Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Κάθε φορά που θα σκουπίστω έχω ροζ και σα βλεννη λίγο. Άρχισαν και οι πόνοι χαμηλά.... της περιόδου δηλαδή. Κι εγώ παρόλα αυτά θα πρέπει να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι τη Δευτέρα... 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσαρες!!!:D:D:D:D

Ποπο παλι θα σκασουμε σημερα και για μπανιο με τιποτα δεν παω. Δουλευει κι ο αντρας και μονη με τα κοριτσια δεν το επιχειρω. Δεν ξερω και καλα τους δρομους αλλα κι εδω στην Αθηνα δεν αξιζει τον κοπο ειναι αηδια οι θαλασσες!

Φραουλιτσα μου που μενεις κι εχεις θαλασσιτσα??? Εγω παλια εμενα Σαλαμινα και τωρα μου κακοφαινεται η Αθηνα πολυ κι ας μεγαλωσα εδω, μπλιαξ ειναι:::eek:

Μένω στην Αιγείρα Αχαίας!!! είναι μιαμιση ώρα μόλις από την Αθήνα!!! Μετά το Δερβένι Κορινθίας και πριν την Ακράτα αν εχεις ακουστά!!! είναι ωραία εδώ το καλοκαίρι είναι σαν να εισαι σε νησί:P οπότε κάθε απόγευμα όταν εχει καλή θαλασσα πετάγομαι για μια βουτιά!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!! Ξερω της κολλητης μου οι γονεις μενουν Ακρατα και τα πεθερικα της εχου εξοχικο στο Δερβενι κοντα στην παραλια που χαλασε. Εχω παει στην λιμνη Δοξα 3-4 φορες και ξετρελαθηκα. Μια χαρα σε βρισκω, κανε κανα μπανακι και για μας;)

EDIJp1.png

καλημεραααααα......ελιωσα στον υπνο κ χθες κ σημερα...ξεκουραστηκααααααααααααα...!!!καλη αδεια Γεωργια ......να περασεις σουπερ.....!δυστυχως αυτο το σκ δεν εχει αποδραση γιατι εχουμε μια βαφτιση αυριο....ξανα ξεκουραση τωρα απο 11 Αυγουστου που ξεκιναει η αδεια μου....!!

επεστρεψε το βαφτηστηρι μου χθες κ σημερα παω να το δωωωωωωωωω....αφου παω πρωτα μια βολτα απο Jumbo να χαζεψω....εβγαλε κ το πρωτο του δοντακι το τρελο μου.....!!!!εχω να το δω 1 μηνα κοντα....!!πολυ ζεστη σημερα......τα φιλια μουυυυυυυυυυυ!!\κ ευχαριστω οοοοολες για τις ευχες του γαμουυυυ...κ στα δικα σας οι ανυπαντρεςςς....κ στων παιδιων σας οι παντρεμενες....χεχεχεχε...!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα κορίτσια :) πριν λίγες ώρες γύρισα απο την κλινική. Ήμουν μέσα απο την Πέμπτη. Αν θυμάστε είχα κάτι πόνους τηντριτη που κράτησαν πάνω απο 24ωρο συνεχώς και πήγα στη γιατρό που που είπε ότι είναι συσπάσεις της μήτρας, αλλα πάρα πολλές για τον μήνα μου. Πέρα απο τους πόνους χαμηλά στην μήτρα, η κοιλια μου στην περιοχή ήταν σκληρή. Στην αρχή πήρα χαπακια, αλλα δεν σταμάτησε η όλη κατάσταση και μπήκα στην κλινική όπου μου έβαλαν το φάρμακο σε όρο. Σήμερα το πρωί όλα ήταν καλα, οπότε βγηκα το μεσημέρι, αλλα σα να μου φαίνεται ξανά μάνα τα ίδια .. Παίρνω βέβαια το χάπι κάθε 6ωρο πια! Αλλα μόνο να ξαπλωνω και να κάθομαι στον καναπέ κάνει .. Τίποτε άλλο! Αυτά τα νέα μου. Χαίρομαι που όλα πανε καλα για σας!

XzvPp2.png

Zophie μου, τόσο σοβαρό ήταν τελικά; Ηρέμησε ελπίζω πως τώρα με ξάπλα και το χαπάκι όλα θα πάνε καλά και σε λίγες μέρες θα είσαι και πάλι στα νορμάλ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! περαστικούλια!!!!!!!!!!!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια :) πριν λίγες ώρες γύρισα απο την κλινική. Ήμουν μέσα απο την Πέμπτη. Αν θυμάστε είχα κάτι πόνους τηντριτη που κράτησαν πάνω απο 24ωρο συνεχώς και πήγα στη γιατρό που που είπε ότι είναι συσπάσεις της μήτρας, αλλα πάρα πολλές για τον μήνα μου. Πέρα απο τους πόνους χαμηλά στην μήτρα, η κοιλια μου στην περιοχή ήταν σκληρή. Στην αρχή πήρα χαπακια, αλλα δεν σταμάτησε η όλη κατάσταση και μπήκα στην κλινική όπου μου έβαλαν το φάρμακο σε όρο. Σήμερα το πρωί όλα ήταν καλα, οπότε βγηκα το μεσημέρι, αλλα σα να μου φαίνεται ξανά μάνα τα ίδια .. Παίρνω βέβαια το χάπι κάθε 6ωρο πια! Αλλα μόνο να ξαπλωνω και να κάθομαι στον καναπέ κάνει .. Τίποτε άλλο! Αυτά τα νέα μου. Χαίρομαι που όλα πανε καλα για σας!

ax kopela mou perastika sou eyxo9mai na xekourazesai k ola fa pane kala:)

αλήθεια? εύχομαι να είναι παροδικό το φαινόμενο και να σταματήσουν. Αφού το διαπίστωσες πάλι καλά. Θα δεις όλα θα πάνε καλά με το μπεμπέ.:P από ότι έχω διαβάσει πολλές κοπέλες έχουν συσπάσεις. μην κουράζεσαι καθόλου. Μόνο ξάπλα και πολύ air condition.

imQRp2.png

περαστικα σου zophie Μου κ πολυ ξεκουραση.....μακαρι να ειναι κατι περαστικο....αν κ ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα....αλλα πανω απο ολα ξεκουραση.....κ το χαπακι σου οπως σου ειπε ο γιατρος...!!!καλο σου βραδυ κ ελπιζω ηδη να εισαι καλυτερα!!

Jr39p2.png

Zophie μου ελπιζω ολα καλα απο δω και περα και να ξεκουραζεσαι πολυ!!!!

Κορτσαρες εγω Σαββατο βραδυ περασα...τι να σας λεω. Παλι διαρροια(ρημαδα σπαστικη κολιτιδα) κι εμεινα ξυπνια ως τις 7 το πρωι! Μια ομορφια:evil:

Το καλο ειναι οτι σημερα ολη μερα επειδη εμεινα ξαπλα διοτι ημουν πτωμα, ο μπεμπουλινος μου κλωτσαγε και ψιλοκουνιοταν κι η κοιλια μου!!!!!!!! Περασα μια δραματικη νυχτα με φρικτους πονους, αλλα..το μωρουλι μου μ αποζημιωσε και με το παραπανω! Αχ, τι ωραια που ηταν:D:D:D:D:D:D:D:D

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα Graceeee....καλημερα κοριτσιααααααα...καλη εβδομαδα....αλλες 2 εβδομαδες για αδεια επιτελους,,,,ωραιο Σαββατο περασες βρε grace...πωωωωω....αφου ομως σε αποζημειωσε το μπεμπακι σας τουλαχιστον ξεχασες εκεινο το μαρτυρικο βραδυ....

εγω ανυπομονω να περασουν οι ωρες να δουμε το μπεμπακι μας παλι...ολο αγωνια εχω...χε χε....γλυκια αγωνια ομως.....εγω Παρασκευη ευχαριστηθηκα το βαφτηστηρι μουυυυ....3 ωρες αγκαλια κ ολο παιχνιδια...δεν ξεκολλουσε απο την αγκαλια μου...κ χθες ημασταν σε μια βαφτηση...ελιωσα απο την ζεστη κ να φανταστειτε η βαφτηση ηταν στην Πεντελη που υποτιθεται ειναι πιο δροσερα.....κ στο τραπεζι ημουν ολη την ωρα αγκαλια παλι με μια μπεμπουλα 1 χρονου ...πιο ησυχο κοριτσακι δεν εχω ξαναδει....πραγματικα την ειχα στα ποδια μου κ μονο μου χαμογελουσεεεε...τρελαθηκα....2 μερες ημουν με 2 απο τα πιο ηρεμα μωρακια που εχω πιασει ποτε στην αγκαλια μου.....τι γλυκεςςςςςςςς που ειναιιιιι...!!!:D:Dεδω αδεια οοοολες κ χαθηκατε??

zophie Μου πως εισαι???οποτε μπορεις μπες να μας πεις τα νεακια σου..!!φιλακια σε οοολεςςςς..!!

Jr39p2.png

Καλημέρα :)

Τελικά το χάπι που παίρνω είναι το yutopar. Δεν το παίρνει καμιά σας,ε; Μετά που βγήκα από την κλινική είχα κάποιες συσπάσεις/πόνους αλλά όχι συνεχόμενους. Να δω σήμερα πως θα πάνε τα πράγματα.

Με έπιασε ένα άγχος το πρωί .. που ξύπνησα και από τα ξημερώματα .. γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω πότε η κοιλία μου είναι μαλακή και πότε "πετρώνει"! Ο άντρας μου λέει ότι φοβάμαι και μου φαίνεται συνέχεια ότι δεν πάει καλά η κοιλιά .. και ίσως να έχει και δίκιο. Νομίζω ότι παίζει ρόλο και το γεγονός ότι έχω άγχος γενικά .. για αυτό, για την δουλειά .. Αλλά να περάσει το σήμερα και το αύριο .. και από μεθαύριο θα είμαι ξάπλα στο κρεβάτι και θα κοιμάμαι όλη μέρα! χαχα!

Άντε .. καλή εβδομάδα να έχουμε!

XzvPp2.png

Καλημέρα :)

Τελικά το χάπι που παίρνω είναι το yutopar. Δεν το παίρνει καμιά σας,ε; Μετά που βγήκα από την κλινική είχα κάποιες συσπάσεις/πόνους αλλά όχι συνεχόμενους. Να δω σήμερα πως θα πάνε τα πράγματα.

Με έπιασε ένα άγχος το πρωί .. που ξύπνησα και από τα ξημερώματα .. γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω πότε η κοιλία μου είναι μαλακή και πότε "πετρώνει"! Ο άντρας μου λέει ότι φοβάμαι και μου φαίνεται συνέχεια ότι δεν πάει καλά η κοιλιά .. και ίσως να έχει και δίκιο. Νομίζω ότι παίζει ρόλο και το γεγονός ότι έχω άγχος γενικά .. για αυτό, για την δουλειά .. Αλλά να περάσει το σήμερα και το αύριο .. και από μεθαύριο θα είμαι ξάπλα στο κρεβάτι και θα κοιμάμαι όλη μέρα! χαχα!

Άντε .. καλή εβδομάδα να έχουμε!

κοριτσακι μου γλυκο το αγχος δεν τελειωνει ποτε αλλά δεν θέλω να ακουω ότι αγχώνεσαι για τη δουλεια.. αυτο ειναι το τελευταιο!!! τωρα μοναδικη προτεραιότητα έχει το μωρό σου και εσύ να εισαι καλά!! να ξεκουράζεσαι, να χαιδευεις τη κοιλίτσα να ακους μουσικουλα!!!! το χαπι αυτο αχω ακουσει το παιρνουν πολλές κοπέλες! αλλα οι συσπασεις δεν συνοδευονται και απο πονο η μονο πετρώνει η κοιλια!! θα περασει και αυτο μην μου ανησυχεις και σε λίγους μηνες θα τα κρατάμε όλες στην αγκαλία μας!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Zophie μου ελπιζω ολα καλα απο δω και περα και να ξεκουραζεσαι πολυ!!!!

Κορτσαρες εγω Σαββατο βραδυ περασα...τι να σας λεω. Παλι διαρροια(ρημαδα σπαστικη κολιτιδα) κι εμεινα ξυπνια ως τις 7 το πρωι! Μια ομορφια:evil:

Το καλο ειναι οτι σημερα ολη μερα επειδη εμεινα ξαπλα διοτι ημουν πτωμα, ο μπεμπουλινος μου κλωτσαγε και ψιλοκουνιοταν κι η κοιλια μου!!!!!!!! Περασα μια δραματικη νυχτα με φρικτους πονους, αλλα..το μωρουλι μου μ αποζημιωσε και με το παραπανω! Αχ, τι ωραια που ηταν:D:D:D:D:D:D:D:D

αχχχχχχχχχχχχχ τι καλυτερη αποζημιωση!!! εεε??? περαστικούλια!!!!

καλημερα τι κανετε εγκυουλες μου????

εγω καλα και μαλλον ενιωσα το μωρο προχτες την μερα της αγιας παρασκευης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκει που καθομουν το βραδυ ηρεμα και εβλεπα τηλεοραση νιωθω κατω απο το οφαλο και δεξια ενα τακ, και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ακομεα ενα τακ, λεω μπαααααα η ιδεα μου θα ειναι, παω ξαπλωνω ξαπλωνω δεξια στο παλι παλι νιωθω στο ιδιο σημειο ενα τακ, λεω εχει γουστο να ειναι το σπορι, γυριζω απο την αλλη πλευρα αριστερα στο πλαι παλι το ιδιο αλλα απο την αριστερα πλευρα, ξαναγυριζω δεξια στο πλαι και ενιωσα ακριβως στο κεντρο ενα συνεχομενο σκουντηγμα:shock::P:p:p , τα λεω χτες στην κολλητη μου που γεννησε πριν 2 σχεδον μηνες και μου λεει το μωρο ηταν:D:D:D:D:D:D, αλλα χτες δεν το ξαναενιωσα, βεβαια δεν εβαλα και πωπο κατω, αλλα αν ηταν οντως το σπορι ειναι μοναδικο συναισθημα..και τωρα στα δικα σας!

μπαρμπ μου να ζησετε , να ευτυχησειτε και με το καλο το μωρακι σας!

γεωργια καλες διακοποες, να περασεις καλα και να ξεκουραστεις!!!

grace η φωτο απλως τελειααααααααααααααααααααααα!!

maryy σε νιωθω πολυυυυ γιατι και σε μας το θαυματακι ηρθε απο το θεο, αλλα τωρα ολα θα ειναι σουπερ!!!

chot καμπυλη θα κανω και εγω και νομιζω ολες θα το περασουμε η σχεδον ολες!το μωρακι σου με τις αναλογιες που εγραψες δεν μου φαινεται μεγαλο, βεβαια, υπομονη μεχρι τελη αυγουστου, αφου ειναι ολα καλα, μην αγχωνεσαι!!

αρκουδακι μην αγχωνεσαι που δεν τα ενιωσες ακομα, μπορει να ενιωσες κατι και να το απεδωσες σε εντερακια και τετοια, αλλα με 2 κοριτσακια εχεις να φας κλωτσιτσες μπολικες!!!!

εμενα η κοιλια μου προεξεχει λιγακι αλλα για τοσο μηνων που ειμαι δε με λες με τιποταααααα, και ραγαδες εχω οχι απο το μωρο , αλλα απο τα κιλα που προυπηρχαν του μωρου, αρα και τωρα θα ξανακανω, δεν με πολυνοιαζει να σας πω, θα βαλω οτι χρειαζεται και μεχρι εκει!!!!

καλο σαβ/κο σε ολους, να περασετε σουπερρρρρρρρρ:P:p:p:p:p

Νενάκι ενιωσες το θαυματάκι σου!!!!!!! ποσο χάρηκα γιατί ειμαστε ακριβώς στις ιδιες μερες!!!!!! μακαρι σύντομα να κάνει και ο δικός μου μπομπιράκος αισθητη τη παρουσια του γιατι σε λίγο θα αποτρελαθεί η μανουλα...!!!!!! μπραβο μπραβο!! τετοια θελω να ακουω!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...