Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Γυρισαν οι κοριτσαρες μου σημερα απο την κατασκηνωση, αχ μου χαν λειψει τα ζουζουνακια μοου. Ο μπεμπινος σημερα ακομα, μονο 2 κλωτσιες μου δωσε, δεν εκανε την χαρη στις αδερφουλες του να κλωτσησει.

Αντε να παει Δευτερα να δουμε και φατσουλα γιατι κοντευω να σκασω:D:D

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια ολα καλα?

μαιρουλα πολυχρονη για χτες και με το καλο ο μπεμπης σας

ιαα καλως ηλθες στην ομκορφη παρεουλα μας

λινακι υπομονη καλο μου, μετρα αντιστροφα για τηνα δεια τοκετου!!

grace3 κλαως τα δεχτηκες τα κοριτσακια σου, αχ ναι ποτε θα ερθει η δευτερα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οταν λες κλωτσιες εννοεις κανονικες και δυνατες?γιατι εγω ας πουμε ακομα τακ τακ νιωθω..

και επισης να ρωτησω βρε κοριτσια αυτο με την γραμμη στην κοιλιτσα την εχετε βγαλει ΟΛΕΣ?εγω τιποτα ακομα..

σας φιλω γλυκα ολες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Ω, ναι!!!Κανονικες και απο προχθες αρκετα δυνατες:D:D εχω χαζεψει.

Ολως περιεργως εγω εκανα γραμμουλα σχεδον με το που το εμαθα, κι εχω και απο πανω απ τον αφαλο. Στα κοριτσια την εκανα γυρω στους 3μηνες αλλα μονο μεχρι τον αφαλο. Μη σκας η αδερφη μου την εβγαλε στους τελευταιους μηνες και ηταν και αχνη;)

EDIJp1.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!! Νενάκι σε ευχαριστω κι εσένα πολυ!!! Να ευχηθώ καλη επιτυχία στις κοπέλες που θα κάνουν αύριο β επιπέδου! Θα περινενουμε νέα τους!! Όσο για αυτη τη γραμμη που λέτε ούτε εγω την έχω βγάλει!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλως σας βρηκα ! φευγω διακοπες σε λιγες μερες ! να κανω τις διακοπες μου και μετα σφαιρα για β επιπεδου!στην 1η εγκυμοσυνη ειχα γραμμουλα μεχρι στιγμης δεν εχω βγαλει μαλλον αργοτερα ! αληθεια απο κιλα πως τα πατε εγω μεχρι στιγμης εχω παρει 7 !!! πειτε πειτε ! εγω εχω παρει πολλα παλι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλια σε ολες σας καλα αποτελεσματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

ιαα καλες διακοπες να περασεις υπεροχα!!εγω απο κιλα ειμαι στα μειον 4 καρφωμενη εδω και ποσο καιρο, αλλα ειπαμε εχω αρκετα οποτε και ειμαι σε καραντινα..

αχ ευτυχως σημερα εχει δροσια και λενε θα κρατησει μεχρι την δευτερα!!

μαιρουλα και φραουλιτσα καλα αποτελεσματα με την β και με το καλο να ξαανδειτε τα μωρακια σας!θα περιμενουμε τα νεα σας, τα ευχαριστα :D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα κούκλες!! Νενα εγω σήμερα δεν θα κάνω τη β για απλή επίσκεψη πάω και να δούμε ποτε θα κλείσω ραντεβου για τη β έπιπεδου!! Κιλά και έχω πάρει 3.... Και φτάσαμε στα 70....

Καλημερα.!!!

Ετοιμαζω το φαγακι μας και πειναω μιας και ειπατε για κιλα...+5 και φτασαμε στα 61...!!

Mary να χαρεις το μωρακι σου σημερα ευχομαι!!!!!Θα το ξαναδεις και συντομα σιγουρα στον β επιπεδου..!Περιμενουμε νεοτερα...!

Nena μια χαρα εισαι τοτε με -4κιλα εμεις που περνουμε να δουμε που θα φτασουμε μεχρι τον ενατο μηνα!

Grace καλωσηρθαν τα κοριτσια σου...Τωρα θα εχεις παρεουλα και απο κλοτσιες εχουν καιρο να νιωσουν πολλες τωρα που θα μεγαλωνει το μωρο!

Iaaa καλες διακοπες...!!!!

Γραμμουλα ουτε εγω εχω βγαλει ακομα παντως...!

Φιλακια....

wsUfp2.png

Αχ κορίτσια δεν θα τον δω σήμερα τον μπεμπίνο μου!!! Τζάμπα η τόση ανυπομονησία... Προέκυψε τοκετος στο γιατρο. Ουφ, υπομονη μέχρι τη Δευτέρα τώρα.. βρε grace με δυο παιδια κι ήσουν 50 κιλα;;; Καλέ εσύ ήσουν πετσί και κόκαλο!!! Οπότε τώρα μπορείς να πάρεις όσα θες!!!! Chot κι εσυ πολυ αδύνατη!! Μόνο εγω είμαι η τοφάλα;;;

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!!

Σήμερα έκανα β επιπέδου!!!! είδα έναν υγιέστατο κορίτσαρο βάρους 504 γρ και ύψους 22 εκατοστών!!! ο γιατρός μου είπε ότι είναι σουπερ ατακτη γιατί δεν στεκόταν λεπτό ήσυχη!! Βέβαια αυτό το νοιώθω κι εγώ γιατί με έχει ταράξει στην κλωτσιά η μουσίτσα!! Σήμερα πήρα και τα πρώτα ρουχαλάκια-κορδελάκια-σκουφάκια-παπουτσάκια από τη χαρά μου!!! από τα jumbo ! ουφ ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!ααα ο γιατρός έκανε 45 λεπτά για να με εξετάσει και πλήρωσα 170 ευρώ!

Όσο για τα κιλά ήμουν 55 και εχω πάρει 3 δηλαδή εχω πάει 58 με 1.70 ύψος νομίζω είμαι καλά εώς ώρας!!!

Γραμμή στην κοιλίτσα έχω κάνει αλλά είναι πολύ αχνή είμαι και άσπρη στο δέρμα και δεν πολυφαίνεται!

εύχομαι να είστε όλες καλά και με το καλό οι β επιπέδου σε όσες δεν έχουν κάνει ακόμα!

Φιλάκια σε όλες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Fraoylitsa μου συγχαρητηρια!!!! Αυτο έχει σημασία να έχουμε υγιη μωράκια!!!! Ανοίξες το χώρο για τις β επιπέδου!! Αληθεια που την έκανες;;;

Fraoylitsa μου συγχαρητηρια!!!! Αυτο έχει σημασία να έχουμε υγιη μωράκια!!!! Ανοίξες το χώρο για τις β επιπέδου!! Αληθεια που την έκανες;;;

Στο ιδιωτικό μαιευτήριο πατρών με γιατρό τον Ευάγγελο Αναγνωστόπουλο!! πολύ καλός έδειξε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια!!!!Ο γιατρός αυτός έρχεται από Αθήνα!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

fraoulitsa συγχαρητηρια για την ατακτη και υγιεστατη μπεμπουλα σας!!!!

με γεια και τα ρουχαλακια σας, καλοφορετα να ειναι:D:D:D

αντε τωρα και στα δικα μας!!!!!!

μαιρουλα μου κριμα μωρε που δνε τον ειδες σημερα, αλλα η δευτερα ειναι κοντα;););););;)) παρεα με μενα και την grace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και επισης να σου πω οτι τα 70 κιλα ειναι τοφαλος?τα 100 τοτε τι ειναι?μια χαρα ειστε ολες σας στα κιλα σας κοριτσακια, και εννοειται μαιρουλα ο τοφαλος ειμαι εγω δεν μου παιρνει καμια τα σκυπτρα :cool:;)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

apo54 pou xekinisa eimai 61 kai plisiazw 62 ! stin proigoumeni egkimosini eftasa sta 83 ! den agxwnomai omws opws ta exasa stin prwti etsi tha ta xasw kai twra ! arkei na min ta afiseis meta !!! meta to thilasmo tha rixw mia diaita kai as pethenw tis pinas tha ta xasw pantos ! mono ragades na min kanw auto me agxwnei trelenomai stin idea bazw mia panakribi krema as elpisw oti ola tha pane kala !!!!!!! mono ta mora mas na nai kala ola ta alla ftiaxnoun !!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...