Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εννοείς ότι το ασβέστιο κάνει κακό στα νεφρά; Ρωτάω γιατί εγώ παίρνω κάθε μέρα!

Η γιατρός μου δε νομίζω να έχει τόσο εξελιγμένο υπέρηχο που να ακούς την καρδιά, αλλά μας την δείχνει που αναβοσβήνει στην οθόνη!

Όχι βρε κορίτσι μην ανυσηχείς απλα κάθε γιατρός έχει τις δικές του απόψεις για τα φάρμακα! Ο δικός μου πχ ούτε μαγνήσιο δίνει ούτε ασβέστιο στην εγκυμοσυνη!!! Καθένας έχει το δικο του σύστημα!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Αχ grace μου κουκλΟς φτου φτου Καλέ είναι και κοτζαμ άντρας!! Α στο καλο συγκινήθηκα!!! Εμάς δεν γύριζε το σκασμεΝο!!!

grace3 μου τι τελειος ο γιος σου!!1με το καλοοοοοοοοοοοοοοο, σε ταλαιπρωσησε λιγακι αλλα αξιζε ;);););););););)

αχ αντε να παρω κ εγω υλικο με φωτο κ dvd γιατι δεν εχω τιποτα στα χερια μου

μαιρουλα οχι εγω δνε την ακουω παντα τις περισσοτερες φορες την βλεππουμε μονο να παλετε:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Αχ grace μου κουκλΟς φτου φτου Καλέ είναι και κοτζαμ άντρας!! Α στο καλο συγκινήθηκα!!! Εμάς δεν γύριζε το σκασμεΝο!!!

ουτε εμας γυρισε για να δουμε το κεφαλι απο πισω, το σκουντηξαμε το ξανασκουντηξαμε, μονο ποδαρακια κ χερακια γυρνουσε, κ το κεφαλακι επανω κ δεξια, κυριος σα να μην τρεχει τιποτα

παντως εγω το σκεφτομαι να εχω ηδη φαει σοκολατα πριν την β :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Αχ αληθεια τον ειδατε ε, ευχαριστω κοριτσια μου!!!! Στα δικα σας τωρα:D:D:D

εγω εχω κατουρηθει και καθομαι και χαζευω τοση ωρα..........

Zophie μου οντως οπως στα λενε τα κοριτσια , μην σκας;)

EDIJp1.png

ουτε εμας γυρισε για να δουμε το κεφαλι απο πισω, το σκουντηξαμε το ξανασκουντηξαμε, μονο ποδαρακια κ χερακια γυρνουσε, κ το κεφαλακι επανω κ δεξια, κυριος σα να μην τρεχει τιποτα

παντως εγω το σκεφτομαι να εχω ηδη φαει σοκολατα πριν την β :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλέ σου λέω δυο κομματάρες σάμαλι κι πιο πριν ένα κομμάτι τούρτα κι αυτός τίποτα!!! Υπναράς του Καλου καιρού!!!

Καλέ σου λέω δυο κομματάρες σάμαλι κι πιο πριν ένα κομμάτι τούρτα κι αυτός τίποτα!!! Υπναράς του Καλου καιρού!!!

Σου ευχομαι να ναι υπναρας και εκτος κοιλιας!!!χαχχααα;););)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Nenaki τέλεια. Αντε να μαζεύονται οι γαμπροί!!! Καλά το καλύτερό μου. Θα φάω καμιά τούρτα την Παρασκευή για να γυρίσουν ανφάς για φωτό και οι δικές μου...:D

Grace εύχομαι να σου μοιάζει ο υιός σου. Είναι να τον κοιτάς και να λιώνεις...

Maryy και εγώ δεν παίρνω τίποτα ούτε ασβέστιο ούτε σίδηρο, ούτε τίποτα. Μάλλον στον γιατρό είναι.

Καλή επιτυχία και στην zophie μεθαύριο.

imQRp2.png

Καλημερα!!Διαβασα τα νεα σας για τους β και πολυ χαιρομαι προετοιμαζομαι και εγω για την αλλη Παρασκευη ...πως θα περασουν οι μερες που εχω να τον δω πανω απο μηνα τωρα!Αυριο θα παω για εξετασεις καμπυλη σακχαρου ,τοξοπλασμα και τις κλασικες γενικες και ελπιζω να ειμαστε Ok!

soch σε χασαμε τελευταια..πως παει η συζυγος με την εγκυμοσυνη ??

Zophie τα κεφαλια μεσα τωρα,ελπιζω να ξεκουραστηκες καλα!Αυριο θα πετας απο τη χαρα σου με τον υπερηχο!

Linaki επιστροφη και εσυ ε??Οσο για τα νευρα δεν τρεχει και τιποτα, ολες ειμαστε καπως με τις ορμονες, ασε που εσυ ειχες και δικιο στο συμβαν,μη δινεις πολυ σημασια σε κατι τετοια και χαλιεσε!

Grace καλε τι κουκλος ειναι ??Τελεια φωτο!Μεγαλος αντρας ο μπεμπης σου!

Nena μια χαρα ο υπερηχος σου αντε με το καλο και ο β επιπεδου τωρα!!

Mary βλεπω του γλυκου και εσυ οπως και εγω ,διαβαζα και μου τρεχουν τα σαλια πρωι πρωι :) Υπναρας ε?Δε πειραζει ετσι να ναι υσηχο μωρακι να μην σε ταλαιπωρησειπολυ..Υπομονη και εσυ για τον β τωρα!!

happybear την Παρασκευη θα κανετε τον β? ΑΥτο παντως με την τουρτα δεν ειναι κακη ιδεα καθολου....Λεω να κανω ακριβως το ιδιο και εγω !!!!!!Παντως απο γαμπρους δεν εχετε παραπονο εχουν πολλους να διαλεξουν ....!!

wsUfp2.png

Καλημέρα συν-εγκυούλες μου,

καλέ τι ωραία νέα ακούω...

Grace τι κουκλί είναι αυτό! Σαν λίγο τσαντισμένο μου φαίνεται χιχι :D Είναι γλύκας να τον χαίρεσαι!

Νένα: καλωσόρισες και εσύ στη παρέα τον αγορομάνων τότε. Κρίμα και σε είχα για κοριτσάκι εσένα έπεσα έξω :P Με το καλό και η β-επιπέδου θα απολαύσεις και δεύτερη φορά τον μπέμπαρο σου!

chot: Όλα θα είναι καλά με τις εξετάσεις σου μην σε ανησυχεί καθόλου! Και ο καιρός περνάει γρήγορα καλέ μέχρι να το καταλάβουμε θα μας λες και εσύ την εμπειρία σου για τη β-επιπέδου!

maryy: Μαζεύει δυνάμεις ο δικός σου για όταν γεννηθεί, κοιμάται τώρα που δεν έχει και πολλά να κάνει μάλλον χιχι :tongue: Ούτε και εμείς ακούμε καρδούλα συχνά, όταν δούμε πως ο μπέμπης είναι ζωηρός ποίος ο λόγος άλλωστε;

zophie: Με το καλό η β-επιπέδου μεθαύριο! Καλωσόρισες πίσω...

oYNBp2.png

Καλημερα κοριτσαρες και αγορι!!!

Chot μου αντε υπομονη και ερχεται η παρασκευη!!!!

Ναι Linaki τσαντισμενο ηταν προφανως το καημενο αφου 2 ωρες προσπαθουσαμε να τον γυρισουμε και τι τον πιεζαμε απο δω ,τι τον πιεζαμε απο κει, τι γλυκα εφαγα, τι βολτες εκανα χαχαχαχααα:P κι η φωτο ειναι αφοτου τελειωσε οοολη η εξεταση;) Το γλυκουλι μου, καλα ο αντρας μου εχει σκασει που εχει το πηγουνι μου κι ολο ζηλευει!χαχαχα που να γεννηθει κιολας!! Εχω λυθει στο γελιο απο χθες!!!χααχχαχαα

EDIJp1.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. Φαίη1980........ΠΗΤ 09/12/2012 αγοράκι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10.pepitsa.........ΠΗΤ 16/12/2012 αγοράκι!!

11.fraoulitsa6..............ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

12. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

13.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

14. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012

15. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!!

16. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +?)

17. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012 αγοράκι!!!

18. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

19. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

20. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!

21. maryy............ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

22. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

23. Elazl............ΠΗΤ

24. marmin.......ΠΗΤ

25. arous..........ΠΗΤ

26. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

27.barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...