Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Iaaa γερά να είναι μωρε όλα τα αλλα φτιάχνονται δεν θα σκάσουμε κιόλας!! Αχ βρε Νενάκι δεν ακούς όλες απο 50 κιλά τσιλιμπιθρες ξεκινησανε!!! Εσύ που είσαι στο μείον μια χαρα εμείς που περνουμε όμως;;; Χαχαχαχαχα! Είπαμε γερα να είναι κι ας πάρουμε και 30!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!

Mary δεν πειραζει θα το δεις πολυ συντομα το μωρουλι σου!!Καλε αδυνατη δε με ελεγες γιατι ειμαι και κοντη (1,59)αλλα οπως λετε ας βγουν τα μωρακια μας γερα και μετα κατι θα κανουμε και για τα κιλα!

Grace εσυ μην μιλας για κιλα ...εισαι στην κατηγορια φτερου και με ηδη δυο γεννες με εντυπωσιαζεις ομολογω!!!

Nena εχω μια φιλη που ηταν αρκετα αφρατουλα και μετα που γεννησε (εκτος οτι πηρε 2-3 στην εγκυμοσυνη) εχασε περιπου 10-15 κιλα μεσα σε 1 εξαμηνο.Την υγεια μας να εχουμε και μακαρι το πιο σημαντικο μας προβλημα στη ζωη να ειναι μονο αυτο..!

Fraoulitsa Ολα καλα με μικρουλα σου τη ζωηρη!Μπραβο ετσι να ειναι ολων μας τα αποτελεσματα!!!Εμενα μου ειπαν οτι θα πληρωσω 120 στον υπερηχο.

Απο Δευτερα θα εχουμε πολλους υπερηχους δηλαδη!!Καλε ποτε λεγαμε για αυχενικες και τωρα φτασαμε κιολας εδω...τελεια!!!!Θα περιμενουμε νεοτερα με μονο καλα αποτελεσματα!Καλο Σαβ\κο κοριτσια!!!!!!!!!!!

wsUfp2.png

χαχαχααχαχα Chot μου, πως τα λες ετσι!!!:P:pΕ κανονικη ειμαι γιατι απο υψος πασχω, 1.60 ειμαι περσι ημουν πιο αδυνατη αλλα δεν ου λεω ποοσο μην μου παθεις τιποτα! χαχαχα Οποτε εχετε τρανη αποδειξη οτι ναι, και μετα απο 2 γεννες και μπολικες ραγαδες μπορεις να επανελθεις! Νena και Iaaa...δεν σας δινω ελπιδες???;) Αν κι απο οτι ειδα η Ιααα εχει κι αλλο ζουζουνακι και ξερει:P.!!

Μαιρουλα μου, αχ εσκασες ε? δικιο εχεις. Ε, την Δευτερα θα δουμε ολες μαζι μπεμπακια;)!!!!

Φραουλιτσα, τελεια η εξεταση??????????Ξετρελαθηκες?? Ηταν 3D? Ειδες και μουτρακι???? Με γεια και τα ρουχακια, αντε απο Οκτωβρη που θα τα μαζεψω κι εγω ολα θα αρχισουμε πλυσηματα κι ετοιμασιες:D:D κι εγω εφερα την καλαθουνα και το μπανακι των κοριτσιων και καθομαι σα χαζη και χαζευω..!!!!

EDIJp1.png

καλημερα κοριτσια και καλο σαβ/κο σε ολες να περασετε καλα οτι και αν κανετε

αντε καλε για τα κιλα σιγα, ουτε και με νοιαζει ειλικρινα, μονο τα μωρα να ειναι γερα και ολα τα αλλα θα γινουν ;);)

οσο για τα υψη που λετε εγω ειμαι καπου στην μεση με 1.68 :P

chot μου οντως ειδες?ποτε λεγαμε για αυχενικες και τωρα ειμαστε ολες ενα βημα πριν την β επιπεδου, αχ τι τελεια, αχ τι καλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ grace και μενα μου εδωσε η ξαδερφη μου την καλαθουνα του μικρου της , κα;ι το μπαναριο, αλλα τα εχω στην πεθερα που εχει χωρο βεβαια οποτε παω ανοιγω την πορτα και τα χαζευω και εγω ..

ανυπομονω για την δευτερα, για τις αγορες, για τα πλησυμα, για ΟΛΑΑΑΑΑ

σας φιλω :-P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα!!!

Διαβάζω τέλεια νέα από την πρώτη β- επιπέδου. Μπράβο όλα τα μωράκια να είναι γερά και να μας κάνουν να χαμογελάμε.

Καλά εσείς δεν πήρατε καθόλου κιλά, σε σχέση με μένα. κλάψ. Θα τα χάσω μετά που θα μου πάει?:(

Και εγώ θέλω να αρχίσουμε να παίρνουμε πραγματάκια για τα μωράκια. Αντε να περάσει ο καιρός...

nenaki και grace καλή επιτυχία την Δευτέρα.

να ρωτήσω όλες θα πάρετε καλαθούνα? είναι απαραίτητη???(άσχετη εντελώς)

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε!!! :D:D

Κοιτα εγω στην μεγαλη δεν πηρα καλαθουνα γτ το σπιτι ηταν μικρο. Στην μικρη πηρα και με βολεψε απ την αποψη οτι ηταν ακριβως διπλα μου το μωρο και μπορουσα και να το μεταφερω απο το ενα δωματιο στο αλλο. Το κακο ειναι οτι δεν καθονται πολυ καιρο. Απο 4 ως 6 μηνες αναλογα και τα κιλα. Αν εχεις να σου δανεισει καμια φιλη σου καλα θα ταν γτ δεν ειναι και πααρα πολυ φθηνες. Τωρα δεν ξερω να σου πω σιγουρα αν θα την βολευτεις...ειναι εντελως υποκειμενικο...;)

EDIJp1.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!! Happybear εσυ δικαιολογείσαι να πάρεις όλα τα κιλα είχα διπλόύν αφου έχεις δίδυμα!!

Λοιπόν εμείς σήμερα κάναμε έρευνα αγοράς!! Πήγαμε να δούμε για κουνια αλλαξιέρα συρταριερα καλαθούνα λίκνο στα mothercare στο ΗΡΑ και στο λητω!! Το πρώτο είχε βλακείες το ΗΡΑ τα πιο ωραία σχέδια με τη μεγαλύτερη ποικιλία και το λητω είχε πολυ όμορφα λίκνα που μετα βίας όμως είτε λίκνο είτε καλαθούνα θα χωράνε στο κρεβατι. Κόστος απο 120-160 χωριά το στρώμα και τα σεντόνια! Γενικά ένα σύνολο κουνια αλλαξιέρα λίκνο φτάνει στη καλύτερη στο 1000αρικο!! Όμως όλα είχαν 20% έκπτωση που πχ μπορούσες να τα κλεισεις τώρα με προκαταβολή και να στα φέρουν Χριστούγεννα!!! Αχ πολυ συγκινήθηκε σήμερα! Πάντως προτιμώ λίκνο με ροδακια παρα καλαθούνα γιατι το μωρο μένει ως 6 μηνων ενω στο καλάθι ως 3 και είναι σμίκρυνση κούνιας!! Απαραίτητο αν δεν έχεις κουνια στη κρεβατοκάμαρα.

καλησπερα κοριτσια

αυτο που λετε με τις καλαθουνες και τα λικνο να πω την αληθεια δεν τα πολυξερω, εμενα οπως προειπα μου εδωσε η ξαδερφη μου την καλαθουνα και επειδη ο χωρος μας στην κρεβατοκομαρα ειναι ηδη μικρος μαλλον θα το βαλω εκει, ευτυχως εχει και βαση και μετα σκεφτομαι 3-4 μηνων, αναλογως μεχρι ποσο θα χωραει στην καλαθουνα , να το βαλω κατευθειαν στο κρεβατακι του, απο την αλλη δνε ξερω ακομα, γιατι περιμενω και απο τα πεθερικα και την μαμα μου δωρακια...οιδωμεν

χαρα σε ειδα στο φεις, τι ομορφες φωτογραφιες εβαλες, κουκλες οι κορες, κουκλα η κοιλιτσα !!!!!!!!!!εμενα δεν φαινεται ετσι η κοιλιτσα μου , κλαψ, μαλλον λογο κιλων υποθετω, που θα παει θα φανει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαιρουλα τι ωραια περασες σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ααααα.

Μάλλον δεν θα πάρω καλαθούνες. Στην κρεβατοκάμαρα μετά βιας χωράμε να περάσουμε. Άρα θα πάνε στο παιδικό σε κρεβατάκια και εγώ από δίπλα σε καμιά πολυθρόνα. αν και η κρεβατοκάμαρα από το παιδικό είναι μια ανάσα, καθότι βίλα το σπίτι μας!!!:D Δεν πειράζει, αν είναι μόνο μέχρι τους έξι μήνες τζάμπα τα έξοδα. δεν έχω και κανέναν να μου δώσει βρεφικά πραγματάκια γιατί όλες οι φίλες μου μόλις γέννησαν και γενικά δεν έχω καμία πρόταση για δωρεές οπότε τα έξοδα θα είναι διπλά.:cry:

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Happybear αστα κι εμείς στο σπίτι που νοικιάζουμε κάνουμε ακροβατικά για να ανέβουμε στο κρεβατι!!! Για να μπει καλαθούνα η λίκνο θα βγάλουμε την τουαλέτα!!! Αλλα βλέπεις δεν γίνεται αλλιώς γιατι στο παιδικο δεν χωράει ούτε καναπεδάκι μόνο η κουνια άντε και η αλλαξιέρα!!!

Κοριτσάκια Καλημέρα!!

Εύχομαι να ακούμε πάντα ευχάριστα νέα και να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους για όλες μας!!! Καλές β επιπέδου σε όλες!!!

εγώ θα πάω να την ξαναδώ τη γοργονίτσα μου σε ενα μήνα πάλι!!! τουλάχιστον τώρα τη νοιώθω να κλωτσάει και φεύγει λίγο το άγχος μου!

ο γιατρός μου μου είπε να βάζω κρέμα fissan για τις ραγάδες στην κοιλίτσα και της ίδιας εταιρείας και για το στήθος! κάνουν περίπου στα 9 ευρώ! είναι οικονομικές και καλές μου είπε..δεν έχω ραγάδες βέβαια κάνει αλλά προληπτικά! ααα και μυρίζει τέλεια!!!!

Όσο για την καλαθούνα και λίκνο που λέτε εμένα μάλλον θα μου δώσει μια ξαδέρφη μου ένα λίκνο που είχε και μετά θα πάρω κανονικά κούνια! Επειδή ο άντρας μου μένει Δράμα πήγε βουλγαρία και βρήκε βρεφικά είδη κουνιες καρότσια στις μισές τιμές απ'ότι εδώ!!! και πολύ ωραία πράγματα οπότε θα τα πάρουμε όλα από εκεί γιατί εδώ είναι πανάκριβα!!! κουνια συρταριερα-αλαξιερα μου έφτανε στα 1000 ευρώ!!! ενώ εκεί γύρω στα 400!!!!

περιττό να σας πώ ότι έχω χαζέψει !!! κοιτάω τα πράγματα που της πήρα και δεν το πιστεύω ότι εκεί μέσα θα μπει το δικό μου μωράκι!!! νομίζω λες και θα ντύσω καμία κουκλίτσα χαχαχαχα

φιλάκια σε όλες!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Φραουλίτσα δηλαδη μένετε στη Δράμα;; Πάντως κι ο φαρμακοποιός κι εμένα τη φισσάν μου πρότεινε για τις ραγιάδες!!! Αχ σήμερα είμαι πολυ κουρασμένη χτες είχα κόσμο να ετοιμάσω κάτι, σήμερα τα ίδια... Ουφ Σκ είναι θα περάσει!

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια!

Εγω ολως περιεργως χθες και σημερα νιωθω πολυ καλυτερα και με τις συσπασεις και με την κουραση:D:D:D Τι ωραια!!!!!!

Αχ φραουλιτσα τι ωραια τα νεα ψωνια, εγω δεν εχω να κανω πολλα. Απ την μια καλο για την τσεπη μας, απ την αλλη θα θελα να ψωνιζα να χα κι γω το καινουριο και να καμαρωνω σαν το γυφτικο σκεπαρνι( οπως εκανα για το τζιν που του πηρα) για τα πραγματακια του μπεμπακου;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...