Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια!!!

Τελικα καμια αλλη δεν εχει Facebook???

Κι εγω αναποδα μετραω για την β-επιπεδου:P 18 και σημερα!!χαχχαχα

Καλυτερα ειμαι με τα χαπια, μου φερνουν μια μικρη ταχυκαρδια αλλα πιο πολυ εχω αισθημα παλμων. Εχω και μια δυσκοιλιοτητα..απαπα μια διαρροια μια δυσκοιλιοτητα? τρελαθηκε τ αντερακι μου!!χαχαχα

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Εχω πολύ καιρό να μπω αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα! Λοιπόν την Δευτερα καναμε β' επιπεδου όλα καλά με την μπεμπουλα μας η οποία εχει φτάσει τα 406γρ! Την νιωθω σδω και 3 εβδομαδες περίπου, και πολυ μου αρεσει! Ο Δ χαιδευει την κοιλιά μου και μιλάει στην μπέμπα... Απιστευτο συναισθημα!

Λειπαμε 1 εβδομαδα και το Σαββατο ξαναφευγουμε για 2 εβδομαδες, θα πάμε Σκιαθο και Καβάλα!

Συγχωρεστε με που δεν απανταω σε καθε μία χωριστά αλλά πραγματικά δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω!

Ευχομαι όλα να ειναι καλα για όλες σας!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

εγω εχω facebook οποια κοπελα θελει με κανει....

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια....εχω αρχισει κ ανησυχω λιγακι....τωρα πηγα στο μπανιο κ εκτος απο τα πολλα υγρα που οκ ειναι φυσιολογικα κ το ειχα συζητησει με τον γιατρο τωρα σαν να βγηκε αλλο χρωματακι πιο σκουρο....σαν κιτρινακι...θα το παρατηρησω μεχρι Δευτερα κ αν δεν δω αλλαγη θα μιλησω με τον γιατρο...αν κ τα αποτελεσματα του τεστ παπ κ κολπικων ηταν ολα πεντακαθαρα...κ τωρα μολις επιστρεψω απο διακοπες εχω παλι καλλιεργεια ουρων αλλα ανησυχησα λιγακι...!ξερει καμια να μου πει την γνωμη της!

Jr39p2.png

Barboula εγώ είχα κάποια υγρά σαν μπεζ ανοιχτό κι έκατσα 3-4 μερούλες στο σπίτι και ου είχε δώσει προγεστερόνη. Μην τρελαίνεσαι! Παρακολούθησε το και είμαι σίγουρη πως δεν είναι τίποτα.

Linaki το αγόρι σου είναι κούκλος!! Άντε με το καλό.

Όποιες έχετε facebook πείτε βρε!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Μη σκας barboula, καμια φορα μια ειναι πιο ασπρα, αλλη πιο μπεζ, αλλη πιο πηχτα, πιο πολλα, πιο λιγα;) μην αγχωνεσαι, νομιζω ολες τα χουμε λιγο πολυ. Αν γινουν καφε στο σκουπισμα να το πεις στο γιατρο αλλα δεν νομιζω να ναι κατι

EDIJp1.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εχω πολύ καιρό να μπω αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα! Λοιπόν την Δευτερα καναμε β' επιπεδου όλα καλά με την μπεμπουλα μας η οποία εχει φτάσει τα 406γρ! Την νιωθω σδω και 3 εβδομαδες περίπου, και πολυ μου αρεσει! Ο Δ χαιδευει την κοιλιά μου και μιλάει στην μπέμπα... Απιστευτο συναισθημα!

Λειπαμε 1 εβδομαδα και το Σαββατο ξαναφευγουμε για 2 εβδομαδες, θα πάμε Σκιαθο και Καβάλα!

Συγχωρεστε με που δεν απανταω σε καθε μία χωριστά αλλά πραγματικά δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω!

Ευχομαι όλα να ειναι καλα για όλες σας!

Αχ, ωραια Andria !!!Ειδατε και φατσουλα????

Καλα να περασετε στις διακοπουλες σας:D:D:D:D

EDIJp1.png

ευχαριστω κοριτσια ισως ειναι απο τα νευρα μου γιατι εχω νευριασει παρα πολυ με την δουλεια...μας υποχρεωνουν να ερθουμε 7 η ωρα ολη την αλλη εβδομαδα κ καλα γιατι χρειαζονται ατομα κ θα καθομαστε για οσο χρειαζονται κ τους εξηγω οτι εγω για να ερθω εδω πρεπει να φυγω απο τις 6 απο το σπιτι κ δεν τους νοιαζει λεει....τους ειπα να ερχομαι 9 κ ας φευγω πιο αργα κ εκει οχιιιιι......κ απο τα νευρα μου εχω γινει κοκκινη...μου εχει ανεβει η πιεση...ουφφ...προσπαθω να χαλαρωσω για το μωρακι μας αλλα δεν μπορω...!τα εχω παιξει...!

Jr39p2.png

ευχαριστω κοριτσια ισως ειναι απο τα νευρα μου γιατι εχω νευριασει παρα πολυ με την δουλεια...μας υποχρεωνουν να ερθουμε 7 η ωρα ολη την αλλη εβδομαδα κ καλα γιατι χρειαζονται ατομα κ θα καθομαστε για οσο χρειαζονται κ τους εξηγω οτι εγω για να ερθω εδω πρεπει να φυγω απο τις 6 απο το σπιτι κ δεν τους νοιαζει λεει....τους ειπα να ερχομαι 9 κ ας φευγω πιο αργα κ εκει οχιιιιι......κ απο τα νευρα μου εχω γινει κοκκινη...μου εχει ανεβει η πιεση...ουφφ...προσπαθω να χαλαρωσω για το μωρακι μας αλλα δεν μπορω...!τα εχω παιξει...!

giati den perneis adeia to dikaioysai kafesai k skas aytoi den prokeite na se katalavoyn

Ποπο ταλαιπωρια βρε κοριτσι!!!

Σου στειλα μήνυμα

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!!! ουφ κορίτσια σήμερα ψόφησα στις δουλειες και εχω ακομα.. πρεπει και να ετομαστουμε μπας και κανουμε το πρωτο μας μπάνιο τη Δευτερα!!!!!

λινακι κουκλος ο μπέμπης! φτου φτου!! αχ πολυ συγκινουμαι με τετοιες φωτογραφιές! αντε να μεγαλώσει λίγο και ο δικός μου να μου δώσουνε!! επισης ανυπομονω να τον καταλαβω!! δεν αντεχω αλλο καλα!!

μπαρπουλα μη σκας για τα υγρα οπως σου ειπε και η grace μια ετσι ειναι μια αλλιως... εμενα τωρα ειναι λες και εχω μινι ακράτεια σαν ουρα ειναι μπλιαχ..

οι υπολοιπες χαιρομαι που ειστε καλά!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Barboula εγώ είχα κάποια υγρά σαν μπεζ ανοιχτό κι έκατσα 3-4 μερούλες στο σπίτι και ου είχε δώσει προγεστερόνη. Μην τρελαίνεσαι! Παρακολούθησε το και είμαι σίγουρη πως δεν είναι τίποτα.

Linaki το αγόρι σου είναι κούκλος!! Άντε με το καλό.

Όποιες έχετε facebook πείτε βρε!!!

linaki exw fb pws na se vrw?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...