Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλησπερα και απο μενα εγκυουλες!

εγω κρεμα για ραγαδες δεν βαζω , ισως αργοτερα..

φραουλιτσα πολυ καλη η τιμη , και μενα μια φιλη μου τα πηρε ΟΛΑ απο βουλγαρια και εδωσε ελαχιστα χρηματα σε σχεση με τα εδω καταστηματα, μενουμε θεσσαλονικη και ετσι ειναι αρκετα κοντα, εγω παντως κρεβατακι μαλλον ικεα θα παρω γιατι τα οικονομικα ειναι καπως περιεργα..

grace3 τελεια, μπραβοοοο, ετσι να νιωθεις απο δω και περα:D

φιλακια

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια εγκυουλες!!!

Τι μου κανετε??? Ποπο αντε να μαζευτουμε παλι σιγα-σιγα, να τα λεμε!!

Αχ, ο μπεμπακος χθες κλωτσαγε για μιση ωρα συνεχομενα το βραδυ! Το σκατουλι δεν μ αφηνε να κοιμηθω, αλλα ειχα χαζεψει(κλασσικα:tongue:)!!!

Σημερα τ απογευμα εχουμε Β-επιπεδου!!!!!!!!Επιτεεελους!!!:D:D:D:D:D

EDIJp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε; Εγώ επέστρεψα στη δουλειά και έτσι θα τα λέμε πιο συχνά!! Ούτε πως κατάλαβα πως πέρασαν οι διακοπές και να μαι πίσω...

Διαβάζω τα νέα σας, πολλές β-επιπέδου βλέπω θα έχουμε αυτή τη βδομάδα. Σας εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα και να απολαύσετε να βλέπετε φατσούλες και δακτυλάκια και πωπουδάκια χιχι :tongue::tongue: Εγώ το αντράκι μου θα πάω μάλλον αυτή τη βδομάδα να το δω. Μου έχει λείψει η φατσούλα του αλλά επειδή επικοινωνούμε καθημερινά με τις κλωτσιούλες δεν ανησυχώ όπως τους προηγούμενους μήνες :) Χθές ο μπαμπάκας ένιωσε για πρώτη φορά το μωράκι του και ξετρελάθηκε! Του έδωσε μια δυνατή κλωτσιά και τον έστειλε χιχι.. Είναι τόσο ωραίο συναίσθημα!!

Χθες εκδήλωσα για πρώτη φορά τα νεύρα λόγω ορμονών σε τρίτους (εκτός του άντρα μου που είναι συνηθισμένος πια). Αλλά με τσάντησαν πολύ ρε σείς.. Θα πηγαίναμε σε μια συναυλία και έπρεπε να αφήσουμε το αμάξι 2-3 χιλιόμετρα μακρυά γιατί δεν μπορούσαμε να πάμε πιο κοντά και ήταν σε κάτι βουνά ήθελε περπάτημα και αντοχή. Κατεβαίνουμε απο το αμάξι και μου λέει για αστείο ο άντρας : " Κοίτα μην μας γεννήσεις στο δρόμο". Δεν ξέρω γιατί αλλά με ενόχλησε. Ίσως επειδή είναι η μεγαλύτερη μου φοβία να γεννήσω σε αυτό το στάδιο. Το άφησα ασχολίαστο. Καθώς περπατάγαμε στην ανηφόρα και κόντευε να μου βγει η ψυχή μου λέει η κοπέλα "Πω πω κοίτα πως έγινες καλέ εσύ θα γεννήσεις εδώ" (Γκρρρ) Τους λέω ευγενικά και με χαμόγελο "καλέ φτού φτού τι λέτε". Πάμε στη συναυλία. Εκεί έπρεπε να στεκόμαστε. Ξαναπέφτει σχόλιο "κοίτα μην γεννήσεις εδώ κλπ" ΤΟ ΞΑΝΑΦΉΝΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ. Αλλά μούτρωσα. Και στην επιστροφή μου "λένε καλά πως άντεξες 2,5 ώρες ορθοστασία και τώρα θα κάνεις πίσω όλο αυτό το δρόμο; Δεν μας βλέπω να φτάνουμε στο αμάξι θα γενήσεις πιο νωρίς" Εκεί δεν άντεξα ήμουν τόσο κουρασμένη και ένιωθα χαμηλά τη κοιλίτσα μου να πονάει τόσο που τρόμαξα. Και τους έβαλα τις φωνές και τους λεω "Κόφτε το αστείο, δεν είναι καν αστείο είναι αγχωτικό και όταν θα περιμένετε εσείς παιδάκι τότε θα καταλάβετε τι είναι να σας λένε στις 24 εβδομάδες οτι θα γεννήσεις" και προχώρησα μπροστά μόνη μου. Ο άντρας μου έμεινε να μαζεύει τη ζημιά και να τους δικαιολογήται αλλά δεν με νοιάζει. Μετά μου ζήτησαν συγγνώμη και όλα καλα. Αλλά δεν μετάνιωσα για τη συμπεριφορά μου....

Εσείς τι λέτε; Πως θα αντιδρούσατε στη θέση μου; Μήπως ήμουν υπερβολική με ένα ζευγάρι που φέρει πλήρη άγνοια σχετικά με εγκυμοσύνες; Μήπως και εγώ θα το έκανα σε κάποια άλλη εποχή προ εγκυμοσύνης;

oYNBp2.png

Λινάκι χαρά στο κουράγιο σου να ταλαιπωρείσαι έτσι για μια συναυλία. Άξιζε τουλάχιστον;

Όσο για τους φίλους σου, όσο καλό και να είναι ένα αστείο (που αυτό δεν ήταν), λέγεται μια φορά, από τη δεύτερη και μετά έχει χαλάσει. Μισή ντροπή δική σου λοιπόν και μισή δική τους.

Εγώ ακούω από τη γυναίκα μου διάφορα, το δικό σου ήταν πταίσμα.

Σωκράτης

Καλως τον Σωκρατη και το Λινακι μας!! Πως περασατε στας εξοχας???:P

Αχ, Λινακι κι εγω θα σκαγα στην θεση και μη σου πω θα του την ειχα πει και νωριτερα. Κι εμενα δεν μ αρεσει αυτο και του αντρα μου ν φανταστεις του λεω να μην λεει "ποτε θα βγεις να σε δουμε". Βεβαια απ τις συσπασεις και μετα εχει φοβηθει κι εκεινος οποτε το χει αντικαταστησει με το " κατσε καλα και να βγεις στην ωρα σου"!!!χαχαχαχα;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Λινάκι όντως χαράς στο κουράγιο σου, που άντεξες. Και εντάξει δεν τους προσέβαλες κιόλας. και αυτοί δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν την σημασία του γεγονότος. και εγώ στην θέση σου θα νευρίαζα πολύ γιατί δεν ήταν καθόλου αστείο. δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς για κάτι που σε πείραξε και απλά το εξέφρασες.

Grace και Nena καλή επιτυχία σήμερα στις β - επιπέδου.

imQRp2.png

Καλησπέρα κορίτσια κι αγόρια και καλη επιτυχία στις κοπέλες που θα κάνουν σήμερα β επιπεδου!!! Εμείς σήμερα πρώτα ο Θεός θα δούμε το αντράκι μας αλλα ρε γμτ για τη β επιπεδου ούτε ραντεβου δεν Έκλεισα!! Μάλλον θα μου πει ο γιατρός σήμερα!! Λινάκι πολυ σωστά αντεδρασες ακόμα και ανθρώπους που έχουν άγνοια εγω δεν τους δικαιολογώ. Καμία φορα και αυτούς που είναι ενήμεροι. Όταν εγω παλευα με τις εξωσωματικες μου και μετρούσα ήδη δυο πολυ πρόσφατες βιοχημικές πολυ δικός μου άνθρωπος ήρθε να μου ανακοινώσει πρώτος την εγκυμοσυνη του που πιάσανε δυο παιδια με τον αέρα στη κυριολεξία, να μου πουν τι κρίμα που εσείς δεν μπορείτε αλλα σε εμάς που δεν το θέλαμε ήρθε.. Ε δεν φαντάζεστε τι έγινε. Βέβαια περασμένα ξεχασμένα τώρα γιατι το θαυματάκι μου ήρθε αλλα κάποια πράγματα σε πληγώνουν. Η δικη σου περίπτωση λίγο διαφορετική βέβαια αλλα καλά έκανες και μιλήσες. Όταν έρθει η σειρά τους θα καταλάβουν. Γενικά είμαι της άποψης ότι αν δεν έχεις βιώσει κάτι αντίστοιχο δεν μπορείς να καταλάβεις οπότε απλα αγνόησε τους!! Καλέ πως αντέξες τόσες ώρες όρθια παρεπθπτόντως; :)

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Την περίμενα τη συναυλία αυτή απο πριν μάθω καν οτι είμαι έγκυος. Δυό μέρες την έβγαλα στο καναπέ γιατί ήξερα οτι θα ήταν κουραστική αλλά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο το κόπο. Είχα πάρει τα νερά μου, είχα βρεί μέρος που να μην κινδυνεύω να ποδοπατηθώ ή να με χτυπήσουν στη κοιλίτσα και φυσικά δεν ήμουν συνέχεια όρθια καθόμουν κάτω όποτε ένιωθα πως δεν με κρατάνε τα πόδια μου. Την απόλαυσα τη συναυλία και (παραδόξως) δεν γκρίνιαζα καθόλου. :tongue:

oYNBp2.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

μια ιδιαιτερη καλησπερα στον σωκρατη

λινακι τι να πω , μπραβο και μονο που κρατηθηκες τοσες φορες που ειπαν κατι τεοιο, εγω απο την αρχη νομιζω θα τρελλαινομουνα, αλλα οποιος ειναι εξω απο το χορο, πολλα τραγουδια λεει, ευτυχως περασες καλα περαν αυτου του γεγονοτος και ευτυχως καταλαβαν και το λαθος τους!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον το ειδαμε το μωρακι μας, τελικα β επιπεδου θα κανω μεσα στην βδομαδα, ο γιατρος μου ομως ειδε πολλα οργανακια, ειδαμε εκτος απο τα κλασικα χερακια, ποδαρακια, κεφαλακι, στομαχακι, νεφρα, σπονδυλικη στηλη, ολα τελεια, εκανε κ κατι μετρησεις στο κεφαλι κ αυτες καλες!!ο πλακουντας αψογος, λωρος ολα καλα, 330γραμμαρια, κ κατα 80% αγορακι κ με εβγαλε 20βδομαδων κ 2 μερες, αυτα τα νεα τα δικα μου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα : ) Επέστρεψα λοιπόν από τις διακοπές μου! Ήταν χαλαρωτικές .. και μάλλον αυτό που χρειαζόμουν! Ευτυχώς δεν είχαμε τίποτα θεματάκια .. και μόλις ένιωθα ότι κουραζόμουν, πήγαινα να ξεκουραστώ! Από αύριο όμως έχει επιστροφή στην δουλειά πια ..

Χρόνια πολλά και στις εορτάζουσες της προηγούμενης εβδομάδας!

Οι β' επιπέδου πως πήγαν; Το δικό μου ραντεβού είναι μεθαύριο. Ανυπομονώ :)

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε κι εμείς!!! Ο μπεμπούλης είναι μια χαρα!!! Φτάσαμε 308 γραμμάρια ολόκληρος άντρας το πουλάκι μας ήτανε τούρλα!! Χαχαχαχαχα!! Αλλα ο κύριος δεν μας έκανε την τιμή να τον δούμε σε 4d γιατι κοιμότανε παρα τα δυο τεράστια κομμάτια σιροπιαστό σάμαλι που είχα φάει!!!!!!! Τίποτα αυτός!!! Υπναράς!!! Καλά να ναι μωρε το ζουζούνι μας!! Εμείς για β επιπεδου θα κλείσουμε 11 Σεπτέμβρη!!! Έχουμε ακόμα!!!

Νενα 330 ο δικός σου σούπερ!!!

Zophie καλώς ήρθες και ήρεμα πάλι τώρα όχι πολυ κούραση!!

Μαγνήσιο δεν μου έδωσε ούτε τώρα μου είπε ότι το δίνει μόνο σε βαριά περιστατικά και ούτε ασβέστιο γιατι κάνει λέει κακο στα νεφρά!! Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο τη καρδούλα σας βάζει και την ακούτε κάθε φορα;;

Μαγνήσιο δεν μου έδωσε ούτε τώρα μου είπε ότι το δίνει μόνο σε βαριά περιστατικά και ούτε ασβέστιο γιατι κάνει λέει κακο στα νεφρά!! Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο τη καρδούλα σας βάζει και την ακούτε κάθε φορα;;

Τι εννοείς ότι το ασβέστιο κάνει κακό στα νεφρά; Ρωτάω γιατί εγώ παίρνω κάθε μέρα!

Η γιατρός μου δε νομίζω να έχει τόσο εξελιγμένο υπέρηχο που να ακούς την καρδιά, αλλά μας την δείχνει που αναβοσβήνει στην οθόνη!

XzvPp2.png

nena μου Μια χαρα ο μπεμπης σου ε???? Αντε τωρα θα ευχαριστηθεις στην Β!!!

zophieΚαλως μας ηρθες!!! Ξεκουραστηκες, αντε κι εσυ μεθαυριο να απολαυσεις μπεμπακι!!!

maryy308? Μια χαρα! Υπομονη κι εσυ κοντευεις για Β επιπεδου!!!

Εγω μολις γυρισα!!!! Μας εβγαλε το λαδι ο μπεμπαρος γιατι δεν γυρναγε κι εμας μετα απο μια σοκολατοπιτα, και 20 λεπτα περπατημα γυρισε και ολα σουπερ!!!

Οργανακια τελεια κι ειμαστε λιγο μεγαλυτεροι απο σας κοριτσια μου, στις 20 & 6 που εβγαλε, 450 γραμμαρια. Θα προσπαθησω να σας βαλω και φωτο!!!! Νομιζω πως μου μοιαζει:D:D:D εχω χαζεψει παλι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!!!!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...