Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Κάθε φορά που θα σκουπίστω έχω ροζ και σα βλεννη λίγο. Άρχισαν και οι πόνοι χαμηλά.... της περιόδου δηλαδή. Κι εγώ παρόλα αυτά θα πρέπει να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι τη Δευτέρα... 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελπίζω να μην είναι κάτι, να είναι απο κούραση η τπτ Braxton hicks.

Κορίτσια μαγνήσιο παίρνετε; Αυτα τα δίνουν για συσπάσεις και κραμπες. Ο δικός μου τα δίνει ούτως η άλλως.

οχι δεν μου δινει ασβεστιο τουλαχιστον ακομα

εμένα δεν μου έχει δώσει μαγνησιο, δεν ξερω αργοτερα.. μονο σίδηρο, φυλικο και τις ενέσεις ηπαρίνης μου.. Βασικα ο γιατρός μου ουτε ασβέστιο δεν δίνει!! ειναι κατα!!

σιδηρο, ενεσεις ηπαρινης και ασβεστιο παιρνω και εγω, το φυλλικο μου ειπε να το σταματησω την 16η βδομαδα, αλλα σκεφτομαι να το συννεχισω απο μονη μου, βλακεια που το κοψα..

αληθεια μαιρη απο που εισαι ?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

φαγουρα δεν εχω ουτε και εγω αλλά νομίζω μυρίζουν λιγουλακι.. :( :( :(

μην αγχωνεσαι μαιρουλα και να μυριζουν φυσιολογικο θα ειναι, μην στεναχωριεσαι :P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Ο κάθε γιατροταχθεί τηη πολιτική του. Εγω παίρνω Ασβέστιο 2 ,σίδηρο, φυλλικο 3, μαγνησιο 2 κ ω3! Κάθε μέρα ξεχνάω κ απο ένα! Ενέσεις ηπαρίνης γιατί είναι;

Mary αν είναι λίγο δεν θα είναι κάτι.

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Ο κάθε γιατροταχθεί τηη πολιτική του. Εγω παίρνω Ασβέστιο 2 ,σίδηρο, φυλλικο 3, μαγνησιο 2 κ ω3! Κάθε μέρα ξεχνάω κ απο ένα! Ενέσεις ηπαρίνης γιατί είναι;

Mary αν είναι λίγο δεν θα είναι κάτι.

συμφωνω ο καθε γιατρος εχει την τακτικη του

ενεσεις ηπαρινης ειναι για να αραιωνει το αιμα λογο πηξης, συνηθως το κανουν κοπελες που εχουν θροβοφιλια η γενικα θρομβωσεις , εγω για καθαρα προληπτικους λογους, μιας και ο γιατρος φοβαται λογο κιλων μην κανω θρομβωσεις και κινδυνεψει το μωρο

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

καλησπεραααααααααααα....τι κανουμε κοριτσια???εμεις ολα τελεια...κυλανε ολα φτου φτου φυσιολογικα...οι εξετασεις ειναι ολες αψογες....κ ξανα επισκεψη στον γιατρο σε ενα μηνα....οταν τον ρωτησα απλως ποτε θα μαθουμε το φυλο αρχισε κ ψαχουλευε ξανα κ ξανα...μηπως κ δει κατι αν κ μου ειπε με σιγουρια στον επομενο υπερηχο....φανηκε κατι σαν αγορακι αλλα μου τονισε πως δεν ειναι καν 50%οι πιθανοτητες αφου ειναι πολυ μικρο κ ισως ειναι κ ο ομφαλιος λωρος....εμενα το ενστικτο μου ακομα κοριτσακι λεει...τι κακια μανα θα γινω αν δεν νιωθω...???αχαχααχ!!λοιπον ειναι 7.5 εκατοστα....γυριζει ολο κωλοτουμπες....χασμουριοταν.....ειχε λοξυγγα....κ εβαζε το χερι του πισω απο το κεφαλι οπως κ εγω...του ζητησα φωτο κ εβγαλε 4....κ η μια ειναι με το δαχτυλο στο στομα......αχχχχ.....παραλιγο να τα κανω πανω μου απο την χαρα μου που το εβλεπα παλι....δεν το χορταινα...τωρα σε ενα μηνα ακριβως...κ μου ειπε κ απο την αλλη εβδομαδα να πινω 2 σιδηρο...ενα φελισιν...ενα μαγνησιο κ ενα ασβεστιο.....!!κ οτι μετα την 20η εβδομαδα θα πινω 3 σιδηρο....Παναγια μου...θα ξεχασω την τουαλετα....!αχαχα...δεν πειραζει ας ειναι καλα το μωρουλι...λοιπον εμαθα γιατι πρεπει να κανει κ ο συζυγος εξεταση για στιγμα...γιατι λεει εγω δεν εχω αλλα η εξεταση που γινεται στα εργαστηρια ελεγχει μονο ας πουμε επιφανειακα αν υπαρχει στιγμη κ οχι αν εισαι ας πουμε φορεας..οποτε λεει ας κανει κ ο συντροφος να ειμαστε οκ....ολα καλα παντως΄...κατσαμε καμια ωρα μεσα σημερα κ μιλουσαμε κ τα αναλυσαμε ολα....κ με το που γυρισω απο διακοπες ξανα εξετασεις αιματολογικες....παλι καλα που ειναι με τον εοπυυ κ δεεν χρειαζεται να τραβιεμαι στο ικα....!!καληνυχτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!ολες καλα ελπιζω...κ Grace αυριο περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρουλη....!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Πως πανε τα κέφια?

Grace ελπίζω όλα να είναι καλά κοριτσάκι μου. Και συσπασουλες να είναι φαντάζομαι λύνεται το θέμα με λίγο μαγνήσιο μην ανησυχείς

Barboula μπράβο για την εξέταση!!

Mary νομίζω πως αυτά που έχεις είναι φυσιολογικά. Κι εμένα μια είναι διαφανή μια άσπρα. Αν δεν έχεις φαγούρα δε νομίζω πως είναι κάτι. Αλλά και πάλι το πολύ πολύ να πρέπει να βάλεις ένα υποθετάκι που είναι εντελώς ακίνδυνο για το μωρό. Δε δοκιμάζεις να φας λίγο γιαουρτάκι παραπάνω? Ίσως σε βοηθήσει αν είναι μύκητες.

Εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό ξανά. Υποτίθεται πως είμαι στην 19 εβδομάδα και θα μου έκανε Β επιπέδου αν μπορούσε. Από την προηγούμενη φορά το μωρό είναι 5 ημέρες μικρότερο από που σημαίνει καθυστερημένη σύλληψη. Άρα τώρα είμαι 18 εβδομάδων και μάλλον πιθανή ημερομηνία είναι 31 Δεκεμβρίου από 25 που έβγαινε ημερολογιακά... γρρρ.. Με το καλό να φτάσουμε εκεί και ας περιμένω μια εβδομάδα ακόμα. Ίσως έρθει στα γενέθλια μου 27 Δεκεμβρίου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μου έκλεισε για Β επιπέδου τέλος Αυγούστου αλλά μου έκανε κάποιες μετρήσεις και όλα είναι super!! Είδαμε χέρια, πόδια, ουροδόχο κύστη, κεφάλι, νεφρά και μάλιστα μας έκανε και τρισδιάστατο. Την ώρα που πήγαμε να δούμε προσωπάκι έβαλε και τα δυο της χεράκια πάνω στο πρόσωπο η σιχαμένη και κρύφτηκε χεχε. Επίσης ξεκινάω σίδηρο-ασβέστιο και μαγνήσιο. Της τρελής...

Αυτά τα νέα μου κορίτσια!! Φιλιά σε όλες!! :P:p:p:p

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημερααααα papatrikos....αααα σου κανει ναζακια απο τωρα η μπεμπουλα σου???χε χε...φαντασου να γεννηθει κιολας....!!

μετραω αντιστροφα για την αδεια....πιστευω στις διακοπες θα περασουν γρηγορα οι μερες κ θα ερθει η στιγμη να ξαναδουμε το ζουζουνακι μας συντομα χωρις να το καταλαβουμε......:D:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Grace περιμένουμε τα νέα σου αν και δεν πιστεύω να είναι τίποτα, η κοιλιά μας μπορεί να πετρώνει και όταν κουραστούμε ή καθόμαστε άβολα εγώ το παθαίνω καμιά φορά.

barboula: θα περάσει ο μήνας και θα ξαναδείς σύντομα το νινάκι σου! πολύ καλά τα νέα σου! Γιατί να πίνεις τόσο σίδηρο βρε κορίτσι μου; Εγώ πίνω 3 την ημέρα αλλά έχω πολύ χαμηλή αιμοσφαιρίνη και όλο πέφτει! μην ανησυχείς για την τουαλέτα εμένα το legofer δεν με εχει επηρεάσει πάω καθημερινά εκτός αν κάνω χάλια διατροφή που δεν παίζει ρόλο ο σίδηρος εκεί είναι δικό μου λάθος.

papatrikos: Αχ τι ωραία που είδες τρισδιάστατο μωράκι και εγώ δεν βλέπω την ώρα!!!

Σήμερα πάω για τη β-επιπέδου!!! Έχω τόση αγωνία!!! Δεν βλέπω την ώρα να δω το μικρό μου....

Σχετικά με τα υγρά και εγώ έχω μια διάφανα και μια λευκά, μια πολλά μια λίγα δεν νομίζω να είναι κάτι. Πάντως απο την αρχή της εγκυμοσύνης τη βγάζω με σερβιετάκι για να μην λερώνω τα εσώρουχα μου. Ο γιατρός μου έγραψε μια κρέμα για μύκητες όταν τον είχα ρωτήσει για τα μπάνια και μου είπε είναι προληπτικά για να μην αναπτύξεις μύκητες, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά υπάρχουν ασφαλείς κρέμες στο εμπόριο εαν ανησυχείτε!

oYNBp2.png

Καλήμερα :) .. Συνεχίζουμε με το yutopar και τον περιορισμό στο σπίτι .. Η κοιλιά μου σκληραίνει κάπου στις 6 φορές το 24ωρο θα έλεγα, και η αγωγή μου είναι μισό χαπάκι ανά 6ωρο, και ενημέρωση της γιατρού κάθε μέρα μέχρι νεοτέρας .. Αχ .. ελπίζω να βγω έξω γρήγορα! Γιατί κάνοντας μια βόλτα σε φόρουμ για το θέμα, είδα τελικά ότι πολλές παίρνουν yutopar από την δική μου ηλικία κύησης και μέχρι το τέλος! Δεν γίνεται να είναι συνέχεια ξάπλα σκέφτομαι! Αν και κάποιες η αλήθεια είναι ότι είναι και κάνουν και βολτούλες στο νοσοκομείο για ενδοφλέβια χορήγηση! Αχ! Και έχω όνειρα ακόμη για διακοπές!

grace3, τι γίνεται με σένα τελικά; Όλα καλά;

papatrikos, γίνεται καμιά φορά μπέρδεμα με την μέρα σύλληψης! Η δική μου νομίζω ότι είναι περί τις 2-3 μέρες νωρίτερα! Όταν είχαμε πάει για αυχενική η γιατρός είπε ότι το μωρό είναι λίγο μεγάλο για την ηλικία της κύησης, αλλά σύμφωνα με τις ημερομηνίες τελευταίας περιόδου. Σύμφωνα με αυτά που είχα υπολογίσει, ακριβώς όπως θα έπρεπε! χαχα!

Linaki2012, τι είναι το legofer; Έχω κι εγώ ένα θέμα με την τουαλέτα/δυσκοιλιότητα, που δεν είχα πριν την εγκυμοσύνη, και να φανταστείς ότι παίρνω μόνο ένα χαπάκι σίδηρο την μέρα! Και ο αιματοκρίτης από 35,9 που ήταν οριακά, τώρα έχει πέσει στο 33! Τι θα γινόταν αν δεν έπαιρνα;

Άντε, καλή τελευταία ημέρα του Ιουλίου να έχουμε!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ΛΙΝΑΚΙ...Πινω τοσο σιδηρο γιατι ενω το σιδηρο μου ειναι μια χαρα η αποθηκη του σιδηρου μου δεν αποθηκευει οσο πρεπει κ θελει ο γιατρος να την φτιαξουμε!!γι αυτο....!!!ενταξει δεν αγχωνομαι μεχρι την επομενη φορα...αφου ειναι ολες οι εξετασεις μια χαρα κ ειδα το ζουζουνι μου να σαλευει ολη την ωρα κ να χασμουριεται κ να εχει κ λοξυγγα.....ειμαι ηρεμη....γιατι ετσι πρεπει....!!αυταααααααααα!!!!!:D:D:D

εσυ πως παει????ολα καλα??

Jr39p2.png

καλως κ την zophie...κανε λιγο υπομονη ακομη κ θα ηρεμησουν ολα κ θα βγεις κ τις βολτουλες Κ ΟΟΟΟΛΑ.....αρκει να εισαι καλα πρωτα....!!εγω παιρνω το νουζοφερον...καπως ετσι λεγεται...κ πλεον δεν ασχολουμαι με την δυσκοιλιοτητα γιατι με αγχωνει πιο πολυ......!!!!

Jr39p2.png

Καλημερα κορίτσια!! grace και zophie ελπιζω να νιωθετε ήδη καλυτερα!! papatrikos και εμας μας εκανε το ιδιο πραγμα στο 4d εβαλε κατευθειαν χερι μπροστα ο κύριος!! σαν να σου λενε όχι αλλα φώτα και δημοσιότητα τα σκατουλια.. χιχιχι! και εγω εχω επομενο ραντεβου σε 20 μερες και θα εχω τρελαθει ως τοτε.. εντωμεταξυ εμενα δεν μου εχει πει τίποτα για β επιπεδου ακομα!!! ειδομεν! μπαρπουλα και τα δικα σου νεα πολυ ομορφα! τσαχπίνικο μωρο! οσο για τα υγρα κοριτσια μαλλον πρεπει οντως να αρχισω να τρώω κανα γιαουρτι καλου κακου.. σιγουρα τωρα που θα κανω 3-4 μπανακια.. και τελος για τις ενεσεις ηπαρινης που λεμε εγω εχω ηπια μορφή θρομβοφιλιας και δυο αποβολες στο ιστορικο (βεβαια απο εξωσωματικη) οποτε τις κανω και εγώ προληπτικα!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Κορίτσια κάναμε και τη β-επιπέδου! 2 ώρες με είχε στον υπέρηχο! Ο μικρός μου μια κοιμόταν μπρούμυτα μια γύρναγε πλάτη μας δυσκόλεψε πολύ. Τελικά δόξα το Θεό όλα καλά!! Προσπαθήσαμε και για τρισδιάστατη αλλά ο σκατούλης κρύφτηκε πίσω απο τον ομφάλιο λώρο, έβαλε και 2 του χέρια και τα 2 του πόδια μπροστά απο το πρόσωπο και στάθηκε αδύνατο!! Ο ακτινολόγος που πήγαμε είναι λίγο ιδιάζουσα μορφή και μου είπε πως ναι μεν είναι όλα καλά αλλά θέλει να βγάλει μια 4δ φώτο το μικρό και να πάω άυριο μόλις ξυπνήσω λέει ξανά :tongue::tongue: Τουλάχιστον θα ξαναδώ το μπέμπη μου σε λιγότερο απο 24 ώρες. Το τι σοκολάτες και μπισκότα έφαγα για να ξυπνήσει το μικρό δεν λέγεται ήταν μια απολαυστική εμπειρία! :D

oYNBp2.png

Τι ωραια κοριτσια ειδατε τα μπεμπακια σας ε??

Papatrikos εγω ξερω οτι τα μεγεθη αλλαζουν κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης γι αυτο πιανουμε παντα σαν ημερομηνια μονο τον 1ο υπερηχο.:confused::confused:

Λοιπον κοριτσια αρχισα κι εγω Yutopar και μαγνησιο. Ξεκουραση ειπε ο γιατρος κι οχι στρες.! Καλα κρασια να δω πως θα χαλαρωσω. Τεσπα, ειδαμε και τον μπεμπαρο μας, ειχε παλι το ενα χερι στο στομα κι αλλο πανω στο μπουτι, ειχε το κεφαλι προς τα κατω πανω στον τραχηλο. Ευτυχως ειναι κλειστος ο τραχηλος αλλα δεν ειναι και πολυ καλο που εχει τετοια θεση, γι αυτο ειχα και πονακια χαμηλα. 250 γρ ειναι ο μικρος. Τα ξαναδαμε και τα προσοντα φορα παρτιδα 100% μας ειπε ο γιατρος. Αντε τουλαχιστον αυριο τα κοριτσακια μου φευγουν κατασκηνωση για 15 μερες και θα αραξω λιγο. Τωρα θα ξαναπαμε στις 9 του μηνα που ειχαμε το κανονισμενο ραντεβου και βλεπουμε. Ελπιζω να πανε ολα καλα:D:D

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...