Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Κι εγω ανυπομονώ να μου ξαναδώσει το παρόν ο μικρούλης μου!!! Καμία φορα νιώθω κάτι ελαφριά χτυπήματακια αλλα είναι πολυ πολυ χαμηλα στη περιοχή της ηβης κι έτσι δεν νομίζω ότι είναι αυτο... Χτες είχα αριστερά απο τον αφαλό ένα γρουμπουλακι κι λέω λες να ναι το κεφάλι του;; Αλλα μάλλον είχε ερεθιστει το σημείο γιατι εκει είχα κάνει την ένεση! Απο την άλλη με το μηχάνημα που ακούω τη καρδούλα του εξακολουθώ να τον πιάνω πολυ χαμηλα πανω στο πίπί σχεδόν!! Μα που είναι τελικα αυτο το μωρο;;;

Φράουλίτσα αφου μένεις σε παραθαλάσσιο μπάνιο απόλαυσε τα μπανάκια σου είσαι απο τις τυχερός!! Όσο για τη δουλειά εγω έχω σταματήσει λόγω του ότι είναι σούπερ αγχωτικη και με 12ωρα καθημερινά... Λινάκι έχεις δίκιο αλλα αυτο το άγχος δεν τελειωνει ποτε!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημεεερα κοριτσαρες!!

Σας ελειψα???Εμενα μου λειψατε παντως!!

Γυρισαμε χθες,,αχ μακαρι να καθομασταν κι αλλο:(..ηταν τοοσο ωραια!!Στην Αθηνα 45 κι εμεις μονο το μεσημερι 34!! Δροσια..ελατα..ποταμακι,..αχ αχ

Τεσπα, δεν μπορεσα να διαβασω ολα σας τα ποστ:oops: γιατι ειναι πολλα..ειδα οτι εχετε αποριες για σουτιεν. Πηγα στα H&M και ταχε γυρω στα 20-25Ε οποτε πολυ φθηνα!! Αλλα να ξερετε οτι τουλαχιστον 1 νουμερο μεγαλυτερο να τα παρετε μη σας πω 2!!! Γιατι οταν γεμισει γαλα..θα γινουμε Παμελες!!χαχχαχχα

Λοιπον πηγα στον γιατρο χθες.

Ο μπεμπουλης ειναι μια χαρα πολυ μεγαλος ειναι ..360γρ. παρακαλω. Μεσα σε 10 μερες πηρε 110 !!!!

Ο τραχηλος μου εχει μια εσωτερικη διαστολη 1 εκατοστο και μου αυξησε λιγο τα Yutopar αλλα μου ειπε οτι με ξεκουραση κλπ μπορει να διορθωθει το θεμα:confused::confused:...δεν ξερω ανυσηχω λιγο..!Θα δουμε σε 10 μερες στο Β-επιπεδου πως θα εξελιχθει το θεμα.

Επισης ειπε οτι λογικα θα γεννησω απ την 1η μεχρι 10 Δεκεμβρη το πολυ, και λογικα θα ναι και μεγαλος ο μπεμπης..αφου λεει αν παει τελειομηνο το κοβει για 4 κιλα!!!!!!!!!!!!!απαπαπαπαπα

EDIJp1.png

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ GRACEEEEE.....!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ο μπεμπαρος εεε??φτου φτου φτου....!!!μασαλα...!!!

εεε μην ανησυχεις με την διαστολη θελει πολυ ξεκουραση ο μπεμπης μαλλον για να μην κουραζεται η μανουλα του.....χεχεχεχε..!!κ εμας μας ελειψες...!!

εγω αυριο κοριτσια θα σας χαιρετησωωωωωωωωωωω!!!!!:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσαρες?

Grace ελπιζω να ξεκουραστηκατε αρκετα γιατι το χειμωνα μας εχουν στο τρεξιμο τα μωρα μας!!Μεγαλος μπεμπης ε??Γερος να ειναι και μην αγχονεσε και εγω 4 κιλα βγηκα και μαλλον και ο δικος μου αν δεν ερθει νωριτερα για μεγαλο τον κοβω με τη κοιλαρα μου και το τελευταιο του μετρημα..!Για τον τραχηλο θα φτιαξει αφου αυξησατε τα χαπια ...ειπαμε οχι αγχος αφου φτασαμε ως εδω ολα καλα θα πανε!

Barboula ετοιμαζεσε για αποδραση τυχερουλα ε???Αντε φτιαξε βαλιτσες σημερα!!Καλα να περασετε και καλες βουτιες!

Μary εγω καμια φορα τον ακουω ετσι χαμηλα ,καμια φορα λιγο κατω απο τον αφαλο...αν πουμε οτι τωρα ειναι 15 εκατοστα με τα ποδαρακια μαζι μην αποκλειεις οτι μπορει να φτανει απο τον αφαλο μεχρι την ηβη αν καθετε ορθιο!!

zophie Καλες διακοπες και σε σενα που φανταζομαι ηδη θα φυγατε!!Καλα μπανια!!

fraoulitsa δεν πειραζει για μας που δεν παμε διακοπες θα βολευτουμε με κοντινα μπανακια... τι να κανουμε?Του χρονου θα κανουμε διακοπες με μεγαλη παρεα ;) !

Νενα που χαθηκες κοπελα μου ολα καλα??

και ο Σωκρατης εχει καιρο να μας γραψει...Ελπιζω να απολαμβανουν διακοπες!!

Αχ ολες μετρατε μερες για β επιπεδου και εγω εχω τις πιο πολλες μεχρι τις 30 Αυγουστου

που θα παω...Υπομονη να εχω και μην μου λετε ποτε θα περασουν οι μερες σας γιατι ανταλασσω το ραντεβου με καποιο απο τα δικα σας :) !!!Φιλακια σε ολες.....

wsUfp2.png

πω πω το φορουμ ειναι σε διακοπες εεε??αυριο τελευταια μερα δουλειαααααααααααα.....κ μετα 2 εβδομαδες αποδρασαρααααααα...!!αυριο αυριο μετα την δουλεια θα σας χαιρετησωωωωωωωωωω.............φιλακιααααααααααα παμε καμια βολτουλα τωρα που δροσισε.!:D:D

Jr39p2.png

καλησπερα εγκυακια μου τι κανετε?

λοιπον να πω οτι ολα καλα τελικως, δεν εγινε τιποτα κακο, αν κρινω απο τα τακ τακ που νιωθω απο το σπορο μου!!!!!!:rolleyes::rolleyes:, αν και βεβαια εγω το νιωθω αριστερα και δεξια λιγο κατω απο τον οφαλο, και το πρωι που ξυπναω ειναι καρφωμενο στην μεση ακριβως, πρωτο τραπεζι χ!χ!χ!χ!

μαιρουλα τι καλα που τον ακους οποτε θελεις:rolleyes:

μπαρμπ να περασετε σουπερ!!

grace3 καλως μας ηλθες!μια χαρα ο μπεμπακος σου λοιπον, και μετα χαπακια μια χαρουλα θα εισαι και εσυ ;) και εννοειται ξεκουραση!!!!!!

chot μην σκας και εγω 27 θα την κανω την β ..υπομονη, ευτυχως στις 20 θα δω το σπορακι μου και μετραω μερες οπως καταλαβαινεις ;)

fraoulitsa6 τι καλα που κλωτσαει η μπεμπουλα συνεχεια!!με το καλο και η β και ο 6ος μηνας.διακοπες και εμεις γιοκ , ευτυχως εισαι σε παραθαλασσιο μερος!!!!απολαυσε το:D του χρονου παρεα με τα μωρα μας!!!!

λινακι μου ολα καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα!!! Grace καλωσήρθες!! Σούπερ ο μπεμπάκος!!! Εγω πάλι γεννήθηκα δυο κιλα και τα τελευταία χρόνια δεν μπορω να χάσω ούτε μισό!! Χιχιχι!! Γερά να είναι μωρε κι ας γεννηθούν με το καλο όσο θέλουνε!!

Chot και νενάκι μάλλον εμένα ο γιος μου όλο όρθιος κάθεται γιατι τα Τακ Τακ που καταλαβαίνω είναι πάντα σε ένα συγκεκριμένο σημείο!!! Ποιος ξερει!!! Ανυπομονώ να τον δω σε μια βδομάδα ακριβώς!!! Επίσης εγω δεν έχω κλείσει καν ραντεβου για τη β επιπέδου!! Μάλλον εγω θα την κάνω τελευταία!!! Να δούμε ποτε θα μας πει ο ντοκ!!!

εεεεε κοριτσια τι κανουμε????εμεις μολις γυρισαμε...περπατησαμε κανενα μισαωρο..κατσααμε για ενα καφε...κ γυρισαμεεεε..!!μην τσακωνεστε για την β επιπεδου ΕΓΩ θα την κανω τελευταια.....30 Αυγουστου εχω ραντεβου στον γιατρο κ λογικα μεσα Σεπτεμβρη θα την κανω...οποτε μην αγχωνεστε για το ποια ειναι η τελευταια.......χεχεχε....!!!:D:D:D

ευχαριστω πολυ Νενα μου θα περασω σουπερρρρρρρρρ.......θα παω κ στο πανηγυρι επιτελους...θα χορεψω κ τον Ικαριωτικο...θα φαω το πεντανοστιμο φαγητο τους κ θα ηρεμησω με την φιλοξενια τους...!!!τα φιλια μου γιατι δουλευω κ αυριο!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερεςςςςςς κοριτσιααααααααα........3 ωρες ακομα δουλεια κ τελοςςςς....!!κ εχει κ δουλεια οποτε θα περασει γρηγορα η ωρα.....!!χε...χε...!!παιζει να εκανα κ τον χειροτερο υπνο που θα μπορουσα χθες....

εβαλε ο αμορες μια ταινια να δει με πολεμους κ τετοια....κ ενω το ειχε χαμηλα εγω το ακουγα λες κ ηταν τερμα...κ ζεσταινομουν κ παρα πολυ ενω το κλιματιστικο δουλευε στο φουλ κ στριφογυρνουσα ολο το βραδυ κ καθε λιγο κ λιγακι κοιτουσα το κινητο να δω τι ωρα ειναι..κ την τελευταια φορα που το ειδα ηταν 5 παρα κ ηθελα να βαλω τα κλαματα....!!κ αυτη η ταινια ατελειωτη ηταν....2 ωρες κ κατι...το πρωι ξυπνησα ομως με χαμογελο γιατι σκεφτηκα οτι ειναι η τελευται μερααααα...!!λοιπον κοριτσια εγω σας χαιρετω απο τωρα γιατι δεν ξερω αν θα εχετε μπει μεχρι να σχολασω...θα επιστρεψω σε 2 εβδομαδες...ισως καταφερω να μπω κ ενδιαμεσα απο το νησι....να περνατε ομορφα κ να προσεχετε κ να εχετε ολεςςςς τελεια αποτελεσματα με τα μπεμπακια σαςς......!!!:D:D:Dτα φιλια μου κ την αγαπη μου.....!!!!θα μου λειψετεεεεε!!

Jr39p2.png

Καλως σας βρηκα κοριτσια μου:P!

Αχ ασε Μαιρη μου κι εγω 2100 γεννηθηκα αλλα βλεπεις εχω ψηλο αντρα και προφανως του μοιασε ο μπεμπακος!!χιχιχιχιχιχι

Καλες Διακοπες μπαρμπουλα μου καλα να περασεις. Εγω τελικα θα παω Σαλαμυκονο Δευτεροτριτο οποτε δεν θα σε πετυχω! Αντε βρε κοριτσια, απο Σεπτεμβρη να κανονισουμε εμεις που ειμαστε Αθηνα να κανουμε και μια συναντηση!! Σουπερ θα ναι με τις κοιλιες:D:D:D:D

EDIJp1.png

καλημερα grace.....εγω τελικα θα μπω Σαλαμυκονο σημερα απογευμα για κανενα 2ωρο να χαιρετησω λιγακι συγγενεις κ την μαμα ...κ την γιαγια...κ ολουςςςςς.....κ θα ειμαι Αιαντειο σημερα...!!ναιιιι αμε να οργανωσουμε συναντηση.....!!εγω ειμαι μεσα.....αντε αλλη μια ωρα εμεινεεεεεεεεεεεεεεε!!!!:P:p

Jr39p2.png

Καλέ όλες διακοπευετε;; Να περνάτε τέλεια όπου κι αν είστε!!! Εμείς την Παρασκευή έχουμε ραντεβου με τον μπεμΠάκο μας και ανυπομονώ!!!!!

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!

τι κανετε ολα καλα?ευτυχως αυτες τις μερες δροσισε λιγακι ;)

αχ αντε μια βδομαδουλα εμεινε για να ξαναδω το σπορακι μου:rolleyes::rolleyes:

μαιρουλα εσυ παρασκευη ε?τυχερουλα!!!!!

καλα να περνατε οτι και αν κανετε :D:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...