Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Mary μου καλυτερα να πας ετσι προληπτικα στο γιατρο σου για να σαι σιγουρη...

Εγω κοριτσαρες επιτεεεελους μετα απο 3 μερες πηγα τουελετα:oops: εεε, κντευε η κοιλια πανω απ τον αφαλο να μεγαλυτερη απο οτι απο κατω που χει ολοκληρο μωρο!!!! Ουτε να φαω δεν μπορουσα!!Ααααααααααχ

Λοιπον εγω σας χαιρεταω για μεχρι την Πεμπτη το βραδυ. Αυριο το πρωι παω στις κοριτσαρες μου επισκεπτηριο να τις δω γιατι μου λειψανε τα μωρα μου...και μετα παω στα μερη μου, Επινιανα Αγραφων. Να δροσιστω και να ηρεμησω και την Πεμπτη ραντεβου με τον ντοκτορ να δουμε τον μπεμπαρο!!! Φιλακια πολλα κοριτσαρες μου:D:D:D

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστω όλες. Η αληθεια είναι ότι σήμερα είμαι πολυ καλύτερα. Η κοιλια είναι μαλακή απλα είχα αυτήν αίσθηση ότι θα σκάσω. Αληθεια όσες είχατε τελικα συσπάσεις ο γιατρός σας έδωσε μαγνήσιο;;; Το κακό είναι ότι φεύγουμε αύριο για το χωριό 15 μέρες κι έτσι το προκαθορισμένο ραντεβου με το γιατρο είναι στις 17. Ελπίζω να μη συμβεί κάτι κακο ως τότε Παναγίτσα μου!! Σας ευχαριστώ και για τις πληροφορίες για τα κουνούπια. Μάλλον θα πρέπει να σταματήσω να βάζω αυτο που έβαζα. Grace μου κι εσυ καλά να περάσεις!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

γεια σαςςςςςςς....τι κανουμε???βλεπω αποχωρησεις για μινι διακοπουλες κ τα σχετικα εεε???marry μπραβο που εισαι καλυτερα σημερα....ετσι παντα οοοολες καλα να ειμαστε....εγω ειδα ενα απαισιο ονειρο κ σημερα ειπα θα μεινουμε σπιτι...κ θα ξεκουραζομαι συνεχεια...γιατι ειχα παλι πολλα υγρα....τλσπ.

βλεπαμε μια ταινια που εφτιαχνα Burger κ τα ζηλεψαμε κ για να μην παιρνουμε απ εξω αποφασισαμε να φτιαξουμε εμεις....εφτιαξα μαγιονεζα τωρα...εβαλα τα μπιφτεκια να ετοιμαστουν...εκοψα κρεμμυδια κ ντοματες σε ροδελες...θα τηγανησουμε κ πατατουλες κ μια χαρα....φτιαξαμε κ σπιτικο παγωτο παρφε....σουπερ ολα κομπλε...

dale ο παππους μου ηταν απο εκει....αλλα δεν παω λογω του παππου τωρα.....ειναι η κουμπαρα μου απο εκει κ ζουν εκει μαζι με τον κουμπαρο μας...οποτε παμε να τους δουμε κιολας κ να κανουμε κ τις διακοπουλες μας....!!

παω να ξαπλωσω μεχρι να γινουν τα μπιφτεκια......τα φιλια μουυυυ κ ελπιζω ολες να ειστε καλα...!!

Jr39p2.png

καλησπερα εγκυουλες

καλα να περασετε οσες φευγετε για διακοπουλες , ηρεμα και χαλαρα :P!!εμεις δεν το κοβω να πηγαινουμε καπου φετος, μαλλον στο πηγαινε-ελα χαλκιδικουλα θα ειμαστε, αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο, δοξα τον θεουλη, πααρπονι δεν εχουμε

μαιρη μην φοβασαι ολα θα ειναι καλα, τιποτα δεν θα συμβει :D

μπαρμπ καλα εκανες και ξεκουραστηκες, το εχεις αναγκη, τα ονειρα τωρα ειναι ενα κομματι, μαλλον του αγχους και των ορμονων μας, γιατι εγω να δεις τι βλεπω...να περασεις τελεια στην ικαρια

εγω κοριτσια ολα καλα, δοξα το θεο, ο αιματοκριτης κατεβηκε λιγακι στο 34, αλλα το ελεγχουμε, κατα τ αλλα περιμενω πως και πως να παει 20 του μηνα για να δω το μωρακι μου γιατι εχω σκασει τοσες μερες...:|

σας φιλω

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπερα κοριτσιααααααα....τι γινεται??ερημωσαμε εεε??

νενα μου σε ευχαριστω πολυ...κ εσυ στις μινι αποδρασεις σοου να περασεις τελεια....κ οι υπολοιπες το ιδιο φυσικα...!εγω απο αυριο 7 το πρωι κοριτσια για 4 μερες....κ το Σαββατο 9...κ μετα τελος...που θα παει θα περασει...τουλαχιστον θα γλιτωνω την ζεστη την πολυ αφου θα σχολαω 1 η ωρα...!!αλλα θα ξυπναω απο τις 6 να φευγω.....!!:cry::cry: υπνο απο τις 9 δηλαδη.....!!!λοιπον μαλλον μονη μου μιλαω οποτε την κανω............!!!!φιλακιαααααα!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!! Μπαρμπ υπομονη με τη δουλειά θα περάσει!! Σκέψου εγω δεν κοιμάμαι ούτε μια ώρα τη νύχτα και ζήτημα 1-2 το πρωι!!! ΝεναΚι δεν ακούγεται καθόλου άσχημα η Χαλκιδική!!! Κι εμείς λέμε αύριο να κάνουμε το πρώτο μας μπανάκι αν η θάλασσα είναι πεντακάθαρη βέβαια!! Φοβάμαι πολυ τα μικρόβια ρε γμτ. Ααα κι έμενα ο αιματοκρίτης μου 34 ηθέλα να ήξερα αυτός ο σιδηρος τι κάνει!!! Καλο βράδυ αε όλες!

Κορίτσια μου!!!!!!! Τον ένιωσα!!! Ειμαι σίγουρη ότι ηταν αυτός!!! Και ειμαι κατενθουσιασμένη!!!!!!!!�!! Ξαπλωσα στο κρεβάτι, μετα απο λίγο έρχεται και ο αντρας μου, γυρνάω στο πλάι να τον πάρω αγκαλιά κι εκείνη την ώρα αισθάνομαι σαν να κολύμπησε ένα ψαράκι μεσα μου!! Πρέπει να ηταν ο μπεμπης μου δεν έχω ξανανιώσει κατι τέτοιο!!! Μονο που ηταν τόσο γρήγορο που δεν κατάλαβα απο μου ρθε!!!! Αχ τι μαγική στιγμη ειμαι πολυ συγκινημένη!!!!!!!! ένα φρρρρρρρ σαν να σου λέει μάνα εδω είμαι!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

καλημερα κοριτσια μουυυυυυυ....τι κανουμε???εγω βασανιστηκα πολυ για να ξυπνησω σημερα 6 παρα κ τελικα με εφερε ο αμορες.....παλι καλα..!τσαμπα ηρθαμε...!!τσαμπα θα ερχομαστε ολη την εβδομαδα...αφου δουλεια δεν εχει 7-9.....κ τα ραντεβου του ικα εχουν 500 ατομα...κ βαρανε μυγες για πρωτη φορα σημερα....!!αχαχα!!

marry μου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ που ενιωσες το ψαρακι σου....μπραβο κ ευχομαι απο εδω κ περα να το νιωθεις ολο κ πιο συχνα κ να το απολαμβανεις....χε χε....αντε να παιρνουμε σειρα κ εμεις σιγα σιγα οι επομενες.....!!αχαχαχα!!αντε κ αλλες 4 εργασιμες εμειναν...επιτελους..!!

σημερα εχει γενεθλια η κουμπαρουλα μου κ θα της κανουμε εκπληξη...ειναι καμια εδωωωωω????:D:D

Jr39p2.png

Κορίτσια μου!!!!!!! Τον ένιωσα!!! Ειμαι σίγουρη ότι ηταν αυτός!!! Και ειμαι κατενθουσιασμένη!!!!!!!!�!! Ξαπλωσα στο κρεβάτι, μετα απο λίγο έρχεται και ο αντρας μου, γυρνάω στο πλάι να τον πάρω αγκαλιά κι εκείνη την ώρα αισθάνομαι σαν να κολύμπησε ένα ψαράκι μεσα μου!! Πρέπει να ηταν ο μπεμπης μου δεν έχω ξανανιώσει κατι τέτοιο!!! Μονο που ηταν τόσο γρήγορο που δεν κατάλαβα απο μου ρθε!!!! Αχ τι μαγική στιγμη ειμαι πολυ συγκινημένη!!!!!!!! ένα φρρρρρρρ σαν να σου λέει μάνα εδω είμαι!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

καλημέρα!!!

Μαιρούλα από εδώ και πέρα θα τον ακούς συνέχεια τον μπόμπιρα!!! είναι πολύ ωραίο συναίσθημα!!! εμένα η δικιά μου με κάνει και γελάω έτσι όπως κλωτσάει μερικές φορές!!! έχει πολύ πλάκα!!!

εύχομαι να είστε όλες καλά κοριτσάκια!!! εγώ είμαι καλά και η μπεμπούλα μου και περιμένω πώς και πως να τη δώ σε 11 μερες που έχω την β επιπέδου!!! αχ δεν περνάνε οι μέρες!!!! Τουλάχιστον τώρα που την ακούω είμαι πιο ήσυχη!!

Σας φιλώ όλες και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!!! εμένα σήμερα γιορτάζει η πεθερούλα μου!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

ενταξει μου φαινεται αυριο θα παρω αναρρωτικη κ μεθαυριο.....πεμπτη εχω ρεπο κ παρασκευη σαββατο θα δουλεψω κανονικα....!!μας ζητανε αυριο να ερθουμε 6.30....ε ενταξει να κανω κ την καθαριστρια αν ειναι ετσι???μηπως???εχω γινει πυραυλος.....ηδη ζαλιζομαι απο την νυστα...κ δεν μπορω να ανταπεξελθω στην δουλεια μου με τιποτα....αλλα κ τι να πω στον γιατρο...??επειδη με φωναζουν απο τις 6 γραφτε μου αδεια παρακαλω..??αχαχαχα!!

Jr39p2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα! Πως παν τα κέφια και οι ζέστες?? Εγώ ετοιμάζομαι και αύριο πρωί-πρωί φεύγω για Τήνο όπου θα κάτσω σίγουρα 2 μπορεί και 3 εβδομάδες. 27 Αυγούστου θα πρέπει να είμαι εδώ για τον Β επιπέδου και να σας πω την αλήθεια αν γινόταν να το παω στο fast forward και να είναι αύριο 27 δεν θα με χάλαγε καθόλου και ας έχανα τις διακοπές... βασικά αύριο να ήταν Δεκέμβριος παρακαλώ!! :tongue::tongue:

Εύχομαι σε όλες καλές διακοπές, καλούς υπέρηχους, καλές κλωτσίτσες από τα νινάκια και με το καλό να σας ξαναβρώ όλες εδώ με πιο φουσκωμένες κοιλιές και μεγάλα μωράκια!! Σας φιλώ όλες!! Να προσέχετε!! :P:p

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλησπερα και απο μενα και καλη εβδομαδα να εχουμε

μαιρουλα μου τι ωραια νεα ειναι αυτα?μπραβοοοο, ειδες που ανυσηχουσες?αντε τωρα που τον ενιωσες τον μικρο θα το ξανανιωσεις και θα δεις τι ομορφα που ειναι

μπαρμπ καλα να περασετε στο παρτυ-εκπληξη της κουμπαρουλας και μην ζοριζεσαι και πολυ στην δουλεια

παπατρικος καλες διακοπες, να περασεις τελεια, και με το καλο η β , παρεα θα την κανουμε!!αχ αυτο ξαναπες το , να ερθει ο δεκεμβρης τ ω ρ α . .

φραουλιτσα τι καλα που την νιωθεις καθημερινα, τελεια! 11μερουλες ε?αντε λιγακι ακομα υπομονη.να χαιρεσαι και την πεθερα σου, πολυχρονη

εγω κοριτσια σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου λογο της ημερας, σαν σημερα θα γιορταζε ο μπαμπας μου, και ξυπνησα καπως, με νευρα με κλαμα, ουτε και εγω ξερω..το μονο που παρακαλαω ειναι να ειναι γερο το μωρακι μου και του χρονου , πρωτα ο θεος θα γιορταζει και αυτο τετοια μερα!!!!

κατα τ αλλα ολα καλα, τιποτα νεοτερο

ο σωκρατης σα να χαθηκε:rolleyes:

φιλια πολλα σε ολους!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

γειαααααααααααα....μολις γυρισαμε απο τα γενεθλια κ ειπα να μπω πριν ταβλιαστω....χεχεχε...!!αντε καλες διακοπες παπατρικος..κ με το καλο η β επιπεδου στην επιστροφη....!!εγω οοοολα καλα...ολα πολυ καλα...!να περνανε οι μερες να παρω αδεια μονο αυτο θελω...αυριο τελικα παλι 7 στην δουλεια......Νενα μου του χρονου με το μωρουλι σου αγκαλια θα γιορταζετε παρεουλα.....μονο χαμαογελα...κ ολα καλα...καλο βραδυ σε ολεςςςςςςςςς....

Jr39p2.png

Καλημέρα κοιλίτσες!

Τι κάνετε; Πολλές αποχωρήσεις βλέπω. Εμάς δεν μας βλέπω να φεύγουμε για κάπου άντε το πολύ πολύ εξορμήσεις για το Σ/Κ!!

Μπαρμπούλα, υπομονή με τη δουλειά σε καταλαβαίνω απόλυτα για το πως τσαντίζεσαι..υπομονή και σύντομα έρχονται οι διακοπούλες!

Νένα, έτσι είναι μερικές μέρες μπορεί να είναι λίγο δύσκολες όταν μας λείπουν κάποια άτομα. Να σκέφτεσαι τα θετικά που έρχονται και αυτό θα είναι παρήγορο αρκετά :rolleyes: Αυτό με τον αιματοκρίτη το έχω και εγώ ο γιατρός λέει συνέχισε το σίδηρο και όλα θα πάνε καλά τι να πω;

Μαίρη: είδες απο δω και πέρα θα το ακούς συχνά και κάθε φορά η χαρά θα είναι η ίδια!!!!

Χθές έφαγα τη πιο δυνατή κλοτσιά μέχρι τώρα! Ένιωθα μικρά χτυπηματάκια και έβαλα το χέρι μου στο σημείο που τα ένιωθα και ήρθε μια κλωτσιά τι να σας λέω..γέλαγα μόνη μου σαν χαζή μες τη νύχτα :D Είναι τόοοοσο ωραίο συναίσθημα....

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...