Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια κάτι άσχετο. Autan κλπ κάνει να βάζουμε;;; έχω βάλει βέβαια κάποιες φορές γιατι τα κουνούπια με έχουν κάνει σουρωτήρι!!! Μπήκε τώρα ένα μέσα και σε δευτερόλεπτα με τσίμπησε 8 φορές!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλησπέρα και από εμένα! Ακόμη σπίτι, χαλαρή κατά το δύναμιν .. Και παρέα με τις τελευταίες δηλώσεις! Αχ, άντε να τελειώσω και με αυτά! Σήμερα που θα μιλήσω με την γιατρό για να την ενημερώσω πως πάω θα ρωτήσω και πότε θα έχω την άδεια να ξεπορτίσω, μια που έχω σκάσει τόσες μέρες μέσα και με την δουλειά από πάνω! Η κοιλίτσα μου συνεχίζει να σκληραίνει που και που, 6-7 φορές το 24ωρο, αλλά δεν έχω ιδιαίτερα πονάκια, κάποιες ενοχλήσεις θα έλεγα χαμηλά στην μήτρα, και τα κλασσικά πονάκια αριστερά και δεξιά. Ακόμη δεν έχω νίωσει το μωρό .. Ο ή επιπέδου μου είναι στις 22/8.

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια κάτι άσχετο. Autan κλπ κάνει να βάζουμε;;; έχω βάλει βέβαια κάποιες φορές γιατι τα κουνούπια με έχουν κάνει σουρωτήρι!!! Μπήκε τώρα ένα μέσα και σε δευτερόλεπτα με τσίμπησε 8 φορές!!!!

k gw tin idia aporia exw de3n

nomizw na apog

καλησπερα κοριτσιαααα...τι κανουμε??

εεγω μαγειρεψα καρμποναρα το μεσημερι κ μετα δυστυχως δεν ειχε ξεκουραση...ειχε εξωτερικες δουλειες....

πηγαμε για το στιγμα να το τσεκαρει κ ο συζυγος...κ μετα πηγα σε 3 φαρμακεια για να παρω τα χαπια....ο γιατρος μου ειχε γραψει παραπανω για να μην τρεχω καθε μηνα...κ ολοι μου ελεγαν οτι δεν ειχα...στο 4ο που πηγα μου ειπε η γυναικα οτι τα εχει κ πως ολοι τα εχουν απλως κανουν σιωπηρη απεργια κ δεν δινουν φαρμακα σε οσους ειναι απο ΕΟΠΥΥ....η γυναικα μου τα εδωσε ευτυχως....κ ολα καλα...πηρα μετα κ τα λαδακια για την κοιλιτσα μου...μετα jumbo για κατι ψωνακια....κ επιστρεψαμε τωρα σπιτι...κομματια...κανω ενα μπανιο κ υπνο μου φαινεται,.,,απορια για το autan εχω κ εγω..ειχα αγορασει το παιδικο απο περυσι που ειναι κ αοσμο κ εχω βαλει καποιες φορες στα ποδια μονο κ εχω γλιτωσει τσιμπηματα αλλ εχω ξεχασει να ρωτησωωωω...ουφφφφ...!!!τωρα για την δουλεια θα δω τι θα κανω...!!ειναι παραπανω λεφτα μονο αυτο σκεφτομαι..θα το δοκιμασω να παω την ΔΕΥΤΕΡΑ κ βλεποντας κ κανοντας...γιατι θα χτυπησει ασχημα να παρω αδεια μια εβδομαδα πριν βγω σε αδεια....!!!καλο βραδυυυυυυ σε ολα τα κοριτσιαααααα κ στις κοιλιτσες σαςς!!αυριο ρεποοοοοοοοοοο!

Jr39p2.png

Εγώ δεν ρώτησα το γιατρό μου. Πήρα ένα φυτικό από το φαρμακείο αλλα δεν βάζω συχνά.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημερα και απο μενα, τι κανετε?

εγω για τα κουνουπια δεν βαζω κατι , αλλα φανταζομαι κατι σε φυτικο δεν θα δημιουργησει θεμα!

zophie θα το νιωσεις το μωρακι που θα παει!!μεινει ηρεμη κ χαλαρη παρε κ το γιατρο σου κ ολα καλα!

μπαρμπ μην αγχωνεσαι για τα υγρα, φυσιολογικα θα ειναι, κοιτα να ξεκουραζεσαι με την 1η ευκαιρια, μιας και δουλευειες ταυτοχρονα, παρε και τον γιατρο σου να σε καθησυχασει και ολα καλα!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα φιλενάδες!

zophie: με το καλό να βγείς βόλτα να ξεσκάσεις! να προσέχεις μόνο τον εαυτό σου και τη κοιλίτσα σου!!

maryy: για τα κουνούπια θα σου πω εγώ! πολλάκις παθούσα πλέον έχω οτι χρειάζεται στο σπίτι για πρόληψη kαι αντιμετώπιση! Πήρα απο το φαρμακείο ένα σπρέι της Apvita ( http://www.apivita.com/healthcare/insect-repellent/natural-body-lotion-for-summer-days-and-nights.html ) για πρόληψη, επίσης για τη φαγούρα χρησιμοποιώ μια αλοιφή το calmi derm η οποία κάνει θαύματα δεν ξέρω όμως αν υπάρχει στα Ελληνικά φαρμακεία... τέλος σε περίπτωση που είναι μολυσμένα χρησιμοποιώ Fucidin (προσοχή ΟΧΙ αυτή με τη κορτιζόνη την άλλη που είναι απλά αντιβιοτική) δεν ενοχλεί στην εγκυμοσύνη γιατί κάτι παρόμοιο πέρασα κανένα μήνα πριν και πήγα στο γιατρό μου και μου σύστησε τη συγκεκριμένη αλοιφή. Ελπίζω να βοήθησα είμαι μάστερ στο συγκεκριμένο θέμα :tongue:

Χθές πήγα στο γιατρό μου να του δείξω τα αποτελέσματα της β-επιπέδου αλλά άργησε να με δει γιατί μια κοπελίτσα 24 εβδομάδων έγκυος είχε συσπάσεις και άνοιξε ο τράχηλος της :|:neutral: Θα την έστελναν σε άλλο νοσοκομείο που έχει ΜΕΝΝ για πρόωρα μωράκια για καλό και για κακό. Δεν ξέρω τι έγινε τελικά αλλά στεναχωρέθηκα πάρα πολύ... Και ο γιατρός μου ήταν πολύ στεναχωρημένος! Και μου έλεγε όσο με εξέταζε "τι γίνεται αυτές τις μέρες όλες μου έρχονται με συσπάσεις!". Και του είπα να ελέγξει και το δικό μου τράχηλο καλού κακού :tongue: Φυσικά όλα οκ, ανησυχούσα λίγο γιατί έχω πονάκια χαμηλά μέσα στον κόλπο τα έχει καμιά απο εσάς; Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό είναι φυσιολογικό όπως μου εξήγησε.

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!! Linaki εχω κι εγω αυτα τα πονακια που λες. Λογικα απ το βαρος της μητρας θα ναι. Εμενα ο τραχηλος ευτυχως ειναι θεοκλειστος (:D:D) και με τα χαπια εχω ηραμησει πααρα πολυ. Κανω μια δυο φορες την ημερα συσπασεις. Σημερα πηγα και πηρα ενα κολαν εγκυμοσυνης γιατι το δικο μου το παλιο...ελιωσε:oops:!! Ε, και τι να κανω λιγουρευτηκα και πηρα και ενα τζιν για νεογεννητα του μπεμπαρου:P:p Παει το χω χασει τελειως.

Barboula μου απο ποτε μεχρι ποτε αδειευεις??? Θα πας Σαλαμυκονο ελπιζω..θα σου τειλω μνμ να ανταλλαξουμε τηλεφωνα μπας και βρεθουμε οκ??

EDIJp1.png

KΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ειμαι πολυ ξεκουραστη κ ηρεμη σημερα...κοιμομουν απο τις 11 παρα χθες.....ενιωθα λες κ εσκαβα ολη μερα....αχαχχαχαχα!!σημερα που ειμαι ηρεμη ουτε υγρακια ουτε τιποτα...απο Δευτερα που δουλευω 7 να δω τι θα κανω......κατα τα αλλα εχω ετοιμο φαγητο απο χθες....οποτε σημερα ολα χαλαρα....!!!

grace αδειευω απο το αλλο Σαββατο....Δευτερα 13 φευγω για Ικαρια μεχρι 24 πρωι κ μετα παω μεχρι 26 στην ΣΑΛΑΜΥΚΟΝΟ.....αλλιως μονο σκ παω....!!να μου στειλεις ομως να κανονισουμε οποτε πας....!!!!παω να χαζεψω τηλεορασηηηηηηηηηηηηηηη!!!φιλιααααααααααααααααααααα!!!!!ολες καλα ελπιζω.....!!!

Jr39p2.png

Κοριτσάκια τι κάνετε;; Εγω απο έχτες έχω τρομερά πονάκια χαμηλα. Μόνο ξαπλωνενη ανάσκελα κάπως υποχωρούν. Όταν Περπατάω νιώθω να ασκείται τεράστια πίεση χαμηλα. Επίσης συχνά πάω τουαλέτα νομίζοντας πως θέλω και τελικα δεν κάνω τίποτα. Μάλλον ο μπόμπιρας πιέζει την ουροδοχο κύστη. Η λέτε να έχω συσπάσεις κι να μην το ζω καταλάβει;; Ουφ πολυ αγχωθηκα

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

maryy :)

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου, γιατί κι εγώ αυτά ακριβώς τα συμπτώματα είχα (πόνους/πίεση χαμηλά και σα να θέλω να πάω τουαλέτα συνέχεια αλλά δεν χρειαζόταν!) .. και τελικά ήταν συσπάσεις! Βέβαια, η κοιλιά μου δεν ήταν μαλακιά κι είχα μια αίσθηση ότι θα σκάσω βρε παιδί μου!

XzvPp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλο σκ να έχουμε! Για τα κουνούπια δοκιμάστε crilen, κάνει κ για μωρα εγω βάζω στον μικρό που τον είχαν καταφάει τον καημένο, λες κ είχε ανεμοβλογια ήταν μία επαλειψη 6 το απόγευμα κ δεν τον ακουμπάνε.

Mary είχα κ εγώ αυτήν την πίεση κ ανησύχησε ο γιατρος για τον τράχηλο κ κάναμε αμέσως μέτρηση.ενιωθα αυτην την πίεση που λεσ σαν μπούκωμα ένα πραγμα, κ σαν να θέλω να ουρήσω, χωρισ πονακια όμωσ.αυτο το σύμπτωμα το είχα κ στο πρώτο αλλα στα τελειώματα της εγκυμοσύνης που εκει όντως λεπταίνει ο τράχηλος. Τελικά δεν ήταν αυτο ήταν μάλλον απο την σπονδυλική στήλη που μετατοπίζεται κ ήταν κ λίγο καταπονημενη απο την προηγούμενη εγκυμοσυνη, μου κράτησε καμία δεκαριά μέρες κ πέρασε μόνο του. Μπορει να είναι κάτι άσχετο αλλα πες το στο γιατρό σου για καλο κ για κακό.

Barboula πως κ ικαρία; Έχεις καμία σχέση; Έχω καταγωγή απο εκει κ έχω περάσει πολλά καλοκαίρια σαν παιδι! Τώρα έχω χρόνια να πάω.

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...