Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Chot: για το νούμερο στο σουτιέν θηλασμού θα έλεγα ίσως να πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράς τώρα .. ή να είναι το νούμερο σου αλλά κάπως πιο άνετη η γραμμή! Το λέω γιατί διάβασα ότι το στήθος μεγαλώνει κι άλλο μετά την γέννα για να θηλάσεις! Απίστευτο ?! Εγώ λέω να κοιτάξω στο prenatal από όπου είχα αγοράσει σουτιέν για τον ύπνο .. είδα ότι έχουν καλές εκπτώσεις κι ελπίζω μέχρι τέλη Αυγούστου που θα πάω να μην έχουν εξαφανιστεί όλα! χαχα!

Nena: δεν αφήνεις καλύτερα τις δουλειές .. να χαλαρώσεις και να μην ανησυχείς! Νομίζω ότι είναι η εποχή που κοιμούνται πολύ και δεν μας δίνουν ιδιαίτερη σημασία οι από μέσα! χαχα! Σίγουρα θα δώσει το παρόν, και θα χαρείς!

Άντε .. να 'χουμε μια μέρα χαλαρή εύχομαι!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

zophie μου δικαιο εχεις και εγω πιστευω πως ολα θα ειναι καλα και τιποτα δεν θα εγινε, η παναγιτσα μας προστατευει

και εγω απο θεσσαλονικη ειμαι, που μενεις?δυτικα η ανατολικα?ποιον γιατρο εχεις?που θα γεννησεις με το καλο?ανακριση κανονικα χαχαχα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!! Εμείς κορίτσια ήρθαμε 5 μέρες κάπου εδω κοντα στο παράλιο αστρος μιας και ο γιατρός είπε όχι μεγάλο ταξιδι. Όμορφα είναι όλο οικογένειες και καροτσάκια άντε του χρόνου τέτοια εποχή θα κυκλοφορούμε κι εμείς τα μπεμπάκια μας θα ναι 5-6 μηνων ζουμπουρλουδικα θα κάνουμε βουτες και θα ναι να τους φας τα μπουτάκια!!! Προς το παρών Έφαγα μια πίατέλα μυδια σαγανάκι με μπόλικο ψωμί και σάλτσα κι με έπιασε το στομάχι μου! Χαχαχαχαχα!!

Όσο για ψώνια που λέτε κι εγω απο Οκτώβρη θα ψωνισω! Α Λινάκι μεγια!! Τέλεια είναι!!

Εγω κορίτσια νομίζω ότι και χτες ένιωσα 1-2 χτυπήματακια πολυ πολυ χαμηλα σχεδόν ανεπαίσθητα λέτε να ήταν ο μπέμπης;; Χαίρομαι που αρχίζουν σε όλες μας να δίνουν το παρών! Άντε να φάμε και καμία γερή!! Κι επιτέλους η κοιλίτσα αρχίζει να φαίνεται αν και τώρα στις διακοπες με βλέπω να πηγαίνω στο γιατρο με 5 παραπανίσια κιλά!! Έχω ξεσκιστεί και στο φαγητο και στα γλυκα!!! Ουφ!! Αλλα αυτο δεν είναι διακοπες εεε;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Νενάκι μην ανυσηχείς μάλλον ακόμα δεν το νιώθουμε κάθε μέρα... Αλλα θα έρθει η στιγμη που δεν θα μας αφήνει σε ησυχία!! Και λίγο βάρος Καλέ δεν πειράζει!!! Εδω έγκυες στο δεύτερο σηκώνουν συνέχεια τα πρώτα 15 κιλα παιδιά τους!! Δεν παθαίνουν τίποτα τα νινάκια όπως είπες μας προστατεύει η Παναγίτσα εμάς και τα θαύματακια μας!!!

nena Μου χαλαρωσε με τις δουλειες βρε κ ηρεμησε για να σου δωσει καμια κλωτσιτσα παλι το μπεμπακι σου αν κ εγω εχω διαβασει οτι κοιμουνται παρα πολυ τωρα κ μας αγνοουν λιγο...μονο μας εκμεταλλευονται....αχαχαχα!!επισης για τα σουτιεν εμενα μου ειπαν 2 νουμερα μεγαλυτερα καλυτερα απο το κλασικο μας νουμερο....γιατι διπλασιαζεται μετα την γεννα...δεν ξερω τι ισχυει ομως...εχω γνωρισει κοπελες που οντως εχει διπλασιαστει κ κοπελες που απλως μεγαλωσε λιγο παραπανωωωω...!!!

marry εμενα ο γιατρος μου απαγορευσε τα οστρακοειδη κ για τυχον δηλητηριασεις κ γιατι εχουν υδραργυρο μεσα οπως τα μεγαλα ψαρια,ξιφιας,τονοι σε ψαρι οχι σε κονσερβα κλπ κλπ κ καπου διαβασα οτι προκαλουν συσπασεις.....τωρα πιστευω οτι για μια φορα κ αν ειναι απο ανθρωπο που ξερεις δεν υπαρχει προβλημα λογικα....!αλλα ρωτα για καλο κ για κακο...βεβαια ο καθε γιατρος ειπαμε ειναι αλλιως...εγω κοριτσια με τοση ζεστη δεν εχω ουτε ορεξη να φαω...επειδη ειχα πολλες καουρες ηπια γαλα κ ενα μιλκο κ ελιωσα στον υπνο....ουτε που μαγειρεψα η γαιδουρα...κ μολις ξυπνησα......:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Ωραία μπαρμπούλα τώρα με άγχωσες όσο δεν παει!!! Τι να τον ρωτήσω καλέ τώρα το γιατρο!!! Τώρα τα Έφαγα!!!!! Εγω πάλι μόνο για τον ξίφος ήξερα!!! Πφφφ

ενταξει σου ξανα λεω ο καθε γιατρος ειναι διαφορετικος βρε πουλακι μου....μπορει εμενα να ειναι πολυ υπερβολικος κ να φοβαται χωρις ιδιαιτερο λογο....!εμενα μου ειπε αρχικα...σουσι,ξιφιας,καρχαριας,τονο σε ψαρι κ οχι οστρακοειδη....μυδια στρειδια κ τετοια....κ συκωτι....κ μαλιστα του λεωωωω οχι γιατρε τωρα μας σκοτωσες...γιατι τρελαινομαι για τετοια...βγαζει ο ξαδερφος μου συνεχεια κ μου λεει εεε φαε γαριδες χταποδι κ καλαμαρακια που επιτρεπονται...γι αυτο σου λεω οτι καλυτερα να ρωτησεις να ξερεις απο εδω κ περα...τι να πωωωωωωωωωωωωωω???

Jr39p2.png

παντως ριξε μια ματια στο ιντερνετ...το εψαξα λιγακι να δω τι λεει...κ γραφει οτι καλο θα ειναι να αποφευγονται για δηλητηριασεις κ τετοια διαφορα εκτος αν ειναι πολυ καλα μαγειρεμενα.....!!αλλα γραφουν οτι ειναι απαγορευτικα...δεν ξερω μην σε παιρνω κ στον λαιμο μου...κ μην αγχωνεσαιιιι!

Jr39p2.png

Τι να πω... Τώρα τα Έφαγα!! Και ο άντρας μου μάλλιασε η γλώσσα του να μην τα πάρω!! Αλλα εγω εκει ξερό κεφάλι άπαξ και λιγουρευτω κάτι δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό!!! Τέλος πάντων όταν γυρίσουμε με το καλο θα κάνω εξετάσεις για λιστέρια κι ο Θεός βοηθός!!!!!

καλησπερα

αχ κοριτσια ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα σας λογακια και ευχομαι να μην εγινε κατι..

μαιρουλα μου μην ανησυχεις καλο μου, τιποτα δεν εγινε με μια φορα, ηρεμησε και αν ειναι να χαλαρωσεις παρε τηλ το γιατρο σου!και οι κλωτσιτσες χαμηλα αν και ανεπεστατες νομιζω ηταν ο μπεμπακος σας!!!!!!ειπαμε και νωριτερα τα μωρακια τα προστατευει η παναγιτσα:P;)

και εμενα φαινεται η κοιλιτσα πλεον και ειδικα απο το πλαι και ολο χαζι την κανω

μπαρμπ και εγω μεγαλυτερο θα το παρω σιγουρα το σουτιεν τωρα 1-2 νουμερα δεν ξερω..

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε;;; Άντε να κόψει αυτη η ζέστη επιτέλους και να έρθει χειμώνας!! Εμείς έχουμε διπλό λόγο άλλωστε εεε;; Εμένα δεν με έχουν πιάσει ενοχλήσεις στο στομάχι οπότε είμαστε σε καλο δρόμο με τα μυδια! Ουφ!

Καλημέρα :)

Σήμερα .. και αύριο ξεκινάν οι διακοπές! Σταυρώνω τα δάχτυλα, όπως λένε οι Άγγλοι και εύχομαι όλα να πάνε καλά! Χθες είχα άπειρη ζέστη! 42 βαθμούς είδα στο θερμόμετρο του αυτοκινήτου στην σκιά! Σήμερα αποφάσισα να πάρω άδεια να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω και να ετοιμαστώ με την ησυχία μου για το αυριανό ταξίδι! Πάντως, ευτυχώς δεν έχει τόση ζέστη από χθες .. ή φταίει ότι είμαι αγκαλιά με το κλιματιστικό και δεν το καταλαβαίνω! χαχα! Λένε ότι από αύριο θα πέσει η θερμοκρασία .. Να γίνει αυτό, μόνο αέρα να μην έχει, δλδ μποφόρ εκεί στα νησιά που πετάω! χαχα!

Maryy, αφού είσαι εντάξει σήμερα, όλα καλά .. αλλά ας μην ξαναδοκιμάσεις για φέτος θα έλεγα καλύτερα! Του χρόνου πάλι ξανά! χαχα!

XzvPp2.png

zophie αντε με το καλο οι διακοπουλες σου κ εσενα.....κ εμενα αυριο κ μεθαυριο εχει μεινει μονο...επιτελους....κ μετα φσιτττττ....εξαφανιζολ...

Marry μου ειδες τελικα τσαμπα σε ανησυχησα......σορρυ...............!!!

εγω ξυπνησα εκανα γενικη στο σπιτι,πριν φυγουμε για διακοπες,εφτιαξα μια μακαροναδα κ τωρα βλεπω νταντα που ειναι εγκυμονουσα κ εκεινη....!!χεχε!

εγω παντως δεν ειδα καμια βελτιωση στην ζεστη κοριτσια...κ παραμενω αγκαλια με το κλιματιστικο....!!

παντως ευχομαι κ εγω να μην βαλει αερα....με εκνευριζει ταμαλα....!!

οι υπολοιπες διακοπεςςςςςςςςς???

Jr39p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

Βλέπω οι περισσότερες είστε για διακοπές!! Εγώ δυστυχώς δεν θα πάω πουθενά αλλά τουλάχιστον μένω σε επαρχία και παραθαλάσσια οπότε δεν έχω πρόβλημα!! μετά τον 15Αυγουστο θα γυρίζω στη δουλειά αλλά δεν θα κάνω τίποτα το ιδιαίτερο, μου είπαν θα με προσέχουν!!! χαχαχα σε μια εβδομάδα έχω και β επιπέδου και έχω τρομερή αγωνία!!! θέλω να περάσουν οι μέρες να πάω να δω το μωράκι μου και μετά θα πάω jumbo να πάρω κι εγώ τίποτα!!! η ζουζουνίτσα μου κλωτσάει συνέχεια έχει πολύ πλάκα και αύριο αισίως μπαίνουμε στον 6ο μήνα!!!!!

εύχομαι καλές διακοπές σε όλες και να είμαστε γερές εμείς και τα μωράκια μας!!!

φιλάκια πολλά

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φραουλίτσα: με το καλό η β-επιπέδου!! πόσο εβδομάδων είσαι βρε φραουλίτσα μου; το τρικεράκι σου δείχνει 21 εβδομάδων αλλά στον 6ο μπαίνουμε στην 23η εβδομάδα απ' ότι ξέρω....

Μαίρη: μην ανησυχείς για τα φαγητά μπορείς να τρως άφοβα οτι θές απλά όχι σε υπερβολικό βαθμό! Το να είμαστε συνέχεια μες το άγχος για το τι θα φάμε και τι θα πιούμε εντέλει κάνει περισσότερο κακό στο μικρό μας!

Νένα: τι έγινε τελικά έδωσε το παρόν του το μικρούλη σου;

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...