Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Αχ το τικεράκι μου προχώρησε μήνα και είμαι κατενθουσιασμένη!! Βρε μπήκαμε στον 5ο;;; Απίστευτο!!! Σήμερα κάναμε και το πρώτο μας μπανάκι μετα φόβου Θεού και πίστεως.. Πόσο φοβάμαι μην πάθει τίποτα το μωρο απο τυχόν μικρόβια! Μακριά απο μας. Μπήκα το πρωι αγανάκτησα να αλλάξω μαγιό αλλα τα κατάφερα!!

Νενάκι μου με στενοχωρήσε το μήνυμα σου αλλα να είσαι σίγουρη ότι μας βλέπουν απο εκει ψηλά και μας χαμογελούν! Του χρόνου γιορτες αγκαλιά με τα μπεμπάκια μας!

Μπαμπούλα πως παει;;

Παπατρικος καλές διακοπες!!

Φραουλίτσα δεν το ξαναακουσα το ζουζούνι και αδημονω!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααα κοριτσακιααααα...!τι κανουμε???εγω ταλαιπωρουμαι....αλλα 3 εργασιμες εμειναν θα περασουν....απλως ισως χρειαστει απο εδω κ περα να δουλευουμε απο τις 7 κ δεν ξερω αν θα αντεχω αληθεια...ειμαστε μπαλαντερ....μια στα ραντεβου του ικα μια στο τηλεφωνικο κεντρο το αλλο....αφηστε που το πρωι πηγα να ανοιξω την μπαλκονοπορτα για να βγει το σκυλι εξω κ να αεριστει το σπιτι κ ειχε βαλει ο αμορες αυτους τους ψευτικους συναγερμους κ δεν το ειχα παρει χαμπαρι κ ανοιξα κ τρομαξα κ με επιασαν κατι πονακια σαν νευροπονακια στην κοιλια...κ μετα κ το αγχος στην δουλεια αν θα τα παμε καλα....με πονουσε συνεχεια αλλα τωρα σαν να χαλαρωσα.......!!

marry μου μην αγχωνεσαι με το μπανακι.....κανει πολυ καλο το μπανιο με βαση καποιους γιατρους απλως ενταξει οχι σε νερα που ειναι βρωμικα....τωρα αν ειναι να κολλησεις νομιζω κολλας κ απο αλλου..οποτε χαλαρα κ οοοολα θα πανε καλα...

υ.γ:μην νομιζεις οτι ειμαι παντα τοσο αισιοδοξη απλως τα λεω για να τα πιστεψω κ εγω....χε.χε...χε...με εχει πιασει κ εμενα ενας μινι πανικος που φευγω κ παω διακοπες κ χτυπα ξυλο θα ειμαι μακρια αν χρειαστω κατι κ εχω φρικαρει...αλλα ασκησεις ηρεμιας...οσο ειμαστε χαλαρες κ χωρις αγχος τοσο καλυτερα θα μεγαλωνουν τα μπεμπακια μας.....!!:D:D:D

Jr39p2.png

Καλησπέρα εγκυούλες.

Τι κάνετε? Όσες είναι διακοπές καλά να περάσετε! Για μας που δεν θα πάμε πουθενά, δεν απογοητευόμαστε. Του χρόνου με τα μωρά αγκαλιά.

Papatrikos η Τήνος τέλεια.Σε ζηλεύω γιατί την λατρεύω σαν νησί. Ευχομαι του χρόνου να μπορέσουμε να πάμε με τα κουτσούβελα αγκαλιά!!

Nenaki του χρόνου θα γελάς όλη μέρα από την ευτυχία. Θα δεις!!

Maryy πάλι μπερδεύτηκα με τους μήνες της κύησης. Αχ αχ.

Αντε να έρθει και η β επιπέδου να ησυχάσουμε όλες γιατί βλέπω να σκάμε.Και εγώ σε 15 ημέρες περίπου θα πάω.

imQRp2.png

καλημεραααα κοριτσακιααααα...!τι κανουμε???εγω ταλαιπωρουμαι....αλλα 3 εργασιμες εμειναν θα περασουν....απλως ισως χρειαστει απο εδω κ περα να δουλευουμε απο τις 7 κ δεν ξερω αν θα αντεχω αληθεια...ειμαστε μπαλαντερ....μια στα ραντεβου του ικα μια στο τηλεφωνικο κεντρο το αλλο....αφηστε που το πρωι πηγα να ανοιξω την μπαλκονοπορτα για να βγει το σκυλι εξω κ να αεριστει το σπιτι κ ειχε βαλει ο αμορες αυτους τους ψευτικους συναγερμους κ δεν το ειχα παρει χαμπαρι κ ανοιξα κ τρομαξα κ με επιασαν κατι πονακια σαν νευροπονακια στην κοιλια...κ μετα κ το αγχος στην δουλεια αν θα τα παμε καλα....με πονουσε συνεχεια αλλα τωρα σαν να χαλαρωσα.......!!

marry μου μην αγχωνεσαι με το μπανακι.....κανει πολυ καλο το μπανιο με βαση καποιους γιατρους απλως ενταξει οχι σε νερα που ειναι βρωμικα....τωρα αν ειναι να κολλησεις νομιζω κολλας κ απο αλλου..οποτε χαλαρα κ οοοολα θα πανε καλα...

υ.γ:μην νομιζεις οτι ειμαι παντα τοσο αισιοδοξη απλως τα λεω για να τα πιστεψω κ εγω....χε.χε...χε...με εχει πιασει κ εμενα ενας μινι πανικος που φευγω κ παω διακοπες κ χτυπα ξυλο θα ειμαι μακρια αν χρειαστω κατι κ εχω φρικαρει...αλλα ασκησεις ηρεμιας...οσο ειμαστε χαλαρες κ χωρις αγχος τοσο καλυτερα θα μεγαλωνουν τα μπεμπακια μας.....!!:D:D:D

Barboula τα πονάκια εντάξει?

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι το κολύμπι είναι η καλύτερη ασκηση γιατι δεν καταπονείται η μέση και οι αρθρώσεις. Απλά να αλλάζω μαγιό.

όσο για τις διακοπές μην σε πιάνει πανικός . Αφού μέχρι τώρα είσαι καλά μην στεναχωριέσαι. Μονο να μην κουράζεσαι πολύ.;)

imQRp2.png

happy bear Ναι ενταξει με τα πονακια...χαλαρωσα...κ αφου εφαγα μιση ωρα στην σταση να περιμενω στην ζεστη το λεωφορειο κ νομιζα θα λιποθυμησω μολις μπηκα σπιτι κ ετρεξα κατω απο το ντουζ....αναψα αρκουδι κ τωρα ολα ειναι μια χαρα.....!!οσο κουραζομαι τελευταια στην δουλεια αποκλειεται να κουραστω στις διακοπες...εξαλλου παω στο νησι που δεν εχουν ρολογια κ το αγχος δεν υπαρχει....10 μερες θα περασουν γρηγορα κ μολις επιστρεψουμε μετα απο μια εβδομαδα ραντεβου στον γιατροοοοοο.....!!!κοριτσια αν δεν εχετε κατι σοβαρο να κανετε μην το κουνησετε ρουπι απο κλιματισμο......παππαπαπ...!!!

παω να ξαπλωσω κανενα δυωρο μεχρι να ερθει ο αμορες να φαμε....φαγητο εχουμε ετοιμο απο χθες..μπουτακια μαριναρισμενα με κρεμμυδι,σκορδο,μουσταρδα κ τυρρι....στον φουρνο με πατατουλες....μμμμουρλια....!!αντε καλο μεσημεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!:D:D:D

happy bear του χρονου οι διακοπες σου θα ειναι οι καλυτερες κ θα τις ευχαριστηθεις κ με το παραπανω............!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Καλές διακοπές να έχουμε εκτός και εντός βάσης εύχομαι! Οι δικές μου θα ξεκινήσουν την Παρασκευή και για 10 μέρες θα είμαι εκτός βάσης και χωρίς ρολόγια όπως είπε και η barboula, χωρίς άγχος για δουλειά και πρόγραμμα! Μετά από όλα αυτά νομίζω ότι είναι ό,τι μου χρειάζεται!

Συνεχίζω τα yutopar κάθε 6 ώρες. Θα έλεγα ότι η κοιλιά μου είναι κυρίως μαλακή, οπότε καλά πάμε.. Σήμερα έχω κάτι πονάκια, αλλά μάλλον είναι τα φυσιολογικά που μεγαλώνει η μήτρα και τεντώνονται οι μυς ..

Μόλις έκλεινα την 20 εβδομάδα και έμπαινα στην 21, θα έλεγα ότι το πιτσιρίκι έδωσε το παρόν! χαχα! Σαν να κλωτσάει κάποιος από μέσα είναι! Αστεία αίσθηση! Θα έλεγα ότι μάλλον το νιώθω κάπου στις 3 φορές την μέρα, πρωί - μεσημέρι - βράδυ .. Αλλά ακόμη είναι μια αίσθηση .. Ανυπομονώ για τις κλωτσιές! χαχα!

Χθες, αγόρασα και τα πρώτα πραγματάκια επισήμως! χαχα! Είχα πάει στο gap Θεσσαλονίκης για να πάρω κάτι για κάποια βαφτίσια που έχουμε, και τι να δω! 5, 10, 15 και 20 ευρώ τα πάντα! Όποιος είναι από την πόλη μου, να κάνει μια βόλτα, μια που ακόμη έχει ωραία πραγματάκια, για μικρούς και μεγάλους! Διάλεξα 2 φορμάκια, 2 παντελονάκια, 1 μπλουζάκι και 1 ζακετάκι. Καλή αρχή :)

Maryy, όσο για την θάλασσα, κοίτα να μην είναι και κρύα! Σε μια φίλη το είχε πει αυτό ο γιατρός της, σε μένα δεν το είπε .. αλλά πάλι εγώ σκέφτομαι μήπως αυτές τις συσπάσεις τις απέκτησα γιατί η θάλασσα δεν ήταν και ζεστή! Όλα τα σκέφτομαι πια!

Σήμερα πάντως έχει περισσότερη ζέστη από χθες, έχω και αυτά τα πονάκια .. δεν είναι η καλύτερή μου! Περιμένω πως και πως να γυρίσω σπίτι να χαλαρώσω :) Καλό μεσημέρι!

XzvPp2.png

Zophie με γειά τα πραγματάκια! Καλοφόρετα να είναι!!! :D

Σήμερα πήγα και εγώ μια βόλτα απο το Jumbo και δεν κρατήθηκα έκανα και εγώ τις πρώτες μου μπεμπέ αγορές :D

Σας βάζω και φώτο!!! Δεν είναι γλύκαααα;

Προβληματίστηκα λίγο με τα μεγέθη για αυτό πήρα ένα 00 και δύο 03 !

http://parentscafe.gr/attachment.php?attachmentid=1489&stc=1&d=1344352872

post-31972-14825440834882_thumb.jpg

oYNBp2.png

Σήμερα πήγα και εγώ μια βόλτα απο το Jumbo και δεν κρατήθηκα έκανα και εγώ τις πρώτες μου μπεμπέ αγορές :D

kalorizika na einai!!!! einai polu wraia!! thn epomenh fora na pareis to 03 giati to 00 einai gia polu mikrokamwmena to 03 k ligo megala na einai den peirazei!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

k kati akomh mhn pairneis kalokairina giati einai amartia na mhn ta balei to mwraki sou!!! me makry maniki na pareis k xontro formaki.. sygnwmh pou sta lew alla exw alla 2 paidia giauto!!! kalorizika na einai k alla polla k me to kalo to mwraki sou me ena pono na er8ei!!!!:D:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερααα κοριτσακιαααα...!!zophie δεν πιστευω να φταιει η θαλασσα ...ασε που φετος σε οτι θαλασσες εχω παει ειναι ζεστες.....!!ασε που εγω ξερω οτι οσο πιο ζεστη τοσο πιο πολλα μικροβια...αλλα οπως κ να εχει...αφου η κοιλιτσα σου εχει συνελθει κ οι συσπασεις εχουν ηρεμησει ΟΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ....που λεει κ ο Σακης....χαχαχαχαχα...!!!επισης καλοφορετα τα ρουχαλακιαααααα....

Linaki.....πολυ ωραια τα ρουχαλακιααααααα αλλα οντως μικρουλικα φαινονται...το ιδιο λαθος ειχε κανει η κουμπαρα μου κ ειχε παρει μικρουλικα κ επειδη βγηκε 3950 το μωρουλι κ της εφερναν κ συνεχεια ρουχαλακια τα πιο πολλα δεν του τα εβαλε κ ειναι αφορετα ολοκαινουρια...!!!να παιρνεις παντα μεγαλυτερα ρουχαλακια....:D:D:D

εμενα ηρεμησε η κοιλιτσα τελειως τωρα με 4ωρες υπνο...αλλα καθε απογευματακι με πιανει πονοκεφαλος για μερικες ωρες κ μετα συνερχομαι...με τοσο υπνο θα μου πειτε λογικο....χεχεχε...!

τωρα πηρε κ ο αμορες τις εξετασεις για στιγμα κ ειναι κ εκεινου αρνητικο φυσικα αφου ειναι εθελοντης αιμοδοτης......παει κ αυτοοοο!!να ρωτησω κατι κοριτσια....σκεφτομουν τωρα στις διακοπες περα απο το βιβλιαριο μου να παρω κ ολες τις εξετασεις που εχω κανει μαζι μου ή μηπως ειναι υπερβοληηηη???:rolleyes::rolleyes:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :)

Barboula, όσο αφορά στο να πάρεις μαζί σου τις εξετάσεις, δεν ξέρω αν είναι υπερβολή .. Όμως εγώ θα το κάνω, με όλα αυτά που μου έτυχαν!

Σήμερα τι ζέστη! Βγήκα λίγο στο μπαλκόνι στις 8 και είχε μια ζέστη, λες και έμπαινα σε φούρνο με αέρα! Χαχα!

XzvPp2.png

Καλημερα!!!!!Βλεπω ετοιμασιες για διακοπες για καποιες και μερικες ηδη πλατσουριζουνε!!!Ετσι να χαλαρωνουμε και λιγακι !!Εμεις με μικρες εκδρομουλες θα τη βγαλουμε την αλλη βδομαδα και του χρονου αν ειμαστε καλυτερα οικονομικα θα παρουμε το μπεμπη μας να παμε κανενα ταξιδακι...!!Δυο μερες τωρα νιωθω και γω το ψαρακι μου να με σκουνταει οταν ξαπλωνω...Ειναι τελειο...Αντε να ερθουν και οι μεγαλες κλωτσιες!!!!!

Barboyla και εγω θα σου ελεγα να κρατας μαζι ολες τις εξετασεις σου ,εντελως προληπτικα να εχεις ησυχο το κεφαλι σου!

Linaki πολυ ομορφα τα ρουχαλακια του μωρου αλλα για τα επομενα περιμενε να φερουν τα χειμωνικα φορμακια ,το ιδιο θα κανω και εγω περιμενω το τζαμπο να βαλει χειμωνικα !!Καλοφορετα!!

zophie καλοφορετα και τα δικα σας...!!Ετοιμαζεσε και εσυ για διακοπες ...Το δικαιουσε να χαλαρωσεις τωρα χωρις αγχος κτλ...!

Happybear Ουτε εσεις θα πατε πουθενα ??Δεν πειραζει καλες ειναι και οι μικρες εξορμισεις για βουτιες και του χρονου θα πλατσουριζουμε αγκαλια με τα ζουζουνια μας!!

Θελω να παρω σουτιεν θηλασμου τωρα στις εκπτωσεις που θα τα βρω σε καλυτερη τιμη μιας και βλεπω οτι το στηθος μεγαλωσε λιγο το πρωτο τριμηνο και τωρα εχει σταματησει.Λετε να μεγαλωσει κι αλλο αργοτερα ή να παω να παρω τωρα?Δεν ξερω...

Καλες διακοπες στα κοριτσια που ηδη εφυγαν και σε οσες ετοιμαζοντε να φυγουν :) !!!!!!!!!!

wsUfp2.png

καλημερα κοριτσιαααααααααααα.....!!τιιι κανουμε...??εγω ημουν απο τις 7 στο ικα κ ξαφνικα μας ανεβασαν στο τηλεφωνικο κεντρο....ολεεεεε...!!ενταξει σημερα πολυ ζεστη....μην το κουνησετε απο το σπιτι.....6.30 η ωρα το θερμομετρο εδειχνε στο αυτοκινητο 32 βαθμους.....!!κ λεει οτι θα ειναι αισθητη στον ανθρωπο μεχρι κ 45 βαθμους σημερα...παπαπα...ανασα δεν μπορεις να παρεις....!αλλα απο αυριο χαλαει λενε λιγακι κ πεφτει 8-10 βαθμους....τωρα που θα φυγω για διακοπες θελει να δροσισει??ελεος....αχαχαχαχαχα!!!

κ εγω το θεωρησα φυσιολογικο να παρω ολες τις εξετασεις μαζι μου καλου κακου...απλα ηθελα κ την γνωμη σαςςςς..!!αντε κ εμειναν 2 μονο...παρασκευη κ σαββατοοοοο..!!μην βγειτε απο το σπιτι σημερα....!συμβουλη...εγω απαξ κ μπω σπιτι σημερα δεν θα κουνηθω....!!:D:D

Jr39p2.png

επισης ξεχασα να σας πω οτιιιιι...εγω πηγα σουτιεν σαν αθλητικο απο τα jumbo....ενα μαυρο κ ενα ασπρο δοκιμαστικα γιατι δεν ηξερα αν θα με βολεψουν....ειναι σε στυλ αθλητικο αλλα κραταει καλα....κ το δοκιμασα σημερα κ εχει κ περιθωριο ακομα....κ πηρα το medium Κ εχει κ large k xlarge.....οποτε οσες γενικως εχετε φυσιολογικο στηθος θα σας κανει.....εμενα με βολεψαν παντως κ θα παρω κ αλλο...μονο 4 ευρω....αυταααα!!

Jr39p2.png

καλημερα και απο μενα, τι κανετε?αχ κοριτσια πολυ ζεστηηη χτες το αμαξι εδειχνε 41 :shock::shock:, ειπαν και καλα απο αυριο-μεθαυριο θα δροσιστουμε λιγακι, αντε να δουμε..

ευχαριστω πολυ ολες για τα καλα σας λογια

chot και εγω θελω να παρω σουτιεν θηλασμου τωρα στις εκπτωσεις γιατι ειναι ακριβα καπου 40-50 ευρω μου ειπαν , ε και λεω οτι γλιτωσω, αλλα περιμενω την β να δω οτι ειναι ολα καλα και μετα, βεβαια και παλι δεν ξερω αν θα εχω γαλα και αν θα το χρειαστω, αλλα καλυτερα ας το χω

λινακι με γεια τα πραγματακια του μπεμπουλη σας, καλοριζικα και με το καλο να τα φορεσετε, ειναι πανεμορφα ολα!!!αυτο το εδωσρουχακι με το baby taz το εχω και εγω, μου το εφερε μια φιλη δωρο για το καλο!!!

μπαρμπ και εγω συμφωνω με τα κοριτσια θα τις επερνα ολες τις εξετασεις τελειως μα τελειως προληπτικα ποτε δεν ξερεις!!!!και μην αγχωνεσαι για το μπανιο, αρκει να μην το παρακανεις και να αλλαζεις μαγιω

zophie καλοφορετα τα ρουχακια σας, με το καλο ν ατα φορεσετε και εσεις και ολες μας!!!ευχαριστουμε και για την πληροφορια θα περασω μια βολτα με την 1η ευκαιρια!!

αρκοδομανουλα τι κανουν τα κοριτσακια σου?τα ενιωσες?ουτε εμεις θα παμε διακοπες με την γνωστη εννοια, μπανακια αυθημερον, αλλα του χρονου με τα σπορια θα το καταευχαριστηθουμε!!!!

μααιρη ναι ναι αλλαξε το τικερακι, μπηκαμε και στον 5ο νιωσαμε και τα μπεμπακια και ολα καλα, ετσι να συννεχισουμε παναγια μου ολες!!!

εγω κοριτσια δεν το νιωθω καθε μερα το μωρακι, οποτε θελει δινει το παρων με τα κλασικα μικρα του χτυπηματακια, και ανυπομονω για τα μεγαλα κλωτσιδια!!επισης εχω ενα αγχος γιατι χτες σηκωσα μια λεκανη με ρουχα οχι βαρια ουτε και τελειως ελαφρυα και λεω μπας και εκανα κατι κακο στο μωρο..?με ζωνουν τα φιδια..:|:(

ευχομαι και ελπιζω ν αμην εγινε τιποτα κακο!!και περιμενω μπας και το νιωσω για να δω οτι ολα ειναι καλα

σας φιλω γλυκα,

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...