Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Grace μου ότι σου είπε ο γιατρός κι όλα καλά!!! Αλλα μπερδευτηκα λίγο πηγές για τα πονάκια χαμηλα;;; Τώρα αυτο τι ήταν συσπάσεις;; Αχ αυτο το στρες κι εγω πρέπει να πάω στη δουλειά αλλα επειδή είναι πολυ ζόρικα εκει ο άντρας μου δεν θελει να πάω ακόμη. Ειδομεν!!

Λινάκι κιόλας β επιπέδου μπράβο!! Όλα καλά λοιπόν και αύριο θα ξαναδεις το νινάκι!! Κι εγω θα πάω στο γιατρο στις 17!! Πως θα περάσει!!! Κλάψ!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα ξέχασα να σας πω!! Είχα ένα εξογκωματάκι πολυ χαμηλα στη μητρα πανω στο πιπί. Εεε βάζω το μηχάνημα που ακούς τη καρδούλα και βουαλά εκει ήταν το μπεμπάκι!!! Αλλα βρε παιδι μου τόσο χαμηλα;;;;;

Ξεκουράσου Grace μου και όλα θα είναι τέλεια!!! Το yutopar το πήρα κι εγώ για τις συσπάσεις όταν έκανα τη λήψη τροφοβλάστη και φυσικά τώρα μου δίνει μαγνήσιο. Το yutopar το πήρα μόνο 2 φορές από μισό χαπάκι αλλά η κουμπάρα μου το έπαιρνε όλη την εγκυμοσύνη και μια χαρά όλα. Προφανώς σε κάνα δυο εβδομάδες θα στο κόψει.

Βρε παιδία δεν μπορώ να θυμηθώ από την προηγούμενη φορά τη σειρά. Μου τα εξήγησε κάπως ο γιατρός αλλά μέσα άλλα γράφουν.. Το πρωί πριν σηκωθώ 30 ώρα παίρνω το χαπάκι του θυρεοειδή. Το πρωί πρέπει να πάρω σίδηρο και μαγνήσιο. Μπορώ μαζί πάλι 30 ώρα πριν φαω ή καλύτερα 1-2 ώρες αφού έχω φαει με λίγο χυμό? Μαγνήσιο μαζί με σίδηρο πειράζει? Το μεσημέρι ξέρω το ασβέστιο πριν το φαγητό και αρκετά μετά το μαγνήσιο πάλι. Έχω και το βράδυ σίδηρο και μαγνήσιο. Σύνολο 3 φορές μαγνήσιο, 1 ασβέστιο μεσημέρι και 2 σίδηρο με φιλικό οξύ πρωί-βράδυ. Σας μπέρδεψα ε??? Εγώ να δείτε!!!!

:shock:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

grace ξεκουρασηηηη λοιπον αφου φευγουν κ τα κοριτσακια σου για κατασκηνωση κ ολα μια χαρα..

marry εξωγκοματακι εεε??τελεια...!!τωρα για το χαμηλα δεν ξερω τι να σου πω???

Linaki.....μια χαρα ολα εε??κ εφαγες κιολας κ θα το ξαναδεις κ αυριο....φανταστηκα ...αντε με το καλο κ οι υπολοιπες κοπελες.....!!

papatrikos νομιζω ο καθε γιατρος τα δινει με αλλη σειρα τελικα τα χαπια...

εγω πινω πρωι φελισιν κ νουζοφερον..παντα νηστικη....μαζι με χυμο...μεσημερι ειτε πριν ειτε μετα το φαγητο μου ειπε ο γιατρος ασβεστιο....κ βραδυ μαγνησιο...κ τωρα μου ειπε απλως να πινω 2 νουζοφερον το πρωι αντι για 1....

αυτααααααααα!!!!σημερα ζεσταινομαι φριχτα κ ας εχω παρει αγκαλια το κλιματιστικο...παω για ντουζζζζζζζζζ..!!καληνυχτες σεεεε οοοολεςςςς!!!

Jr39p2.png

λινακι μου τελεια η β μπραβο κοριτσακι μου!!!!θα ξαναδεις και το μπεμπακο σου αυριο τυχερουλα ;)

αντε και στα δικα μας!!!

grace ολα καλα θα ειναι, ξεκουρασου, χαλαρωσε και να δεις που θα ειναι ολα τελεια!!αχοπυ μωρε το αγορακι σου:D:D

παπατρικο και εγω χαπι θυροειδη το πρωι νηστικια , μιση ωρα πριν το φαγητο σιδηρο, ασβεστιο οποτε θελω το απογευμα συνηθως το παιρνω

να ρωτησω κατι μαγνησιο ολες παιρνετε?και σε τι βοηθαει?και επισης αυτα τα πονακια για να σας οδηγησουν στο γιατρο πως ειναι?και σε ποιο σημειο ακριβως?

εγω κοριτσια συνεχιζω να εχω ακομα αναγουλες καθε μερα χωρις εξαγωγες ομως, αλλα οι αναγουλες κρατουν καλα..

καλο βραδυ σε ολες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!

Άντε ένας ένας μήνας να περνάει να έρθει η στιγμή που θα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας!!

grace kai zophie περαστικά !!! Δεν είναι τίποτα θέλει ξεκούραση, ξάπλα και καθόλου άγχος!!! είχα κι εγώ λίγα πονάκια και ο γιατρός μου εδωσε άδεια !!! μου είπε είναι καλοκαίρι κάτσε να κάνεις τα μπάνια σου και να ξεκουραστείς !!! και από τότε που κάθησα ουτε πονάκια ούτε τίποτα!!! λίγο μόνο φυσιολογικά λόγω που η μήτρα μεγαλώνει! πολύ ξεκούραση θέλει κοριτσάκια!!!

linaki τι ωραία !!! πάει έφυγε και το άγχος της β' επιπέδου!! τέλεια!! εγώ περιμένω στις 17 Αυγούστου να την κάνω!!! Με το καλό ο παίδαρος!!!

Κορίτσια κι εγώ χθες πήγα στο γιατρό και είδα το κοριτσάκι μου!! τώρα είναι 300 ολόκληρα γραμμάρια!!!!!! χαχαχα

χθές κλώτσαγε το βράδυ η μικρούλα μου και με ξύπνησε πολύ ζωήρούλα μου φαίνεται θα μας βγεί!!!

Σας φιλώ κορίτσια κι εύχομαι όλα καλά να πηγαίνουνε για όλες μας και να μας κλωτσανε τα μικρά μας συνέχεια!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

καλημεραααααα κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ.......ολα καλα????πως ειστε grace κ zophie...κ φυσικα πως ειστε οοολες???

linaki τι εγινε το ειδες το ζουζουνι σου??το βγαλατε φωτο???

εμεις οοοολα καλα.....!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα και απο μένα και καλο μας μήνα!!! Nenaki εγω δεν παίρνω ούτε ασβέστιο ούτε μαγνήσιο!!! Πάντως απο όσο ξέρω στις περισσότερες κοπέλες το μαγνήσιο το ξεκινάει πιο αργά για τις κράμπες-συσπάσεις... Εγω όλη νύχτα πάλι δεν Έκλεισα μάτι. Αυτη τη φορα με πόνουσαν τα ποδια μου απο πανω ως κάτω λες και είχα περπατήσει χιλιόμετρα!

εμενα κοριτσια το μαγνησιο κ το ασβεστιο μου τα ξεκινησε αμεσως μολις επιβεβαιωθηκε η εγκυμοσυνη....κ μου ξεκινησε κ το σιδηρο μολις πηρε τις εξετασεις...το φελισιν μου το ειχε πει τηλεφωνικως μολις του ειχα πει οτι ειμαι εγκυος...ο καθε γιατρος βεβαια εχει δικια του τακτικη κ παει κ σιγουρα αναλογα με την καθε εγκυμοσυνη....εμενα μου ειπε οτι μαγνησιο θα το σταματησω οταν μπω στον μηνα μου επειδη προφανως επηρεαζει τις συσπασεις.....αλλα μεχρι να μπω στον μηνα μουυυυ...ουουουουο....!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα και απο μένα και καλο μας μήνα!!! Nenaki εγω δεν παίρνω ούτε ασβέστιο ούτε μαγνήσιο!!! Πάντως απο όσο ξέρω στις περισσότερες κοπέλες το μαγνήσιο το ξεκινάει πιο αργά για τις κράμπες-συσπάσεις... Εγω όλη νύχτα πάλι δεν Έκλεισα μάτι. Αυτη τη φορα με πόνουσαν τα ποδια μου απο πανω ως κάτω λες και είχα περπατήσει χιλιόμετρα!

Βρε Μαιρούλα αν πονάνε τα πόδια σου θα σε βοηθήσει πολύ το μαγνήσιο. Εγώ δεν έχω συσπάσεις αλλά τα πόδια μου από το απόγευμα και μετά αρχίζουν με έναν περίεργο πόνο σαν να μην μπορώ να τα αφήσω σε μια μεριά. ʽΣύνδρομο των ανήσυχων ποδιώνʼ λέγεται γι αυτό παίρνω μαγνήσιο.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Άρχισαν και οι β' επιπέδου.τέλεια. Καλά αποτελέσματα σε όλες. Γερά παιδάκια πάνω από όλα.

grace κ zophie κουράγιο. μια που ρώτησε και η nena, τελικά αυτά τα πονάκια πως είναι? Γιατί εγώ νιώθω κάτι σαν πονάκια περιόδου. Θα ρωτήσω αύριο και τον γιατρό αλλά μήπως να αγχωθώ?

fraoulitsa6 οι ολονυκτίες άρχισαν ε?

maryy και εγώ δεν παίρνω τίποτα από χαπάκια. Ούτε ασβέστιο ούτε μαγνήσιο.

linaki πήρε πόζα ο μικρούλης?

imQRp2.png

βρε papatrikos δεν το πιστευω...κ εγω ακριβως αυτο παθαινω με τα ποδια...με εκνευριζουν οσο τα εχω ακουνητα..κ ολο θελω να τα κουναω η να τα παταω κατω...αλλα μολις πιω το μαγνησιο χαλαρωνω.....!!!!

νομιζω πως οι πονοι περιοδου που ειναι περαστικοι σαν σουβλιες αλλα για λιγακι ειναι φυσιολογικο....αλλα καλο ειναι να ρωτησετε κ τους γιατρους γιατι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.....αφηστε που πιστευω οτι αν καποιος πονος ειναι ανησυχητικος θα το καταλαβουμε.....εμενα η κουμπαρα μου δεν ενιωσε καν πονακια....εγω νιωθω συχνα πυκνα αλλα υποφερτα κ για λιγακι...κ μου λεει ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο....!τι να πει κανειςςςς????ας ειναι καλα τα μωρακια μας κ ας ποναμε που κ που!!ε??

Jr39p2.png

Καλημερα και καλο μηνα και απο μενα!!Τι μου κανετε??

zophie και grace ολα καλα θα πανε!!Ξεκουραση και ηρεμια για τα μωρακια σας και για σας !!

λινακι τον ευχαριστηθηκες καλα τον μπεμπη εχθες!

Αχ ξεκιναμε β επιπεδου...εμενα θα με σκασει μεχρι τελος του μηνα που θα τον κανω..πως θα περασει ο μηνας μεχρι να ξαναδω οτι ειναι ολα καλα?Νομιζω οτι θα ειμαι η προτελευταια που θα τον κανει και μετα απο μενα η barboula ε? Οσο αφορα τα φαρμακα και εγω περνω μαγνησιο,φιλισιν και σιδηρο μονο.Ασβεστιο δεν μου δινει γιατι πινω γαλα και γενικα τρωω τυρια γιαουρτια κτλ.

wsUfp2.png

καλησπερα κοριτσια και καλο μηνα!

φραουλιτσα ολοκληρη κοπελα η μπεμπουλα σας, με το καλο !!!δινει και το παρον ε?τελεια και ας ειναι και βραδακι;)

αρκουδακι αν αγχωνεσαι ρωτα το γιατρο, αλλα νομιζω τα κοριτσια δεν ειχαν πονους περιοδου, αλλα κατι αλλο

chot ποτε θα την κανεις την β?εγω 20 στο γιατρο μου, ευτυχως χωρις λεφτα και στις 27 σε εξιδικευμενο γιατρο!!μαλλον κοντα θα ειμαστε...

αχ εμενα μου εδωσε και σιδηρο και ασβεστιο και σημερα που εκανα εξετασεις αιματοκριτη απο 37 πηγε 34 και προβλεπτεται και αλλη πτωση..επισης σημερα πηγαμε τζαμπο με την κολλητη μου και πηρα 1 σαλιαρα και ενα σετακι απο σκουφακι, γαντακια και καλτσακια παντα σε ουδετερα χρωματα μιας και δεν ξερω φυλλο και συνηθως παντα με το γουινι γιατι τον λατρευω!!!!!!!!!!!

φιλια για την ωρα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

chot ναιιιι εγω θα ειμαι η τελευταιααααα...κ εγω πινω πολυ γαλα αλλα μου το εδωσε το ασβεστιο...αλλα δεν πειραζει γιατι ειναι μασωμενο κ ειναι σαν καραμελιτσα κ μ αρεσειιιιιι...σαν να τρωω γλυκο με γευση πορτοκαλι ειναι........χε χεχε.....λοιπον καλο μεσημεριιιιιι....τα φιλια μουυυυ!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...