Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε?? εγώ σήμερα ζεσταίνομαι πάρα πολύ ! περιμένω το απόγευμα να πάω για μπανάκι να δροσιστώ λίγο!

Μαιρούλα την παρασκευή θα δώ κι εγώ το σποράκι μου! Πάω για β επιπέδου κι ελπίζω όλα να είναι καλά!!!

Φιλάκια σε όλες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες!!! Τι καλά που θα ξαναδούμε τα μπεμπίνια μας!! Εγω κοντεύει 1,5 μήνας να πάω στο γιατρο και τώρα δεν περνούν οι μέρες! Φράουλίτσα να δω κι εγω ΄ποτε θα μου κλείσει ραντεβου για β επιπέδου! Ανυπομονώ και για αυτο!!!

Εμείς σήμερα ανηφορίσαμε προς βουνό, μπανάκια τελος!! Και 5-6 που κάναμε ήταν αρκετά εγω έλεγα δεν θα έκανα κανένα φέτος!! Τώρα βέβαια που θα πάω στο γιατρο θα του πω να μου γράψει καλλιέργεια κολπικού υγρού τοξόπλασμα λιστέρια!! Γιατι ομολογώ πως τις ατασθαλίες μου και στο φαγητο τις έκανα και με το παραπάνω με αποκορύφωμα τα μυδια!!! 😄😄😄😄😄

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα!!! Τι κάνετε;; Μονη μου μιλάω αλλα δεν πειράζει!!! Λοιπόν χτες κατάλαβα 6-7 Τακ Τακ πολυ πολυ χαμηλα στη μητρα!! Σαν τιναγματα θα το περιγράψω! Σε κάποια φαση παίρνω και τα δαχτυλάκια του μπαμπά μας και το κατάλαβε κι εκείνος!!!! Είμαι πολυ περίεργη να τον δω στον υπέρηχο γιατι η αληθεια είναι ότι πάντα πολυ χαμηλα τον εντοπίζω!!

Καλησπέρα Κορίτσια!!

Μαιρούλα δεν είσαι μόνη είμαι κι εγώ εδώ!!!

κι εγώ πάντα χαμηλά την εντοπίζω τη δική μου ανεβαίνει βέβαια κιολας αλλά συνήθως όλο εκει κάτω πάει και κρύβεται η μουσίτσα!!!

περιμένω κι εγώ την παρασκευή πως και πως!!!!

αντε καλή αυριανή να εχουμε και η Παναγίτσα να είναι πάντα κοντά μας και στα μωράκια μας!!

Μαιρούλα πολύχρονη για αύριο!!!

Φιλάκια

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

καλησπερα και εγω εδω ειμαι!

αχ εγω περιμενω πως και πως την δευτερα για να το ξαναδω το μωρακι μου :rolleyes::rolleyes:

μαιρουλα 6-7 τακ ε?τελειαααααααα

φραουλιτσα και εσυ χαμηλα την νιωθεις ε?μαλλον τους αρεσει εκει :P:p

και εγω το νιωθω χαμηλα ειδικα μολις ξυπναω το πρωι ειναι καρφωμενο κατω απο τον οφαλο στο κεντρο και φαινεται πεντακαθαρα ενα εξογκωματακι, λιωνω μιλαμε...

αλλα τωρα τελευταια το εχω εντοπισει και πιο ψηλα , διπλα απο τον οφαλο σε κεινο το υψος:D:D:D

εχει 2-3 μερες που πιανω την κοιλια μου και σαν να ειναι σκληρη , η να ειναι η ιδεα μου?νιωθω σκληρο απο το στομαχι μεχρι κατω για καποια λεπτα και μετα τιποτα, ελπιζω να μην ειναι κατι, θα περιμενω την δευτερα να ρωτησω και τον γιατρο

filia polla για την ωρα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Φραουλίτσα μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχές!!! Μακάρι η Παναγιά να μας βοηθήσει και στη συνέχεια και να κάνει τα μωρακια μας γερά και υγιή!!!!

Νενακι μου βρε χαμηλα το λες εσύ αυτο κάτω απο τον οφαλό;;; Καλε εγω οταν λέω χαμηλα εννοώ πολυ κάτω απο τη κοιλιιά, στη κορυφή του πιπί για να σου δώσω να καταλάβεις!!! Μάλλον ο δικός μου είναι της ξάπλας σαν τη μαμά του!! Πάντως αυτα τα Τακ Τακ κορίτσια εκει χαμηλα απο χτες τα κάνει συνέχεια κι έίμαι με ένα χαμόγελο νυχτα μέρα!!

Ααα νενα μου όσο για το άλλο που είπες εμένα η κοιλια μου σκληραίνει υπερβολικά το βράδυ που ξαπλώνω αλλα για ώρες μάλλον οχι για λεπτά δεν ξέρω αυτο γιατι συμβαίνει θα το πω κι εγω στο γιατρο.

Καλημέρα κορίτσια!!! Χρόνια Πολλά σε όσες γιορτάζουν και η Παναγία να μας βοηθησει να φέρουμε στον κόσμο υγιή τα παιδάκια μας! Πάντα να προστατεύει εμάς και τις οικογένειές μας!!!!

καλημερα και χρονια μας πολλα!

η παναγιτσα να μας βοηθησει ολες να φερουμε στον κοσμο γερα μωρακια και τελειομηνα

εγω σημερα γιορταζω και ετσι θα το χαρω πολυ

φιλια πολλα σε ολες και να περνατε τελεια;)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα κορίτσια,

Χρόνια πολλά. Και οι δυο γιορτάζετε σήμερα?

εύχομαι να είστε σήμερα με αγαπημένους ανθρώπους και του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια σας.

Φιλάκια και χρόνια πολλά σε όποια άλλη κοπέλα γιορτάζει σήμερα. ;)

imQRp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Τι μου κανετε???

Εγω πριν καμια ωριτσα γυρισα, πηγα Σαλαμινα να δω την αδερφη και την ανηψια και να παρω την καλαθουνα και το μπανακι μιας και λιεπουν ακομα τα κοριτσια μου κι ειχα χωρο στ αμαξι για μεταφορα ;). Την Κυριακη ειχαν και παρασταση στην κατασκηνωση και κατακουραστηκα τοσες ωρες να καθομαι σε μια θεση..αλλα χαλαλι, της μεγαλης ειναι η τελευταια χρονια φετος. Μετα δεν την παιρνουν και σε 2 χρονια..ομαδαρχισσα αχ πως μεγαλωσαντα μωρα μου:D:D

Χρονια πολλα στην Μαιρουλα μας και σ οποιο αλλο κοριτσι εχει γιορτουλα σημερα!!!

Αντε βλεπω σιγα σιγα ολες για β επιπεδου. Κι εγω στις 20 του μηνα εχω και εχω σκασει. Ειμαι λιγο καλυτερα μ τις συσπασεις αλλα θελω να δω στην β αν εχει λεπτυνει κι αλλο ο τραχηλος..ελπιζω πως οχι;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

chot σου ευχομαι καλα αποτελεσματα για το β επιπεδου ,εγω το εχω το σεπτεμβριο.γενναω με το καλο αρχες γεναρη τελ περ 13/04/2012.το εχεις δει αγορακι η κοριτσακι ? εγω ακομα δεν το ειδα .γερα να ειναι ! ηθελα να σε ρωτησω μιας και ειμαστε περιπου μαζι,με το δυσκολο θεμα τσιγαρο πως τα πας?γιατι εγω βασανιζομαι και ηθελα να μιλησω με καποια κοπελα στην ιδια κατασταση με μενα .σου ευχομαι οτι καλυτερο ! ενα γερο γερο μωρακι !

chot σου ευχομαι καλα αποτελεσματα για το β επιπεδου ,εγω το εχω το σεπτεμβριο.γενναω με το καλο αρχες γεναρη τελ περ 13/04/2012.το εχεις δει αγορακι η κοριτσακι ? εγω ακομα δεν το ειδα .γερα να ειναι ! ηθελα να σε ρωτησω μιας και ειμαστε περιπου μαζι,με το δυσκολο θεμα τσιγαρο πως τα πας?γιατι εγω βασανιζομαι και ηθελα να μιλησω με καποια κοπελα στην ιδια κατασταση με μενα .σου ευχομαι οτι καλυτερο ! ενα γερο γερο μωρακι !

Καλως μας ηρθες και με το καλο το μωρακι σου. !!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Αυτο με το τσιγαρο που λες, η κολλητη μου κι η κουμπαρα μου ειχαν θεμα. Η κολλητη μου εκανε γυρω στα 5 την ημερα κι η κουμπαρα μου ουτε που το ελαττωσε! Εμενα ο γιατρος μου χε πει 3 μ 5 την ημερα αλλα στα 2 πρωτα ουτε που να το μυρισω με τους εμετους που ειχα, τωρα στις αρχες δεν μπορουσα να το κοψω, μετα ειχα ανακατωσουρες οποτε και δεν μπορουσα ουτε να το μυρισω, και πλεον μπορει να χω κανει 2 η 3 τους τελευταιους 2 μηνες. Ξερεις, αν ο αντρας σου καπνιζει..σιγουρα δεν βοηθαει και την κατασταση:(

EDIJp1.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές!!! Όλες με τελειόμηνα και υγιη μωράκια!!! Όσο για το τσιγάρο που λέτε θέλω να πιστεύω ότι καμία μάνα δεν θα ήθελε να βλάψει το παιδι της ούτε κατά διάνοια!! Και δυστυχώς αν ενημερωθείτε τι βλάβη προκαλεί το κάπνισμα στο εμβρυο αλλα και στη μετέπειτα ζωη του ακόμα και αν παρακολουθήσετε σχετικά βιντεάκια στο YouTube είμαι σίγουρη ότι δεν θα θέλετε ούτε να το μυρισετε!! Στο κάτω κάτω για την υγεία των παιδιών μας αξίζουν κάποιες θυσίες...

Καλημερα κοριτσια !!!

Χρονια πολλα και οσες γιορταζαν εχθες που δεν καταφερα να μπω χθες να τα πω!

Αντε ακομα διακοπες οι πιο πολλες απο οτι βλεπω...Τυχερουλες!!!Αντε να μαζευομαστε να αρχισουμε τους υπερηχους μας να λεμε τα νεα μας!

Iaaa ειμαστε κοντα στην ΠΗΤ...για το τσιγαρο δυσκολο θεμα επιασες και τσουζει...!Καταφερα στο πρωτο τριμηνο και κανα για μηνα ειχα κανει 2-3 ολα και ολα...Μετα αρχισαν τα στερητικα και ομολογουμενως το παλεψα, το ειπα και στο γιατρο μου και συμφωνησαμε να μεινω στα μεχρι 5 τσιγαρα τη μερα..Καπνιζω με πολλες τυψεις ...Μακαρι να το εκοβα μαχαιρι και ακομα καποιες μερες το παλευω να μην καπνισω και μετα παλι το ιδιο.Το καλυτερο ειναι να μην κανεις καθολου και αυτο το ξερουμε ολες, αλλα ......Εσυ καταφερες να το κοψεις?Ευχομαι καλη εγκυμοσυνη και με ενα γερο μωρακι και υπομονη μεχρι τον Β επιπεδου να μαθεις και φυλο!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσια!

wsUfp2.png

Καλησπέρα κοιλίτσες!! Τι μου κάνετε;

Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν χθες ελπίζω να περάσατε ωραία τον Δεκαπενταύγουστο εμείς ήμασταν για λίγες μέρες στο χωριό του άντρα μου και όσο να ναι χαλαρώσαμε κάπως.. αν και βαριέμαι ελεεινά στο χωριό :tongue:

Αχ αυτό με το τσιγάρο είναι όντος πρόβλημα! Αλλά βρε κορίτσια όσο δύσκολο και να ναι τα μωρά μας είναι πάνω απ΄όλα. Βλέπω πολλά παιδάκια γύρω μου που η μαμά τους κάπνιζε 5 ή και περισσότερα τσιγάρα και έχουν ένα σωρό προβλήματα. Και παραπονιούνται οι μαμάδες τους οτι τα μωρά τους είναι και καλά φιλάσθενα.. Ε για κάτσε... Αυτές τους χαλάσαν το ανοσοποιητικό. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην εγκυμοσύνη αλλά και μετά όταν θα θηλάζεται και μετά όταν θα είναι το παιδί στο σπίτι.... Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά έχετε το πιο δυνατό κίνητρο αυτό το διάστημα για να διακόψετε μια για πάντα το τσιγάρο! και ο σύζυγος καλό είναι να σας σεβαστεί και να καπνίζει κάπου λίγο μακρυά απο εσάς...

Τη Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά τέρμα το διάλειμμα... Αχ.... Το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι σε 3,5 μήνες περίπου ξεκινάει η άδεια τοκετού άχουυυ :tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...