θα δειξει πως θα καταφερω να το πιω!!

wsUfp2.png

Nena το Λινακι σου φτιαξε το πινακακι;) μην παρω εγω την δοξα!!χαχχαχα

Ναι Chot μου Χαρα, απο Χαρικλεια, εξου και το grace (απο grace-gloria) χαθηκε να με ελεγαν ετσι?χαχαχχαχαχαχα Εσενα απο που βγαινει συνονοματη??

Κουραγιο για την καμπυλη, πιστεψε με οσο και να σ αρεσουν τα γλυκα...ειναι αηδιαστικο:eek:

EDIJp1.png

Καλησπέρα!!! Φραουλίτσα συγχαρητηρια μισό κιλό η Μπουμπού κι εσένα μια χαρα!! Εγω θα την κάνω 11/9 στο Ρεα, κόστος 120 ευρω. Αλλα στο ενδιάμεσο πρέπει να επισκεφτώ Αιματολόγο για τις ενέσεις μου να δούμε που βρισκόμαστε και οδοντίατρο γιατι το θέμα με τα ούλα μου δεν παλευεται!! Και με το που μιλάω ματώνουν!!!! Έλεος δηλαδη!! Καμπυλη είχα καιρο πριν μείνω έγκυος λόγω κληρονομικοτητας. Ζητήστε να σας βάλουν πεταλούδα για να μη σας τρυπάνε με τη βελόνα κάθε μισή ώρα!!

Διαφημίσεις

Ποπο Μαιρη σε νιωθω, κι εγω πολυ θεμα με τα ουλα, αλλα μαλλον θα ξεκινησω μπουκωματα με αλατονερο που τα σφιγγει, ολο το λεω και τιποτα δεν κανω:oops:

Λες να κάνει δουλειά το αλατόνερο στα ούλα; Σκέψου ότι τα πλένω με παιδική οδοντόβουρτσα και το αίμα ποτάμι!!! Είχα που είχα πρόβλημα με την εγκυμοσυνη παράγινε!!!

Καλημερα !!Εκανα τις εξετασουλες μου και το μεσημερι θα ξερω αποτελεσματα καμπυλης και αυριο τα υπολοιπα...Παντως εμενα δεν μου φανηκε τοσο χαλια η γλυκοζη,το ηπια σχετικα ανετα γιατι πεινουσα κιολας και το κατεβασα στο λεπτο να μου κοπει η πεινα...Ειμαι λιχουδα το ειπα :)!!!!!!

Grace απο Χαρικλεια ειμαι και εγω Χαρα!

Mary πολλες το εχουν αυτο με τα ουλα στην εγκυμοσυνη αλλα καλυτερα να μιλησεις και με τον οδοντιατρο να σου πει αν υπαρχει τροπος να το αντιμετωπισεις..

wsUfp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φραουλίτσα μια χαρά τα νέα σου με τη β-επιπέδου πολύ χαίρομαι!!

chot Καλά αποτελέσματα και εσύ με τις εξετάσεις σου εύχομαι όλα καλά!

Εγώ έκανα εξετάσεις για αιμοσφαιρίνη και είναι χάλια, έχει φτάσεις στο 8 (αιματοκρίτης νομίζω στα 24) και ο γιατρός είπε να αλλάξουμε το σίδηρο και αν δεν φέρει αποτελέσματα πάω για μετάγγιση αίματος :| Δεν θέλω να βάλω ξένο αίμα όμως που θα πάει μωράκι μου!! Πήγα φαρμακείο απο μόνη μου χωρίς συνταγή γιατρού και πήρα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Β12 , φολικό και σίδηρο. Ελπίζω να βοηθήσει τη κατάσταση..

Επίσης, χθές ο μπέμπης δεν κλώτσησε καθόλου και τρόμαξα! Το βράδυ αργά όταν πήγα για ύπνο ένιωσε ένα μικρό τακ και κάπως ανακουφιστικά αλλά σήμερα το πρωί αυτός με ξύπνησε απ' τις κλωτσιές φαίνεται πως έπαιρνε δυνάμεις :D:D:D

oYNBp2.png

Χαρα στο κουραγιο σου συνονοματη!!!! Γιορταζουμε και σε λιγες μερες εεεεε;);)!!

Αυτο με το αλατονερο Μαιρουλα το ξερω απο περιοδοντολογο, γιατι ο πρωην μου ειχε περιοδοντιτιδα (δλδ βαριας μορφης ουλιτιδα) εκει να δεις πως ηταν τα μαξιλαρια, τι ειχα τραβηξει στο πλυσιμο δεν λεγεται:mad::mad:!! Αλλα φυσικα και να πας σε οδοντιατρο;)

Κοριτσια μου εχω μου εχω χαζεψει με την φωτο του μπεμπη και τα κοριτσακια μου καθονται και τη βλεπουν και κανουν "γουτσου γουτσου το μωρακι μας" οοολη μερα:D!

Απο κλωτσιες πως πατε? Εμενα σχεδον ολη μερα κλωτσαει αλλα το πρωι και το βραδυ μου χωνει γερες και δυνατες και καθεται ο αντρουλης και χαζευει κι αυτος με τον μικρο. Α! εκλεισα και μαθηματα ανωδυνου τοκετου στο Ελενα. Απο 29 Οκτωβρη κ για μια βδομαδα και δεν παιζει ρολο αν θα γεννησεις εκει ή οχι:P

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...