Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Αχ κορίτσια εγω στις 17 θα δω το μπεμπάκι μου και μάλλον τότε θα μου πει να κλείσω για β επιπέδου!! Οπότε μη σας πω εγω θα τη κάνω προτελευταία... Ασβέστιο δεν μου δίνει πίνω όμως αρκετό γαλατακι και τυράκια. Όσο για το μαγνήσιο θα το συζήτησω με το γιατρο στο επόμενο μας ραντεβου.. Νενάκι άρχισαν τα ψώνια εεε! Μπράβο!! Είχε το τζάμπο σκουφακι μες στο καλοκαίρι;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης απορία για όσες έχετε ακούσει τα μπεμπάκια σας... Κάποιες το περιγράφουν σαν γουργουρητό! Αυτο το γουργουρητό όμως υπάρχει πιθανότητα να συνοδεύεται και απο ήχο;; Δηλαδή να ακουστεί προς τα έξω;; Ένιωσα κάτι τέτοιο χωρίς να πείναω και αναρωτιέμαι... Τα φώτα σας...

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

nena εμενα μου ειπε ο γιατρος να την κανω 20-25 του μηνα αλλα ραντεβου δεν υπηρχαν και ετσι μου εκλεισαν για 30 Αυγουστου...Ψωνια ε??Αντε μεχρι τελος του μηνα θα ξερεις και τι χρωμα να ψωνιζεις...Ε..και εγω παραγγειλα παπουτσακια σετακι με σκουφακι απο μια κοπελα στο face που κανει πλεκτα,εχει φοβερα πραγματακια για κοριτσακια αλλα θα εσκαγα αν δεν επαιρνα κατι του μπεμπη.Αν θελετε σας λεω να μπειτε να τα δειτε...ειναι και χειμωνας και τα σκουφακια θα χρειαστουν!!!!!

Mary αν βρεις ραντεβου θα τον κανεις και νωριτερα γιατι σε αυτον που εστειλε εμενα ειχε ενα χαμο απο ραντεβου!!Οσο για το πως τον ακους ουτε εγω εφεγα κλωτσια ακομα,μονο εκεινο το μπαλακι που πρεοξειχε στη κοιλια μουμια φορα ολη και ολη και τιποτε αλλο :( ...

Barboula o καθε γιατρος εχει τη τακτικη του μαλλον στα φαρμακα...!Εμενα λεει οτι οσο τρωω γαλακτοκομικα δε θα χρειαστω ασβεστιο..

wsUfp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!

http://parentscafe.gr/attachment.php?attachmentid=1486&stc=1&d=1343828682

http://parentscafe.gr/attachment.php?attachmentid=1487&stc=1&d=1343828761

σας ανεβάζω 2 φώτος απο τη χθεσινή-σημερινή εξέταση. Δυστηχώς 4d δεν καταφέραμε να βγάλουμε γιατί ο μπεμπάκης είναι σεμνός και απεχθάνεται τα media. Την πιο "πετυχημένη" σας την ανεβάζω πάντως :D:D:D

Ελπίζω να ανοίγουν!!

Σήμερα η κοιλιά μου με πονάει λες και έκανα όλη μέρα κοιλιακούς! Πρέπει να είναι απο την πίεση που ασκούσε ο ακτινολόγος για την εξέταση....

post-31972-14825440833478_thumb.gif

post-31972-14825440833866_thumb.gif

oYNBp2.png

Σχετικά με τα συμπληρώματα εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης παίρνω πολυβιταμίνες με μαγνήσιο φολικό οξύ και απο το 3ο μήνα και έπειτα οι πολυβιταμίνες μου έχουν και σίδηρο και ασβέστιο. Τώρα το τι απορροφά ο οργανισμός μου είναι άγνωστο. Πέραν των πολυβιταμινών παίρνω και επιπλέον σίδηρο... Αυτό πάντως που λένε για το πότε και με ποια σειρά να παίρνουμε το καθε τι εγώ δεν μπορώ να το ακολουθήσω... Το μόνο που προσπαθώ είναι να μην συνδυάζω το σίδηρο με γαλακτοκομικά. Απο εκεί και πέρα είναι τυχαίες οι ώρες που παίρνω το κάθε τι.

Νενάκι μου ελπίζω οι αναγούλες κάποια στιγμή να σταματήσουν εντελώς! Αν και έχω ακούσει περιπτώσεις που συνεχίζουν μέχρι τέλους. Τουλάχιστον δεν εχεις εξαγωγές κάτι είναι και αυτό.... Επίσης με γειά τα ψώνια!! Τώρα που τελείωσε και η β-επιπέδου λέω και εγώ να του πάρω το πρώτο του δωράκι!!

Εμένα με κάλεσαν να πάω δουλειά για μια βδομάδα έκτακτα ενώ η άδεια μας σε 2 βδομάδες τελειώνει και τσαντίστηκα πολύ. Πήγα στο γιατρό και μου έγραψε και εμένα άδεια για τα πονάκια :tongue:

maryy αυτό με τα πόδια το έχω και εγώ και πριν και μετά την εγκυμοσύνη είναι κούραση των μυών, όπως σου έχουν πει και οι άλλες κοπέλες να παίρνεις μαγνήσιο και όταν πονάς τόσο μπορείς να παίρνεις ένα ντεπόν για να μειώνεται ο πόνος. Εγώ την εμπιρεία "ακούω το μωρό" μάλλον σαν χτυπηματάκια τη νιώθω. Τώρα πια είμαι σίγουρη πως αυτό που νιώθω είναι το μωρό μου. Όταν το ακούσεις θα ξέρεις και εσύ για σίγουρα πως είναι δεν περιγράφεται με λόγια...

happybear εσύ θα απολαύσεις τη β-επιπέδου εις διπλούν τι ωραία!!

chot ναιι πες μας τη σελίδα της κοπέλας αυτής!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Αχ, Λινακι..........αχ αχ αχ τι ωραια!!!!!! Την μυτιτσα απο ποιον την πηρε????? γλυκα ειναι!!Ζηλεψα!!!:P:p:p:p:p

Αντε αλλες 20 μερες κι εγω για δω την φατσουλα του!!!:D:D

Παντως ο γιατρος μου πε κοριτσια οτι συνηθως 20 με 21 εβδομδες αρχιζει το κλωτσημα, οποτε μην σκατε καθολου.

Εγω σημερα λιιιγο καλυτερα, ε, να περασουν 2-3 μερες κι νομιζω ολα καλα θα πανε!!!:D:D

EDIJp1.png

τελειες οι φωτο λινακι, με το καλο να τα κρατησουμε αγκαλιτσα και καλα ψωνια!!

μαιρη οτι και να σου πω για το γουργουρητο θα ειναι ψεμα δεν εχω ιδεα, εγω το ενιωσα και το νιωθω οποτε και οταν, σαν ενα τακ τακ , σα να με χτυπαει-ακουμπαει κατι, σαν την φλεβα που κανει συσπασεις καμια φορα ε καπως ετσι

μπορει να ηταν και ο μπεμπης σου μπορει και οχι, παντως οπως και να εχει εισαι πολυ κοντα στο χτυπημα!!

chot με γεια λοιπον και τα δικα σου σκουφακια, ετσι σκεφτηκα και εγω , χειμωνας εινα, μαιευτηρια θα εχουμε, σαραντισμους πρωτα ο θεος θα χρειαστουν!!

να την βαλεις την διευθυνση του φεις

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

grace3 και βεβαια ολα θα πανε καλα, και μονοπου νιωθεις ηδη καλυτερα ειναι πολυ σημαντικο!

σε 20 μερες ε??????αντε με το καλο να ξαναδεις το μπεμπη, αχ και εγω μερες μετραω μεχρι 20του μηνα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Αχ, Λινακι..........αχ αχ αχ τι ωραια!!!!!! Την μυτιτσα απο ποιον την πηρε?????

Εδώ οι απόψεις διίστανται ήδη άρχισαν οι καβγάδες για το ποιου μοιάζει ο μπέμπης :tongue:

Χαίρομαι που είσαι ήδη καλύτερα να χαρείς και τις διακοπές σου χωρίες έγνοιες!

Μην ανησυχείτε οι μέρες κυλάνε σαν νερό, χωρίς να καταλάβουμε θα έχουμε ανεβάσει όλες μας απο μια φώτο απο τη β-επιπέδου ήδη είναι Αύγουστος!! :) Σε ένα μήνα η β-επιπέδου θα ανήκει πια στις αναμνήσεις :D

oYNBp2.png

Linaki έχεις ένα κουκλάκι. Σε όποιον και να μοιάζει...;)

Grace χαίρομαι που είσαι καλύτερα. :P

Nena και chot πήρατε σκουφάκια και γαντάκια? ζήλεψα τώρα. :? Μου φαίνεται θα σέρνω αύριο τον άντρα μου στα jumbo. αν και τα χειροποίητα μου αρέσουν εξίσου. chot στείλε το όνομα της κοπέλας στο facebook να δούμε τα πλεκτά!!

imQRp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακιααααααα!!

Linaki φτου φτου μασαλα μην το ματιασουμε το κουκλακι σου.....

κ εγω θελω να δω για τα πλεκτα καμια ιδεα....για στειλε..αν κ η γιαγια μου εχει ξεκινησει ηδη κ φτιαχνει τα κλασικα...σκουφακια...ζιπουνακια...ζακετα...καλτσακια.....σε ουδετερα χρωματα......εεε τι να κανει??2ο δισεγγονο θα δει...η χαρα δεν περιγραφεται...!!χεχεχε...!!

εσεις κοριτσια τουλαχιστον οοοολες θα κανετε την β επιπεδου μεσα στον Αυγουστου εγω που θα πρεπει να περιμενω μεχρι μεσα Σεπτεμβρη...??τιιιι να πω???νιωθετε οι πιο πολλες τα μωρακια σας εε??μπραβο μπραβο....φτου φτου κ παλι.....να ειστε ολες καλα...!!!:D:D:D τα φιλια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

Jr39p2.png

Καλημερα!!!Η σελιδα που σας ειπα κοριτσια https://www.facebook.com/#!/pages/%CE%A0%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1/297274693697438 "πλεκτα για μωρα και αλλα" λεγετε αν δεν ανοιγει απο δω! Δεν εχω παραλαβει ακομα να σας πω απο κοντα πως ειναι αλλα απο τις φωτο μου φαινετε οτι κανει καλη δουλεια!

barboula αφου εχεις γιαγια να σου πλεξει μπες να τις δωσεις ιδεες τι να σου φτιαξει !

Λινακι κουκλος ο μπεμπης...φτου φτου!!!!!!!!

wsUfp2.png

καλημερα κοριτσακιααααα....τι κανετε?εγω ξυπνησα με φουσκωμα σημερα κ νευρα....καθε εβδομαδα βγαζω κ 2 σπυρακια...μολις φευγουν τα 2 ερχονται αλλα 2....!!:evil::evil::evil:

chot εεε ναι αυτο θα κανω......θα δω τι μ αρεσει κ θα παραγγειλω απο την γιαγια....!!χεχεχε...!!!αυριο παω να καταθεσω κ την αναγγελια γαμου πρωι πρωι.....!!

Jr39p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

Linaki οι φώτο είναι τέλειες!!! με το καλό ο μπεμπάκος!!

chot μπήκα στη διεύθυνση με τα πλεκτά και είναι καταπληκτικά, πολύ μου άρεσαν!!!

grace kai zophie όλα καλά κοριτσάκια???

εγώ είμαι καλά η μπεμπούλα κλωτσάει και τώρα μετράω αντίστροφα για τη β επιπέδου!!! 15 και σήμερα λοιπόν!!! εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας και τα μπεμπάκια μας να γεννηθούν υγιέστατα Παναγίτσα μου!!

εύχομαι όλες να είστε καλά πολλά φιλάκια!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...