Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

zophie μου ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ για την δουλεια ομως....τα μωρακια μας δεν θελουν αγχος...θελουν ηρεμια...οπως σου ειπαν...βαλε μουσικουλα...χαλααρωσε κ σε 2 μερουλες να καθεσαι μονο ξαπλα....!!αλλες 3.30 ωρες κ θα δω το μπεμπακι μαςςςςςςς!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη βδομάδα κοριτσάκια μου!! Σας έχασα τόσο καιρο! Πήγα κ γιατρό την παρασκευη , είχε τα πόδια σταυροπόδι κ θεόκλειστα το σκατούλι! Κ το κεφάλι στριμωγμένο σε μία γωνία, μόνο το μηριαίο μπορέσαμε να μετρήσουμε! Μάλλον κοριτσάκι είπε ο γιατρος αλλά με επιφύλαξη μέχρι τη β επιπέδου 6 Αυγούστου !

Κορούλα είναι μου λέει ο άντρας μου κ είναι κ ντροπαλη!

Zophie μου αυτό με τις συσπάσεις το είχε μία γνωστή μου που γέννησε πριν κανά μήνα, ξεκούραση πολύ κ όχι άγχος για να περάσει γρήγορα, τώρα όσο για το πέτρωμα είναι σταδιακό πρωτα νιώθεις σαν τράβηγμα κ μετα σκληραίνει η κοιλιά κ μετά σα να φουσκώνει κ όταν είσαι ξαπλωμένη σχεδόν φαίνεται με το μάτι. Βέβαια αυτό το θυμάμαι απο τον τοκετο λογικά θα είναι πολύ πιο ανεπαίσθητο.. Την προηγούμενη πως το είχες καταλάβει;

Barboula αυτο με τα ήσυχα μωρα το παθαίνω κ γω, θες να τα φας! Ο δικός μου μέχρι κ στον ύπνο του σα σβουρα κάνει! Τώρα τελευταία με έχει τρελάνει σε αγκαλιές κ φιλία κ λιώωωνω εγω!

Grace σου πέρασε η κοιλιά;

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

να κανω μια ερωτηση....υπαρχει πιθανοτητα σημερα να μου δωσει κανενα ποσοστο για το φυλο του παιδιου η ειναι πολυ νωρις...στην κουμπαρα μου βεβαια ειχε γινει λαθος...στην αρχη της ελεγαν κοριτσακι αλλα τελικα ηταν αγορακι...!!!αλλα λεω μπας και???αν φυσικα εχει σωστη θεση....κ πανω απο ολα να ειναι καλα!!!:D:D

Jr39p2.png

να κανω μια ερωτηση....υπαρχει πιθανοτητα σημερα να μου δωσει κανενα ποσοστο για το φυλο του παιδιου η ειναι πολυ νωρις...στην κουμπαρα μου βεβαια ειχε γινει λαθος...στην αρχη της ελεγαν κοριτσακι αλλα τελικα ηταν αγορακι...!!!αλλα λεω μπας και???αν φυσικα εχει σωστη θεση....κ πανω απο ολα να ειναι καλα!!!:D:D

Μπαρμπούλα μου εμένα μου είπαν το φύλο στη αυχενική! Αν είναι αγόρι πολυ πιθανόν να μάθεις και σήμερα!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο. Υγρά έχετε;; Είναι φυσιολογικά; Κι αν ναι πως είναι λευκα άχρωμα, άοσμα; Μυρίζουν;; Ουφφφφ!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

marry μου ευχαριστω....για να δουμε σε 2.30 ωρες...τι θα δουμε...!!εγω εχω συνεχεια υγρα κ ειδικα οταν αλλαζω μηνα...!!ασπρα κ αοσμα......!!κ ειχα ρωτησει τον γιατρο κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο...σας αφηνω τωρα να κανω μπανακι κ να φαω κ να παω στον γιατροοοοοοοοοοοοοοοοοο....!!γεια σαςςςς!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια! Ναι μια χαρα ειμαι!!Εχω σπαστικη κολιτιδα. Με πιανει, με ψοφαει και μετα ολα καλα!!

Μαιρουλα τα υγρα οπως ειπε κι η μπαρμπουλα εντελως φυσιολογικα. Εγω ειαμι με σερβιετακι απ την αρχη.

Μπαρμπουλα μου δεν ξερω αν θα σου πει. Ισως. Εμενα δεν μπηκε καν στην διαδικασια. μου το πε τον επομενο μηνα.

Dale κοριτσαρα ε???? Αντε γιατι πηξαμε στα πουλια!!:D

Zophie πως καταλαβες πως εχεις συσπασεις? Γιατι εγω χω πετρωματα τις τελευταιες μερες κι εχω αρχισει ν ανησυχω γτ δεν μου χε συμβει στις αλλες 2 εγκυμοσυνες.

EDIJp1.png

Βρε κορίτσια εμένα τα υγρά είναι ποτε λευκα ποτε άχρωμα και κολλωδη!! Επίσης μυρίζουν κάπως!!! Λέτε να κονόμησα καμία μόλυνση;; Αλλα απο που;; Σεξ δεν έχω κάνει απο τη μέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος, μπάνιο στη θάλασσα δεν έχω κάνει!! Γκρρρρρρ...

καλησπερα και καλη εβδομαδα!

αυτο με τα υγρα το εχω και εγω κοριτσια αλλα δεν εχω παρα πολλα, συνηθως στο εσωρουχο εχω μονο σαν ουρα φαινονται και ενιοτε μυριζουν ειναι απολυτως φυσιολογικο!!

μαιρουλα να ειμαστε πολυ κοντα και ειμαι σιγουρη πως πλησιαζει η μερα που θα νιωσεις και εσυ το αγορακι σου, μιλαμε για μοναδικο συναισθημα!!!

μπαρμπ με το καλο να ξαναδεις το σπορακι σου, για το φυλο τωρα, μπορει να δεις μπορει και οχι εξαρταται απο πολλα, εγω σου ευχομαι να δεις ;) περιμενουμε νεα

dale με το καλο η β επιπεδου !κορουλα ε?αντε με το καλο γιατι πολλες αγορομανουλες μαζευτηκαν ;)

grace αν αγχωνεσαι να παρεις το γιατρο σου για να σε ηρεμησει!οσο για την κολιτιδα σε νιωθω απολυτα, παντως ο μικρος σου εφτιαξε το σαβ/κο!!!:D

zophie το συγκεκριμενο χαπι το επερνε και η κολλητη μου γιατι ειχε συσπασεις, αλλα τωρα αγκαλια το μπεμπουλης, ολα καλα θα ειναι, χαλαρωσε, ηρεμησε και μην σκεφτεσαι δουλειες και αγχη :P

φιλακια πολλααααααααααααα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Grace σίγουρα δεν έχει σχέση με την κολιτιδα αυτό που νιώθεις;

Maryy Είναι νορμαλ τα υγρα να είναι περίεργα αρκεί να μη συνοδεύονται απο φαγούρα η άσχημη οσμη σα ψαρίλα.

Nena μυρίζουν ούρα; Εγώ έτσι νομίζω ότι μυρίζει το εσώρουχο ούρα! Λέτε να έχω καμία μίνι ακράτεια; Αλλα δεν είναι υγρό το εσώρουχο.

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Διαφημίσεις

grace3 ολα καλα στον γιατρο, ευχομαι να μην ειναι κατι ανησυχητικο, περιμενουμε τα νεα σου

Dale οχι δεν ειναι ουρα ουτε μυριζουν ετσι, απλως ειναι διαφανα, δεν εχουν χρωμα τα υγρα μου γι αυτο εγραψα σαν ουρα ειναι, ευτυχως δεν μυριζουν ετσι οπως γραφεις και ευτυχως δεν εχω και φαγουρα:rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Ελπίζω να μην είναι κάτι, να είναι απο κούραση η τπτ Braxton hicks.

Κορίτσια μαγνήσιο παίρνετε; Αυτα τα δίνουν για συσπάσεις και κραμπες. Ο δικός μου τα δίνει ούτως η άλλως.

εμένα δεν μου έχει δώσει μαγνησιο, δεν ξερω αργοτερα.. μονο σίδηρο, φυλικο και τις ενέσεις ηπαρίνης μου.. Βασικα ο γιατρός μου ουτε ασβέστιο δεν δίνει!! ειναι κατα!!

grace3 ολα καλα στον γιατρο, ευχομαι να μην ειναι κατι ανησυχητικο, περιμενουμε τα νεα σου

Dale οχι δεν ειναι ουρα ουτε μυριζουν ετσι, απλως ειναι διαφανα, δεν εχουν χρωμα τα υγρα μου γι αυτο εγραψα σαν ουρα ειναι, ευτυχως δεν μυριζουν ετσι οπως γραφεις και ευτυχως δεν εχω και φαγουρα:rolleyes:

φαγουρα δεν εχω ουτε και εγω αλλά νομίζω μυρίζουν λιγουλακι.. :( :( :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...